lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Arufu Part II

Kategori: Allmänt



Jag vet ej vad jag ska tro mer. Jag visste inte att du åt sånt där. Bättre än näsbjörnar som snor apelsiner.
Iallafall, tycker om att säga iallafall. Iallafall, imorgon kanske jag går och klipper av mig allt hår. Behöver inte min smutsiga päls när det snart är sommar. Snaaart. Sen så ska jag kanske till Kristoffer för att ha ett maraton med SATC? 

Jag önskar att man kunde äta hur mycket godis som helst utan att bli rund som en boll eller att få hål i tänderna ELLER att få diabetes. Varför finns de sakerna ens? Onödiga *******.

Hai Hai China

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

ハイハイ チャイナ ちょちょ 夢心地 
いーある ふぁんくらぶ 
だんだん君と 同じ言葉が 使えるね 
うぉーあいにー 言えるかな
 
 
 
多少銭 
好好大家 
你是誰阿 
我愛你



 
Hai Hai China.
Torte kom. Näsbjörn la ägg.

Iallafall, nu till helt orelaterade saker. Det är bra med självförtroende och man ska vara nöjd med sig själv. Men det blir för mycket när folk tycker att de själva är snygga. Som när folk har en presentation eller beskrivning om/av sig själv. När det kan stå ; " Jag är snäll, trevlig, snygg och så :))))) " Okej, visst det får man väl tycka, men inte när man brer på. Såg någons press förut där den här killen upprepade sig sjuttioelva gånger. Exempel:

" Jag är en trevlig, snygg och rolig person! Sen så gillar jag att spela idrotta. Snygging här! Jag är nöjd med mitt utseende och jag är snygg. Som sagt, passa på att skriv, jag är en snygg och trevlig person att prata med "
Sen lite längre ned stod det igen att han var snygg osv.
Jag ba; eeeeeeeeh, när jag upptäckte att han var 100% seriös.

Självförtroende = Bra.
Självdyrkan = Arrogans/Oattraktivt/dåligt.

Övrigt: Spammar sönder låten. Ni Hao Kai-lan.
【GUMI・鏡音リン/Rin Kagamine】 いーあるふぁんくらぶ


Glad påsk...

Kategori: Allmänt

 


Jag äter aldrig godis, typ. Jag vill inte. Det är för mycket socker och jag är rädd för att få hål i tänderna för att jag är rädd för tandläkaren. Ludvig vilken tönt du är! Ja, men skyller på tandläkaren som stack en nål i min mun när jag var ett oskyldigt litet barn, utan att säga hej först. Iallafall.
 
Som vanligt, varje år, får jag och bror ett varsitt Coati egg med godis. Vi får iof leta efter det först, hihihi, så barnslig familj. Nu gäller det bara att äta upp det innan det ruttnar sönder.
 
Glad påsk / mus. Påskmus.
Torte kyckling.  Du fick öron och därför ser du läskig ut.
SHoo.
 

Arufu

Kategori: Allmänt

Secret. Himitsu.
 
 
Kom precis hem ifrån en vän i Stockholm. Jag sov där..eller sov och sov. Jag kunde inte somna. Han var trött och ville lägga sig så jag tänkte, okej då. Men sen så somnade jag inte. Åt inte världens godaste frukost heller. Havregrynsgröt med typ en klutt sylt. Han hade ingen mjölk så det smakade konstigt.
 
Nu ska jag få äta riktigt mat sen....leta påskägg? Eller är de timorgon?
Ja, vi har inte växt ifrån traditionen att leta påskägg i huset som är fullt av godis som gör att vi får ont i magen efteråt.


Peli tänker inte bli betuddad i någon, men denna varelse är vacker beyond words.
Titta vad fin han är när han äter. Den heter ***.
 
 
 
 
 
 
 

Rökning

Kategori: Allmänt



Varje gång någon av mina vänner tar fram ett cigarett-paket så tar jag upp en cigarett och börjar lukta på den. Så normal är jag. De bara, eh okej. Jag ; Ja men den luktar ju russin. Det mystiska är att jag aldrig stoppat den i munnen. Det får låta hur snuskigt det vill.
 
Iallafall. Såg någon debatt för länge sedan om att en kvinna nekades en operation pågrund av att hon rökte. Läkarna hade bett henne att sluta röka i kanske två veckor, för att kroppen skulle klara av operationen bätre eller något, men hon hade vägrat och skällt ut dem och ville ha någon jävla debatt. Själv så tycker jag, förlåt, att hon var en idiot. Visst om du har ett beroende, men om läkarna uppmanar till att sluta röka i två ynka veckor så är det inget mer med den saken. Sen så stör jag mig på personer som säger " Jag ska sluta röka, efter det här paketet! " Sen så märker man att det iallafall inte tagit stopp med rökandet. Det finns något som heter beroende, ja, men det finns också något som heter viljestyrka.
 
Jag har ingenting emot folk som röker. Typ alla jag känner röker och jag gillar tillochmed lukten för att jag associerar den med olika saker, bra minnen, personer. Dock så skulle jag aldrig kunna testa att röka ens en cigarett
 
 

Alice : Madness Returns

Kategori: Allmänt

 

 
Tror Alice : Madnedd Returns var det första RPG spel jag köpte på Steam. Var skitkul ända från första början, men var tvungen att ta en paus eftersom jag inte kunde spela klar någon ful-bana, eftersom det va rnågot fel med kontrollerna. Dock så fungerade det när jag köpte en XBOX360-kontroll med USB sladd. Har hittills spelat ut spelet 3 gånger och funderar på att börja om ännu en gång. Spelet är så fint, blodigt och fullt av psycho händelser. Det gillar vi.

Jag försöker jämt få min bror att spela det, men han vill ju aldrig. Han har iochförsig FF att klara av...och jag måste sätta mig ner och spela ut Tales of the abyss också.
 

dead island : riptide

Kategori: Allmänt




Dead Island : Riptide släpps om 30 dagar. Jag har aldrig varit speciellt förtjust i zombie-spel, men fastnade för Dead Island direkt. Spelade det första tillsammans med Josef via steam. Dock så är min dator så seg att det laggar, även när jag stänger av internet. Så när DI:R släpps, kommer jag att köpa det till PS3, även om man kunde överföra sina gamla saker ifrån första spelet... Aja, att börja om från början är väl kul det med.
Oh, nu skrev V på Whatsapp. Han är så söt. 

