lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Who are you again?

Kategori: Allmänt

 
Jag, Herr S och Fröken S pratade idag efter lunchen om typ....att säga fel. Herr S berättade att han råkade kalla sin tjej för mamma. Det lät kul och ja vi kom bara in på det ämnet efter det. Fröken S frågade om hans tjej råkat kalla honom för pappa, men det hade hon inte.  Haha, innan det så frågade Herr S Fröken S vad hennes föräldrar hette.
Hon ba, Kaj.
Han, Göran?
Hon ba, Haha hur fan fick du det till Göran? Jag sa Kaj.
Han, Oj.
 
Min lärare heter Katarina och jag har hört folk säga Karina, Karin och Katrin. Man ba jaha. Låter ju likt men iallafall. Värst, för mig, var ju när en av mina handledare ba
Hon: Okej bla bla bla Lukas? - kolla på mig -
Jag reagerar såklart för Lukas heter jag fanimej inte. S
hon ba, nå? J
ag ba, va?
Hon, Ja bla bla bla bla Lukas?
Jag, Jag heter Ludvig....  
Hon ba, Oj förlåt, Ludvig.
 
Man ba, TACK SÅ MYCKET. JAG HAR TYP GÅTT HÄR I ETT HALVÅR. :(

Aerial Flow / Cold Leaf feat. Hatsune Miku

Kategori: Allmänt

 
Ba för att det snöade imorse. Jag blev riktigt så jävla rejält irriterad. Var är min vår? Jaja, den tillhör alla. Men jag harvarit i dvala för far too long. Where are you skipping off to, Penny Pigtails? I'm going to the market for some raspberry jam. I'll sell you no such thing, said the market trader. Your legs are made of cotton and are far too long.
 
Övrigt: hade en bra måndag, faktiskt. Gillar måndagar. Denna var bra. Aa.
Underbar musik.
 

ILoveMyself Lvl99

Kategori: Allmänt

 
Man ska ha självförtroende och bra självkänsla. Man ska tycka om sig själv, ja. Men inte för mycket. Då blir det bara såhär eeeeeh okej, vi säger så. Som när folk ba "Hej här har ni en snygg kille :)". Det jag aldrig kommer förstå mig på dock, är när jag ser människor som har en bil på sig själva som bakgrundsbild på telefonen eller datorn eller whatever. Man ba; VA?! OKEJ! 
 
Haha, det var en 14 årig tjej som skrev till mig för någon dag sen typ och ba, hej :)
Så går jag in på hennes sida och så står det "Skriv inte till mig om: du är fet, du är ful, inte tränar, är omogen".
Då tänkte jag, lilla barn, är ett av dina krav att ma måste träna för att prata med dig? Isåfall är du en ful liten utseendesfixerad ungj*vel. 
 
Klart som fan att jag inte svarade på hennes brev. Pratar iof inte med någon som är 14 år. Liksom...ja....föredrar jämngamla. Eller något år yngre. Ja, "ni" fattar. Sen så var hennes prioriteringar i livet helt fucked up. 
Orkar inte censuera mer.  Detta hörde inte till att gilla sig själv, men iallafall.

Musik: Soundcloud - mina låtar... Hm....

Kategori: Allmänt

 
Jag har lekt med Logic X pro ett tag, men har fortfarande massor att lära mig. Dock så hade Herr S sagt att när jag behöver hjälp, så är det bara att peta på honom. Helst inte när han sover dock sade han.
Men det går iallafall mycket bättre. Klart det gör det Ludvig. Det kan ju inte gå bra om du aldrig testat ordentligt förut. Förlåt då. Aa.
 
Än så länge finns bara 3 st saker uppladdade. En test sak till en av de som finns där med och en annan. Jag tjatar som vanligt om att jag använder till mitt försvar att jag är nybörjare fortfarande. Jag vill dock har sång på. Men jag får inte använda vocaloid programmen ju. Det finns bara till windows. Sen så är det på japanska? Kanske svårt att hitta saker då. Sen så har jag inga låttexter. Skriver inte låttexter heller. HIHI? NÅGON SOM VILL SJUNGA?! Nej. okej. ehm akjelfejflhsekfhke.

The story of my life: Jag ser ut som en pojke

Kategori: Allmänt

 
Igår var jag och bror nere på stan innan vi gick hem. Han skulle köpa lådvin att ta med sig till Näsbjörn. Och jag skulle trycka i mig mat, ty jag hade inte ätit lunch. Det känns alltid konstigt när man går in på systemet och personalen ba, Kan jag hjälpa er med något? Man ba, nej... Iallafall. Han hittade vinet och så passade vi på att köpa cider, för de var typ slut. Sen vid kassan var det två killar framför oss.
 
Tjejen i kassan: Har du legitimation?
Killen: Ja, varsågod, det är dagen idag. 
Hon: Vad sa du?
Killen: Jag fyller år idag.
Hon: Nämen grattis! Är det första gången idag alltså?
Killen: Tack! Ja det är det!
 
Han såg ju fanimej ut att vara 25 eller något. Så kommer jag och bror, som är typ 100m kortare. Jag vill också se längre ut. Jag vill också vara lång. Fast ibland så frågar de inte efter leg. Hon i kassan frågade inte efter mitt när bror betalade. Hon kanske såg att vi är wonder twins? Kanske, aa, kanske det.
 
Påtalomdet. Var i brors skola igår också. Vi gick förbi en lärare. Han ba, Hej R (min bror). Sen såg han mig, stannade upp och bara stirrade. Han ba, ......brorsan..? Jag och bror ba, Ja...
 
Samma sak typ när jag satte mig vid matbordet precis när jag kom. Han åt med några i sin klass. De bara, NEJ OMG....va? Alltså va? Jaha jag var tvungen att tänka efter. Gud vad rädd jag blev, ni kan ju förvarna.
 
Jag tycker inte ens vi är så lika. Man ser ju skillnad på oss... Aja...Andra..har..svårt för det.
 
 
 
 

Haihai, chotto kiiteru no?

Kategori: Allmänt

 
Igår ditchade bror mig igen. Nej men, han skulle till landet, typ, tillsammans med Näsbjörn och massa andra djur jag inte vet vad de heter. Typ en...trollslända? Nej, något på F. Aja. Jag var uttråkad och så hela kvällen igår. Dock så spelade jag Elsword. Para skulle hämta en vän på flgplatsen, men han skulle hjälpa mig att Lvl'a. Dock så var det sent, så jag lade mig innan han kom tillbaka. 
 
