lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Torte's about to blow

Kategori: Allmänt


De som har sett filmen vet att bilden här håller mer sanning än vad man tror. Alltså det var ju så.
Iallafall, kom hem för en stund sedan. Såg iallafall Beautiful Creatures. Den var....annorlunda. Den var inte som jag förväntade mig att den skulle vara. Jag gillade denna film. Brukar iof aldrig klaga på någon film jag sett på bio, hittills.
 
Min broder kommer inte hem ikväll har jag fått veta. Så jag tänker spela Tales Of Graces F ensam tror jag.
Jag ska farma the shit out of the tower of magiska ting. Sedan ska jag nog se film i min ensamhet.
Övrigt : Låten Blow av Ke dollar sign ha är fin. Den är fantasy och Tales of aktig typ, på ett bra sätt. Sedan idag så hittade jag ( jag jag är efter) en piano remix sak på den. Jag dog och gråter nu mer än vad jag klarar av.
 
 
 
 
 

Beautiful Creatures

Kategori: Allmänt

Och så blev det så att idag flyger Ludvig in till Stockholm trots allt. Jag blev bjuden på bio senare ikväll.
Det blir Beautiful Creatures. Alltså jag har bara sett trailern och vad jag förstår så är det a house full of *itches.
Nej men, det är ju en fantasy film och såna gillar jag. Det är på kvällen som sagt men, funderar på att åka in tidigare, bara för att. Dock så har jag inget på stan att göra egentligen. Och till spelafärren hittar jag inte! :)
 
En dag ska jag gå vilse i Stockholm (igen) så att jag lär mig hitta. Men det blir inte idag.
Jag minns den hemska dagen då jag tänkte " Nej, nu åker jag in och ska leta rätt på SCI-FI butiken och köpa anime filmer." Och självklart går jag vilse, när det var mörkt och spöregnade.

Är de häxor? Det kanske är enhörningar i förklädnad. "Creatures" låter inte speciellt häxigt.

 
 
 
 
 
 

AVTechNO! / KeyWord feat.KAITO

Kategori: Allmänt

 
 
AVTechNO! brukar aldrig använda KAITO. Jag tycker inte om KAITO i vanliga fall, eftersom han låter konstig. Samma sak med 鏡音 ・レン (Kagamine Len). Dock så lyckas AVTechNO! använda dem på ett bra sätt så att det låter bra. Vad lilla pelikan vet så är detta hans första låt där han använder KAITO.
 
Japansk musik låter så speciell. Det finns inget annat som låte rpå det sättet. På något vis...
It's so magical.
Dock så låter detta inte som AVTEchNO!s vanliga stil.....aja, man vänjer sig.
 
Jag kanske ska in till Stockholm senare. Ja vid denna tid. Det börjar bli sent men det är iallafall tidigare än vad jag bruka råka in på Fredagar. Då är klockan typ 22.44 när jag kommer fram. 
 
 

This one's textbook

Kategori: Allmänt

Jag hörde av mig till P idag eftersom han brukar alltid fråga ifall jag är ledig och ha rlust att komma över, men jag har sagt nej ända sen typ, innan julen. Så det var ju ett tag sedan som vi sågs. Åkte hem till honom och vi såg lite på TheSimpsons. Dock gamla tråkiga avsnitt på kanal 3. Vi skulle se film också men all tid togs upp av att ladda ner filmen och installera en fungerande videospelare.
 
Usch det var så läskigt för, jag kom ut för porten och skulle gå till tågstationen, då är det typ någon slags fest på andr abalkongen framför mig. Två tjejer kommer ut för att sitta och röka eller något (antar jag?) och så ropar den ena typ;
 
