lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Jag har en inbyggd kompass

Kategori: Allmänt

Så flög han ut genom fönstret! Och in i elden, o brann upp.

Saker som är trevliga, ba för att

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
- Sociala i toalettköker.
Var ute med Herr J för någon månad sen och en kille framför mig fixade till håret, vände sig emot mig och sa:
Ser bra ut va?:) Man ba, Haha....ja... En annan gång så var det två tjejer som gick in tillsammans och tog lite tid på sig. Så en kille började prata med mig och ba, De går alltid in tillsammans, man undrar ju varför.
Jag; Ja..känns väl tryggare. Lär inte vara snuskiga saker, eller?
Han: Haha det vet man aldrig..
 
- Vilda råttor
Ja, faktiskt. Det var ett tag sen jag såg en, och det är tråkigt. Bodde massa nere vid Maren för typ två år sen. De ba försvann. Pity. Kan det vara så att jag och bror skrämde bort dem när vi kastade brödbitar åt dem? Usch en  man kom fram och ba, Hej! Jag har bröd ni kan ge till änderna! Vi ba, ehmmmmmmmmmm det behövs inte - gå därifrån - Vi ville mata råttorna, ffs.
 
- Få lägga sig i en nybäddad säng efter en dusch.
Eller en lång dag, vilket som.
 
- Den här låten, som jag inte kan sluta lyssna på.
Den ska få sitt egna inlägg senare. Den har blivit en av favoriterna på det nya albumet som släpptes denna månad.
 

Hej nu vi klaga : Lista

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Saker som man inte tycker om. Eller, inte jag iallafall. Sen så finns det säkert några trevliga filurer som gör det.
 
- Ögonkontakt med folk på tåget/bussen som är awkward. 
Satt på bussen till TC idag och fick ögonkontakt med en man i kanske 50 års åldern. Inte 1 gång, utan kanske 6 gånger. Nej, jag överdriver inte. 6.  Båda kollade bort alla gånger och kollade tillbaka för att se om den andre märkte något, vilket resulterade till ännu mer ögonkontakt.
 
- När föräldrar försöker dtilla sitt hjärtebrustna barn med hjälp av typ mutor.
Följde med Fru Gris i helgen för att handla mat. Vi går förbi en kvinna, som är där med sin syster, I guess? och sin dotter. Dottern skriker , gråter och tar saker ifrån hyllorna.
 
Mamman: Sluta nu, kom här så ska vi köpa något åt dig.
 
Man ba, ja om du får barnet att tro att det kommer vara lösningen varje gång han/hon/den/det bråkar så kommer du att ha en väldigt jobbig tid framför dig.
 
- Folk som vill att folk ska skriva till dem och tillochmed whinear "Varför vill ingen vara social med mig?":(" 
Har människan sjuttioelvatusen olästa meddelanden så ska han/hon/den/det typ bara hålla tyst och sluta leka efterlängtad eller svårfångad, eller whatnot. Förstår inte ens varför folk fortfarande skriver till dem. Jag skriver minsan inte. Fy!
 
- Folk som trängs på buss/tåg eller tränger sig fram.
Snälla rara människor, ni hinner med. Bussen kommer inte att köra iväg när den ser att ni står i kö för att kliva på.
Tågen däremot väntar inte på någon, typ, så förvänta er inte att man kommer tänka "oj man jag ska med detta tåg jag med, men jag låter människan som slår mig i ryggen gå före, tjoho hejdå".
 
 
- Rätt vanligt. Folk som gillar sina egna saker.
Facebook statusar och bilder, sina instagram bilder.  Liksom, varför? "Haha vad rolig jag är, vad bra min status var, bäst jag likear." "Vilken bra bild jag tog, hjärta på den."
 
- Folk som lyssnar på musik utan hörlurar.
Har man råd med en telefon/smartphone så har man fanimej råd med hörlurar också. Sitt inte och lyssna på musik på högsta volym bara för att du tycker om musiken. Common sense.
 
