lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

mitt* oj så kul att man kan redigera i appen

Kategori: Allmänt

hm

Vad är det itt grisöga ser?

Kategori: Allmänt



Lady Gaga och Kyary Pamyu Pamyu har träffa och varit med i en live Music show broadcasting magical magic journey tillsammans. Vad trevligt att de har träffats. Eller, vad trevligt att Kyary blivit så känd, även utanför japan.

Idag - GULLIG FISK

Kategori: Allmänt

 
Det var hemskt att ta sig till skolan idag. Nande? Jo för att:
 
1. Frosten kom på besök igen och ba, jag tror jag lägger mig på marken här, mitt i backen o så.
2. Det var kallt hela j*vla morgonen. Eller ja, tillochmed hela dagen.
3. En sak som egentligen inte hade med resan att göra, men iallafall. Idag var andra gången som jag sett att någon spytt på busshållplasten. Eller ja, där inne i det där båset. Man bara, okej jag ställer mig väl här utanför då.
 
När vintern kommer så tror jag att jag kommer dö.
 
 
Iallafall. Idag var väl för övrigt rätt okej. Dock lite tråkigt och segt att behöva gå ut under lektionstid för att mäta och lägga ut massa lappar på en tidslinje och sådant. Aja, lärde mig iallafall lite saker. Som till exempel....
Fick en lapp där det stod "Kvastfeningar". Man ba, jaha? okej då.... Sen så skulle vi leta info på det som stod på lappen. ( Vi fick en varsin lapp med olika saker ) Och ja.En kvastfening är en fisk. Här har ni den jäveln.
 
Den var faktiskt rätt gullig nu när jag tänker efter.
 
 

Dagen då helvetet bröt loss

Kategori: Allmänt

 
Sitte roch kollar på Som hund och katt, i min ensamhet. Bror min ditchade mig för han fick una samtal del coati. Så han åkte in till Stockholm omedelbums. Och nu är det hus i helvete blixt och dunder *Sailor Jupiter* här hemma. Jasmin låg typ och sov, så kommer Yatzy och börjar bråka. Eller så var det Jasmin som började. Iallafall, jag har tråkigt men ska inte sova riktigt än. Klockan är iof 23. Men imorgon är det rätt lugnt i skolan..
Först matte...sen...engelska och vi ska kolla på film, så jag kan vara seg. Sen är de.t.....är...det.......t...det... DRAMA HIHIHIHI. Eller, är det forum först? Ingen aning men det visar sig. Det är drama iallafall. Vi skulle ta med en dikt / text tills imorgon. Jag har redan funderat på en egenöversatt text av Sanctuary av Utada Hikaru.
 
 
Hur många stavfel kan man hitta i denna text? Ett? Två? Eller inget? Det vet varken du eller jag.

Greta Gris / Spel: Rusty Hearts

Kategori: Allmänt

Nu kom Jasmin. Hon kloar mig på knät, men det är okej, bara hon lägger sig ned snart.
Idag var en rätt okej dag.... Lite seg men aja. Stannade i skolan längre än vanligt. Slutade typ kvart över fyra, men åkte inte hem förns typ fem. Satt med min tema grupp och arbetade lite.
 
Nu är jag hemma och vet inte vad jag ska göra. Kollar bara runt lite o halv kollar på The Simpsons på tv.
Bro spelar Rusty Hearts och jag vill också spela, men jag testade....och..det funkade inte. Den ba, bla bla Rusty hearts cannot be played from a virtual machine. Man ba, nehe skit it då jävla äckel program. Jag gilar min dator, men ibland kan det vara lite jobbigt med att den intekan öppna windows program normalt. Dock så funkar Lunia, så borde väl inte klaga.

Film: The wind that shake the Barley?

Kategori: Allmänt

 
Filmen vi såg på engelskan , och ska se imorgon med, är ju....inte...Jag förstår ingenting. Eller jo, 1 av 10 ord förstår jag. För det första så var det inte subs på. Sen så pratar de med världens mest grova irlands engelska. 
Jag försökte förstå men det gick inge bra. Dessutom så är filmen tyvärr jätte tråkig. Det blir svårt att fokusera på en film som man är helt ointresserad av.
 