Deddo Airando Rippitaidu / sanbii coati. Zombie RPG. Jag ska fanimej gå lös med kniven.
 

The house bunny

Kategori: Allmänt

 

I förrigår skulle jag träffa Isbjörn, men det blev inte av eftersom jag inte orkade + jag kände att jag hade andra saker jag behövde ta hand om. Så efter skolan igår flög jag in i duschen, ut, ner mot pendeltåget, hoppade på och åkte till Stockholm. Jag och Isbjörn pratade om självförsvar och sånt... han skulle lära mig någon gång...

Efter det så skulle jag till blåa linjen för att bege mig ut till okänd mark. Skulle hälsa på en vän som besöker Sverige. Han åker hem imorgon så tänkte passa på, då jag inte kunde sist han var här. Han bor i UK. Utan att säga för mycket, så var han skitsöt och skitsnygg :) HIHIHI.
Vi kollade på Family Guy, The Simpsons och lite av The House Bunny. Dock så höll han nästan på att somna för klockan var runt 22. Så jag sa att jag kunde åka så skulle jag åka hem.
Jag blir förvånad då jag fick en kyss innan vi sa hejdå. Men det var gulligt...så...ja..hm

What's her name? Oh yes, CINDERELLA.
 
 



Mirai Nikki OP 3

Kategori: Allmänt

 



Jag och bror kollade på 未来日記 / Mirai Nikki / Future Diary förut, men serien var rätt kort efterso den var baserad på en manga bok..pocket...sak. Satt och letade efter nya album och singlar med japansk musik, då ja såg att 妖精帝國 / Yousei Teikoku har släppt ett nytt album, med en låt som heter 狂気沈殿 / Kyouki Chinden ; Insane Deposition, som är OP 3 till Mirai Nikki. Peli, han dog, eftersom jag gillade den serien. Jag tänker kolla på den ifrån början igen någon dag. Så våldsamt och blodigt så.

 
 

Det behöver inte betyda snusk

Kategori: Allmänt

 
 
När jag är ute och ska gå till toan så följer alltid mina vänner med, eftersom
1. De kan behöva använda toan själva.
2. Man kan prata och ha kul! Nej men, man sparar typ tid och lika bra att passa på när kön inte är så lång?
 
Och sen varje gång man går ut så är det folk som bara : Åhååååå, ahaaaa! Vad har ni gjort?!:) :) =)
Man bara, ehm *gå och tvätta sina händer* Alltså, kan kan faktiskt gå på toa utan att behöva hålla på och leka mamma pappa barn, eller mamma mamma barn, eller pappa pappa barn. Dessutom så ska de personerna inte säga något, då de oftast går in tillsammans med sina kompisar efteråt.
 
Orelaterat; För två veckor sedan stod jag vid baren och skulle köpa en drink, då kommer det en kille och lägger handen på min axel och säger 'Hur mår du?' på thailändska.
Jag : ...Ursäkta...?
Han: ikefkeuhkf (något annat språk)
Jag : Förlåt, jag förstår inte..
Han: Lugnt -rycka på sina axla roch klappa mig lätt på ryggen och gå sin väg-

Alltså.
 

Zombie punishment

Kategori: Allmänt


 
Jag säger Kik som Kick och inte kiik. Iallafall, igår skrev en vän på KIK och frågade om jag ville komma över, för det blev ändrade planer för honom, så han skulle inte ut. Jag hade tänkt att stanna hemma på söndagen, för att jag ville vila + att det var skola dagen efter. Men det gjorde ingenting..så klockan 20 begav sig Ludde in mot Stockholm och kom fram till honom runt 22. Bror min hade ditchat mig samma kväll för att gå på bio med Coati.
 
Varför är pendelntåget alltid försenat när man ska passa en tid?! T-banan mot T-centralen var okej, men pendeltåget mot Södertälje var hemskt. KORT TÅG. Hon ba, vi beklagar att det är trångt, bla bla bla, sprid ut er, vi hade strömavrbrott i Södertälje Hamn och fick inte ut mer långa tåg.
 
Klockan är snart 18 bara, men tänker sova. Jag fick inte mycket sömn i natt. Boku no seida. Demo, daijoubou desu. YATTA NE, OMEDETOU.
 

Music

Kategori: Allmänt

 
Jag är pank. Tror jag iallafall. Köpte nya hörlurar, såna där små , eftersom mina förra har gått sönder. Och jag som har funderat på både tatuering och piercing i ögonbrynet. Dock så är musik mycket viktigare. Jag kan sitta på ett tåg eller på en buss med en resa som är 2h+, bara jag får lyssna på musik samtidigt.  Jag behöver pengar, men verkar lite svårt att bara skaffa ett jobb, bara sådär. Fick ett erbjudande för flera månader sen. " Kom till mitt hotell rum så får du 5000kr." Ja det finns människor för precis allting. Jag ser ut som en manlig h*ra. Nu, orelaterad miyushikku『バッハの旋律を夜に聴いたせいです。』
 

Fredag +

Kategori: Allmänt

 

Lemur sade att fröken C på förfest innan de skulle till Kolingsborg / Paradise. Jag hade inga planer på fredagen så jag följde med. Först skulle han och jag möta fröken Å vid Guld på mars planen. Vi tog bussen därifrån och jag satt och glodde på en fluffig svart hund som satt framför mig. (så intressant då, kolla på den på serment@ instagram).

Hade det trevligt hemma hos C, och det var lite folk där så...slutade med att vi var 7 stycken som gick till Paradise. Vi kom dit runt 00.00? Och stannade tills nära stängning. Någon hade tappat sitt körkort där, som jag sökte upp på internet, som den stalker jag är, nästa dag. Smsade och han hörde av sig och var jätte glad. Spenderade lördagen med att kolla på Season 1 av Sex and the City med Lemur.
 
Runt 17 skulle jag möta han som tappat körkortet på Centralen. Han kom dit och hade köpt blommor åt mig som tack. 1. Han var skitsött. 2. Att köpa blommor som tack var skitsött med.

På kvällen åkte jag till Mr M och hans vän för att äta middag och kolla på film. Jag vill också ha magical powers of mystical monkeys, som i Chronicle.