Samma sak gäller typ den påtvingade musiken på tunnelbanan när folk går på för att få pengar. Har inget emot när det är på stan, för då kan man gå därifrån om man inte vill höra. Men att gå på ett tåg och spela är bara drygt och respektslöst mot omgivningen.
 
 
 

Story of Coop

Kategori: Allmänt

 
Bror har fortfarande inte kommit hem från Sälen. Det var dit han skulle vad jag vet. Han skulle åka skidor med Näsis och hans vänner. Men inte ett ord har man hört från honom. Jag har iallafall flugit runt på äventyr med Fru Gris. Eller ja oj vad spännande det var att åka till Coop. Höjdpunkten på hela helgen var när vi köpte en påse tomater. Nej.
 
Det är massa saker som jag känner att ja gmåste göra. Kom just på att jag har en text jag ska läsa, men vi får väl se hur det blir med det. Men jag måste egentigen... Sen så är det Castelvania som jag köpte för 500kr så jag måste spela, annars känns det som waste of money. Jag vill se Game of thrones också. Herr Ödla köpte Hela S 1 och 2 till Bluray. Men vill ej se utan bror. Men då får han fanimej komma hem också.
 
Tack och hej. *stänga dagbok*

Lite utfyllnad: Skola - Edsvik Konsthall

Kategori: Allmänt

 
Haha, hittade en här bilden. Ja då tänker jag faktiskt lägga upp den också. 
 
Iallafall, igår gjorde vi ett studiebesök, eller heter det så? När det...är...på ett...museum..typ. Jaja, ett museumbesök då. Om det ska vara så noga. Vi har ett nytt tema som ska hålla på till V.22 eller något. Som heter typ Vem är Den Andre i kulturen? Sen så har det något med fördjupning i praktiska saker. Som en till projektperiod. Jag tänker nog göra en låt igen. Jag har ingen annan idé eller tanke om vad man kan göra....
Iallafall så hette utställningen vi var på Tanter I Tiden och vi fick guidad tur.
 
Jag är inte speciellt intresserad av sånt men det var helt okej och fick reda på massa saker som jag inte visste förut...så ja....lite givande var det väl. Och nej, inte för att vara sån, och nej, jag är inte rasist, men våran guide kom ifrån Mexiko tror jag? Och hans svenska var inte den bästa. Då tänkte jag bara att om man ska ha en guidad tur så kanske de som sköter allt det där borde ha holl på att man ska kunna förstå vad guiden säger. Ibland var det lätt och ibland var det svårt. Har inget problem med folk som bryter, inte det jag säger. 
 
TBH så gillar jag brytning. Alltså... Brytning är faktiskt gulligt som fan. Andra saker som jag tycker är gulligt är iof när folk stammar eller läspar. Aira Mitsuki läspar och det är skitgulligt. Sen så pratade jag förut med en kille som stammade. Vi pratade i telefon då och då och jag märkte att han stammade. Han bad typ om ursäkt för det och man ba, nej omg vad gulligt. Inte ska du be om ursäkt för det.
 
Det dör var helt irrelevant men aja. Whatever.
 
Moving on. Jag satt och åt lunch tillsammans med Herr S, Herr M och Fröken T. Jag vill inte skriva deras namn bara för att. Det var trevligt och Herr M ba, vill du ha en cigg? -räcka fram paket-
Jag: Det är lugnt, jag har egna.
Herr M: Tänkte att du gett mig förut flera gånger så jag tänkte göra samma sak.
Jag: Tack tack *artigt ta emot cigg*
 
Med andra ord hade jag en trevlig dag med trevligt folk. I like my school.
Alla dessa studiebesök är också trevliga. Oftast.

Musik: 八王子P / 「Heart Chrome feat. 杏音鳥音」PV

Kategori: Allmänt

 
Vocaloid, eller japansk pop/electro musik överhuvudtaget är så fint. 
 
Satt och kollade på film igår med Fru Gris och Herr Ödla. Var väl inte min typ av film. Typ, O Brother Where art thou?
 