HIHI Nu är jag inte ensam i klassrummet mer. 
 
Ja, det behövde sitt egna inlägg.

Skola: Rich b*tch

Kategori: Allmänt

 
Tål du inte fula ord? Då skall du icke läsa mina inlägg, hihi. I tend to svära när jag känner för det. Men inte överdrivet. Iallafall. Har precis haft engelska och det var väl okej... Först så läste de andra högt ur en bok. Jag vägrar läsa för att 1. jag är blyg. 2. Jag gillar inte att prata högt inför flera personer. 3. Att prata engelska inför andra är läskigt. Även om jag faktiskt kan säga att jag är bra på engelska.... 
 
Nu är det som osagt rast. Jag är lite ensam, igen, men det är lugnt. Blir oftast så på måndagar och tisdagar, eftersom jag inte har samma lektionstider / schema som de jag brukar umgås med. Fast idaaaaaaag hände en magisk sak. HIHIHI. ru Gris gav mig 400kr så jag kunde köpa lunch remsa. Så, idag efter första lektionen så gick jag dit och ba, um jag skulle vilja köpa en remsa.... Hon som har hand om det, okej en remsa med 20 stämplar kostar 100kr och en med 10 50kr. Jag tänkte, va jaha har ju hört att det kostar 400kr... Så jag sa, är det fika eller lunch...? Hon, det är fika remsa. Jag ba, jaha men det är lunch jag vill ha. Hon, ja då kostar det 400kr. Jag. jag köper en sån då *ta den j*vla remsan*
 
Sen så gick jag tillbaka och köpte en 100kr fika remsa. Alltså, jag är en rich bitch. Men egentligen inte. Nu är jag en poor b*tch. Jag fick 400kr ifrån Gris och 100kr ifrån Ödla. Och allt försvann på mindre än 5min. WOHO......
 
Aja, nu blir jag iallafall mätt på dagarna. Men jag kan inte äta på ett tag eftersom tänderna fortfarande är ömma. Alltså, pelikan sitter ensam i klassrummet med datorn. 50 min tills jag börjar. 

Skola: Stressad Pelican

Kategori: Allmänt

 
 
Nästa vecka ska typ allt för....ja...allt för det här temat ska vara klart nästa vecka. Jag är klar med en sak, men sen så sk jag ha gjort en fördjupning om Picasso, och jag har inte ens börjat. Men det är mest för att jag har haft andra saker för mig, sen också...för att....det var en liten diskussion om man skulle få använda wikipedia som källa eller inte. Jag vill helst inte göra det, eftersom det var typ många som sa att man helst inte ska det. Därför tänker jag använda någon bok här hemma. Herr Ödla har massa böcker om kubismen, men jag har inte...börjat läsa än. Men har iallafall lite jag minns. Men jag är...jätte stressad...jag blir nästan lite ledsen.
 
And on top of that, så gör mina jävla tänder ont. Jag kan inte tugga maten, utan måste skära sönder den till mikroskopiska bitar, för att sedan svälja helt. Att ha tandställning är väl rätt så okej annars, men inte när de spänner åt den. 
 
Jag är stressad och skadad. Så kul.

Igår/Bio: Don Jon

Kategori: Allmänt

 
Hm få se nu. Detta var första gången jag inte tyckt om en film jag sett på bio. Men först, el resa de magical.
 
Herr Koltrast hämtade mig med bilden nere vid Södertälje C stationen och så flög vi vidare till Heron City. Vi hade lite små problem med att hitta dit, men som tur är så finns det GPS som räddar livet på folk ibland. Tack gps.
Vi kom fram till Heron City och kollade på den där automaten om det gick någon film som lät intressant. Eftersom info om filmen inte stod där man köpte biljetter så kollade jag på mobilen. Det stod typ " En film som handlar om pronografi och förväntningar på relationer." Man ba, okej då tar vi den, det låter väl okej. 
 
Vi gick och fikade innan. Det var mysigt och så. Det var långt kvar tills filmen började...typ 1.5 h. 
 
Och så var det första gången i mitt liv som jag upplevt att folk gick ut ifrån biosalongen. Och nej, det var inte för att gå på toa. Folk gick och kom inte tillbaka, för att de antagligen tyckte att fimlen sög. Och ja, den var inte bra. Den var inte som jag hade trott att den skulle vara.
 
