lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Näe - En oskriven förbjuden regel

Kategori: Allmänt

 
Helt orelaterat. Jag kan krama / mysa / leka / retas med min katt hur mycket som helst, men när någon annan gör det så blir jag bara såhäär..typ.. : Hm var försiktig med min älskling, var inte för hårdhänt. Fast sen så när jag är ensam så brukar jag ta upp dem och dansa. Iallafall.
 
Det finns en mystisk och magisk sak här i världen som egentligen, enligt mig, borde vara......olagligt! :O Nej, så allvarligt är det inte, men det är bara skitfult och skitdumt. Vad är skitfult och skitdumt? Jo, när människor gillar sina egna statusar eller bilder. Har/haft mer än en person på facebook som alltid gillar sina egna statusuppdateringar. Och när de gillar sina egna profilbilder direkt när det bytt så tänker jag bara, jaha okej vad kul för dig men det funkar egentligen inte sådär... För helt seriöst, varför gillar man sina egna upplagda saker? Det är samma sak med Instagram. Folk lägger upp bilder på whatnot, men vi säger typ...en bild på sig själv, Så klickar de på like på den bilden. Hej jag gillar bilden på mig så mycket så jag tänker ge den ett hjärta. Jag är så fin. Så upplever jag att människan tycker. Och ja, jag....jag gillar inte...självgodhet.... Det är äckligt.
 

Så alla magiska varelser i världen som gillar era statusar, bilder och allt möjligt, varför gör ni det? Vad är meningen med det? "Liking your own status on Facebook is like giving yourself a high-five". 
 

Övrigt: Det finns nästan inget äckligare / fulare än folk som kallar sig sjävla snygga / söta / awesome / sexig och är seriösa med det. Så oattraktivt att det inte är sant. 
 
 

Jag ska bubbla, jag ska brygga

Kategori: Allmänt

Bara för att marmota sade så. Ja. Hm.
 
Vaknade typ 11.30 idag. Det blev lite senare än vanligt igår. Typ runt 12. Oj vad sent Ludvig, hela världen går under. Ja men jag har lagt mig rätt tidigt hela veckan så 12 är sent för mig. Sen så var det ju fredag, så jag tyckte att det var lika bra att stanna uppe "länge" hehehe. 
 
Har städat lite idag. Herr Näsbjörn ska hit idag, är det bestämt iallafall. Sen så skulle Jordhumla hit också. Men vi får se hur det blir. Det är lite osäkert. 
 
Veckan hittills har varit helt okej. Det var någon dag som skoldagen började som en äcklig liten ful-apa (alla apor är inte fula) som kom med en mystery basket of shit. Men sen så blev det mycket bättre och dagen blev typ en av de trevligaste. Jag är inte jätte negativ jämt, men ibland så stör jag mig på människor mer än vad jag egentligen behöver.
 
Nu så sitter jag och tar det lugnt. Jag funderade på att spela The Last Of Us eller Kingdom Hearts 1.5 HD remix, men bror satte sig framför TV:n för att spela FInal Fantasy. Så jag får väl vänta. Jag behöver inte stressa...egentligen.... Because:
 
The Last Of Us är inte mitt spel så jag känner mig inte så tvingad av mig själv att slutföra det.
Kingdom Hearts 1.5 HD Remix är typ.... Eller, just nu spelar jag Re:Chain of memories, som jag aldrig har spelat förut, så det vill jag gärna klara ut. Sen är det 358/2 Days (eller vad fan det heter) som jag har spelat på Nintendo DS förut, men vill iallafall se hur det ser ut på HD tv.
Alice:Madness Returns har jag spelat 4 gånger innan, men det är så kul, så jag känner inte mig stressad.
 
Tales Of Chronicles : Mmmmmm good. Mitt favorit spel, Tales Of Symphonia, som jag har beställt till PS3. Remake som släpps om någon månad. Jag kan knappt vänta tills jag får det. 

Jaja

Kategori: Allmänt

Jag tänkte skriva ett inlägg....Minst ett inlägg per dag. Men nu blev det inte så iallafall. Kanske för att jag varit borta. Men imorgon, då jävlar.

Och nästan inte ett skit blev gjort den dagen - Idag

Kategori: Allmänt

 
 
Bild: Min älskade kissemiss. Hon har inget som helst att göra med inlägget, men hon är fin. Så jag lägger upp den, ba för att jag kan. 
 