Något sånt, aja. Iallafall, så såg jag senare att 八王子P / 8#prince / HachioujiP lagt upp en ny video på sin YouTube channel. Och det var ju fanimej typ sjuttioelva år sen han senast gjorde det. Och ja, jag dog. Några av hans senare låtar har väl inte...varit sådär jätte mega bra, så det var bara kul att denna gjorde mig upphetsad, hihi. Nej men, jag gillade den väldigt mycket. Heart Chrome heter den och sjungs av...... 杏音鳥音. Har ingen aning om vad det betyder. Någon i YouTubes kommentarfält sa att det var Anon och Kanon? Men det är väl...två sätt att sjunga? Använde google translate och fick det till Anzu-on trione. Vadfan det nu är.
 
 
Kimi ga suki dayo.
Kimi = Du. Suki = Gilla/tycka om. 
Kimi ga suki dayo = I like/love you.
 
Nu klämnde jag in en liten japanska lektion där, ba för att jag kan och ville.
 
Första gången jag hör de vocaloid personerna iallafall. De ser egentligen ut att vara samma person, bara två olika frisyrer? De lät väldigt lika också. Aja. Jag gillade låten och ska smeka mig själv med den ett tag nu. 
 
Musik:  八王子P / HachioujiP / 8#prince
Vokal:  杏音鳥音 / ??? Anzu-on trione?
Lyrics: q*Left (Brukar skriva lyrics till hans låtar, wohoo)
MMD PV: わかむらP / WakamuraP (Gör typ fleras MMD PVs)
 
 

Ojdå. Imorgon, ojdå. wow, such legendary

Kategori: Allmänt

Fick sms imorse från Folktandvården. De ba, du är Välkommen till Folktandvården imorgon klockan 15.15. Man ba, jaha tack. Så återigen, antar jag, ska de spänna åt tandställningen. Jag orkar inte ha ont men, KÖR I VIND. Frisören hade stängt idag så fru gris sa att jag kan gå dit imorgon efter tandregleringen ist. Hihi, hon är så smart. Tänkte inte på det själv. Bara jag inre glömmer bort...

Ska bli skönt med skola igen. Ledighet gör att jag sover bort dagarna. Jag behöver typ...den här...vaknaupptidigtochintesovabortheladagen rutinen.

Peli no cut sa hair

Kategori: Allmänt

Nehe. Det var stängt. Borde jag ha förstått.  Fick iallafall lite frisk luft men det är skitvarmt ute. Egentligen är det kul att det är varmt men jag svettas och vet inte hur jag ska böra mig åt för att överleva. Eller....
 
Dags att ta fram min trasiga fläkt.

Musik: Logic X Pro - Bad Apple!! / Original låt

Kategori: Allmänt

 
Snart är instrumental...saken..klar för Bad Apple! Covern. Ska bara putsathef*ckoutofit sen åker den upp på Soundcloud. Dock så är det meningen att det ska vara sång till, så det ska också fixas.  Dock så har jag inte spelat in med mic på Logic. Eller jo, en gång, men ljudet är så lågt och jag har försökt skruva upp det. Aja, det blir nog bra.
 
Tanken är ju att det ska vara en cover på originalet som är på Japanska. Sen så finns det en översättning till engelska, men det är typ fan made och är bara halva låten. Sen så tänkte jag göra en på svenska ._: Men då måste jag sitta och översätta så att det passar, i typ hundra år. Men aja.
 
Bror åkte igår, tror jag. Ja, vid middag typ. Han skulle till sin näsbjörn. Jag satt hemma och kollade på massa film och lekte med det dåliga äpplet. 
 
Friösren har öppet till 18 idag typ. Tänkte passa på att gå ner och klippa mig. Är rätt varmt nu. HIHi Mitt dumma kalufs är som en mössa. Inte riktigt, men det blir rätt varmt. Aja, det är rätt långt dit, men ska väl gå ner och se om jag får en tid innan folk bokar upp. Om det ens är öppet.
 