Kort om filmen: En töntig player som är sådär typiskt "manly-man-grabbig-jag-kan-få-vilken-tjej-jag-vill". Självgod och töntig. En person som inte kan sluta glo på porr. Och om en b*tch som vill ha full kontroll över en person/sin partner. Filmen hade typ ingen handling och den slutade oväntat och plötsligt.
 
Jag skall icke se denna film igen. *hoppa iväg*
 

Musik: DECO*27 / 僕の名前は feat. GUMI

Kategori: Allmänt

 
Kom precis hem ifrån Wonderland. Åt lite, så gott som jag kunde. Mina tänder gör så jävla ont att jag blir ledsen och så. Det gör verkligen jätte ont. Jag skulle ha proppat mig full med mat innan de spände åt tandställningen.
Iallafall, satte mig vid datorn och tänkte starta en film, men först gick jag som vanligt in på YouTube. Så ser jag att det kommit upp en ny video ifrån uumainc's channel. Och så var det DECO*27, HIHIHIHIHIHI
 
Dock så är det en gammal låt av honom, men..men...men...Den har aldrig haft en musikvideo. Och detta är, tror jag, en av mina favoritlåtar som han gjort. Den är så vacker så. *smeka min kind samtidigt som jag gråter hur våldsamt som helst*
 
DECO*27 / 僕の名前は feat. GUMI
DECO*27 / Boku no namae wa feat. GUMI
DECO*27 / My name is feat. GUMI
 

Ja det är väldigt nödvändigt att jag skriver original titel, romaji och engelska. Gratis japanska lektion.
Omg nu såg jag tillochmed att i början av videon så är det...bilden ifrån självaste...albumet. Alltså Album cover art.
 

Hm.....

Kategori: Allmänt

Jag tycker inte om att missa för mycket av skolan. Oj Ludvig, du har missat skoldag, så världen går säkert under. Och ja, det gr den faktiskt. Jag vill inte missa för mycket. Igår så skulle jag till tandläkaren 10.30 ch det tar typ 10-30 min att göra det de skulle göra. Äckliga fula tandstälning. Sen så tar det ungefär en timme att åka till skolan. Och på fredagar slutar jag 12.00. Så, njae, jag tänker inte åka in, sen säga, hej o hejdå trevlig helg.
 
Jag har rätt så mycket att fixa med..... Min serie stripp sak rutor sak är klar, så den ska lämnas in nästa vecka. Sen så är det redovisning om kubismen nästa vecka. och jag har inte ens börjat skriva. Knappt läst något. Det känns stressigt o det kommer säkert bli skit av det, men men. Valde att skriva lite om Picasso. Aja...hm..aja...
 
 

Skola: Drama

Kategori: Allmänt

 
Yatzy mår dåligt. Hon ligger och ser jätte ledsen ut. Någon har säkert kallat henne fula saker. Det är nog den där katten som jagar henne och Jasmin. Jag ska hämnas, tids nog.
 
Iallafall. Idag var det drama efter lunchen. Jag hade en o-ensam lunchrast förresten, för första gången på väldigt länge. Herr S kom och hjälpte mig lite med Logic X Pro. Vi satt och pratade lite om programmet och så. Kort sagt om det: Min lunchrast var trevlig. Sällskap är alltid trevligt. 
 
Som sagt, efter lunchen var det drama.  Det gick bra denna gång. Vi var rätt få, men vi hade iallafall en lärare denna gång. Dock så kommer hon vara borta nästa gång, igen. Hon förklarade varför och bad om ursäkt, men det är väl okej. 
 
Jag har så torr humor att jag nästan börjar ASG åt saker som de andra säger. 

Morgonen ifrån helvetet, ja typ så.

Kategori: Allmänt

 
Igår bestämde jag mig för att gå till skolan idag. Jag kände mig ordentligt frisk för att flyga iväg. Och såklart blir det massa problem. Detta är peli no monogatari. 
 