Sen så kollade jag på Scary Movie 3 och 4. De är så roliga.
"100 black people get shot everyday, and the whole world stops for one little whitey down the hole."
Brenda är så söt och rolig. Det är Cindy också. Det är iof de flesta i Scary Movie. Sen så har jag omogen humor i allmänhet så ja , Scary Movie är fina filmer. *smeka*
 
Brb ska äta. MM, aa, jag tänker inte posta inlägget förrän jag kommit tillbaka.  -Mat paus-
Ja det där tog ju  bara ungefär två år. Jag brukar alltid sitta tillsammans med Gris och Ödla och dricka en stund efter att vi ätit.
 
Jag pratade lite med Herr J och vi ska ses ikväll. Vi skulle typ gå ut någonstans igår men jag åkte hem med bror istället. Men ikväll ska vi till Cafe Mix i Östermalmstorg. Bara sitta och dricka och prata och så. Och.
Jag ha ringet annat för mig. Blir lätt uttråkad här hemma, tyvärr.
 
Åker om en timme typ, eller 20.00. Sen så går sista pendeln hem 1.46. Jag får väl ta nattbussen om det blir senare än så. Dock så tycker jag nattbussen verkar....läskig. Konstigt folk på den mitt i natten? Och på en helg.
Men det ordnar sig nog. Vi kanske inte ens är ute så sent. I värsta fall så sover jag hos Herr J. Men helst vill jag sova hemma. Han bor ju liksom....typ...närmare ja, men det är en jobbig bit vafan.
 

Musik: Logic X Pro

Kategori: Allmänt

 
Varför är jag så lat? Jo, för att det kanske var lite saker kvar ändå. 
Som sagt, till mitt försvar så är jag egentligen en nybörjare fortfarande. Men Herr S sa iallafall att jag har potential... ;/ Det sa en annan också. Så , jag får väl försöka mer och mer. Just nu sitter jag och försöker komma på en j*vla melodi, men det går ju för f*n inte. Ja, nu tänker jag svära. Sen så kan jag inte skriva låttexter. Bror skriver texter har han sagt. Så frågade honom. Sen så ville jag att någon vocaloid person skulle sjunga. Men det blir väl jag själv? Eller? Eller kanske bror? Eller kanske min klasskamrat som gillar att sjunga?
 
Kort sagt: Lat. 
Övrigt: Laddar upp den som den är nu på Soundcloud ba för att.
Den får vara instrumental mystery making wonders just nu, tills det.....är möjligt för sång.

Re peteite marumotte

Kategori: Allmänt

 
Jaaaag har ingen skola imorgon. Det är egen skrvitid iochförsig. Jag har lite svårt med att börja skriva på min rapport, men det är säkert enkelt och fint när jag väl sätter igång. Iallafall. Eftersom jag inte har någon skola imorgon så ska jag kanske följa med bror till hans. Egentligen så vore det skönt med sovmorgon, men...ja. Sovmorgon för att på kvällen 18.00 är det såndär workshop sak i Ropsten igen. Juste. Då ska denna bild få vara med, ba för att.
 

Skönt om jag åker in tidigt, ja hej Ludvig du kommer försent om du åker in runt 8 på morgonen. Nej, men jag gillar att...liksom...vara inne i stan då jag tvingar mig själv, på morgonen. Annars kanske det känns segt att åka in mitt på dagen. Eller nej, eftermiddagen. Dessutom får jag hålla bror sällskap. Det är trevligt.
 
Jag ska klä ut mig till honom. Och se om folk märker något. HIHIH VI ÄR JU TVILLINGAR EFTER ALLT.
Men tror inte jag skulle våga gå ihans skola helt själv en dag. Skulle få panik om folk ba, Hej R, hur är det?
Och jag ba, hm, vem är du? Vad heter du och vad är din relation till mig?
 
Sen så har hans olika klassrum så konstiga namn. Jag skulle gå vilse på en gång.
 
 

Jag trodde aldrig att jag skulle få se dig igen, dumma lilla fladdermus

Kategori: Allmänt

Jag har varit upptagen typ, med massor, på senaste tiden. Men ska iallafall skriva oftare här.
Har spelat massa Elsword med bror och de gamla nakamasorna ifrån Lunia. Saknar fortfarande Lunia, men detta spel är kul och påminne rom Lunia. Sen så är det mys att få prata med dem igen. När Lunia lades ned, den sista December så splittrades alla och ba hejdå. Så, hade inte pratat med dem sen dess..
 
Iallafall. Seg dag idag men antar att den var helt okej....eftersom......Jag............Shugga Guraida. 
Satt och glodde på Instagram innan sista lektionen (kreativ verkstad - drama / sång och rytmik) och såg folk ba, Celebrating Waffle day in Sweden :), Våffeldag idag då!, jag ba, VA?! vad är det nu jag har missat? Så jag SMS:ade Fru Gris och ba, Har peli missat att det är våffeldagen idag? Hon ba, det har gris också, men jag har allt hemma. Så, jag tryckte i mig två stycken. Kan äta kanske 5 pannkakor men bara 2 våfflor?
 
Tror det är grädden som mättar. Jag mår illa av för mycket grädde typ, fast inte när jag äter tårta. Vad är fel på min kropp? Jag är inte laktosintolerant vad jag vet.....

MMORPG: Elsword

Kategori: Allmänt

 
Bror har spelat Elsword ett tag och försökt få mig att börja spela också, men jag har aldrig orkat fixa det, eftersom jag inte får spela Windows spel på min Mac. Men för någon vecka sen har jag suttit och pillat sönder med alla möjliga Windows-On-Mac program. Slutade nu med att jag gav upp, trots att jag fick det att fungera. Spelade på min stationära och det funkar bra. Anledningen till att jag ville spela på min bärbara var för att jag vill kunna sitta i vardagsrummet och kolla på film samtidigt. Men men. Det funkade bra på staitonära. Och det är skitkul. Enda saken som suger är det där äckliga stamina systemet. Hatar sånt. Hej du får spela tills staminan är slut!:) Då måste du vänta tills imorgon eller göra en ny gubbe! Kul va? Nej, äckliga j'vla äckel system. Jag förstår inte meningen med att avgränsa spelandet. Är inte så att de bryr sig om ens hälsa direkt. Man kan ju fortfarande spela på en ny gubbe.
 

Spel: Castlevania: Lords of Shadow 2

Kategori: Allmänt

 
I tisdags eller...var det i måndags..? Aja skitsamma, då köpte jag ett spel - Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3. Jag har gått runt förut och kollat på det men tänkte, hm jag har ju inte spelat första? Borde jag det innan jag spelar tvåan? Men så gick jag och kollade på det igen tillsammans med bror och ba, nej nu köper jag fanimej detta, sen så får jag vara lite förvirrad, men de lär ju prata om vad som hänt i första spelet.
 