Yume miteru?
 
Slänger in låten.
 

Who u finna try?

Kategori: Allmänt

Det är fint ute så marmota vill gå ut och göra något, bara för att passa på.
Jag vaknade för en stund sen och vill äta ordentlig mat innan jag går någonstans, helst. 
 
Tryckt i mig massa godis också dock, trots att jag egentligen inte äter det. ELle rjo, jag äter choklas.
Påsken är typ den enda stunden på året som jag äter godis. Choklad är så gott, hihihihiih. 
 
Kort och fult inlägg.

Ojojoj vad spännande

Kategori: Allmänt

Har inte gjort något produktivt alls på lovet och det är nästan slut. Bror har köpr Final Fantasy X-2 Alltså X och X2 till PS3, remake, så sitter och kollar på. Det är kul och ser kul ut. Sen så är musiken bekant och alla ljud.
 
Kanske skrev det förut. Men orkar inte spela det spelet jag med. kanske en dag. 
Sover bort dagarna nu när det är lov. Inte bra, men aja. Sen så känner jag mig lite taskig. Ditchade workshop i Ropsten men jag orkade inte åka dit igen efter att ha varit där dagen innan. 
 
Städar hela tiden , för att det bli smutsigt snabbt. Mitt rum är rent dock. HIHI
Oj vad kul och spännande info. 
 
Tackohej.

Murmeldjur

Kategori: Allmänt

Om det är någon som undrar, vilket jag tvivlar på, så är det såhär en marmota ser ut. Även kallat murmeldjur.
Och whistle pig. Och groundhog. Eller marmot. Ba jag och bror som kallar det marmota. Vi är sjuka i huvudet men det får vi vara.
 
Varning för riktigt jävla pip. Akta öronen.
 

'Svampbob!!' - Ja? 'Jag vill ha choklad!'

Kategori: Allmänt

Var iväg och flög runt i Ropsten idag. Hade väl trevligt och så men tror inte jag ska tillbaka dit till workshop saken. Jag känner mig färdig där och så..ja..helt enkelt. Aja, sakerna de sydde där blev fina. Känner mig så jävla ful. Jag stod modell. HIHIHI Nej men, jo, eller? Ja jag tror det räknas som det. Hade på mig något-jag-inte-vet-vad-fan-det-var. Men aja, det var för att skjortan med mitt tryck på inte skulle synas eftersom det satt på ryggen.
 
Aja, jag är inte ens intresserad så av att sy eller något..... Det var ba kul att testa. Någon måtta får det väl ändå ta att vara. "J bet i en koltrast". 
 
Bror har köpr Final Fantasy X och X-2 till PS3, alltså remake. Det ser kul ut, men jag tänker inte spela dem spelen själv. Iallafall. Vill ha tillbaka mitt Kingdom Hearts....men..aja...hm....
 
 

Musik: Logic X Pro - lwiller / Bad Apple!! Cover Preview

Kategori: Allmänt

 
 
Jag håller på med två stycken låtar nu, typ. Jag tänker inte glömma bort den andra. Men för någon dag sen så låg jag i sängen och lyssnade på Touhou / Bad Apple!! och tänkte, oh this is such a magical song, som fan. Så jag började leka lite i Logic X Pro. Tog lite hjälp av YouTube med ackord och sånt, men det får man ju. Ja, för fan. Har kommit rätt långt men den är inte klar än. Det är lite effekter och ljud jag vill testa. Sen så är den inte ens hel, så det är ju kvar, också. 
 
Jag vill lägga upp på YouTube också, men iMovie vill ju fan inte. Den zoomar ut och in bilden jag tänker använda och det vill inte jag. Får hitta ett annat program. Eller fråga någon som kan sånt där. Iallafall, tanken med denna cover är ju att jag tänker sjunga sen. OCH inte bara det! :) Jag planerar att göra tre versioner. HIHIHIHI
 
1. Japanese version.
2. English version.
3. Swedish version. 
 
Jag måste bara översätta till svenska först. Men det ska väl gå bra.
 