Jag gick upp 05.50 som vanligt. Dock så ville jag inte äta lasagne rester som frukost.. så jag tog en liten macka, som jag inte blev mätt på. Sen så gick jag ned till tåget i tid för att åka med 07.58 tåget. När jag kommer till typ Östertälje SMS:ar Fru Gris och säger att hon åkt tillbaka till Södertälje Centrum för att ta bussen, för att pendeltåget inte kommer gå längre än till Älvsjö. Jag orkade inte åka tillbaka, så jag satt kvar o tänkte, jaja  jag tar väl någon ersättningsbuss ifrån Älvsjö. Dock så gick jag på en buss som skulle till Telefonplan, så jag skulle kunna ta T-banan därifrån till T-centralen. Men såg på mobilen att den inte skulle gå ända fram, bara till Gamla Stan, pågrund av rök-bla-bla-bla. Man bara, WHAT THE FLYING F*CK :) Men den gick dit iallafal, som tur var.
 
Idag var ingen bra dag att resa kan jag ju säga. Jag kom försent till skolan men trots det, så hade jag en ovanligt bra dag. Peli känner sig glad på sätt han inte kan describa. ESCRIBIR. Boku...no...kokoro....
Shiuga Guraida...
 
 

"Var social, skriv till mig :)" "Var inte rädd för att skicka iväg ett brev :)" Ja eller hur, arroganta tönt.

Kategori: Allmänt

 
Det finns alltför många som har de meningarna skrivna på sina profil sidor. Sen har det typ 45-1000 olästa brev.
Det fula är att folk faktiskt fortsätter skriva till dem? Om du ser att de har massa olästa brev, då kommer det ju antagligen krävas en del för att de vill svara på dem. Ett av de töntigaste saker som finns, är att samla på sig brev för att man vill se ....åtrovärd ut eller typ " HEhe se så många brev jag får, men jag tänker inte öppna dem för jag är cool " Nope. Jag skriver inte till såna personer. Det var någon tjej som skrev en gång men typ 50 olästa brev. Hon ba, Hej :) Eller så gav hon en komplimang. Man bara : *radera brev* Liksom, svara på dina brev innan du skriver nya, du kommer förmodligen lägga till mina i din töntiga samling. 
 
Men aja, skyll er själva. Erat egna fel att ni får den här negativa synen på er. Jag kan inte vara den enda som tänker såhär. 

Ojojoj, hur ska detta sluta. IDK

Kategori: Allmänt

 
Det var en gång en kille vid namn Ludvig, som satt på tåget hem efter en skoldag.
 
Och så ser jag att det kommer inte två killar i kanske 13-14 årsåldern? Med världens j*vla "jag är full of swag" looken. Och nej, jag klarar faktiskt inte av det speciellt mycket. Eller, det kan se bra ut, när man inte överdriver och så. Dessutom, jag är ingen såndär person som säger swag eller yolo. De är typ de fulaste uttrycken som någonsin har skapats. Och när jag möter folk som säger så, och inte säger det på skoj, utan är allvarliga, så blir jag typ såhär, jaha men...okej...du...använder de uttrycken på riktigt....ew...Ja men..hejdå...
 
De killarna jag såg sa inte så , men iallafall. Tillbaka till sagan:
Den ena killen såg lite osäker ut och stod typ ihopkrupen vid väggen av tåget. Den andra killen ba: Ah men du ska ha kepsen såhär -ta den av den andra killen och sätta den lätt uppe på huvudet och vrida tills han blev nöjd-
 
Alltså....folk får ha sina kepsar hur de vill, men kepsarna ska iallafall....sitta på huvudet. En till sak som jag stör mig onödigt mycket på är när folk inte sätter kepsen på huvudet, utan lägger den på huvud, så att typ en trollslända skulle kunna knuffa av den om man blev påflugen av en. Eller så lätt att tillochmed en mygga skulle kunna få av den.

Skola: Naturhistoriska riksmuseet

Kategori: Allmänt

 
Idag var en hemsk dag. Dagen hade säkert varit bättre om jag varit frisk. I förrigår blev jag sjuk och igår kväll fick jag typ 3 timmars sömn, för min halv lekte hej-nu-tänker-jag-dö. Så jag vaknade och bara, nej jag stannar hemma idag. Typ, f*ck everything. Men jag gick upp, åt, fixade med min väska och sen flög jag ner mot pendeltågsstationen. Man skulle ha med sig matsäck idag dock, igen, vilket jag inte hade, så det slutade med att jag köpte en macka och yoggi något på Östermalmtorgs pressbyrå, tillsammans med Fröken E, som jag varit rätt mycket med idag. 
 