-Hallå! Ursäkta!
Jag : *vet inte att de är mig hon skriker till och går vidare*
Hon : Hallå, ursäkta. Du där nere!
Jag : Ehm, ja?
Hon: Vad heter du?
Jag : Ludvig (får upprepa för hon har typ inte)
Hon: Okej, vill du komma? Kom hit! Bor du här?
Jag : Ehm...jag har varit hos en kompis som bor precis här.
Hon : Kevin?!
Jag : Nej. P (the name will remain hidden.)
Hon: Kevin? (Någon av hennes kompisar ; han sa Peter)
Hon: Hur gammal är du?
Jag : 19.
Hon : Oh! Kom upp, kom hit!
Jag : Jag ska hem...
Hon: Nej kom hit! Var bor du?
Jag: Södertälje, jag tänkte precis åka hem.
Hon : Du är snygg!
Jag : Jaha hah..tack
Hon: -fnittra med sin tjejkompis- Är du typ..datanörd?
Jag : Ja jag antar det hehe..
Kille : Oh datanörd! Det är ja gockså!!!
Hon: Kom hit!
Kille: Han ska ju åka hem till Södertälje säger han, tjata inte på honom!
Hon : jaja, men ha det bra!
 
Det var läskigt men det gick ju bra.
Jag som hatar att ha konversationer med främlingar. I didn't die!

Polis mus

Kategori: Allmänt

 
Usch för att gå upp tidigt. Speciellt när man väl är ledig. Iallafall, jag och bror var i The Cave Of Torte imorse, alltså polisstationen. Vi skulle skaffa pass så ja, det kommer ta en vecka sen så är det klart. Jag såg ingen Torte där, men kanske är det för att han är så liten. Se bild ovan.
 
Spelade lite Tales Of Graces F med bror nyss, men nu så tar vi en paus och se på Over The Hedge.
Jag vill åka in till Stockholm, men inte för att sitta på en bänk någonstans. Jag vill ha något att göra och vara sysselsatt. Jag blev iof på bio typ igår, men jag väntade på besked ifrån en annan.
 
(Bilden hittade jag på Google så har inte tagit den, nej. Men jag gav honom polismössa och bälte. Det är Torte.)
 
 

Torte

Kategori: Allmänt

Jag har börjat spela ännu ett spel nu. LUDVIG, TA DET LITE LUGNT. Jag känner mig stressad av det, men men. Josef hade börjat spela det så han frågade om jag ville testa det med honom. Vi brukar alltid testa online spel tillsammans. Vi har spelat ; Vindictus, Dragon Nest, LOTR: Online, APB, TERA/Tera: Rising. Finns säkert fler men kommer ej på. Fick honom att komma till Lunia en gång. Nu spelar vi iallafall Path Of Exile.
Men snart ska jag och bror gå, för vi börjar blå kall om våra nosar. Det heter näsa.
Katter ha rnos, hundar har nos. Du har näsa.
 
 
Denna låt är fin, men brukar sällan lyssna på den.."typen" av musik.
Eller jo, men det skiljer sig lite. *dansa med Torte*
Det är synd om honom. Han loggade in igår och sa " hi all " men han fick inget sva roch loggade ut.
 
 

Rödluvan

Kategori: Allmänt

Where are you running off to, Penny Pigtails?
- I'm going to the market to buy some raspberry jam.
I'll sell you no such thing! >:( Said the market trader.
"Your legs are made of cotton and are far too long."
 
*gråta*
 
Kom hem ifårn Stockholm nu. Eller nyss var det. Täffade en vän och såg på Thor och Team America.
Thor är rolig och jag gillar sånna filmer. Team America är dock inte normal, men den är rolig på ett sjukt sätt.
Kom hem och åt pannkakor. Bror och fru gris kollar på Red Riding Hood tillsammans. Jag vet ej vad jag ska göra nu. Antingen så....spelar ja gnågot när de är klara. Eller så sover jag.
 
 
 
 

emo

Kategori: Allmänt

 
Mitt hjärta är så fyllt av sorg. Jag gråter varje dag. Och på kvällen skriker jag hur smärtfullt allting är över staden.
Jag lyssnar bara på mörk och sorglig musik som berättar om ensamhet.
NO ONE UNDERSTANDS ME!
 
Nej, nu är det såhär att jag fortsätter att se folk "kriga" om vad emo betyder. De som ses som emo och som hatar att bli kallad för emos brukar försvara sig med " Det är ingen musik stil och har inte med svart hår och skärsår att göra! Emo är förkortning på emotionell!"
Men egentligen, orka bry sig förklara. Folk får tro vad de vill. De finns dock de som kallar sig själva för emotgirl1 eller xXEmoBoyXx på flera sajter. Så det är ju en..annan sak. Jag brukar tycka att mina katter är emo när de sitter och ser arga/ledsna ut. Det har inget med att de skär sig varje kväll.
 