Nämen ojdå

Kategori: Allmänt

Min bror kom med i bakgrunden. Aja. hans ansikte syns inte så jag behöver inte ta bort bilden.

Hejdå dagboken
*stänga min rosa bok med en regnbåge på framsidan och lägga ifrån mig den glittriga pennan*
FYFAN.

Aa, älskling.

Kategori: Allmänt



Vem har världens finaste katt? Jo, jag. Hon är den finaste i hela vida världen. Jag fick tillochmed hålla i hennes tass.

Bror springer runt, för han kanske ska till Näsis. Då blir jag ensam kvar. Eller, har ödla, gris och katter hemma. Imorgon ska jag typ till Stockholm... Verkar det som iallafall..

Jag vill spela Castlevania men jag orkar inte starta upp och jag har spelat massa Elsword idag. Jag har noll jävla energi. Nu när jag är ledig så vill jag ju....FLYAROUNDWITHEVERLASTINGENERGY. Men får nån det, jo, men jag orkar inte.

Hm, folk. YAMETE

Kategori: Allmänt

Det är rätt så jobbigt när folk ba,
har du kik?: ) lust att snacka på kik?: )
Står min kik offentligt så betyder det att den är tillgänglig och det är bara att skriva. Sen så är det ju de människorna som inte läser utan ba kollar bilden och skriver endast på grund av det.

Sen så, alltså, jag tvingar ingen att läsa min blogg. Jag skriver inlägg och de som känner för att läsa läser helt enkelt. Därför tycker jag det är konstigt när folk kör upp länkar till deras bloggar i min nos. Det heter näsa, inte nos. Hundar har bosatt, katter har nosar. Du har en näsa.
Och ba, www.läsminbloggnusnälla. se, Läs om mitt liv och vad för problem jag haft!

Man ba, jaha?

Sen folk som kallar sig själva snygga/kung /awesone and whatnot. Självgodhet är äckligt och gör er bara arroganta. Att ha självkänsla och självförtroende är en annan sak.

Komsi till Sverige, japansk musik.

Kategori: Allmänt



Vet ej om det är så att Kyarys musik har spridit sig till Sverige, eller om det vara är någon typ av....musik försäljning i allmänhet. Aja, hennes musik finns i Google Play. + andra japanska artister jag kände igen.

När kommer hon till Sverige då? Det vet varken du, eller jag.

Övrigt: BABYMETAL börjar slå igenom utanför Japan och ska tydligen uppträda på någon metal Festival i UK. About damn time.

Musik: 梅とら /「シャクネツ」ver. 秋赤音 VS ろん

Kategori: Allmänt

 
Bror skickade en YouTube länk på Kik för någon dag sen, då jag inte var hemma. Eller så sprang jag runt på TC och kunde inte kolla. Något sånt. Lyssnade när jag kom fram till skolan och då ba, ååh, en ny låt från SQUARE albumet.  Som är producerat av 秋赤音 / Akiakane. Hon är typ illustratören också. Hon gör skitfina bilder. 
 
Musiken är gjord av 梅とら / Umetora, vilket jag tycker är skitkul, eftersom jag på senaste tiden börjat lyssna på låtar som är producerade av honom. (Med DIVINE DIVA). Vocaloid producent alltså. Så när jag såg att musiken var av honom så ba, OMG. Dock så är det inte riktigt hans stil med det rock aktiga. han brukar göra typ...jag vet ej....Postar ett exempel sen. 
 
Denna låt heter シャクネツ / Shakunetsu och sjungs av 秋赤音&ろん / Akiakane och Ron. Jag har ingen aning om vem Ron är, men hon sjöng också bra. Som vanligt så var jag inte jätte förtjust i låten från början, jag vet dock inte varför. Men nu ska jag som alltid lyssna sönder den tills jag hittar en ny låt. 
 