Jag har haft en bra dag. Jag gillar måndagar bättre än söndagar. Dagen började sådär, men jag täntke, nej, idag ska fanimej bli bra, så om jag ska släpa henne i håreee *kvinna med finlandssvenska ifrån Tomten är far till alla barn* Jag vaknade runt 3 av någon typ av mardröm. Eller nej så var det inte. Det är typ första gången i hela mitt liv som jag drömt "klart" en dröm.
 
Hur vet jag att den var "klar"? Jo, för att jag drömde typ, bla bla bla det är över nu. Sen så av någon anledning så spelades eftertexter upp framför ögonen, så vaknade jag och ba, EH OKEJ.... Det har aldrig hänt förr. Iallafall. Jag vaknade efter det och försökte somna om, men , åh hon är ju kopplad till texten iallafall, då kom misse (Name shall be a secret for now) in och började slicka på min sopkasse. Jag ba, nej, ska du slicka får du gå ut. Som tur var somnade jag om.
 
Haft matte i skolan, som suger. Men det går väl sådär halvbra, ibland. Sen satt jag en stund med några vänner innan jag flög iväg till engelska lektionen. Den var lugn o mysig, som vanligt, typ. Eftersom jag inte ville ha någon soppa till lunch så satt jag och pratade med Herr S och fröken L. Han gav mig bröd och en apelsin och Fröken L gav mig en mandarin. De är så snälla så. Efter det gick jag och Herr S ut för att ta en cigg. 
 
Sen var det "klassråd" och städning, men våran lärare var sjuk, så en annnan handledare som vi brukar ha kom och ba, jag skriver upp saker ni ska göra på egen hand. Det med att vi tog itu med en sak och ba. let's skita i el städning, haha folk ba, ska vi inte skita i städningen och gå hem? Folk ba, jag röstar ja.
 
Så, ja, jag slutade tidigt idag. Det behövs sällan städas varje vecka, för det är inte direkt någon som smutsar ner så mycket att man måste komma och leka askungenmus.

Musik: ピノキオP / ストレンジアニマル

Kategori: Allmänt

 
För några månader så lyssnade jag så mycket på denna att jag typ "tröttnade". Men nu j*vlar har jag "hittat" tillbaka till den. Den är så fin att jag måste leta upp en av mina katter och pussa henne på munnen. Var till en början inte jätte förtjust i ピノキオP (PinocchioP), men sen hörde jag ひとりぼっちのユーエフオー (Hitoribocchino yu- efuoo). Efter det så hittade jag denna mystica magicala sångén. *böja så fult som möjligt*
 
Pomepomepo - ababafugefuge nyahaha fuee
Moshomoshomo - gunyara unauna pikopikobuu
 
Music: ピノキオP / PinocchioP
Song: ストレンジアニマル / Strange Animal
Vocal: 鏡音リン & 初音ミク / Kagamine Rin & Hatsune Miku
 

Helg - Söndag - Nej inte det minsta produktiv

Kategori: Allmänt

Bild: Utsikt över Stockholm ifrån Moderna Museet, där jag numera äter min lunch. Raburi.
 
Gick o la mig klockan 20.00 igår typ. Vaknade runt 7 men har iallafall inte gjort något vettigt idag. Fru Gris ville att jag skulle sätta på någon kul film, så jag hjälpte henne med att välja.... Det blev The Day after Tomorrow. Hur det är en kul film vet jag ej, and I will never know. 
 
Själv satt jag en stund och lekte med Logic X Pro. Jag har lärt mig lite om hur man gör...8-bit aktig  musik. Så en dag ska jag göra en låt som heter Marmota no monogatari. Inza warudo oobu el geemu. Det går ganska bra, men jag har en lång lång lång väg tills det låter bra. Jag är tillochmed för lat för att fortsätta på min "låt". Jag vill helst ha något vocaloid program så att det slipper vara så..tomt. Men jag antar att jag får komma på någon melodi och sjunga. Jag som suger på att skriva låttexter. I have never tried, but still. 
 
Jag vill egentligen gå ner på stan och köpa massa kläder på H&M. Och sen så vill jag köpa en ny keps. Men nej, there is no f*cking way att jag går ut. Det är ju för fan snö stormen. Fanimej. Jag hoppas verkligen att det slutar blåsa tills imorgon. Jag har inget emot att det snöar. Men när man ska gå till tåget på morgonen, o det är kallt, o det blåser, o man går nedför backar, så vill man inte att vinden ska : Hejhej, nu vill jag att du skyndar på lite, trots att du inte har bråttom - knuffa mig i ryggen -  Nej, jag vill inte halka.
 