Det roligaste var ju typ i början, då jag fick hoppa in i en jävla råtta och springa runt som den, tillsammans med en hel flock råttor. Jag ASG. För så dålig humor har jag. Det var faktiskt helt random och skitkul. Eller roligast och roligast, jag har inte ens spelat så mycket. Men nu tänkte jag sätta mig ner. Bror vill iallafall inte spela Tales Of Symphonia - Chronicles med mig.
 
Men kort då: Kul spel so far.
 

Idag: Heeeelg

Kategori: Allmänt

 
Inte sur. Var bara ett tag sedan som jag hade denna bild i ett inlägg. Iallafall. Jag trodde det skulle vara en kort skoldag idag, som det brukar vara på fredagar. Men jag gick till 14.30, vilket inte gjorde något iallafall. Haft en bra dag och......så.... Shugga Guraida. Pratat mycket med hela dagen. Hade trevligt och allt det. Det var inget "ansträngande" eller så heller. Först kollade vi på någon video om....debatter...på någon teater. Sen fördjupning på det. Enkelt och trevligt, typ. Tack Herr S för att du gav mig en halv apelsin till lunch. Utan den hade jag inte suttit här idag. *bäst på att överdriva*
 
Gick tillsammans med Herr J till Kungsträdgården och sade sen hejdå, för han gillar inte blåa linjen typ. Dock så kom Fröken S och satte sig framför mig på tuben. Jag satt och lyssnade på musik o var allmänt i min egna värld då hon satte sig där. Jag ba, omg nu kommer det någon. Så var det hon. Det är okej. Hon är så rolig.
 
Mötte bror på Sergels Torg typ för att gå och äta lunch. Vi åt pasta på VÅRT ställe. Den där lilla italienska restaurangen vid biostaden Sergel! *säga fult* Vi brukar äta där, han och jag. 
 
Hur många stavfel finns  denna text? Det vet varken du, eller jag.
 
 
 

Musik: ギガP / ギガンティックO.T.N feat. 鏡音レン

Kategori: Allmänt

 
 It's all swollen up, it's a dangerous situation. Hurry up and make me climax.
 
Laddar upp "första" låten också bara för att. Det är första låten av  ギガP / GigaP som jag hörde. Blev lite kär på en gång. Trots att det var en snusklåt.
 
Music: ギガP / GigaP
Song: ギガンティックO.T.N / Gigantic O.T.N (Gigantic p*nis) HIHIHIHI
Vocal: 鏡音レン / Kagamine Len
 

Musik: Logic X Pro / Färdig låt?

Kategori: Allmänt

Satt lite och fixade med min lilla låt. Och ja, den får faktiskt vara klar nu. Eller, snart. Eller nu. Jag känner typ inte att det är något mer jag ska göra med den. Så jag antar att jag ska spara den som den är och ladda upp på Soundcloud. Kanske ska jag lägga upp på youtube också? Bara för att. Bara för att sprida den. Bara för att jag kan. Bara. Dock så måste det finnas en.....video....Men jag har varken ett vidoeprogram eller något som skulle kunna fungera som bakgrundbild. Jag vill ju att det ska se fint ut. Även om det inte är...en...PRO LÅT. Till mitt försvar så lär jag mig fortfarande programmet. Men ja, det går bättre än när jag först började. Obviously.
 
Den får heta det som jag redan döpt den till, på skoj. Finns en test version som inte är klar på Soundcloud redan.
Den heter Le petite marmotte. Som betyder The little groundhog. ._. Varför heter den så? Jo, för att jag gllar marmotor (murmeldjur) sen så lät det classy as f*ck på franska. Talar jag franska? Nej, men Google translate är min vän.
 
 

Musik: ギガP / +♂ れをる Ver.

Kategori: Allmänt

 
Som sagt. Väldigt diskret. PI PI PI.
 

Bara några minuter efter att れをる / Reol laddat upp den nya låten +♂ på sin YouTube Channel, så laddade hon upp en ny där det är hon som sjunger. *ögon sparkle* Hon sjunger så bra. Gillar båda versionerna lika mycket än så länge. Kradness lär göra en cover på den snart också. Han har börjar samarbeta rätt mycket med GigaP och Reol. Iallafall. Reol brukar göra covers på GigaPs låtar. Rätt förståeligt..eftersom...ja..hon som skrver lyrics. Klart hon ska sjunga också. Hihihi, även om det är snusklåtar, om k*kar. Vilken fin låt. 
 
Jag ska lyssna på denna tills bror kommer.  Om han nu kommer hem. Han är hos Näsbjörn. Men OM han kommer hem, då j*vlar ska det spelas Elsword.

Music: ギガP / GigaP
Song:+♂
Vocal: れをる/ Reaol Ver.

Musik: ギガP / +♂ 鏡音レン君feat.女子

Kategori: Allmänt

 
Snusklåt igen? Fortsättning på  ギガンティック O.T.N / Gigantic O.T.N (Gigantic p*nis)
Det är rätt så obvious att det är en sequal. K*KLÅT.

Jag satt och spelade Elsword och då vibrerar min mobil på mig. HIHIHIHI. Mys. Nej, men. Den gjorde faktiskt det. Stod 'reolch har laddat upp ett nytt videoklipp på YouTube' man ba, OH, ÄR DET EN NY LÅT?! Och ja, det var det.  Som vanligt är det ギガP / GigaP som har gjort musiken.  Ännu en låt med 鏡音レン / Kagamine Len. Han är enligt mig, den som använder Kagamine Len bäst. Jag gillar inte Len annars typ. Iof så är det alltid れをる / Reol som skriver lyrics till GigaPs låtar. Och som jag nämnde innan. Snusklåt igen? Jag tänker iallafall anta det tills det kommer English Subs. Men alltså.....refrängen...är..ju....PI PI PI. Sen så är det något vitt som sprutar. Väldigt diskret.
 

Men som vanligt, väldigt bra låt. GigaP börjar bli en av mina favorit vocaloid producenter. 
*DANSA*
 
PI PI PI.
 