[Massa stavfel kan förekomma, då jag är för trött för att rätta]

simple plan / summer paradise feat. Taka

Kategori: Allmänt


Simple Plan har gjort en ny låt tillsammans med Taka från ONE OK ROCK (Japanskt rock band) YOU DON'T SAY?! Låten var faktiskt bra och typ...söt, trots att jag aldrig lyssnar på Simple Plan och bara gillar vissa ONE OK ROCK låtar.  Taka's engelska har blivit väldigt bra. Låten låter som en typisk sommar låt, men det kanske är på grund av namnet. Videon var trevlig också. Sommar, kom och smek mig. Och, japansk musik, hoppas du sprider dig utanför Japan mera.
 
Simple Plan / Summer Paradise feat. Taka from ONE OK ROCK.
 
 
 
 
 

It's your duty to be happy.

Kategori: Allmänt

 

Well, why everyone is happy... that's because it's a duty.
Are you happy? That's your duty, okay? Do you carry it out? 
We, the Happiness Safety Commission, wish for your happiness and support you, everyone.


Borde egentligen har varit mer ...produktiv i skolan idag än vad jag var, men iallafall. Ligger bra till i planeringen igen, så jag tänker inte stressa alltför mycket. Snön är påväg bort, igen, igen, igen, igen. Det börjar bli torrt på vägarna igen. Snöar det igen så tänker jag gå i ide, på riktigt. Annars rätt normal dag. Kom hem och spelade massa Tales Of Graces F igen. Efter det såg jag, bror och mamma film - Norbit. Sjuk humor men jag gillar sådant. Imorgon är det äntligen fredag och jag vet ej om det blir någon resa till Stockholm. Lemur sade att han kanske skulle ut med sina vänner och undrade typ om jag skulle med så, I GUESS SO, kanske det.
 
It's your duty to be happy
It's your duty to be happy 
It's your duty to be happy 
Are you happy? That's your duty, okay?
 

anime / chäos head

Kategori: Allmänt




Var i sci-fi afärren i Gamla förra året och köpte Chäos Head - The Complete Series, men kollade bara på första avsnittet med bror, sen lade vi bara undan det. Det var inte tråkigt, vi kände bara att vi inte hade tid. Det stod"From the mind who brought you Death Note"  Jag; OMG! SMSA BROR, SEN KÖPA DEN.

Började kolla "på allvar" igår kväll, för att få det gjort. Efter typ två avsnitt så var jag fast. Hihih vad spännande, oj oj oj. Bror åkte iallafall till The Land Of Coati igen så jag har inget annat för mig än att fortsätta kolla. Det är bra när anime serier är lite mer vågade. Det vill säga. MER BLOD OCH MER NAKET *pervo* Nej, det är intedärför jag tittar.
 
Takky (Huvudpersonen) är en anime och spel nörd och gillar tjejer ifrån den världen mer än riktiga tjejer.

 
 

Personal space

Kategori: Allmänt




Satt och pratade för snart 5000 år med en vän. Eller ja, det var för kanske tre månader sen? Iallafall, vi fikade och hon berättade att hon inte klarar av trånga tåg, till exempel, när man står upp och trycks ihop bland massa främlingar. Och ja, det är jobbigt. Dock så sade hon att om det var folk hon kände så hade det inte gjort speciellt mycket, men att man fortfarande vill ha sitt egna lilla space of wonders.
 
Var i Stockholm idag och fikade med en kompis och påvägen hem så satte jag mig vid fönsterplats, eftersom jag bestämt måste ha fönsterplats så jag kan lyssna på musik och kolla ut i tomma intet och sucka. Det känns så elakt, men jag hoppas alltid på att ingen ska sätta sig bredvid mig. Det blir så konstigt ifall man råkar komma åt den personen. Dock så är närhet inget jag är livrädd för.
 
 
HIHIH, det ska komma ett nytt Pokémon spel i Oktober, tror jag.
Pokémon X och Y till Nintendo 3DS.
 

You did it! Congratulations!!

Kategori: Allmänt




うたたP / UtataP / T.Komine har nu blivit en av mina favorit skapare av vocaloid låtar. Texterna är random och det gillar vi. De är konstiga, det gillar vi. Han eller hon har en speciell stil...typ.. låtarna är gjorda på ett speciellt sätt. Vissa tycker att låtarna är läskiga, men pelikan är inte rädd.  You did it!  Congratulations!!

 
Kollade precis klart på Brave (Modig) med bror och mamma. Jag har typ sett den ungefär sjuttioelva gånger, men den är trevlig. Yatzy låg bakom min rygg hela filmen och skrek. Vad händer nu? Det vet varken du, eller jag.
 
You did it!  Congratulations!!
From today onwards, you're a zombie!!
 

Katjakaj och bentebent

Kategori: Allmänt




Det har börjat komma ny snö igen, för ungefär hundrade gången. Det har snöat i kanske tre år nu. Precis då det hade börjat att bli torrt nog att gå runt med "vanliga" skor, istället för med de skitfula vinter kängorna. Det fanns lite is kvar sen innan, som nu ligger gömd under snön. Det dröjer inte länge tills någon lär skada sig allvarligt.
 
Jobbig dag som var tråkig och seg. Dock så blev jag klar med matten, tror jag. Nu är det bara nationella provet kvar, tror jag. Tror jag, tror jag. Och det är det viktigaste just nu. Jag får ta hand om spanskan och sociologin när jag har tid.
 
Min kropp rejectar mig. *Lamda* Kan inte gå rakt, utan måste gå böjt som Pomeripossa i trollpacke-skogen. Sen så spottar jag blod nästan varje morgon. Det är inte pågrund av tandställningen, för det var så innan jag skaffade den med. Aja, nu ska jag leka med min säng, tror jag.
 
Tror jag.
Jag hittade den gamla videon jag gjorde med mig och bror...
Lunia var magiskt och var så viktigt på den tiden.... Nu dör spelet + vår guild.

Videon: Bror är den blonda bitchen och jag dne ...blånda bitchen. Det gulliga var att utan att veta vilken låt jag skulle ta, så passade hans pose i slutet! :)
 

初音ミク / Future & Aquarium

Kategori: Allmänt

Hade hela singeln, men valde att radera alla förutom Downloader. Ska aldrig göra så igen. *sur pelikan*
Raderade eftersom de inte verkade "lika bra" som den första låten. Satt och lyssnad epå future & aquarium i skolan och tyckte det lät bekant. Det var samma skapare: COSMiC RECORD / Taishi. Japansk electro/techno är så fin, att jag tror jag måste gråta nu. Jasmin, Yatzy, var är ni? Jag måste snyta mig i er päls.
Nehe, nu ser jag att jag har raderat hela singeln. :'( Åh, *+@$*_''-

J- Electro / Techno.
 