Hihi, jag tänker spela Elsword och lyssna på den. I tvåhundra år. Men först, ska jag äta pannkaka.
 
 

Musik: きゃりーぱみゅぱみゅ / ファミリーパーティー

Kategori: Allmänt

 
Fick lust att spela Final Fantasy Tactics Advance nu ba för det.
 
きゃりーぱみゅぱみゅ / Kyary Pamyu Pamyu lade upp PVn för hennes nya låt / single på YouTube för någon dag sen. Eller ja, hon och hon. Säkert någon som sitter och gör det åt henne. Har inte riktigt orkat eller haft tid till att skriva inlägg, men jag ska skärpa mig nu, för fan. Låten heter iallafall ファミリーパーティー.
 
Nu ska vi fanimej ha en kort japanska lektion. Eller...ja....engelska / japanska....
ファミリーパーティー. / Famiri- Pa-tei- = Family Party.
 
Musikvideorna är alltid så...unika och ja, Kyary är unik i allmänhet. Aldrig sett någon japansk artist, eller någon överhuvudtaget, som har den där....stilen...alltså..jag vet inte ens vad det heter. Men typ ultra mega marmota kawaii harajuku? Sen så är hennes videos alltid rätt underhållande att faktiskt kolla på.
 
Gillade inte låten så mycket först, men nu gör jag det. Är alltid så när det kommer nya låtar. Man måste typ vänja sig med att den är ju det, ny. Början påminner om Final Fantasy Tactics Advance dock, och det gillade jag iof på en gång. Gillar också att det påminner om ett spel. Alltså i allmänhet.
 
Kyary Pamyu Pamyu / Family Party
Fuamiriiiiipateiiiipateiiiiiiii.
 
 

+♂ / Instagram, kik & Soundcloud

Kategori: Allmänt

 
 
 
Ba för att jag kan. Reklam för mig själv. Ba för jag vill. De tre senaste bilderna. Jag har typ ingenting att fotografera och tycker allt blir fult, typ. Men nu är det nästan snart sommar. Då j*vlar.
 
ludvigwiller @ Instagram
lwiller @ Kik
lwiller @ Soundcloud

 
 
 

Hej Ludvig, vad mycket saker du ska göra.

Kategori: Allmänt

 
Sitter och jobbar på den här rapporten. Jag har förstått vad en rapport är och hur den ser ut, men detta går fanimej inte bra. Textskrivarsaken programmet på datorn fungerar inte likadant som Words eller de där andra programmen. Så det ser bara ut som en massa jävla text. Den delas ju inte upp i sidor. Eller, det kanske går att fixa? Aja, det får väl bli som en lång uppsats sak text sak. Sak. 
 
Sen så ska jag ha läst klart Animal Farm tills imorgon / tisdag. Jag är på kapitel 3. WHOHOO. Jag orkar inte. Jag klarar inte av att läsa böcker när det är tidspress. Det blir såhär, hej här får du en bok, läs klart den nu innan dess annars bla bla bla. Det känns stressigt och sen så har jag problem med att arbeta med den här rapporten.
 
Men ja, jag har iallafall kommit igång med rapporten.
Övrigt: Funderar på att inte gå på workshop'en på torsdag i Ropsten. Första gången var rolig. Men efter det har det varit massa med att sy. Jag suger på att sy och är inte speciellt....intresserad heller. Jag går inte igång på att sy, om man säger så. *ta på mig själv* Nej. Kom mest för att jag inte ville vara elak och ditcha de som jobbar där, eftersom de är snälla. Men de senaste två gångerna har jag stannat hemma från skolan för att jag kommit hem sent och inte fått sova ordentligt.
 
Jag går hellre i skolan för Eru Shugga Guraida, än att gå på en workshop där jag syr i 3 timmar. 
 
Vad långt det blev. Aja.

Världens obesvarade frågor:

Kategori: Allmänt

Varför går så många människor av och på just i Flemingsberg?

Hur kommer fordon in på plattan?