Music: ギガP / GigaP
Song: +♂
Vocal: 鏡音レン君feat.女子 / Kagamine Len Kimi (?) feat. Women 
(Miku, Rin, GUMI, Luka)
 

Igår - Workshop sak , igen

Kategori: Allmänt


Igår var det såndär workshop igen i Ropsten. *sätta mig ned med marmota i knät* *ta fram sagobok*
 
Innan: Eftersom workshop'en börjar 18.00 på kvällen så gick jag och åt lunch vid 11.30 tillsammans med Herr J. Vi slutade tidigt idag. Eller, varje onsdag igen. Iallafall. Vi åt någonstans vid Hötorget. Åt en pasta sallad med kyckling...i... Den var väl sådär. Gott, men ha rätit godare. *klaga*. Trot att vi ätit och suttit en stund så var det typ 4 timmar kvar tills jag skulle iväg. Så jag föreslog att vi skulle gå och ta en drink eller något.
 
Vi flög iväg till Cafe mix , Östermalmstorg. Där satt vi fram tills 17.00 typ. Jag köpte några vodka drinkar. Det är gott och trevligt när man har sällskap. Jag är ingen alkis. 
 
Workshop: Fröken S kom inte, för hon var ej säker på om hon orkade. Trots att hon sa kanske innan! Peli left alone. Fröken T kom inte heller. Jag skulle möta henne på stationen i Ropsten, men hon fick förhinder. Jag kom iallafall dit tidigt och personalen ba, Hej Ludvig! Välkommen tillbaka. Man ba, tack tack. Sen SMS:ade Fröken L och frågade om jag var där, så jag sa ja och att jag var vid klassrummet. Hon kom ner dit och vi pratade lite.
 
Sen kom lite fler personer. Herr M till exempel, som jag typ befriendar. Vi gillar båda japansk musik, anime och manga,  hihihihi. Han hade med sig två tjejkompisar. Och Fröken L hade med sig en tjejkompis. Sen kom Fröken M.... Men det var liksom alla. Typ  4 av de som var där förra gången, kom inte.
 
Men det var trevligt iaf, trots att vi var så få.  Vi skulle sy om sakerna...vi..gjort. Eller, gjort och gjort. Jag hann inte ens, eftersom hela 3 timmar gick till att nåla upp skiten.
 
Hemfärd: Slutade 21 och såklart missade jag tåget hem. Och nästa tåg var försenat så jag kom inte hem förrän typ 23. Vilket resulterade tll att jag inte orkade gå upp idag. Det gjorde dog inget, eftersom i detta tema ska vi skriva rapport. Och det kan jag göra hemma. Tack Fröken K för att du skickade namnen jag ska kolla upp. *buga*
 
 

Tales Of Symphonia Chronicles / Kyary Isbjörn Isbjörn

Kategori: Allmänt

 
Fin ibsjörn. Just nu vill jag bara hem och sova. Eller spela Tales Of Symphonia - Chronicles. Igår satte jag och marmota oss ner och ba, nu jävlar ska Tower of Lightning klaras. Det tog inte lika lång tid som jag trodde att det skulle ta. Det är så roligt nu när vi har lärt oss massa artes. 
 
 
Jag har inte lunch förrän klockan 11.30, men jag funderar på att flyga ifrån klassrummet. Jag kan knappt jobba med internet som segar. Sen måste jag leta efter min....min papper. Nje, inte mitt papper. MIN papper. Min papper.  Lyssnar lite på Kyary Pamyu Pamyu. Jag har säkert stavat fel på flera ställen i detta inlägg och i de tidigare. Men jag orkar inte rätta till det. Det får vara så. 
 
Yume no Hajima Ring Ring.
*gå med marmota*

Skola: Oj oj oj så spännande - Engelska

Kategori: Allmänt

Jag förstår typ ingenting. Men, det gör inget. För denna dag började som en liten liten bajskorv som lade sig framför mig. Vad äcklig du är Ludvig, och negativ. Varför är jag det då? Jo för att igår låg jag vaken till klockan 3. Jag kunde inte somna. Sen så vaknade jag flera gånger igen, precis som förra veckan, av de dra halv-vaken-sömn-drömmar som är så jävla obehagliga. 
 
Det var att jag låg i sängen och kunde typ inte röra mig, som vanligt. Sen så kände jag att min katt hoppade upp i sängen. Vet hur det känns när hon går runt. Men så röck jag till och vaknade. Då ser jag att min jävla dörr är stängd och tänker jaha, men jag stängde den när jag lade mig, men någon kanske släppte in Jasmin när jag sov? Så jag somnar om för att testa...då känner jag igen hur någon går i min säng. Jag rycker till och vaknar men ser ingen katt. Då tänker jag, hm är det en såndär fuldröm? Jag somnar om igen för att se efter. Ja glyckas somna om och kan inte röra mig men ser att något springer förbi mitt huvud i sängen. Jag vaknar och tänker nej för i helvete att jag somnar om igen. Nu går jag fanimej upp.
 
Så dagen började äckligt. Sen så var det snö ute. Det hade snöat under natten. DET VAR JU NÄSTAN VÅR FÖR I HELA H*LVETE :) På med vinterjackan igen ba. Sen så var tåget segt så jag missade bussen.
 
Dock, så pratade jag massa med Sugar Glider. Så, min dag har varit bra hittills. 
*klappa hans ransdiga svans* Boku no aisetsuna mono wa, nani?
Boku no taisetsuna mono wa, Sugar.
 

Engelska lektion nu. Ska skriva om Afrikanska enade....orginisation...något. Jag fattar ingenting. Dessutom stänger internet av sig då och då. Får väl skriva hemma. Sen så måste jag läsa min bok som jag har fått. 
 
Ba, hej vi har bokcirkel men jag har bara hunnit läsa till kapitel 3. Fast jag har all tid i världen så känner jag mig stressad.
 
Vilken låt tar vi på det då? Jo, denna.
 
YEAH.
 

Djur - Främmande djur: My friends

Kategori: Allmänt


I fredags när jag var ute vid Tollare Folkhögskola med mi clase. så kom det en katt, när vi satt och höll på med en skoluppgift. Uppgiften var att vi skulle gräva ned ett plastskelett och sätta på den kläder och bestämma....typ...hitta på en berättelse om varför han/hon ligger där. Sen så skulle andra gruppen göra likadant, sen skulle vi försökta ta reda på varandras....saker. Iallafall, nog om det. Vi satt där och en tjej i min klass utbrister plötsligt ba, Neeeej heej! Jag ba , huh? *vända mig om* Så kommer det en orange katt gåendes emot oss. HIHI
Jag älskar katter. Den här var kelig. Vi satt o klappade den hela dagen typ. Den klättrade tillochmed upp i mitt knä och tänkte typ lägga sig. Den kände att jag är kattmänniska , bestämmer jag. 
 
 
Sen i tosdags, tror jag, så kom jag lite tidigt till skolan och satt utanför och frös ihäl. Då kommer det en fågel. Som sprang runt mina fötter. Först kändes det såhär eeeeh hhhhmmmm tänk om den attackerar. Men den var liten så det gjorde inget egentligen. Men sen kom det två till och då blev det lite konstigt igen. Men jag överlevde.
Främmande djur dras till mig!!:)
 
 
 
 
 

Reklam: Naglar / Skönhet -Berivans Naglar (Stockholm)

Kategori: Allmänt




 
 
 
 
 
 
 
 
Stockholm
 
Priser:
Gelenaglar manikyr: 350:-
Med glitter: 400:-
Nail art + extra tilllägg (t.ex bling): 450:-
 
Kvalitet, bra pris och vackra naglar! 
Kontakt / Tidsbokning:
BerivansNaglar @ Instagram eller Facebook: Berivan Ramsey / Berivan's Beauty.
 
Olika tider varje vecka. 
 
 
 
 

Musik: Logic X Pro / lwiller / La petite marmotte - test

Kategori: Allmänt

 
 
 
Jag testade runt lite med Logic X Pro igår, eller typ hela veckan. Lite synd är det att jag börjar leka med nya projekt istället för att slutföra det förra. Men jag ska börja lägga ner mer tid på det. Iallafall. Jag laddade upp en test låt för någon timme sedan på  SoundCloud. Jag tog bort trummorna bara för att jag inte har bestämt mig för någon speciell...rytm...aktig...sak än. Asså tempot är ju samma hela tiden men iallafall. 
 
Jag har döpt test låten till La petite marmotte sm betyder............ En liten marmota. Mer korrekt översättning: Ett litet murmeldjur. Det är min bror på bilden. Han är ett murmeldjur. 
 
 

Det står marmota / Dorammu wa nai, men det var för att den typ hette så innan jag döpte om den. Lite fint ska det väl ändå se ut...Hm...Iallafall. Där är länkfan för de som orkar. Eller ens läser. *kasta länk på dator* 

Konst! : FolkKulturCentrum i Ropsten - Igår

Kategori: Allmänt

 
Innan:
Igår så hade jag en skoluppgift som var att intervjua en person om kultur och natur och dess möte, eller något. 
Jag och Fröken T skulle intervjua hennes syster. Det gick väl sådär. Det var trevligt hemma hos henne. Eller, hos dem. Eller, det var bara systern som bodde där? Aja. Det var fint. Det var klockan 10. Så jag ba , jahapp vad ska jag göra fram tills då jag ska samlas med min klass 17.45? JO JAG ÅKER TILL BROR MIN I HANS SKOLA. Sagt och gjort, Peli åkte till bror sin. Satt med honom när han jobbade i en datasal, sen slöade vi i klassrummet tills vi besätmde oss för att gå och göra något annat, då han ändå slutade.
 
Vi gick till O'learys, eller hur fan det stavas, satte oss ned och drack. Jag tog en vodka redbull och han en cider. Sen köpte jag en till och en vodka tranbär åt honom. Det är väl sådär. Föredrar redbull men tranbär är också gott. Nej, jag är ingen alkolist. Jag dricker inte för att bli full. Jag dricker för fällskaps och skojsigheter. Och det var trevligt med bror. Han tänkte åka hem sen, när jag ändå skulle ta mig till Ropsten. 
 
FolkKulturCentrum:
Det var så pinsamt. Jag gick in för jag var inte säker på om jag kommit rätt. Så jag gick fram till hon i cafeterian och ba, ehm ursäkta, är det här man skapar med....skräp?!
-Eh jag har ingen aning, men de har ett program här -gå och hämta åt mig-
-Tack... hm får man låna toaletten också?
-Ja de är här bredvid.
Det satt en kvinna i soffan där och kollade lite fundersamt på mig och ba,
-Sökte du någon av oss eller?
-Nej....
Men tydligen var det hon som var handledare, upptäckte jag sen.
 
Sen satte jag mig i soffan, efter el besök del toa, då kom min lärare och jag kände en väldig lättnad. Typ, OMG JAG HAR KOMMIT RÄTT och dig känner jag. Hon ba, Hej Ludvig!
 
Vi fick måla på tåger och göra mönster med schabloner och skit. Jag vet inte hur det stavas, och orkar inte googla. Men en tjabloom. Det var roligare än vad jag hade trott. Det var liksom... släng ur din inre jävla kreativitet. Jag skrev japanska på en tröja, som folk uppmärksammad eo ba vad betyder det?! Lite halvläskigt att berätta de tinför alla i rummet sådär. Och det var en annan kille där som lyssnade på japansk musik och såg på anime/ läste manga serier. Så, honom pratade jag mycket med. Vi hade sällskap till T-centralen tillsammans med två av mina klasskamrater. Och vi lär ses nästa gång också. För jag tror jag kommer fortsätta med det. Liksom, är alltid rastlös på kvällen iallafall.
 
Bilder kommer sen! HIHI jag är ingen konstnär. Jag lekte bara med färgen och hade mig.
Övrigt: Låten har inget med inlägget, men visst är den fin?
 
)
 

Helt okej dag

Kategori: Allmänt


Igår var jag på workshop i Ropsten. Hm, gör ett annat inlägg om det. Iallafall. Jag sov borta igår eftersom det var så långt hem, typ, och det blev sen efter workshopen. Den slutade liksom 21+. Man ba, jaha hej. Iallafa, gick upp 6 imorse , som vanligt, men eftersom jag var inne i stan fortfarande så kom jag fram tidigare än...vad jag någonsin kommit fram till skolan. Såklart var skolan stängd, så jag satt utomhus och frös, det var skitkallt. Fick besök av en fågel. Lägger upp bild sen. Sen kom en av personalen och öppnade och släppte in mig. Tog en matlapp, eftersom hämtade dem åt mig. Ville vara artig och inte tacka nej. Jag hoppades på att det skulle vara god mat, när jag ändå ska äta, men nej. Det var bajs. Något..ihop..rört....bulgur sörja som inte smakade bulgur, Det var surt och jag mådde illa efteråt. Aldrig mer säger jag bara.
 
Rätt seg dag men den slutade rätt okej. Boku no shugga guraidaaaaaa. *Sjunga boku no namae wa*
 
Nämen har man sett? Denna låt igen. Ja.
Dance *ta upp marmota*
 
 

Imorgon händer magiska saker / DANCE

Kategori: Allmänt

Jag ska till Skanstull. Ojojoj vad magiskt. Nej. Det är typ ingen skola imorgon. Igår fick vi uppgifter om vad vi ska göra imorgon. Vi ska intervjua någon person angående kultur och natur. Vilket är vårat aktuella tema i 5 veckor. Eller ja, Kulturen möter naturen. Så vi skulle bestämma en person att invervjua och tid o plats o allting. Så, imorgon ska jag till Skanstull tillsammans med Fröken M och Fröken T för att intervjua Fröken Ts syster. 
 
Vi kom överens om att ses 10 vid Skanstull, så får försöka att inta gå vilse, eller något. Kommer säkert springa till fel uppgång. Aja. Eftersom det inte var någon riktig skoldag på dagen såååååååååå.... SÅ HAR JAG EN OBLIGATORISK LEKTION 18-21! :) Tror jag. Hm ja, vi skulle mötas (klassen) klockan 17.45 vid Ropstens T-bana. Jag hoppas fanimej att det är samling där iallafall. För jag har inte den blekaste aning om var jag ska gå sen för att komma..till...stället vi ska vara på. Vi har någon skapa-lek-o-sånt-med-skräp inbokat. Något kulturcenter. Men vet inte riktigt var det ligger. Men det ska nog gå bra. 

Ja, jag gillar låten, ja. 
Övrigt: GigaP är så bra på att anvnda GUMI och RIn. Gissar på att det är POWER.
HIHI, dance. 
 
)

GigaP / LUVORATORRRRRY! feat. kradness / Original

Kategori: Allmänt

 
DANCE!
Personligen tror jag att jag föredrar....GUMI & RIN versionen.
 
Igår när jag satt på tåget in till skolan så såg jag att kradness lagt upp en ny låt på sin YouTube Channel. Jag bara, åhåhå *klicka* och så blev jag nästan kär på en gång. Jag gillar verkligen ギガP's musik. Sen så har jag börjat lyssna lite mer på kradness. GigaP samarbetar väldigt mycket med kradness....och れをる / Reol... Det är iochförsig Reol som skriver typ alla GigaPs låtar. Eller ja, lyrics.
 
Och ja nu är det den här låten som jag sitter och inte kan sluta lyssna på. Jag ska tvinga bror marmota, Yatzy och Jasmin att dansa likadant med mig sen. ÅH, nu kom bror hem. Nu jävlar. Vi ska spela, sen dansar vi. 
 
Music: ギガ
Song: LUVORATORRRRRY! feat. kradness
Original: ギガ / LUVORATORRRRRY! feat. GUMI & 鏡音リン
 
 
)
 
)

*smeka mitt hår* Idag har jag klippt mig / DANCE

Kategori: Allmänt

 
 
Nu har jag ändrat storleken på bilden ungfär sjuttioelva gånger så nu får den vara sådär stor. Jag orkar inte. 
Iallafall. Jag var hemma idag ifrån skolan. Och det var inte så att jag....alltså jag stannar inte hemma ifall jag inte känner att jag verkligen behöver det. Jag går liksom när jag är sjuk och skit. Men jag fick typ inte sova så mycket i natt, trots att jag la mig runt 9. Jag har drömt massa jävla mardrömmar. Så jag vaknade hela tiden. Sen så när jag trodde att jag skulle få sova i lugn och ro så...hade jag såna där... vad heter det...paralys halv-sova drömmar. Det är inte riktigt lucid dreams?  Alltså att jag inte kan röra mig, fast jag ligger i sängen och det kommer folk/varelser emot mig. Jag hatar såna och jag blir bara sur när jag inte får sova.
 
Så, jag SMS:ade min lärare och sa att jag inte kommer. De enda gångerna jag varit borta ifrån skolan är när tandläkartiderna har krockat med ..tiderna.. Men det är bara 2 ggr typ. Iallafall, när jag fått sova ut och tryckt i mig mat så gick jag ne roch klippte mig. JAG TYCKER IALLAFALL DET ÄR STOR SKILLNAD. 
 
 
Hm, du ska få ett eget inlägg, lilla video.
 
)

Marmota wa doko?

Kategori: Allmänt

 
Bror är inte hemma än och han lär inte komma hem ikväll heller. JAG HAR VARIT ENSAM typ hela helgen. 
I och för sig så var jag iväg med Fru Gris och handlade i/på Skärholmen. Jag skriver mer om det sen. Nu ska vi se film. Det blir tydligen King's Speech. Får väl nöja mig med att Helena Bonham Carter är med. Hihi, I like her. Hon är så söt. Speciellt som Bellatrix Lestrange. Hm kom och tänkte på det hela tiden...en annan sak, när vi kollade på Harry Potter. När den där...vad heter hon... Jag minns inte. Men tanten i rosa. Hon är så jävla irriterand eoch dum i huvudet att jag blir sur. Fastän hon inte finns på riktigt. 
 
Jaja, jag ska gå.
 
Övrigt: Jag vill ha choklad.
 

Jag är ett troll / Tommy february6 / RUNAWAY

Kategori: Allmänt

 
Jag är ett troll. Klipp bort ditt kallufs. Pelipäls.
 

Det kan vara så att det är min frisyr som gör att jag inte ser...äldre ut. Eller? Kanske. Minns förut när jag hade klippt mig och när jag gick ut med nakamas/tomodachis/friends. Tror det var då varken vakt eller personal på systembolaget frågade efter leg. Man ba, VA?! SKA DU INTE FRÅGA HUR GAMMAL JAG ÄR?! Vad snällt. EN kram får du. Det är ju liksom därför jag låtit Mufasa (mustasch) och skägg evolve from my ...överläpp...och my chin. För att se äldre ut. Det var någon som ba, hur gammal är du egentligen? Jag ba, Ehm... hur gammal ser jag ut att vara? Han, jag vet inte? 16 kanske? Jag ba, Jaha okej jaha okej tack då. Så hoppade jag iväg och fällde tusen tårar. TT = Tusentårar.
 
Så, imorgon efter skolan funderar jag på att traska ner till frisören i Södertälje och be dem kapa allting. Fast inte allt. Det sista jag tänker göra i mitt liv är att ha snaggat. Är...faktiskt...inte...förtjust...i...det...alls. Alls. Faktiskt.
 
Övrigt: När Fru Gris har duschat klart ska hon och jag kolla på film. Jag vill egentligen inte se King's Speech, men det vill hon..så....det blir väl den. Fast ser hellre Bröderna Grimm. 

Hihihi, han till vänster. Kawaii desu neeeee.
AaaaaaahAaaaaAaaHaaaaHhhaaaa.
 
 
 
 

Söndag - Skärholmen

Kategori: Allmänt

 
 
Fru Gris ska tydligen till Skärholmen och handla kläder, eller något. Hon frågade om jag ville följa med. Jag ha ringet annat för mig, så , jag flyger dit snart. Jag fick mitt studiebidrag för....någon..vecka sen... Så jag kanske köper ett spel? IDK IDC HAH LOL. Som marmota hade sagt, men han är fortfarande inte hemma. Han har varit med dene näsis sen fredag. Iallafall. Gris ba, Du kan ju gå runt i olika affärer medan jag kollar kläder. Jag ba jaha men tänk om jag går vilse då. Men det sa jag ej, tänkte bara så, nu, egentligen. Om jag går vilse så får jag väl följa med en främling hem.
 
Behöver kanske nya jeans. Jag har bara två par. De jag använder mest (bara) är i tvätten atm. Därför var jag tvungen att ta några gamla nu. De är ju tajta som fan. Och jag menar tajta. Det..känns inte...speciellt...bekvämt. Jag får ju fanimej ont i magen. 
 
Övrigt: Känner mig elak. Jamsin kom till mig för en stund sen... Hon ville sova i mitt knä, men eftersom jag ska bort närsom, så schaasade jag iväg henne. Hon lade sig bredvid mig och ser jätteledsen ut. Förlåt, Jasmin. Jag älskar dig iallafall. Vi kan sova tsm när jag kommer hem.
 
 
 

Stockholm? Bio? Hm? / BABYMETAL

Kategori: Allmänt

 
Nästan varje jävla helg så blir jag så uttråkad att jag får lust att åka in till Stockholm och gå på bio. Dock så vet jag inte om det går någon bra film. Sen så är det inte så jätte kul att ba, hej här kommer jag, don't mind me, jag ska bara gå på bio ensam *sätta sig ensam i bio salong* Dock så har jag gjort det förut när jag varit uttråkad. Minns inte vad jag såg då dock.... Hm.... Juste det var Oz bla bla bla den där nya med la porslins docka. 
 
Klockan är inte så mycket. Kan ju alltid trycka i mig mat, åka in och gå på bio....eller så äter jag i Stockholm...Hm....Jag vill klippa mig också... Jaha det stänger om 30min. Då skiter jag i det. Så, bio eller inte? Isåfall, vilken då? Det vet varken du eller jag. Mina katter kanske vet.  Jag kan annars se Frozen en gång till... Den var....söt.
 
Övrigt: Bror har fortfarande inte kommit hem. Jag som vill spela Tales Of Symphonia - Chronicles. Men får man det, näe. Eller, jag får, kanske, men vill inte spela utan honom. 
 
Musik: Första BABYMETAL låten jag hörde. Magi. Japansk rock / metal. Woho.
 
Pikapika miraa booru.
 

Foto: ludvigwiller @ Instagram

Kategori: Allmänt

 
 
Reklam för mig själv, ba för jag kan... 
 

Musik: 梅とら / FLASH BACK feat. DIVINE DIVA

Kategori: Allmänt

 

Baby flash back 君が count down
Let me black out  君が standard
 
梅とら / Umetora gör typ sånhär....dansa-dansa-musik. Alltså sån musik som skulle funka att spela på klubbar o skit. Tycker jag iallafall. Han har skapat sin egna lilla...grupp of magical mysteries, med vocaloid tjejer....eller..vad man nu ska säga. 巡音ルカ / Megurine Luka, 初音ミク / Hatsune Miku, Gumi, IA och 鏡音リン / Kagamine Rin, som han kallar DIVINE DIVA. Är inte jätte försjust i IA, men det finns vissa som använder henne bra. Umetora tillexempel. Och AVTechNO!
 
Som vanligt så sitter jag och lyssnar sönder låten, som jag brukar göra när det kommer nya låtar jag gillar. Nu är det bara att vänta tills jag tröttnar och hittar en ny låt. Jag ska tvinga min katt att dansa med mig, för jag har så tråkigt så. 
 
Music: 梅とら / Umetora
Song: FLASH BACK feat. DIVINE DIVA
 
 

Musik: 妖精帝國 / 使徒覚醒

Kategori: Allmänt

Let's call it hårdrock. *sitta stilla*

Alltid lika trevligt när det släpps nya singlar/album av artister som lilla Ludvig lyssnar på. 妖精帝國 / Yousei Teikoku har haft samma stil på...sina låtar..eller ja samma stil i allmänhet, hela tiden. Hon byter inte, vad jag vet. Det är trevligt. Har inget emot när artister byter stil, men ville bara påpeka att hon inte gör det. Sådeså. 
 
Iallafall. *smeka min kind till lite japansk rock* Vet inte annars vad jag ska kalla det. Det är marmotas holy song också? Kanske är någon slags genre. Aja. Han är inte ens hemma. Har inte med saken att göra men iallafall.
 
妖精帝國 / Yousei 
使徒覚醒 / Shito Kakusei
 

Bror nämnde en kanelapa

Kategori: Allmänt

 
 
Nu när skolan börjat igen känns det som att det inte finns någon tid att skriva här. Egentligen så finns det hur mycket tid som helst. Dock så tas dne mesta tiden upp åt att spela Tales Of Symphonia - Chronicles. Eller att se på film. Jag, marmota och Gris är snart klara med alla Harry Potter filmerna. Vi är på sista filmen nu. Hihi så j*vla spännande, trots att jag sett dem några gånger.
 
Kort dag idag. Under förra temat gick jag till typ 16.15 även på onsdagar, men nu är det tillbaka på att sluta 11.30. Det är väl skönt iof.. Vi har börja tpå ett nytt tema, som ska handla om skräp typ...... Hm. Slutade tidigt iaf, och åkte till bror. Satt med på hans lektion under en redovisning. 
 
Nu sitter jag hemma och är mätt, men inte belåten. Jag åt för mycket. Jag har ont i magen.
Vad händer nu då? Det vet varken du, eller jag.
 
Hah, Jasmin är sur eller något. Hon ligger emot soffans ryggstöd. Postar en bild sen.

Tisdag - Shiryoku Apa

Kategori: Allmänt

 
Dagen gick rätt snabbt, typ. Egentligen inte. Först matte och det gick väl rätt så bra, antar jag. Var inte ensam på rasten dock. På lunchen var jag det dock, eftersom jag inte går på samma engelska lektion som de jag umgås med. Men det gick väl...bra.... Nej det sög. Det var tråkigt och ensamt. Men satt tillsammans med Fröken L under forum.
 