Jag och min bror blev kallade för emo i högstadiet av folk. Så var det någon som skulle "försvara" mig eller vafan, och sa typ : Varför är de emo?
- För att de har svart hår.
 
URSÄKTA?! Min naturliga hårfärg är svart. Jag tänker inte bleka skiten ur mitt hår för att sluta vara "emo" och bli "normal". Jag är från sydamerika, därför är mitt hår svart. Skulle det se fint ut om jag går runt med vitt hår som viftar i vinden?

Ariel kommer

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag och bror in till Stockholm tillsammans. Jag skulle iväg tidigare så jag fick honom att ta ett tidigare tåg så vi kunde åka ihop. Han fick vänta på T-centralen ett tag dock. Förlåt marmota monax. Han skulle träffa dene blum/nose creature.  Jag skulle träffa en vän jag också.... Hm... Sedan så bjöd ..eller ja bjöd och bjöd, Mr M frågade om jag skulle till Paradise och då tänkte jag, ja jag går väl då. Men innan det åt jag middag och drack vin med en kompis i närheten.
 
Kom till Paradise och köpte a magical Vodka redbull drink. Hann köpa två stycken sånna. Undra rhur mycket pengar jag har kvar.... Måste spara. Mamma gav mig pengar samma dag bara för att jag borde ha pengar på sportlovet. Iallafall, satt i "sängen" då någon drar mig i benet och jag blir skiträdd. Men det var Mr M så det var lugnt. Han var där med sin kompis, som alltid.
 
Sov hos Lemuris iallafall. Jag fick panik när jag skulle ta tunnelbanan för jag hittade inte ett enda kort i min plånbok. Tänkte, om jag har tappat både ID kort och nordea kort tänker jag inte leva mer. Tydligen så hade jag bett Mr M att hålla i dem elle rnågot och han glömde bort det, så han letade runt på marken och jag stod och såg ledsen ut.
 
Efter det så minns jag knappt hur jag tog mig till Lemur. Jag brukar inte tro på sånna där "minnesluckor", men jag minns typ inte resan till honom. Tydligen så hade jag gått upp klockan åtta och lagt mig i hans soffa, vilket jag inte minns alls. 
 
SEDAN SÅG VI FILM OCH LADE PUSSEL.
Här är hon, i egen hög person, Ariel.
 
 

music

Kategori: Allmänt

Hittade mitt SL kort i skolan idag så, skoldagen fick bli okej. Efteråt så gick jag och bror för att hämta ut hans parcel of wonders. Han hade beställt kläder från en sida som säljer näsbjörnspälsar och annat. De var fina. Jag vill också ha, men har ing apengar för tillfället. De var billiga med. Hej, jag är 19 men kan bara ha XS i storlek på mina kläder. Iallafall, pappa sms:ade och sa att min mic var utnytt, så när han kom hem fick jag en ny. Denna ska inte få gå sönder. Så, här ska det spelas in covers och kul. För skojs skull. Ska lära mig FL studio någon gång snart med. Eller cubase, men det verkar så svårt.
 
 
Fredag imorgon, äntligen. Känns inte som om jag varit speciellt produktiv i skolan men, i sociologin så är det liksom...Vecka 23 tror jag. Uppgifterna där ska in senast vecka 30. Stor fördjupning i antingen etnicitet eller skillnader emellan det kvinnliga och manliga könet. 
 
Sakanaction har börjat att smeka mina öron, hej.
 
 

 
 

Besök

Kategori:



Duschade innan. En fluga hittade in. Den rörde mig, så jag dödade den med duschslangen.

Det är såhär det känns.
Tomt och öde. Sayounara.

Halka och flyga 2 mil/göra bort sig?