Track List:
01.Downloader
02.Connectrouble
03.Future & Aquarium
04.Downloader(Nhato Remix)
 
 

Folkhögskola : "Personligt brev"

Kategori: Allmänt




 
Det börjar bli mindre och mindre tid för att ansöka till en folkhögskola. Känner mig stressad vilket gör mig på dåligt humör, vilket leder till att jag skjuter upp på det jag borde gjort för länge sedan - skriva en presentation - typ, vem eller hurdan man är och varför man valt att gå just den kursen. Jag vet vad jag ska skriva, typ varenda ord, men jag kan inte sätta mig ner och bara skriva. Dock så tänker jag göra ett försök nu. Sundbyberg folkhögskola har typ öppet hus någon gång i April, så ska väl försöka gå på det. Eller har det varit?! Sen så vet jag inte ens hur man tar sig till Skeppsholmen folkhögskola... Kan egentligne åka in och gå vilse när jag vill i veckan. Ah oh ah oh ah oh ah...
 

Oz: The Great And Powerful

Kategori: Allmänt



Var på bio igår, ensam, för jag hade tråkigt. Jag tänkte spela tv-spel med bror och han sa att han inte kunde, för att han skulle hem till en vän, så jag tänkte att jag kunde åka med honom till Stockholm och gå på bio själv. Varit hemma hela helgen. Iallafall, reserverade plats och följde med bror, gick till Sergel och tog ut biljetterna in the cold night. Eller, klockan var 19.20 eller något. Filmen började 20.50 så gick runt Sergel och hade tråkigt.
 
Filmen var bra, lilla Ludvig, nämn en gång då filmen du sett på bio inte var det, men den var inte som jag trodde att dne skulle vara. Den verkade iallafall ha...den vanliga Disney-känslan-över-hela-sig. Det var Danny Elfman som gjorde musiken också, det var fint. Han brukar göra till Tim Burtons filmer...  Såg i 3D också... hade säkert funkat lika bra utan, men aja. Det var trevligt. 150kr fattigare, och måste köpa nya hör..snäckor..skit, då mina gamla gått sönder. Kom hem runt 1 på natten. Hemskt, speciellt med skola dagen efter.

アオゾラハルサイト feat. 初音ミク

Kategori: Allmänt

Sasakure.UK och DECO*27 har gjort en ny låt. Som vanligt är det 初音ミク / Hatsune Miku som sjunger den.
Låten heter; アオゾラハルサイト / Aozoraharusaito. UK och DECO brukar göra låtar ihop då och då. De gjorde låten 39 till Miku's födelsedagsskit och Snow Song Show till julen typ. Miku är ju skapad från ett program, så jag fattar inte varför musikvideon är med en ...riktig tjej. Iallafall, Aozora betyder blå himmel, så denna döper jag till, blå himmel coati.
 
 
 

Vissa människor, jag förstår er inte

Kategori: Allmänt

 
 
 
Nu är det såhär, att lilla pelikan är medlem på en viss sida, säger inte vilken, där det är ett sånt där "se vilka som har besökt dig" system. Jag klickar bara runt utan att bry mig för det mesta, så är det ibland killar som får världens jävla ryck och ba ; " JAG VILL INTE HA KILLAR SOM BESÖKER MIG PÅ MIN SIDA , AAAAAARGHHHH" Men lilla pojke, om ditt användarnamn är typ "blåbärsbil345" så vet man ju inte att killar inte får besöka din vackra sida.
Vill du att bara tjejer ska besöka dig, het istället "allakillarskadöförutomjagsjälv".
 
Iallafall, idag märkte jag att plattången gått sönder. Man måste böja sladden åt ett speciellt håll för att den ska gå igång. Samma sak med mina hörlurar. Jag har iochförsig råd att köpa nya men iallafall. Bror är fortfarande hos sin vän och jag har inte gjort något vettigt på hela dagen. Fick ett sms imorse av någon som sa , Hej hur är det?:)
Snälla människor i världen, om ni tänker dissa när man svarar, slösa inte tid på att skriva ett sms till att börja med.
 
 
Flickan med svävande överkropp.

kerli + - ++

Kategori: Allmänt

 
Känner precis som människan i första kommentaren sade. Saknar också den gamla Kerli och hennes stil. Hennes gamla stil var...vad ska jag kalla det...emo, hihihi. Hon klädde sig i lolita kläder, typ japansk inspererade kläder och musikvideos.  Den är fin nu med, men de verkar vara allmänt populärt med techno/electro. Gillar sådan musik bäst så, aja. Det är stor skillnad på Walking on air / Love is dead ( Gamla Kerli )  och Zero Gravity / The Lucky ones. ( Nya Kerli )
Om man gillar någon artist så borde man iochförsig fortsätta att typ...stötta artisten med sitt nya val av musikstil. ELLER?! Ja.
 
Dock så gillade jag denna låt väldigt mycket..och videon.
Kollade på hela, och förstod den lite. Fanns något visst budskap med den iallafall.
 

Brian, you're acting wheird

Kategori: Allmänt



Såg för jättelänge sedan en slags lista med kommande filmer på 9GAG. Snow White And The Huntsman var en av dem. Det är så otroligt töntigt med folk som faktiskt bestämde sig för att hata på filmen bara för att Kristen Stewart spelar huvudrollen. Typ " She's in Twilight and Twilight sucks, so this movie will suck as well."  Alltså, orka. Dock så tycker jag själv att Twilight filmerna är överskattade, men jag tycker inte att de suger. Jag förstår dem bara inte.  Snow White är trevlig dock. Hej jag heter kråka. Vad kul! Men jag bryr mig inte.

Nu ska jag se film själv vid datorn. The Avengers sägs vara bra så, jag antar att det blir den.
 
GONE THE COATIS, GONE THE MICE.

hold my poodle

Kategori: Allmänt


 
Vakna, skola, hem, spela. Idag var en hemsk dag, ty jag och bror kom till sista bossen i Tales Of Graces F och vann. Aja, det finns massa side quest saker att göra. 
 