Varför samlas svanar och änder i hörnet av bron vid Gustav Adolfs torg? (om det nu var där)

Hmmmm....

Kategori: Allmänt

Skulle följa med bror till hans skola idag, men mitt alarm väckte mig inte och han lät bli att väcka mig så jag vaknade då det var 10 min kvar tills han skulle åka. Jag bara jaha, men då sover jag någon timme sen.
 
Åkte till honom och var framme 10.52. OM man ska vara exakt. Hihih. Jag skulle egentligen jobba med rapporten, men jag har så svårt att komma igång. Det känns så stressigt, allting. Jag måste läsa ut en bok tills nästa vecka, och jag är bar apå kapitel 3. Sen så är det rapporten som ska vara klar om kanske två veckor. 
Det känns så stressigt att jag skjuter upp båda sakerna. Hmmm.
 
Satt i hans skola och håller på med musik, igen. Det är kul. Detta är egentligen pelis första låt. Men nu när jag jobbat lite med andra låtar så gick jag tillbaka till denna för att fixa upp den. Det är kul bara man komme rigång med en melodi typ. Men , ja.
 
Nu sitter jag och bror och kollar på Eva och Adam. Det är kul, för de är så konstiga. 

Leeeeedig, typ.

Kategori: Allmänt

Imorgon har jag egen skrivtid hela dagen. Så jag behöver inte komma till skolan. Dock så vill jag inte jobba hemma, eftersom jag blir så omotiverad. Så jag tänker följa med bror till hans skola och arbeta med min rapport. Det känns inte som att den kommer bli bra alls, men aja. Har inte ens ett bra text program. 
 
Sen så är det ingen såndär workshop på kvällen. Den är på torsdag istället. Dock så blir det så j*vla jobbigt att ta sig hem klockan 21 på kvällen ifrån Ropsten. Är ju hemma runt 23... Hade varit enklare om det var på onsdag, så hade jag fått sovmorgon på torsdag. Men får man det, näe.
 
Sen så är det någon slags "utflykt" på fredag. Ja oj oj, vi ska ut i skogen. Jag orkar inte, men okej.
 

Tisdag: Bilolycka på vägen hem

Kategori: Allmänt

 
Hm. Jag åkte till Lilyhorumen för att äta lunch med bror. Vi hade båda inte ätit idag så vi tänkte att vi kunde lika gärna äta i stan. Vi gick till Liljeholms Torget? Heter det så? Aja, vi åt där iallafall. Curry kyckling med ris. Riktigt j*vla lovely. Gott var det. Länge sen jag åt det. Efter det gick vi ner till bussen. Jag fattar inte varför folk trängs. De får ju fan plats och kommer med. Så fort dörren öppnades knuffade alla sig fram. Seriöst. Skärp er. Ni är vuxna människor. Säger jag.. Iallafall. När vi nästan hade kommit fram till Södertälje C så kör bussen in i en bil. Allt ba skakar och folk på bussen ba, Huh vad händer? Så kollade alla, inklusive jag bakåt för att se vilken bild vi krockat med. Bussschaffisen gick ut och frågade om det gick bra. Alla kollade efter honom och märkte att han inte kom tillbaka på ett tag, så de började gå av. Jag och bror reste på oss för att gå av då han kommer tillbaka. Men han ba, Om ni ska gå av får ni gå framför bussen, till några andra. Så vi följde efter.
 
Tur och tur, men tur att det skedde i Södertälje och inte vid typ IKEA. Och ingen verkade bli skadad så det var ju bra. Jag har bara varit med om något sådant en gång tidigare i peri no jinsei. Det var typ i Danmark? Minns att jag sov och vaknade av att en bil backade in i våran bil.
 
Övrigt: Dagen började tråkigt och ensamt men det blev bättre sen. Mycket bättre. Bilkrocken var inte bra precis. Men "ni" fattar. 
 
HIHI ba för att jag tänker anta att lite folk läser detta.
Magiska musik.