Kategori: Allmänt

Tror det var igår. Eller så var det imorse... Var påväg till skolan och var påväg fram emot ett övergångsställe som låg kanske 10m ifrån där jag var. På andra sidan övergångsstället så kom det en ung kille springandes och precis vid slutet av övergångsstället så halka rhan och flyger fram och landar raklång på marken. Han kollade typ sig omkring för att se om någon märkte, vilket jag gjorde. Dock så låtsades jag hålla på med min väska, Because I know the horrible feeling of someone watching you do something embarrassing. Alltså jag tyckte inte det var hemskt, men oftast när man halkar själv så gör man det. Han och hans mobiltelefon klarade sig så, ingen skada skedd.
 
Jag är ingen person som skrattar åt andras olyckor IRL. På videos är det kul men på riktigt så, nej så elak är jag inte. Och förra veckan när jag väntade på T-banan så halkade en gammal dam påväg in. KAN VINTERN OCH DEN FULA ISEN FÖRSVINNA NU?! Tack. Punkt.
 
Minns en hemsk pinsam sak som hände när jag hälsade på en vän i Malmö. Jag hade åkt långt och när jag kom fram ville hon/hennes föräldrar bjuda på pannkakor. Det fula var att det var bara jag som skulle äta. Så hela familjen stod och iaktog mig i tystnad. Och SJÄLVKLART,så tappar jag både gafflen och kniven på golvet när jag äter. 
 
"Om jag dör nu , så är det helt okej." Så tänker jag vid sådana tillfällen.
 
 
 

Eat me...

Kategori: Allmänt

 
Ville använda henne igen. För hon har så söta ben. Iallafall, har ingenting att göra. Kom hem nyss efter att ha spelat badminton i typ en halvtimma utan pauser, typ. Antingen så tar jag en dusch eller så springer jag ut och gör snöänglar med mina fina katter. Igår var jag i Stockholm och träffade en vän. Vi åt middag på en restaurang som hette något...Jag fick pasta bolognese iallafall.... Och två cider. Jag vill bli längre, så alla kanske slutar fråga efter legitimation. I DON'T WANT TO BE SEEN AS A CHILD.
 
Ibland när folk gissar min ålder, eller säger hur gammal jag ser ut att vara, så säger de 15-17.
Mina tårar rinner som ett vattenfall då, fast inombords. En gång sade någon 22, jag bara WOHOOO
 
Bror åkte iväg för en stund sen, för han skulle till dene blum/ mystiska näsis. Om jag har något i Stockholm att göra så åker jag in också, men just nu verkar det inte som om något händer där. Eller alltså, som jag blivit frågad att delta i. Som, una fika, un bio eller något.
 
 
 

Har du märkt det än?

Kategori: Allmänt

 
 
Behövde vila idag. Alltid halv-lovat mig själv att gå iväg även om jag känner mig dålig, för att jag behöver studiebidraget... Men idag kunde jag absolut inte stiga upp. Igår kväll så gick jag och lade mig tidigare än vanligt. Klockan 23.00 är tidigt för mig, HIHIHI. Lade mig för att jag mådde illa och behövde vila och det hade inte gått över när jag vaknat. Låg kvar länge och sov tills jag besätmde mig för att COOK SOME PASTA. Med met bollar.
 
Spelade Tales of Graces F med bror, igen. Allt vi gör + ser film. VI ÄR SÅÅÅÅ NÖRDIGA. Fast nej. Oh jag störde mig så mycket förut på alla tjejerna och killarna som hade något j*vla krig på 9GAG förut, om vad man ska behöva göra eller hur mycket spel man ska spela för att få kalla sig en gamer. Men liksom, vem bryr sig. Låt alla kalla sig själva vad de vill. Jag är iallafall en pelikan.
 
Övrigt: Jag är skitstolt över bilden jag fixade lite. Alltså printade från en musikvideo.
Men jag ordnade lite för att hon skulle få hela ben.
Her name is Mrs. Sword-leg.

Vi kan kalla henne fröken trä-ben med.

初音ミク / エレクトロサチュレイタ




Orelaterad låt, men den är fin;
Det känns som om jag är på en bondgård med kor och skit.
(Ja, allt som skrivs med stora bokstäver får fet stil.)
 
 

one, two, san, shi

Kategori: Allmänt

 
Liten bild, men det är iaf scenen.
 