Övrigt: Bror min är inte hemma. Han åkte till el casa del coati igår kväll.
 
 
 

Jag är dum i huvudet.

Kategori: Allmänt

Det får sitt egna inlägg. 
Konkonkonkonkonkonkonkon!
Soresoresoresoresore!!!

Jag gillar onsdagar. Oftast.

Kategori: Allmänt

 
Onsdagar är en av de kortaste dagarna på veckan. En av två. Då slutar jag tolv. Fast....nu när de har ändrat lunchtiderna pågrund av renovering i köket....så...slutar...jag...11.30 !! :) OOOH AAAH. :O Nej så spännande var det inte, men det är rätt skönt. Iallafall. Första lektionen, min handledare ba, kom nu barn så går vi och skiter i detta. Fast egentligen så sa hon att vi skulle vara i ett annat klassrum. För vi skulle prata om sonnetter, eller stavas det sonneter? Hursomhelst. Det var lite läskigt. För vi skulle sjunga någon j*vla yam da di yam da di daa och hålla varandra i händerna och gå runt i ring. Nej, jag går inte på en psykhemsskola. Det är för att vi  i detta tema håller på med Shakespeare (stavning, om Ludvig kan du inte stava till hans namn, fan vad dålig du är). Shake speare a.k.a Skak spjut. (spear). 
 
Så vi lyssnade på och läste den där... Hans mest kända sonnet eller något. Shall/can/should eller vad det var I compare you to a summer's day, något. Sen för att vi var inne på hur det är uppbyggt så lyssnade vi på rap. Haha. Först 50 cent, sen Missy Elliot? Sen Eminem. Det finns typ en magical song som Eminem gjort som jag faktiskt gillar, och det var den. Vet ej varför jag gillar den. 
 
Iallafall. Sen var det lunch vid 11.30. Jag och Herr S gick ut för att röka innan jag tänkte åka hem. Dock så hade han tagit en rosa mat lapp åt mig (för att kunna ta lunch) så jag följde med honom och åt med de andra. Arigatou gozaimasu S-kun. 
 
Idag var en bra dag. Nu ska jag ner och spänna åt tandställningen, men jag tänker tycka att det är en bra dag iaf.
Hejdå dagboken, jag är snart tillbaka med en mun som gör ont. * lägga ifrån mig min rosa penna och stänga min bok*

Hur man gör Ludvig på dåligt humör?

Kategori: Allmänt

Jo, en sak man kan göra om man känner för det, är att lägga upp en bild på en äcklig jävla h*r spindel på Instagram. Ja, jag tänker vara grov, men jag blir faktiskt på dåligt humör när jag ser spindlar. Det låter kanske skitdrygt, men om en person postar fler än en spindelbild på Instagram så slutar lilla Ludvig att följa den personen. Varför? Jo för att jag har fobi för de äckliga jävla h*r djuren. Det kanske verkar lite väl, men det är väl bättre än att jag skriver till personen som lade upp bilden o ba, excuse me, But could you NOT post pictures of spiders?

Då är det enklare att bara unfollow.
Ja, jag blev sur på riktigt. *armarna i kors* Hm... jag fick iaf en...rosa lapp till lunchen idag. Det var ju bra... Men jag är fortfarande irriterad.

Plastic Voice / Nu svälter jag ihjäl, hejdå

Kategori: Allmänt

 
Jag tycker faktiskt om måndagar bättre än söndagar. Sönagar är fula och ser ut som troll. Måndagar är full of magical mysteries. Egentligen inte. Men om vi låtsas så blir allting mycket bättre. Nu ska jag vara Herr Negativ och klaga. Jag ahr haft en dålig morgon. Det var kallt och mörkt när jag åkte hemifrån. Matte första lektionen var ensamt och tråkigt. Det var bara 4 elever där. Jag satt och smekte min kind med tears in my eyes. Och inte ens det gjorde jag.
 
Sen var det engelska, och det är........... Alltså.. jag gillar engelska, men i denna grupp (högsta engelska gruppen) så är det mycket med litteratur och jag kan inte säga att det intresserar mig speciellt mycket. Så ja, min morgon har varit som en ful skål med fulgröt som kastast i ansiktet på mig. Jag sa nej men den kom flygandes ändå.
 