Men min hals har som sagt tappat livslusten så jag mår skit. Men aja, skitsamma. Det är helg.
Men tillbaka till...ämnet.... Vi hade studiebesök...eller...ja, på Naturhistoriska Riksmuseet. Det var väl trevligt, men kände att jag inte kunde fokusera ordentligt pågrund av halsont och sömnbrist. Vi lekte med alla de där..stationerna. Det var väl kul....

Barn kan vara roliga, ibland

Kategori: Allmänt

 
- Jag och hela igelkottsfamiljen (min familj) är påväg till Pendeltåget för att åka hem efter äventyr på Moderna museet -
 
Liten flicka: - Springa till bussen - Nej bussen snälla åk inte!!!!!
 
____________________________________________________

- En gång när jag var och badade med förra skolan, då jag står och klär på mig -
 
Liten pojke: Pappa jag hittar inte mina badbyxor.. Var är mina badbyxor!!!
Pappa: Menar du dem du har på dig?
Liten pojke: Ja!!!
 
 
_________________________________________________
 
- Jag är påväg med några hem till en av dem ifrån en affär - 
 
Liten flicka: - kommer cyklandes på sin cykel och ramlar omkull när hon kär förbi oss -
En av de jag är med: Nej oj hur gick det? Gick det bra?
Liten flicka: - se skitsur ut, ta upp sin cykel och gå sin väg -
 
 
 
Min humor är så....så....jag vet inte.
 

Förstår inte varför du blev ledsen, faktiskt.

Kategori: Allmänt

 
För någon dag sen så var det en person jag chattade med någon dag innan, eller en vecka sen. Personen sa iallafall :
 
Person: Förlåt att jag slutade svara så plötsligt, blev dumpad.
Jag: Ah, det är lugnt.
Person: :(
Jag: Men du sa att du ville leka med mig liksom, så...hm..? Öppet förhållande?
Person: Ja det var det.
Jag: Varför blev du då ledsen? Öppet förhållande är samma sak som att vara singel, bara att man låtsas vara någons.
Person: Så man kan inte vara tillsammans med någon , ha känslor, och ändå ligga med andra menar du?
Jag: Typ så. Varför ens vara tillsammans med någon om du ändå får träffa andra? Samma sak som singel eller kk.
Person: Sant iof.
 
Så ja, öppet förhållande är samma sak som singel. Iallafall i min värld. Öppet förhållande är en dålig ursäkt för att ligga med andra och låtsas att man har någon speciell / är speciell för någon. Nej jag är inte okänslig. Kanske lite, men vafan liksom.
 
 

Du måste vara helt jävla dum om du tror du kan komma in här. - Låter som en gåta

Kategori: Allmänt

 
Idag var en rätt okej dag, antar jag. Skrev jag om skolan igår? Det vet varken du, eller jag. Men jag har faktiskt glömt. Jag har för mig att det är guldfiskar som glömmer bort typ allt efte rnågra sekunder. Stackars. Iallafall. Hade en lugn men lite....halvt..onödig dag kanske. Första lektionen var typ hej-nu-ska-vi-titta-på-bilder. Hm, lite intressant var det iallafall, men sen skulle vi på Studiebesök med en annan klass. Vi for iväg till Bergrummet.
Det var väl trevligt och så. Fina hantverk och så..men jag kan inte säga, WOHOOO SÅ INTRESSANT. Det var bara, Hm så trevligt och välgjort för sin tid.
 

Men ska inte klaga, för på onsdagar så slutar jag 12.00. Åkte hem till Södertälje för att lämna tillbaka det begagagnade 3DS:et jag köpte åt bror min igår. Det saknades lite saker och så... Men han i kassan plockade ner det utan extra kostnad så, ja, jag behöll det. Den andra killen i kassan som jag köpte det av igår är jätte...jätte...han är...skit.........söt. Iallafall. Bror min är iväg och kper spelet nu, så vi ska spela hela jävla natten lång, tills ungefär klockan 23.00 då jag antagligen måste sova för att orka gå upp.
 