Kom hem för kanske två timmar sedan. Var ju på konsert med marmota monax, ödla och gris.FiRST AiD KiT. Det var mysigt och skitbra. JA SKITBRA. Jag hade aldrig hört dem förut typ. Bara lyssnat en låt och så... Men alla låtar de spelade var bra. Nu till det svåra; hitta alla låtar på youtube.
 
Sen så sade dem roliga saker och var allmänt söta.
Men iaf, nu tänker jag gå och lägga mig.
Börjar må väldigt illa och känna mig yr. Sen så är humöret på att försvinna.
Jag vet inte varför, men det känns för tomt.
 
 

first aid kit

Kategori: Allmänt

 
 
Vaknade för en liten stund... Eller nej, för kanske en halvtimme-timme sedan.. Spelade Lunia med bror nyss.
Tower Of Suffering. Och jag råkade dö på något floor. AJA JAG FICK...min ach.. "lvlade" upp.
Ska väl äta någonting snart för jag svälter. Semi-kollar lite på Lejonkungen 2.
 
Idag/ikväll ska jag och hela igelkottsfamiljen, gå på konsert. Mamma tyckte det vore kul att gå på konsert tillsammans så hon köpte biljetter till First Aid Kit förut. Förra året ba, Vi ska på konsert i Februari nästa år.
Då tänkte man, oh okej de tär långt dit. Nu så är det Feb och ikväll....
 
Lyssnat på två låtar och det är väl okej. Som tur är så är det sittplatser.
Så det ska väl bli trevligt.
 
First Aid Kit / The Lion's Roar
 
 
 

alla tales of graces

Kategori: Allmänt

Torsdag:
Jag firar inte alla hjärtans dag. Hade jag haft någon att fira med på det sättet, så hade jag antagligen gjort det. Men jag bryr mig inte om att jag är singel. Alltså, kul för de som har en partner och kan spendera den tillsammans. Sen så överallt är det folk som hatar dagen för massa olika anledningar. Som på denna sida jag är medlem på. Hela j*vla ( :) ) dagen skriver folk på klotterplanket saker som
" Bla bla alla hjärtans dag suger, varför är jag så ensam, kan inte dagen vara över snart, ännu en sak som påminner mig om hur ensam jag är!!!"
 
Det är bara en dag på hela året och firar du den inte, sluta bry dig och sluta få ryck för något som uppenbarligen inte betyder något för dig. Visst det kan vara tråkigt att känna sig ensam, då jag själv gör det ofta. Men att sitta och...hålla på...aja.
 
Fredag:
Släpade mig till skolan i den fula kylan och halkade nästan sönder mig eftersom ingen verkar grusa vägarna ordentligt. Såklart måste man vingla runt när det kommer en bil. Han/hon: VAD GÖR DU?    Nej men.
Kom hem, och behövde powernapa. Dock så blev det i typ 3 timmar.
Spelade senare samma kväll Tales Of Graces f och såg film med bror. 
Jag är typ sams med Mr M nu. Smsade och pratade lite men iaf. Blev hemma då pelikan inte hade pengar nog, inte ens för insläppning på Paradise. Men mysigt med fredagsmys med monax.
 
Lördag:
Vaknade nyss... Ställde alarm på 10.00 men orkade inte gå upp. Kämpade mig tillslut upp och skulle tvätta ansiktet... Jag spottar blod igen and I don't know why *se mot himmel* Det upphörde i några veckor men verkar ha kommit tillbaka. Nu blir det iaf ...datorn tills bror vaknar och vi kan spela eller något.
 
 
 
 

snart snart

Kategori:

Sitter och kollar på film med bror. The Hottie and The Nottie. Vi äter oss runda på kexchoklad och dricker cider. MER OM TODAY AND JÄSTERDÄJ KOMMER SEN. Jag... boku no kokoro... itai.. zutto..

鬱P Feat. Mayu / ぬいぐるみになりたい

Kategori: Allmänt




鬱P (UtsuP) har gjort en låt med Mayu. Jag tror det är hans första med henne.
ぬいぐるみになりたい (Nuigurumi Ni Naritai)

I want to be stuffed.

Jag brukar inte tycka om låtar med de nya Vocaloid personerna.
Som..IA, Mayu eller den där Lapis. Fast Mayu är väl lite okej då!!