Än så länge så verkar det som om vi båda blir hemma. Klockan är inte så mycket än, så kan ju hända att någon hör av sig iallafall. Bror brukar åka till Coati på helgen, och jag brukar alltid få ett SMS av Mr M som frågar om jag ska ut. Han skulle följa med mig till två stycken ställen, tror jag, där man kan tattuera sig. Det var på Söder och i Tumba. Inte idag, men någon gång. Förhoppningsvis på påsklovet.
 
Sitter nu och kollar på White Chicks med bror. Dock så kollar jag ifrån mitt rum , eftersom Yatzy bestämde sig för att vara kelig. Hon ligger i mitt knä, så nu ska vi hångla.

Bang bang

Kategori: Allmänt


 
Min katt fastnade med huvudet i Corn flakes kartongen idag och började backa bakåt mot bordskanten..
Istället för att filma eller ta en bild på det, som de flesta människor gör nuförtiden, istället för att hjälpa sina husdjur, så sprang jag fram som en galning och ba ; NEJ YATZY AKTA DIG!!!!!!!!!!
Hon klarade sig men iallafall.
 
Bror är fortfarande inte hemma. Han har åkt till The Mysterious Land Of The Coati.
Varit uttråkad hela kvällen. Spelade lite, men det är inte speciellt kul ensam.
Dock så har jag typ bestämt mig för att gå och klippa mig imorgon...?
Oj vad intressant. 
 

Snart så. Kom hit, murmeldjur.

Kategori: Allmänt



Marmotor, som jag kallar det, ska typ "förutspå" när våren kommer. Eftersom de går i ide under vintern. Men de finns inte i Sverige. SÅ HUR SKA MAN VETA? Det kommer ju ny snö nästan hela tiden. Nästan allt har töat i ungefär en vecka i Södertälje nu. Sen så..i förrigår, gick jag hem på kvällen och då snöade det, igen. Fast bara lite, som tur var.
 
På vintern klagar jag över att det är för kallt, och vill ha sommar. På sommaren klagar jag på att det är för varmt, och vill ha vinter. Det är för att man kan anpassa sig mer efter vintern. Om man fryser tar man bara på sig mer kläder, eller bygger bo under en filt. På sommaren kan man inte göra så mycket mer när man klätt av sig alla kläder. Jag har en fläkt, men den är typ trasig. Men jo, jag saknar sommaren, mer än någonsin förut.
 
 
Och så lite "reklam" för bilderna. Alla bilderna där är tagna av mig själv, eftersom jag inte vill ladda upp saker som inte är mina. ( Bilden på hermelinen Herman är ett undantag).
 
Instagram: serment
Kan nås på Kik: serment
 
Aa, kitto, sonna sekai da.
Jaha, den typen av värld.
 

IA / 音のある夢

Kategori: Allmänt




Original bild; http://moetron.com/uploads/20111215_ia01.jpg

 
Har ett V.A album med IA, som heter IA THE WORLD ~風~ / IA THE WORLD ~Kaze~.
Det fanns två stycken album, men laddade ned båda. Men Ludvig, vad olaglig du är. Ja men, vocaloid album går ju inte att köpa bara sådär i Sverige. Det andra albumet hade en låt av AVTechNO! - Closed - så det var därför. Iallafall, lyssnade igenom alla låtar för att se om det var bra och hittade en som jag inte kan sluta lyssna på. Aja, tröttnar väl snart. Min favorit låt med IA hittills.
 
IA / 音のある夢 / Oto no aru yume.
Dream with a sound.
 

Beautiful Creatures x2

Kategori: Allmänt


 
Andra gången jag har sett denna film nu. Runt kockan 3 idag åkte jag och bror in för att han tyckte vi skulle det. Det var typ " Nu tar vi nästa bästa tåg och åke rin till Stockholm och går på en film som passar bäst tidsmässigt".
Så det var bara att klä på sig, gå ner till stationen och åka iväg. Vi hade typ två timma rpå oss, så vi gick och åt pasta vid Sergel biografen. Alltså inte inne, utan en bit bort.
 
Filmen är trevlig. Oh hejsan. Jasmin (min katt) hoppade precis upp i mitt knä. LIGG NER OCH SOV. Iallafall, filmen var trevlig. Nehe hon satte sig på skrivbordet framför mig istället. IALLAFALL. De i publiken tyckte om när Nathan skrattade. Det gjrode jag med. Mer denna gång än första gången. Och...um....jag vet ej varför men, Link är söt.

きゃりーぱみゅぱみゅ / にんじゃりばんばん

Kategori: Allmänt


 
Videon lades egentligen upp på Kyary's YouTube channel för två dagar sen, men jag var för lat och upptagen för att lägga upp den här. きゃりーぱみゅぱみゅ / Kyary Pamyu Pamyu är så egen, vilket är bra. Går itne att jämföra henne med andra artister jag ser eller lyssnar på. Sen så är hennes musikvideos inte normala, men det är vackert, hihihi. Blir alltid lika förvånad varje gång det kommer en ny musikvideo. Videon påminner om ett spel..typ Gotcha Force. ( Nintendo Gamecube)
Låten heter; にんじゃりばんばん / Ninjya Re Bang Bang.


Japansk musik när den är som mest underlig / söt?

 
 
 
 

insomnia

Kategori: Allmänt

Det är tisdag, men ....känns som början av veckan. Alltså måndag. Jag håller inte reda på dagarna nuförtiden.
Kom hem för ungefär en timme sedan. Jag är trött, men inte sömnig. Jag ska kolla på någon film själv tills jag inte orkar vara vaken. Det känns som om jag har massa andra saker jag ska göra. Dock så kommer jag inte på vad det är för saker. Jag känner mig stressad, fast jag inte är sysselsatt.
 
Det känns som om jag glömt något.
 

she / insomnia

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Täppt i näsan. Vilket gör att det börjar rinna ur ögonen på mig. Der ser ut som att jag gråter. Vilket jag inte gör.
Bror är inte hemma. Han åkte mot stan runt....klockan -när-vi-kom-hem. Sen dess har jag varit ensam. Spelade Tales Of Graces F ensam. Åh men så ovanligt. Nu sitter jag och kolla rpå mobil skal. Det jag har nu har flera bitar av skalet lossnat på. Jag tyckte den här var fin, men Cheria tycker annorlunda.
 
Undrar om jag ska se film eller göra något annat nu? Jag är inte trött än...
Det blir nog film, spel eller 9GAG, hih...hi...hih.
 