Vi ska spela Pokémon X och Pokémon Y tillsammans. HIHIHIHIHIHI 
Vi ska tradea och jag ska äntligen få mina pokémon som bara utvecklas via byte.
 
Övrigt: Sitter och kollar på Sagan Om Ringen.

Folk, skärpning

Kategori: Allmänt

 
Tjej: Åh det är bäst att pusha upp brösten så de når ända upp till himmelen, men jag borde nog skriva på min press att killar är utseendesfixerade och bara bryr sig om hur en tjej ser ut. Killar är pervon!
 
Kille: Jag måste nog fylla i att mina intressen är att gymma och träna och pumpa , för bilden på min bara överkropp är säkert inte nog. Och när jag ändå håller på, jag måste skriva att jag älskar att supa och festa loss.
 
*smeka min kind* Människor är så fina så att jag nästan blir glad. 
Och det bästa är när folk säger att de är awesome och snygga eller perfekta! Det är så man blir tårögd.
 
 
 
 
 
Nej.
 
Människor får göra precis som de vill, men de får räkna med att de ger andra en viss syn på dem.
Självgodhet och arrogans är så äckligt att tillochmed fula troll i skogen dör.

Nu finns jag även som fejk, eller? / Old

Kategori: Allmänt

 
 
Fick höra för ett tag sen... Okej rätt länge sedan, att...hm.
 
Kille: Hej, skulle vi träffas eller?
Jag: Hm? Vi har inte snackat förut.
Han: Jo? Du bodde i Farsta va?
Jag: Ehm nej inte precis.
Han: Okej, du då är det någon som använder din bild.
Jag: Jaha okej så kul för den personen då.
 
Det är inte så att jag ba, OMG NU BLIR JAG JÄVLIGT ARG!!! D:< Liksom, om det nu är någon som använder min ansiktsbild för att fejka runt så, håll på så du, du vinner ingenting på det. Om du nu ska stämma en jävla träff med någon så kommer det ju sluta med att du inte träffar personen iallafall? Eftersom det inte är du på bilden. Sen så, borde jag bli smickrad? HIHIHI

Musik: AVTechNO! / Arpeggio -Rebuild-

Kategori: Allmänt

 
Jag dog för någon dag sen, för jag märkte inte att AVTechNO! lade upp en ny video på sin YouTube channel.
Jag satt bredvid bror och han ba, har du sett denna? - starta video- Jag ba, .....Nej..... *sitta stilla gråtandes*
Har aldrig hört låten förut.. Och nu ska det släppas en Best Collection sak, typ..med massa låtar som är svåra att hitta. Och så fanns det massa Rebuild versioner som är nyskapade...eller alltså..ja..rebuild från original.
 
AVTechNO! / Arpeggio - Rebuild - feat. Hatsune Miku
*dansa runt* Hm ojfan, jag fastnade framför datorn. Men nu jävlar blir det matte.
 

Musik: Tommy Heavenly6 / RUBY EYES

Kategori: Allmänt

 
Nu så är Halloween redan förbi, men iallafall.. Haha, jag minns för några år sen, då massa barn kom och plingade på och tiggde godis. Man ba, låt oss vara, vi har inget godis :'( Sen grät jag i fosterställning på mitt rum tills dagen var över. Är det inte lite farligt för barn att knacka på hos främlingar? Alltså...ja..i vissa fall..
 
Struntsamma, tillbaka till det jag ville lägga upp. Tommy Heavenly6 har gjort en ny låt som tydligen är OP THEME SONG till någon serie, men den var fin. Det var ett sånt där gulligt Halloween tema på den, precis som hennes gamla låt Lollipop Candy Bad Girl... Det kändes lite som back in the old das. *smeka kind*
 
Men äckliga upphovsrättssakjaglbirgalen.
Jaja, låten är fin. För någon som ens bryr sig eller orkar. Lyssna på youtube. *sura som fan*
 
Tommy Heavenly6 / RUBY EYES
 

Dagen var bra. / 椎名もた(siinamota) - Girl A / 少女A

Kategori: Allmänt

 
 
Jag måste tyvärr meddela, till de som bryr sig, att jag vände på dygnet detta lov. OJ OJ så spännande. Iallafall, detta resulterade till att jag försökte somna runt 23.00 , när jag vant mig vid att lägga mig 5 på morgonen, då jag går upp annars liksom. Men det gick bra ändå. Jag har haft en ovanligt bra skoldag. Och det är tillochmed måndag idag. Spännande.
 