Dock så är detta inte UtsuP's vanliga stil. Han bruka rgöra Rock/Metal/Screamo.
Denna låt var mera pop aktig men den var bra. 
SÄGER HON LOVELY BOY?!


I want to be stuffed.


Subete ga uso ni naru..

Kategori: Allmänt

Blev klar med två stycken inskickningsuppgifter i sociologin idag så lite fick jag gjort idag.
Sen så flög vi ut i snön och skrattade och had eoss. Fast egentligen så grät vi. Eller vi gjorde ingenting förutom att gå i den 2m djupa snön. Kan det sluta att snöa hela tiden? Det ska ju bli sommar, snart. 本当に白トルテ。
 
Jag vill ha tillbaka Lodjur. Han var snäll och det var enklare att prata med honom. Han fick en att känna sig delaktig och sysselsatt med saker som fick en att tänka på annat än bara skola.Then he ran away into the deep forest. GLIDE / fukai mori ni mayoi konde iku… ah

Spelade massa Tera: Rising nyss. Först spelade jag själv för att komma ikapp Josef. Efter det så spelade vi tillsammans en stund. Han gick för ett tag sedan för att kolla på The Mysteries of CHipmunks.
Installerade Vindictus igår också... Och jag lyckades komma ihåg mina gamla konto uppgifter.
Så jag slipper börja om. Har en mage på Lvl 45 WOHOOOOOOOOOOO
 
Bror är inte hemma. 
Nu ska jag ... se film ensam...
 
 

Merlin

Kategori: Allmänt


Nu till vad som hände denna händelserika dag utan händelser. Steg upp klockan 06.50 eftersom jag kände att jag behövde tid för att få piggna till innan jag skulle till tandläkaren. Det var i fredags eller tordags som min tandställning bestämde sig för att leka jag-är-ful-och-tänker-gå-sönder. Den gick sönder för att jag åt en äppelbit. ÄPPELBIT.
Iallafall så fixade tandläkaren det, men jag skrek och grät. Nej men, jag blödde bara.

Inget speciellt hände i skolan förutom att det var makaroner med falukorv... Efter skolan så flög jag och bror hem för att spela Tales Of Graces F. Vi börjar få slut på titlar så STORY LINE AWAITS.
Nu vill jag se Svärdet i stenen.


En dag bestämde sig Marmota Monax att stå på stranden.
The world isn't moving.

八王子P / TRAP×TRAP

Kategori: Allmänt




 
八王子P (Hachi OujiP) / 8#prince har gjort en ny låt med 初音ミク (Hatsune Miku). TRAP×TRAP
Som vanligt kommer jag knarka sönder låten tills jag tröttnar. Nej men jo. Hans musik låter alltid så perfekt.En av hans nyaste låtar med 鏡音リン ・レン (Kagamine Rin & Len) ska jag också lägga upp bara för att den var söt.
Han ska släppa ett nytt album också.... B L A C K O U T. Eller, den har redan släppts, men jag får inte tag på den... J-electro/techno smeker mig igen.

No Love, No Life

No You, No Life




 

Aozora

Kategori: Allmänt



Röjar Ralf har börjat att visas på bio och jag vill se den. Tycker den verkar rolig bara för att det handla rom spel...speciellt om spel som jag själv spelat. Som...Sonic och Mario. Hela filmen känns som någon slags Tales Of serie. Där figurer ifrån andra spel träffas och WOHOOOOOOOOOO. Så någon gång snart, hoppas jag, ska jag och bror gå och se den. Nante nano? Kowakunai.
 
Sitter vid datorn och fixar med bilder medan ja goch bror semi-kollar på "Miffo".
Alltså, den svenska filmen miffo. Den filmen är konstig men trevlig på något sätt... Sett den typ Sjuttioelva gånger. NU MED SIFFROR; 7011.





Vintern har inte lika fina färger.
Eller så gillar jag bara blåa saker för mycket.