Visual Kei / ayabie

Kategori: Allmänt

 
Satt på tåget och pratade med en vän om melodifestivalen. Han sa typ något med;'Du borde väl gilla Yohio, eller? Han sjunger ju på japanska.' Och jag bara: Ja, men det är inte den typen av japansk musik jag lyssnar på. 
Det har varit fler som frågat typ samma sak förut. Och för folk som inte vet, eller inte bryr sig. Visual kei stilen har inget att göra med ens sexuella läggning. Det är en klädstil! Men folk får tycka  och tro vad de vill, I don't care, hihi! :) Visual kei band/ artister gör inte den typen av musik jag gillar bara. Jag tycker att de flesta visual kei band låter likadant, tyvärr. Och deras röster påminner om varandras så, nej inte min typ av musik bara.
 
Dock så finns det en låt som jag gillar. Kanske för att den...är...j-rock..och..j-electro.
- ayabie - / Cubic' [L/R] ock
 

 

 

玉置成実/REAL

Kategori: Allmänt


 
Igår när peli letade efter musik på jpopsuki så såg han en sak. 玉置成実 / Tamaki Nami har gjort en ny låt, REAL, som antagligen kommer att bli en singel. När hon var yngre gjorde hon alltid OP och ED theme låtar till anime serier, sen så började hon göra mer "vuxen" musik som, förlåt, verkade typisk och tråkig. Typ " åh mitt hjärta gör ont när jag ej är med dig, solen lyser men jag fryser ". Ballader och typ hip-hop aktiga låtar, om man nu ska kalla det så. REAL låter som hennes gamla stil och det gör mig glad. Åh Nami, din musikstil var bättre förr.
 
Nehe, hennes youtube kanal hade inaktiverat inbäddning.
 
http://www.youtube.com/watch?v=MUFBu5eo1vc
 

Skärpning, mina barn!

Kategori: Allmänt

Om man nu ska gå på bio eller en föreställning, av vilket slag som helst, håll inte på med din fula mobil. Varit med för många gånger då folk i bio salongen sitter med sina telefoner och instagrammar eller smsar eller vad det nu är. Seriöst, om du inte tänker kolla på filmen , köp ingen biljett, låt bli att gå, det stör bara andra. En gång var det tillochmed någon som fotade, med blixt. Alltså?  Världen överlever utan att du måste uppdatera varje minut.
 
Jag är typ beroende av min telefon och skulle sitta i ett hörn och kolla in i väggen ifall den försvann, men jag klarar av att stänga av den under en föreställning. Det är inte så svårt. Det finns en knapp på mobilen som hjälper dig att stänga av den, ifall du itne vill kasta den i golvet. Det funkar också, men då kanske det inte startar efteråt.
 

cirque du soleil / melas

Kategori: Allmänt

 
Fredagen: Åkte till en vän, käkade middag och såg på två filmer. Fantastic Four, Rise Of The Silver Surfer, eller vad den nu heter, och Top Secret. Tror den hette så...um.. Någon film från 84. Kom fram till T-centralen 22.44 som vanligt och åkte vidare mot Slussen. Kommer alltid fram till Paradise fem i. Hihihi, så trevligt att vara först i kön så slipper man vänta. Eller, var näst först. Trevlig kväll trots att jag är sjuk.
 
Lördag: Sov hos Kristoffer. Jag låg på soffan hela natten eftersom den var bekvämare av någon anledning. Vet ej om jag drömde eller inte men tror jag minns glimtar av att han kom och pratade med mig? Jag vet ej... Aja, när vi båda vaknat på "riktigt" åt vi nudlar och kollade på Scooby Doo 1 och 2. Efter det så åkte vi till T-centralen tillsammans, för han skulle se Melodifestivalen hos sina vänner och jag skulle hem.
 
Kom hem, spelade Tales of Graces f, som vanligt, med bror. Sen såg vi på En oväntad vänskap med mamma och pappa. Det var mysigt.
 
Söndag: Blev väckt klockan 9 av pappa, trodde jag skulle få sova till 10 men NÄ-Ä. Vi skulle in till Stockholm- Globen - för att kolla på Cirque Du Soleil. Så ja, han väckte mig och jag grät. Vi åkte in iallafall och åt ....lunch... på Burger King vid Medis. Efter det åkte vi till Globen och väntad epå att det skulle börja hihhi.
 
Det var bra. Skitbra. Och, kul, jätte, kul. Plus att första låten de spelade fick mig att smeka min kind som musik inte alltid lyckas får mig att göra. Och allt var så fantasy och Tales of aktigt, vilket är fint.
 
Vilken tur att man inte satt längst ut på parkett platserna, de i cirkusen kom ju och drog med sig folk i publiken och bad dem göra saker. Det hade jag aldrig vågat :@
 
 

V3 / Stockholm

Kategori: Allmänt

 
 
 
Mejlade igår till spanska läraren och sa att voicemail uppgifterna halvt typ asså eh kanske är påväg. Skulle egentligen försöka fixa det igår, men det blev inte av igår heller. Känner att jag vill fokusera på matten iallafall....
Mejlade folktandvården också eftersom jag är osäker på hur det kommer bli när.......
 
Ikväll ska jag till en vän och äta middag och kolla på film. Det är runt 18 så..ja. Efter det, så ska jag in till Stockholm trots allt. Det stod på Paradises Facebook att de ska öppna idag trots allt. Jag och Mr M hade tänkt ses där så ja, hellre idag än imorgon då alla ska springa runt och bli galna över melodifestivalen.
 
Jag gillar vanligtvis inte andra Vocaloider förutom typ... de jag är van vid.
Dock så gillar jag en låt väldigt mycket, som är med 結月ゆかり / Yuzuki Yukari.

Japanese music, so very lovely. Eller vad tycker marmota monax? *kasta i vägg* ha så kult på restaurangen med coati.
 
 

Monax

Kategori: Allmänt

Det var jobbigt att gå upp imorse eftersom pelicula pelican har blivit sjuk. Tog mig ner till skolan iallafall, eftersom jag behöver närvaron för studiebidraget och för att jag vill bli klar med matten. Den är så ful, men fick mycket gjort idag och börjar förstå det mesta, igen.
 
Bror kom hem idag också. Han har varit på A Mystical Adventure med coati. Bror kom till skolan för att hämta nycklarna, Jag tror inte handledaren märkte, för hon kom inte dit och sa inget efteråt till mig.
 
Skolan var okej förut och det var faktiskt mysigt att komma dit...Nu så...nej. Mest för att Lodjur inte är kvar. Sen så är det för att det blir lite konstig stämning med alla magical creatures där.
 
Bror sov på dagen för att ta igen sömnen han inte fick innan typ. Samtidigt kollade jag och mamma på Paul. Den är rolig och har exakt min omogna svära-svära humor. Bror vaknade sedan och kollade med oss. Efter filmen spelade vi Tales Of Graces F igen och fick massa costumes till våra gubbar, weeee.
 
Torte och Coati. En dag ska en vild strid äga rum i träd-topparna.
 

atomic

Kategori: Allmänt

 
HAND BAKOM HUVUD OCH, OH.
 
Och så tar vi en STOR ego bild. Jag klippte luggen lite bara för att den började se konstig ut när den var för lång.
Det är så hemskt förresten. "Gjorde" eller satte ihop en video för kanske två år sedan med min och brors Lunia gubbar. Hittade låten jag använde idag igen. Åh vad jag har saknat den.
 
she / atomic
 
It's just like you
Always wanted to be hitting the dancefloors all around the world
Where people can see you dancing
You are still on top, still a thrill
Don't stop you've got moves to kill
 
 

Tales of Asbel

Kategori: Allmänt

 
Vaknade flera gånger under natten för att det gör ont i tänderna. Jag kan inte ens äta pasta utan att det gör ont. Pasta är ju mjukare än bröd eller typ...något. Sen så håller jag på att bli sjuk. Hostar då och då och det smakar blod *skaka i hörn* Men det är inget allvarligt, som vanligt. Bror kommer hem imorgon tror jag, men tills dess, spel och film-tittande ensam. Har gjort en hel del i Tales Of Graces F. Sprang runt och samlade skit och så. Fick två stycken Master titlar som jag försökt få i snart 56 år.
 
Kollade på de nya Family Guy avsnitten på mammas dator förut när jag lagade mat. Meg är den mest hatade personen i serien, men hon är ju den sötaste och en av de roligaste med. My hair is in the pie. Do you feel me inside of you? Part of me, is inside of you. - gå sin väg - (inte nytt men iaf)

Asbel måste få vara med igen.

Riguretto - Det var lite perverst

Kategori: Allmänt

 
Kollade precis klart på en film med fru gris. Det blev Bröderna Grimm, för hon ville se den och jag hade inte sett den på länge så det var trevligt. Hon gick och lade sig nu, och herr ödla också så jag är ensam *smeka vägg*
Känns som jag har 4 alternativ nu. Tre fick vara med på bild, hihihihi.
 
1. Sätta mig ner och försöka klara ut Tales of the Abyss för en gångs skull.
2. Gå till brors rum och spela in låtar som en amatörspelican.
3. Göra Rebirth med min Yuki. Hade tydligen en rebirth book som gör mig på Lvl. 1 igen.
4. Gå och duscha! Bara för att det är skönt.
 
Imorgon är jag ledig ifrån skolan så, kanske åker in till Stockholm och gör något. Och usch, varje gång jag ska åka pendeltåg så letar jag efter en plats med kontaktuttag. Sen så kommer det alltid förbi folk som vill ladda sina saker också, då blänger de på mig :/ Sist så var jag klar med att använda den, då kommer en man och helt utan förvarning, kör han ner handen emellan mina ben för att stoppa in sin laddare i uttaget. Jag ba; jaha hej okej *sära på benen*

Electric ・ Magic

Kategori: Allmänt

 
八王子P gör konstiga låtar. Men "konstiga låtar" menar jag inte dåliga. De är konstigt söta, typ.
Det är typ första gången han använder 鏡音リン ・レン / Kagamine Rin ・ Len. OCH SÅ ANÄNDER HAN DEM TILLSAMMANS, hihihihi. Blir så irriterad ibland för Rin och len är typ tvillingar eller något. Syskon är det iallafall, uppenbarligen. Men ändå finns det massa fan arts och musiv videos där de håller om varandra, alltså, nära. Tror jag sett någon där de kysser varandra. Liksom, de är syskon, kan folk sluta få dem att ligga för att " åååh så kawaii med syskonkärlek :3 :3 :3 :3". Det är fortfarande incest, trots att de inte finns på "riktigt". Typ alla (de fletsa men inte alla, men jag säger alla iallafall) "anime och japan" personer ska knarka :3 c: :c 8D eller ^_^.. Men nu ska jag inte klaga på det. Jag vill ha albumet, men tror att den bara såldes på något slags event. *vänta på "olaglig" nedladdning"
 
Nu ska jag leta upp mina katter, så att vi kan dansa till denna låt.
エレクトリック・マジック
 

Prasselmun

Kategori: Allmänt

 
 
Juste, hm. Igår efter skolan tog jag upp marmota monax på ryggen och flög till The Lair Of Torte för att hämta upp våra magiska föremål. Nej inget snuskigt. Det gick bra men det var typ fullt av folk där. Man bara, hej. Efter det så tänkte vi, eller min bror, att vi kunde äta ute istället eftersom vi skippade lunchen i skolan. Alltså det var typ..köttfärslimpa med sylt eller något, fy! Så vi gick till någon italiensk historia och åt pasta bolognese <3
 
Jag brukar aldrig äta upp allt som finns på tallriken, men denna gång så SWOOSH:
När vi kom hem nördade vi sönder Tales Of Graces F en stund. Jag tänker spela nu för bror min har åkt på kryssning med Fia Lotta Coati. Jag är helt ensma och kommer kanske gråta senare ikväll.
 
Solen skiner mera nu och..ja oftare. 
Positivt med det: Det är varmt och man kan ha lite mindre vinterkläder.
Negativt med det: Isen och snön smälter och gör att det blir ful is precis överallt, typ.
 
IDAG: Var hos tandläkaren / tandregleringen imorse klockan 09.00 och spände åt tandställningen. Nu så känner jag hur det börjar göra ont och jag kan inte bita ihop ordentligt. Aja, de ska typ gå över efter ungefär 3 dagar?
Titta marmota, pelikaner har visst tänder. Vi säger att det är en pelikan.

Men Jordekorre då!

Kategori: Allmänt

Satt fridfullt och lyssnade på musik, eller vad jag nu gjorde, så skriver J på steam. Eller nej , han skickade en video bara sådär. Jag blev jätte rädd och är skadad för livet.
Han som kom in i rummet sen var ju snygg, ehum.
 
Jag kollade på den och sa: O_____________________O
J : oj haha jag skulle skicka den till min bror XD
Jag : Det är lugnt, jag blev bara lite rädd.
J: hahahah XD
 
Vad är det för konstiga saker du kolla rpå egentligen Mr J?!
Du har trevlig humor dock.
 
 

Light Prayer

Kategori: Allmänt

 
Jag såg en hemsk sak på T-centralen idag. Jag var påväg emot pendeltågen och gick förbi folk som rusasde in på tunnelbane-tåget som precis kom. En man, tror jag sprang förbi en bit ifrån mig och han tappade ett kort. Vet inte om det var ett ID kort eller typ kort med pengar på. Först tänkte jag, ska jag plocka upp det och få tag på ägaren? Men nej, om jag hade plockat upp det med alla folk omkring så hade det säkert sett ut som att jag snodde det. Aja, hoppas du får tillbaka det främling.
 
Iallafall, kom hem och när jag gick förbi utanför huset såg jag att mamma satt vid köksbordet och höll på med datorn. Jag tog upp snön och kastade på fönsterrutan, men jag fick ju göra det kanske tre gånger innan hon märkte mig :'( Sen så när jag skulle äta maten som precis var klar, så hittade jag en marsipan gris i pastan. I PASTAN. Jag ba, vem har lagt den här?
 
Övrigt; school food punishment gör så fina låtar. Jag gråter hysteriskt varje gång. 
The end.
 
 
 

Breaker

Kategori: Allmänt

 
Det var inte planerat att jag skulle åka iväg till Stockholm men, Isis hörde av sig så jag åkte in. Jag ska egentligen inte klaga, eftersom jag inte gör något åt saken själv, men kan någon grusa alla jävla backar? Alltså det är verkligen REN BLANK is. Men iallafall, överlevde lite. Kom fram till Isis och han bjöd tpy på kakor och bröd för han hade inget annat. Vi såg på någon störd film som hette Vanilla Sky. Förstod ingenting och Isis sa att han tappade bort sig 8 gånger.
 
Kom hem runt 5 på eftermiddagen och spelade först Lunia Z med bror, sen Tales Of Graces F. Det är kul för vi har hittat ett bra ställe att farma SP på. Det är min bror på bilden. Han är en flicka/transa och tecknad tillochmed.
 
Imorgon ska jag och bror till polissationen för, vi har gjort något förskräckligt. Eller jag har. Jag matade näsbjörn med en blodapelsin, trots att jag vet att han inte gillar det. Så nu ska bror vittna emot mig.
 
 
Tonight I'm breaker.
Peli vet ej mer.
 
 
 

Folkhögskola

Kategori:

Det börjar bli mindre och mindre tid för att bli klar med ansökningar och liknande. Till Sundbyberg Folkhögskola ska man skriva en liten beskrivning eller presentation om varför man har valt en linje och vad för intresse man har av det. Jag vet redan vad jag ska skriva, typ. Dock så känner jag mig stressad. Det här med personbevis är redan fixat iochförsig. Aja ska göra något nu. Vad gör man då man tänkte spela på datorn och man går iväg för att tvätta ansiktet i en minut och kommer tillbaka till sitt rum, där en katt har snott ens stol?

Jo, man går till vardagsrummet och ser en film eller spelar tv-spel.
Jasmin, hur kunde du? Du visste att jag skulle spela. Hm, ska man åka till Stockholm? En som frågade om jag skulle dra till Zipper.

The chair stealing pussy.





livetune adding 中島 愛 / Transfer

Kategori: Allmänt



Musikvideon för en av kz livetunes senaste låtar. Transfer. Låten sjungs inte av en av vocaloid personerna, utan av en riktig person. Någon...kvinna. Videon är typ upprepande men jag gillar den + att låten fastnar i mitt huvud.
HIHI, det är typ en flicka som upprepar samma sak varje dag fast i olika dimensioner? Ville bara lägga upp bara därför att bara därför. Videon är väldigt välgjord till skillnad från de flesta vocaloid videos. Detta var inte vocaloid men iallafall.
 
Transfer your line
 
 
 
 

Redial

Kategori: Allmänt



På bild: Kirameku (Jag)
Infelious (Bror)
CrazyGun (Sun) Typ Aeris eller något.


Det fanns en gång i tiden då Ludvig gick till DD/Devildom. Fast iochförsig så fanns det en tid då Ludvig  spelade Myth överhuvudtaget, förutom Tower med apa. Igår gjorde jag det men iallafall. Tänker spela nu med, snart. Fast först ska jag försöka mig på Path Of Exile, men det laggar ju ibland.
 
Nu har jag dåligt samvete för Yatzy gick precis ut ur mitt skåp. Hon låg antagligen och sov, så sätter jag på musik med högsta volym det första jag gör när jag sätter mig vid datorn. Förlåt Yatzy... Jag ska kyssa dig sen, du kan inte fly.
 
Bror är fortfarande inte hemma. Inte gjort något typ denna helg, hittills. Så jag får väl sitta och smeka väggen i mitt rum och tänka på roliga saker.

Övrigt; kz livetune ska släppa ett nytt album med Hatsune Miku!  Har nyligen börjat att lyssna på kz livetunes låtar så jag tänker fanimej vänta på detta.
 
 
 
 

Ass-bell

Kategori: Allmänt

Gick upp halv tidigt idag för att jag skulle träffa en vän, men sen så blev det ändrade planer, så peli blev ensam hela jävla dagen. Ja jag tänker svära för jag grät in despair. Bror är fortfarande inte hemma och han lär inte komma hem nu heller. Jag spelade Lunia med randoms i Myth Episode 6. SPARKLE. Sedan så...jag spelade Tales Of Graces F med. Tänkte farma lite items . Sen så kollade jag film med gris och ödla. Winter's Bone.
Den var ju störd.
 
Jag har säkert jätte dålig humör men tycker vissa saker som inte ska vara kul är kul. Som idag, jag gick ner för att äta och kommer ner och pappa säger : Den här kavajen är så jävla fin.
Jag bara : haha jahaokej.
Sen när vi kollade film. Det var en gammal tant som sjöng på filmen.
Mamma ba; Jag tyckte hon verkade lite osynkad.
Pappa : Ja, det lät ju som en gubbe som sjöng.
 
Då tänkte jag, lilla ödla, jag tror inte det var det mamma menade.
Min humor är sämst.
 
Kolla bara på Asbel Lhant och Cheria.