Hade matte första lektionen och ...det är väl mindre kul, men jag satt och pratade med Herr S rätt mycket, vilket gjorde det okej. Dock så ska ett kapitel test lämnas in imorgon. Jag är inte ens halvvägs. Sen så var det engelska...och min lärare var fast i Barcelona tydligen. Så, 2 timmars håltimme var inte helt fel. Jo, det var det. Jag blev uttråkad väldigt fort. Pratade rätt mycket med Fröken S iof. Vi hade kul....
 
Den Magiska Resan Hem:
Tåget var fullsmockat med massa folk. Jag blev touched överallt och ingenstans, och ibland på samma gång. Det har blivit för mycket sådant den senaste tiden känner jag. Jag måste ändå ta tåget till skolan och hem. Eller, måste o måste, går ju buss.
 
Övrigt: Måste typ arbeta med matten nu om jag ska...klara..av...det....Blä.
 
 
 
 

Hatar du mig?

Kategori: Allmänt

 
Jag låg och sjöng för Jasmin. Först kollade hon på mig och tänkte typ ge mig en puss, men sen vände hon sig om så jag nästan fick her ass in my face. Jag var snäll mot dig och du är bara elak. Nu sitter hon bara där på golvet med huvudet bort.
 
Iallafall. Jag har inte gjort något produktivt alls idag. Alls. Jag vaknade tillochmed klockan 15.00. Så , ja hela dagen bara försvann. Skit irriterande. Men får väl skylla mig själv som gick och lade mig klockan 5 imorse. Jag jobbade ju med...serie saken... Men jag har liksom ingen i´de på story line. Fyra bilder är klara dock. Får väl göra något med dem....

Världen är full av mystiska människor

Kategori: Allmänt

 
För någon dag sedan så satt jag på tåget. Hm, nu när jag tänker efter så var det typ igår. Iallafall, så är det en kvinna/tjej som har bråttom eller vafan, så hon halvspringer med sin j*vla väska flygandes och viftandes överallt och ingenstans, så får jag den på mig. Och hon ber inte ens om ursäkt. Jag har varit med om flera gånger att folk råkar stöta till en, eller bara nödda med armen lite lätt, och ändå ber om ursäkt. Men hon ba, lalalalla I own this motherf*cking train, ur vägen folk. Skärpning.
 
Lite kort om en annan händelse som händade igår.
Kille: Jag har 22 cm lång kuk.
Jag: Okej, så trevligt för dig.
Han: För dig också ju
 
Man bara, *blocka på en gång* Alltså, haha okej jaha du. Nej men, liksom. Vadå "för dig också ju".
Nu är jag lite grov i munnen. I fingret. Men, det får man vara. 
 
Världen är full av magiska folk. 
 
Juste en till sak, fast det var bara kul. Stod och väntade på att en toa skulle bli ledig igår på krogen / baren, och så sa de två tjejerna framför mig, hm nej vi går in tillsammans istället haha. Så gick de in tillsammans. En kille bakom mig ba, Hah jag undrar vad de ska göra, slinker in tillsammans sådär. 
Jag: Du får väl fråga vad de gjort när det kommer ut...
Han: Haha men eller hur, spännande saker som händer där inne kanske.
Jag: Knacka på nu och be om att få komma in?!
Han: Haha!
 
Ja, sådär socialiserar man med folk ute. SNuskigheter. WOHO.

Så tyst och kusligt - Jum Jum

Kategori: Allmänt

Bild: Kyrkogård med massa ljus tända.

Haha, det är så fult. På Äventyr med Sharkboy och Lava Girl. 
"Allt som var, eller är, började med en dröm" - Lava Girl
 
Man ba, HAHAHAH nej, det var världens sämsta citat. Ni behöver inte ens skriva Lava Girl efteråt, för ingen kommer vilja använda det. Alltså, seriöst. Dör varje gång den scenen kommer.
 
