lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Film/Bio: GRAVITY

Kategori: Allmänt

 
Fru gris tog ledigt igår och ville gå på bio. Först trodde jag inte att det skulle bli någon bio...för hon vill alltid boka biljetter dagen innan, men sen gick hon och la sig. Man ba, jaha okej det blir visst ingen bio imorgon iallafall! (I förrigår). Men sen igår sade hon, hihihihi. Sen sa hon att vi skulle leta efter en film att se på kvällen. Vi åkte till Skärholmen och åt på Burger King ungefär en timme innan..filmen..skulle..börja... på Heron City.
 
[Heron City]
Vi kom fram ungefär en halvtimme innan filmen skulle börja... Hm få se, den började 17.30.. Eller ja, reklamen håller på i ungefär två år. Jag och bror gick och kollade på spel under tiden. Vi hittade några som vi vill ha... Men just nu tänker jag spara. *smeka alla spel och gråta* En annan dag, ska jag throw some money on you.
 
Gravity
Filmen var helt okej. Ja, den var bra då. *aldrig klaga på bio filmer iallafall* Det kan vara för att en bio-salong ökar filmkänslan, på något sätt. Iallafall. Filmen var bra och det var spännande hela tiden. Trots att det var en såndär lugn stämning, så hände det saker hela tiden. Lilla Pelikan var halv skeptiskt om att filmen skulle vara något att se först, men Fru gris valde en bra film. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: