lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Musik: ゆうゆ /「GARDEN - 反鏡のバ­リアシード」

Kategori: Allmänt



Igår, tror jag, så kom den 3:e låten upp ifrån SQUARE blabla projektet. Något album med 7 stycken låtar. Producerat av Akiakane? Eller så var det bara att hon har gjort typ.....illust. Iallafall, jag tyckte om denna låt. Det är typ...electro/techno rock? Något sånt iallafall. Det lät bra iallafall. Är inte jätte förtjust i IA, men ibland låter hon okej, beroende på låt genre , I guess *Malcolm* 
 
SQUARE03 - ゆうゆ /「GARDEN - 反鏡のバ­リアシード」feat. IA
SQUARE03 - Yuuyu / 「GARDEN - Hankyou no barrier sheed」

Övrigt: Jag har varit upptagen med massa annat, men nu j*vlar ska jag börja skriva på bloggen igen. Bara för att. Hur kan du veeta allt de där, Hagrid, min, vän?
 

Godis: Where the hell is my supper?

Kategori: Allmänt

 
Jag och Jordhumla sprang runt till 3 st olika asian store saker i lördags. Jag envisades om att hitta sånt där japansk godis man blandar ihop själv. Just den där på bilden är en hamburgare. Tyvärr så hittade vi inget sådant...Så jag blev jätte ledsen. Jag vill verkligen prova, det ser så kul ut. ÄR DET NÅGON SOM VET VAR MAN KAN KÖPA ?! I am a desperat liten fågel. Hooka. Jag vill helst inte köpa över nätet, om det ens går. 

Fördomar och förakt: Detta gör det bara värre- Sluta

Kategori: Allmänt

 
Igår så var jag ute o flög runt i världen. Jag och Jordhumla var på bio. Jag förstår helt ärligt inte att något sånt där kan hända. Alltså, att personer i världen är så pass omogna och efterblivna att de betér sig sådär stört och.... Det var nästan så att man inte trodde att det var på riktigt, men tyvärr så var det på riktigt. Problembarn.
 
På första raden så satt ett gäng med killar. Kanske 6 st? Jag vet inte riktigt. Men de satt och pratade massa innan filmen hade börjat. Det kom in en kille med sin flickvän (antar jag), och frågade vilka platser killarna satt på.
Kille: Jag tror att ni sitter på våra platser.
Flickvän: Vilka platser är det här?
Äckelbarn: Breh det e där borta, äru blind?! - han o hans vänner skrattar -
Kille: - skratta till förvånat o gå sin väg - Va?
Tjej bredvid mig: Alltså seriöst...
Äckelbarn: Alltså seriöööööst hahahahah
 
Äckelbarn: - sitter och gör massa ljud när filmen börjat -
Kille snett bakom mig och jordhumla: Men håll käften vafan.
Äckelbarn: Va vem vare? Vem sa håll käften? Jag knullar din mama breh. Du o jag där ute sen, breh.
 
Jag och Jordhumla diskuterade detta efteråt. Tyvärr så är det så att alla som inte har "helsvensk" bakgrund kommer att drabbas av detta. Människors syn på kurder/araber/turkar eller whatnot som det kallas, förvärras pågrund av beteendet hos personer som gör såhär. Och det tycker jag är jävligt synd. Äckelbarnen förstår inte att de skämmer ut sig själva först o främst. Och sen så fattar jag inte, bara för att du har den etniciteten/bakgrunden så måste du inte säga " tjo breh breh breh yo breh brorsan brosan breh breh" typ sjuttioelva gånger? Det är en sån jävla tråkig sterotypssakskitmackapäräckelsak. Ni förstör för andra. Jag vet att det finns de som är födda i Sverige och är uppvuxna här, men, ni förstör för andra invandrare genom att uppföra er på ett sätt som gör att folk ogillar dem.

Skola: Eldfest

Kategori: Allmänt

I torsdags var det något som hette eldfest i skolan. Det var obligatoriskt men jag är säker på att det var fler än Sugar Glider som gled hem. Jag hade antagligen också åkt hem om det inte var så att Marmota, gris och ödla skulle komma dit. 
 
Skoldag:
Först så var det skola som vanligt, men jag hade sovmorgon, för första gången på väldigt länge. Eftersom eldfesten skulle börja 16.00 och sluta 19.00 så började ordinarie lektioner 13.00, hihihhihih. Så this pelican got to stay home and sleep for jagvetintehurmångaflertimmar. Men det var skönt. Trots all den tid så glömde jag att äta.
 
Eldfest:
Jag satt sista halvtimmen av skoldagen och SMS:ade med marmota, som inte riktigt visste hur han skulle ta sig till skolan. Men när jag satt där med Herr S, Herr J och Fröken G så ser jag hur Marmota kommer fram till bordet. Herr J ba, Oh tja hur är det *krama* Jag satt kvar i soffan dock. I don't need to say hi to my brother. *pudra kind* Det behövs väl inte mer än ett hej..bara... Sen så såg jag att gris också var där. 
 
Fröken T och E hade tydligen misstagit honom för mig och hälsat. Sen följde Fröken T med ut för att hälsa på min familj, så hon skakade klo/tass med gris. Sen såg jag bara henne och Fröken E en gång på hela kvällen.
 
Det var väl trevligt och så.... Maten och fikat var dyrt men...gris hade kontanter med sig. Jag har aldrig kontanter för jag...känner inte att jag vill köpa saker med kontanter. Uppträanden var trevliga med. Allt avslutades med en...eldshow. Eldslukare som höll på att tända eld på sina armar och på sitt huvud. Man bara, men aj. Men han visste iaf vad han gjorde så det slutade inte med att skolan brann.
 
Senare samma kväll gick jag och fikade med Herr Jordhumla i stan.

Ibland hatar jag barn, ibland.

Kategori: Allmänt

 
Idag var en magisk dag och massa fina skogsdjur sprang runt i staden. Men sanningen är, att idag var en teåkig ful dag och det fanns inga djur i staden. Mest barn, fula barn.
 
Jag gick runt där för att leta efter julklappar och skit. Så går jag in i de där...äckliga..snurrelisnurr dörrarna som snurrar. Jag står där inne och väntar att få komma ut på andra sidan, så kommer två äckliga jävla ful ungar och sparkar på den, för att oj så kul det är när snurr saken stannar. Ja oj så kul för mig som ville komma ut. Äckliga jävla ungar. Sen så när jag var påväg hem så gick jag fridfullt , så kommer en unge och slår mig åt sidan, medvetet, för att han ville gå med sin mamma. Han sneglar lite på mig och börjar sen skrika på något språk med sin mamma. Man bara, ta hänsyn till andra ungjävel. Jag vill också hem men jag knuffas inte för det.
 
Ja, jag blev sur på riktigt och tänker därför svära. Det är trots allt min blogg. *smeka blogg*
Jag har oftast inget emot barn. De är helt okej, när de vet hur man ska uppföra sig. Men när de gör på detta vis utan att bry sig om andra människor så...ja...så... Äckliga. Ni är äckliga.
 
Nej jag är ingen bitter person. Bara ibland.

Bild, sluta att gömma er

Kategori: Allmänt

Det finns så många som inte har bild för att de är diskreta och sånt skit. Jag pratar bara med de som har bild. Inte för att jag är utseendefixerad, utan för att jag vill se vem jag pratar med. Och jag har ju bild, så varför ska jag behöva fråga om en?



Sen så de som har bild tar en mörk bild så man inte ska kunna se hur gamla de är.. Skäms ni eller?