Forumet bestod av.. det kom en musikgrupp / band som spelade musik. De var faktiskt skitbra. Det var typ jazz? Men det var bättre än vad jag hade trott. Gillar annars inte sådan musik, men de var jättebra. Så bra att jag kan tänka mig att köpa deras skiva. Men jag har dock glömt bort vad de hette och var det skulle spela. De skulle ha något kalas sa de....på något bryggeri. För att fira att de släpper sin andra skiva eller något.
 
Iallafall: Snart är det dags för Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 med marmota bror och Mamma Gris. 
Jag ska sitta och gråta hela jävla tiden för att det är så hemskt. Nej, det ska jag inte. Men jag ska sitta med munnen fullt öppen i fasa.
 
 

*gunga fram och tillbaka i fosterställning*

Kategori: Allmänt

Jag var inte trött alls för någon timme sen. Jag håller fortfarande på att dygna på grund av lovet. Jag har varit vaken sen klockan 22.00 igåt typ. Nu jävlar börjar jag känna mig trött och typ hela engelska lektionen pratade alla om saker och jag ba, hmmmmm okej. Kände att jag inte riktigt hängde med, men det var inte såna där det-här-måste-du-kunna saker. 
 
Iallafall. Nu är det lunch och jag sitter helt ensam i klassrummet. Jag orkar inte leta upp de andra jag brukar vara med. Äter inte på måndagar så tar iallafall bara upp plats i matsalen för de som gör det. SÅ, ja, här sitter jag och är emo. Men de kommer nog snart. 
 
Hihi nu får vi hoppas att jag inte faller ihop ba sådär. *Hermione*
Så farligt är det inte, men känner att min kropp är väldigt seg.

Söndag - Dygna - Pelican failed

Kategori: Allmänt

Meningen att jag skulle försöka dygna eftersom det är skola imorgon igen. Jag lyckades stanna uppe till 14.00 dock. Såg på massa film och en serie, så det höll mig vaken. Sen så orkade jag inte mer och la mig. Nu sitter jag här. Är inte speciellt pigg men trött är jag inte heller. Jag tänkte se en film elle rnågot sen duscha....Sen se om jag kan somna om. Måndagar är inga jobbiga skoldagar dock. Men känner att jag vill....inte se ut som...typ hängig och allmänt..trött...när jag är där.
 
Övrigt: Jag vill ha choklad. Men den jävla tandställningen gör det svårt för mig att ens äta pasta.

Ajjjeeeee / Harry Potter?

Kategori: Allmänt

 
Har knappt gått ut alls på lovet. Hade saker planerat, typ, o vänner att träffa. Som idag, skulle ha träffat Jordhumla, men min mun slutar ju inte att göra ont. Det brukar ta upp till 3 dagar för munnen att sluta vara öm, men iallafall. Det är irriterande och jobbigt för jag kan inte tugga den j*vla maten, så jag måste skära upp allt i små små små bitar, för att sen svälja det som det är. Vilket leder till att jag får ont i magen också. Så nej, nu tänker jag ta en till värktablett. Kanske 2, eller 3. Står Max 3 per dag. Vet inte hur länge man ska vänta emellan, men skitsamma.
 
Iallafall. Sitte roch spelar Tales Of Symphonia - Chronicles med bror. Vi har kommit långt och det är magical majikku fun. Fru Gris bakade bullar, men de kan jag inte äta. Så bror åt dem medans vi spelade. Nu tar marmota en snabbdusch, sen så vi fortsätta. Tjoho.
 
Lovet är snart över, men det gör inget. Jag gillar skolan, för en gångs skull. 
Masa fuakkingu iimo barn.
 
Övrigt: Mer Harry Potter idag? Vi är på femte filmen nu. Tror jag. Fenixorden är det iallafall. 

Musik: DECO*27 /『シリョクケンサ』feat. GUMI

Kategori: Allmänt


Igår laddades en ny DECO*27 låt upp på umaainc. Alltså den officiella YouTube-kanalen för DECO*27 och några fler som jag lyssnar på. Iallafall. Musik och lyrics är av 40mP från början, men DECO*27 har tydligen gjort en cover nu. Jag trodde att han skulle sjunga, eftersom det bara stod DECO*27 ver. Men det var tydligen GUMI som sjöng. Låten låter bekant, så jag har säkert hört den någonstans förut, men inte hela. Och lilla Ludvig gillade den. Väldigt mycket faktiskt. Aa. Mm. 
 
Tycker den påminner lite om mono poisoner. Åh vilket gulligt slut på låten. *plocka upp mina katter* Om jag nu visste var dom är. Iallafall, jag tror att DECO*27 gjorde covern själv, utan sammarbete med kous. De har gjort massa låtar tillsammans nyligen. Klagar inte på det, för de är bara bra låtar. Påpekade bara. *hoppa iväg*
 
Music & Lyrics : 40mP
Cover : DECO*27 feat. GUMI
『シリョクケンサ』/ SHIRYOKU KENSA
 
 

Spel: Så.. Tales Of Symphonia - Chronicles släpptes igår...

Kategori: Allmänt


Stavfel kan förekomma i texten, men jag är för trött för att leta efter dem nu.

Jag förhandsbokade Tales Of Symphonia - Chronicles - Collectors Edition för fler amånader sen. Förra året tror jag.... Var kanske inte jätte längesen egentligen, men iallafall.Igår låg jag och sov, men vaknade och såg att jag fått SMS om typ, bla bla bla Paket från webhallen AB finns att hämta hos posten. Jag ba, oooooooooooh. SÅ jag väckte bror på en gång och tvingade honom att följa med. Fru Gris behövde saker ifrån stan så vi handlade när vi ändå var där nere. När vi kom hem spelade vi i flera timmar, hihihi. Sen tog vi en paus, för Fru gris och Ödla ville se The Internship med oss. 
 
När den var slut fortsatte vi att spela. Det är jättebra. Precis som jag minns det. Eller, ja. Ny OP, typ. Öppningslåten är nyinspelad. Sen så är gameplay.....hm...det var någon boss match som var lite förändrad. Men det var inte negativt på något sätt. Det blev bara roligare. Sen så finns det alternativt japanskt tal. Men vi ska spela igenom spelet på engelska först, eftersom det är det vi är vana vid. Näta gång blir det på japanska.

Tales Of Symphonia - Chronicles (ToS & ToS2) 2013 OP
 
 



Original Tales Of Symphonia OP
Day After Tomorrow / Starry Heavens (misono)