Kingdom hearts

Kategori: Allmänt

Spelade precis lite Tera: Rising med Josef. Och för alla som inte vet vad en Josef är, så är det en jordekorre.
Tera är så välgjort och vore bra mycke troligare om jag fick ha på High quality istället för på lägsta. Min dator är ful och laggar sönder. Vet inte vad jag ska göra nu... Han gick för att s epå någon serie. Hm... Hm... jag ska gå ne roch trycka i mig den där semlan pappa sparade åt mig. Kanske Kingdom Hearts II.

Och tydligen så var min bror inte hemma när jag vaknade så jag ska titta på en film i min ensamhet och gråta hysteriskt. Tröstäta med andra ord. I will find a star.
Instagram : serment



JA, jag gör reklam för mig själv.
 
Oh, nyligen släpptes något Yuyoyuppe Tribute album. Ointressant men dog när jag såg tracklist.
 
 
1. Story of Hope (無力P)
2. Reon (DJ poworless)
3. Leia~djent mix~ (hiroaki)
4. For a Dead Girl+ (baker)
5. Palette (ヒゲドライバー)
6. Hope (ヒゲドライバー(chip-style))
7. Lost Story (マチゲリータ)
8. Blue (キャンディボウイ)
9. 悲しいという気持ち~APG ver.~ (APG550)
10. カミノコトバ (vo.祭屋)
11. Thunder Girl (ゆーきー (Gt.近藤博一))
12. I will find a star (noreason)
13. 陽だまりの詩 (DJ'TEKINA//SOMETHING)

glide

Kategori: Allmänt

Nej. Gick upp före 7, på en helgdag. Det är så hemskt att jag börjar gråta. Iallafall, var ute i Fredags. Den söta bartendern var där så det var trevligt. Umgicks mr M men liksom, jag har sagt flera gånger. Pelikan tillhör inte någon. Det är ingen som äger mig. Hade redan sagt det och han tyckte det va rokej och att han gillade mig som vän iaf (sade han). Asså, jag bad tillochmed om ursäkt för att jag bara gilla rhonom som en vän och fick svaret " Du behöver aldrig be om ursäkt för någonting". 
 
Sen tar det 5 min kanske, då ändra rhan sig för att jag dansar med någon annan kille. Men vafan, stå för vad du säger.  JAG BRYR MIG INTE IAF :) Så mycket drama i bögvärlden och i alla fula världar. Det är liksom andra gången vi "bråkar" om det. Han använde exakt samma ord som innan. Vad är felet. Ingen äger mig, än, eller aldrig. Trevlig kväll iaf. Sov hos Kristoffer. Dagen efter såg vi på Meet The Fockers. Gaylord Focker.
 
Samma dag (lördag) sms:ade mr F och frågade om jag ville gå på bio och jag sa ja. Dock så har jag inga pengar kvar, så han bjöd, väldigt snällt.. Vi såg Les misérables. Gillar inte musikaler och så men den var faktiskt mer än okej. Helena Bonham Carter är med också <3
 

Sitter hemma nu och nej, jag orkar inte vara vaken så nu tänker jag sova tills bror min går upp.
 
Gråt svarta tårar.
glide
 
 
 

amor y amistad

Kategori: Allmänt

 
 
Who is your apelsin halva? Media naranja?
 
Massa voicemail uppgifter i Spanskan, men aja det löser sig. Bilden är inte tagen av mig. Typ. Bilden fanns i boken och jag var tvungen att fota för att det såg så fult ut.

Flicka : Hej jag vill krama dig.
Kille: Okej, kom och sätt dig här i mitt knä på kanten av bänken.
Flicka : Ja gärna *sätta sig ner*

Imorgon är det äntligen fredag. Jag hoppas bartendern är där... Han var inte det förra gången. 
Kommer antagligen inte bli ensam, för Mr M kommer alltid dit med Mr J. Sist så kom M och pussade mig på kinden som hälsning, typ Hi! - pussa kind- och det är okej.
Det som INTE är okej är när folk antar att de får kyssa/pussa en, för att man måste prata nära deras öron pågrund av den höga musiken.

Davy Jones

Kategori: Allmänt



Usch jag gillade den här låten. Oavsett hur fint J-rock är så håller jag mig mest till electro/techno.
CAN YOU FEEL MY HEART?
Ooh ohoh la la la. MUSIC, BEAT, HIT CHART.
 