Iallafall. jag har mått rätt så dåligt exakt hela dagen och det har fortfarande inte gått över. Men liksom, det är inte varje dag som lilla Ludvig går ut, så då gör det ingenting om det blir lite mycket. Lite. Hade iof bestämt mig för bara cider, men det blev en eller två vodka-redbull. Nej, jag är ingen alkis. Säger heller inte att man behöver vara det för att man tycker om vodka drinkar. Ville bara...säga...det..iallafall...så.
 
Jag och bror kom hem runt klockan 2, tror jag. Vi satte oss och spelade Tales Of Xillia tills typ 5, då vi lade oss istället. Och idag så...trots att jag mådde dåligt, så följde jag med Fru Gris till någon kyrkogård här i Södertälje. Jag tror inte på gud men...jag har inge problem med folk som gör det...så länge som de inte försöker trycka upp sin tro in my face.
 
Övrigt: Nu sitter jag i min ensamhet och kollar på Mio min Mio, samt tecknar på serien som ska vara till skolan. Det går faktiskt ganska bra och jag känner mig inte stressad alls. Hm, jag hade fel. Jasmin sitter under bordet ser jag nu. Och Yatzy ligger en bit ifrån mig. I'm not alone. *smeka kind* Mina b*tchar.
 
 
 

Pokémon: Pikachu kopia, vad fult.

Kategori: Allmänt

Okej visst att de gjorde en ny mus pokémon, men att den ska vara electric type... Titta. Den ser ju fan ut som Pikachu. Eller, jag tycker det iallafall. Men alltså, en electric mouse pokémon. Det är ju precis en kopia av Pikachu. Sen så misstänker jag att den är Fairy också. Dock sp har jag inte fångat någon själv, me jag ska, när jag hittar. Vänta...jag hittade ju en förut...men jag råkade döda den. Lika bra det, för den är ful.
Nej men. Sluta se ut som gamla pokémon.
 

Idag: Stockholm? I guess *Malcolm*

Kategori: Allmänt

 
Igår chattade jag lite med Herr J på Kik om att ses och ta en cider eller något. Så idag ska jag typ åka in till Stockholm och gå till någon bar med honom. Egentligen vill jag spara pengar så mycket som möjligt, men jag har suttit inne typ hela höstlovet, för jag....*smeka min kind* Nej men, när jag väl har skola så är jag med folk även efter skoltid, men nu när jag är ledig så är jag helt jävla ensam, när min bror inte är hemma med mig. Fast det kan bero på att de flesta skulle åka bort och träffa familj/vänner som inte bor speciellt nära.... Aja... Så ja, det ska väl bli trevligt att gå ut och göra något. Men jag tänker inte köpa mer än...typ...2 st cider. Jag är en sparsam perikan.

Film/Bio: GRAVITY

Kategori: Allmänt

 
Fru gris tog ledigt igår och ville gå på bio. Först trodde jag inte att det skulle bli någon bio...för hon vill alltid boka biljetter dagen innan, men sen gick hon och la sig. Man ba, jaha okej det blir visst ingen bio imorgon iallafall! (I förrigår). Men sen igår sade hon, hihihihi. Sen sa hon att vi skulle leta efter en film att se på kvällen. Vi åkte till Skärholmen och åt på Burger King ungefär en timme innan..filmen..skulle..börja... på Heron City.
 
[Heron City]
Vi kom fram ungefär en halvtimme innan filmen skulle börja... Hm få se, den började 17.30.. Eller ja, reklamen håller på i ungefär två år. Jag och bror gick och kollade på spel under tiden. Vi hittade några som vi vill ha... Men just nu tänker jag spara. *smeka alla spel och gråta* En annan dag, ska jag throw some money on you.
 
Gravity
Filmen var helt okej. Ja, den var bra då. *aldrig klaga på bio filmer iallafall* Det kan vara för att en bio-salong ökar filmkänslan, på något sätt. Iallafall. Filmen var bra och det var spännande hela tiden. Trots att det var en såndär lugn stämning, så hände det saker hela tiden. Lilla Pelikan var halv skeptiskt om att filmen skulle vara något att se först, men Fru gris valde en bra film.