Nu sitter jag ensam i klassrummet i väntan på att klassrådet ska börja.... Jag kunde inte äta idag för jag skrev inte upp mig på tavlan i fredags. Det var frivilligt, men jag vill inte ha soppa känner jag, så jag får skylla mig själv. Jag svälter. Hejdå. Inte hejdå än. Imorgon kommer jag inte heller få äta, för jag glömde en rosa lapp. Jag kommer dö.
 
MEN NU ska vi vara positiva. Det är halva dagen kvar, så något bra kommer säkert hända. Klassråden känns alltid så....typ...trevliga. För då är hela klassen samlad och jag känner mig mest....bekväm med dem. Kanske för att jag inte känner så många utanför klassen, men iallafall. Aja nu ska jag...spela...ngt..på datorn. HIHi Åh en fuga springer förbi bredvid datorn. Hej. Eller...är..det..Nej det är en fluga. Den försvann.
 
Jag med. Hejdå.
 

MOTHERFMODERN

Kategori: Allmänt



På grund av renovering så har köket i skolan stängt. Maten serveras alltså inte i skolan längre, utan på en mer magisk plats, med finare utsikt.

Det var trevligt idag. Vi har börjat på ett nytt tema. Typ: the Shakespearean world - ancient or modern. Ja, temat är på engelska. Jag satt hela förmiddagen med Fröken S. Hon är så rolig att jag skrattar åt typ allt hon säger. Jag har så.. typ...typ.. torr humor. Skrattar åt allt.

Iallafall, åt på el magical plats med Herr S och Herr M. Det var trevligt och maten var som de sa, godare än på skolan.

Nu ska jag sova.

Övrigt: Stavfel may appear.

Skola: Sa endo obu jullov

Kategori: Allmänt

Imorgon börjar skolan för mig igen. Vilket jag tycker är rätt skönt iallafall. Jag behöver...den..här...rutin saken...för att gå upp. De senaste dagarna har jag vaknat vid 2-4 och idga gick jag tillochmed upp klockan 5. Det är inte bra..för jag missar ju hela dagen. Men det är så skönt att sova. Sen så missar jag kanske ingenting..egentligen... Jag skulle träffa Jordhumla idag, men jag var tvungen att sova ut lite + arbeta med matten, som gått ganska bra men jag ligger fortfarande efter. Det ordnar sig...
 
Imorgon ska jag iallafall träffa Jordhumla efter skolan. Jag har inga pengar kvar på kortet typ..jo..17kr, efter att jag bjöd Fru Gris på bio. Men förhoppningsvis får jag pengar snart. Då ska jag bjuda Jordhumla på massa fika. Hhihi det e sant.
 
Övrigt: Mitt Jullov har varit rätt bra ändå.... Varit sysselsatt och så.... Men som sagt, ska bli skönt med skolan igen. Koka kaffe. Träffa trevligt folk igen.
 

Film: The Hobbit: The Desolation of Smaug

Kategori: Allmänt

 
Hm. Jag som skulle bli bättre på att hålla min blog de majikku igång. Men sen så slutar det med att jag iallafall inte skriver. Fy Ludvig, din fula apa. Iallafall så var jag och Fru Gris på bio i fredags. Jag bjöd henne på The Hobbit: The Desolation of Smaug 3D. Jag har velat se den ända sen jag såg första. Det var så fult.... När första filmen tog slut så satt man där och ba : Omg nej vad ska hända nu? Det kan ju för fan inte sluta här. Nej nu går vi *gå*
 
Så jag satt hela tiden under denna film och såg ut som ett litet barn på julafton. Nej, det gjorde jag inte. Jag satt och grät och skakade av fasa. Inte ens det gjorde jag. Dock så bryr jag mig alltid mer än vad man borde när jag ser film. Så jag satt vid flera tillfällen och ba : nej omg usch fy och elände.
 
Jag gillade denna film. Väldigt mycket. Jordhumla tyckte inte om den. Han sa att det var för mycket stridsscener typ och att Legolas som inte ens är med i boken fick halva screentime typ. Men jag hade inge problem alls med att se den. Sen så slutade denna film också sådär plötsligt så att man nästan inte orkar vänta på nästa film. But oh f*cking well, jag får väl det då.
 
 
*sätta mig på en sten i en glänta och vänta tills........Hm det stod 2014, dah, men inte när. Jaja det viar sig*
Min moster sade att den var bättre än den första och ja, jag håller med, det var den. :) :) HIHI Hm. Jag har ont, nej vad gör jag.
 
Övrigt: Jag har ont i magen. Här skulle det stå.