 
 
Gick igenom staden med bror idag påväg hem, det var mysigt. Vi tänkte fika men sen så tänkte jag, NEJ, jag vill inte äta för mycket sötsaker mitt i veckan. Är inte noga med sånt men men. Iallafall så kom vi hem och bestämde oss för att äta några underbara äpplen. Och vad händer då? Jo, min tandställning går sönder. Något lossnade så tråden...sticker ut. Hittills så har den inte skurit mig. Men om den gör det, DÅ J*VLAR. Ska ringa till tandläkaren imorgon.

Här kommer en bild på mig och bror.
Kali / Bard . grandioso a.ka ME.
Arta / Engineer - Ayashige a.k.a BRO.

Vi ska spela Tales of graces f nu.
 

puss puss

Kategori: Allmänt

 
Yatzy.
Du behöver inte se så rädd ut.
Det var du som ville pussa mig till att börja med.
*smeka morrhår* Vad söt du är. Jag älskar dig.
Kom så går vi och ser film tillsammans.
VI GIFTER OSS IMORGON BTW.
 
 
Vi fick vårt egna lilla inlägg! :)
 
 
 

夏空 / Summer Sky

Kategori: Allmänt




 
 
Förra sommaren satte sig min bror på en bänk på ett ställe jag inte minns namnet på, och lekte emotionell. Jag vet inte vad han tänker på men iallafall, fint blev det. När det är sommar tänker jag, "Det är för varmt, kan inte det bli vinter snart så man kan anpassa sig lite efter temperaturen..."
Sen när det är vinter klagar jag bara på hur kallt det är, oftast. 夏空 Man orkar mer på sommaren. Det känns jobbigt att ta sig ut, eller in, till Stockholm. Överallt i allmänhet. 夏空. Natsu Sora. Det blir nog varmt snart, förhoppningsvis. 夏空 
 
Kom hem ifrån Stockholm för en stund sedan. Följde med bror för han skulle köpa en väska och sen åka till en vän. SÅ, ensam i snöovädret flög Pelikan hem. Fick en snöflinga i ögat med. Sugite yuku natsu sora.
Jag tänker försöka att börja fota med pappas systemkamera istället. Lalalala....
 
 
Ai Otsuka / Summer Sky.
 
 
 
 

something something

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Och så ska man gå hem i snöstormen, igen. Igår eller förrigår så hade det snön börjat försvinna ganska mycket. Jag och bror gick förbi stenarna vid bryggan och tänkte, Okej nu får vi kanske se Torte (råtta) igen.
Men nej, han är inte tillbaka. Mindre chans att få se honom nu. Det var så läskigt förut, dagen då vi tog med bröd (på hösten/sen sommar) och tänkte mata råttorna. Det kom fram en man och ba, hallå, jag har bröd ni kan ge till änderna!
Vi bara ; ehm... *gå därifrån*
För nej, jag tänker inte skrika : DET ÄR TILL RÅTTORNA SOM BOR HÄR.


Iallafall. Bror ska typ in till Stockholm på eftermiddagen. Jag ska följa med för han ville kolla på en (dator)väska. Efter det så vet jag inte vad jag ska göra.... Antingen så kanske jag träffar någon (om någon nu skulle höra av sig), eller så åker jag hem. Tänker iallafall inte spendera pengar på något, tror jag. 
 
Väntar mest på Dead Island: Riptide. Men vet ej release datum än så, mina pengar går till att gå ut.. Jag vill ju se bartendern igen!!:) Nej jag är inte besatt. Bara..... han var söt, that's all.


// DJ TEKINA // SOMETHING // Yuyoyuppe's DJ namn har gjort en ny låt.
Lily V3. Den var fin. Jag gråter regnbågar. (för att videon är färglad, inget annat).
 
 

Oppa Torte-Mus

Kategori: Allmänt

 
GANGNAM STYLE spelas precis överallt. I lördags satt jag hemma hos Kristoffer och kollade på Gladiatorerna, tror jag. Hm, jo så var det nog... Programledaren, eller ja, hon som springer runt med mirkofonen, stod och pratade, så hör man låten spelas i bakgrunden. När jag är ute så spelas ALLTID låten upp där med. Både Paradise och Zipper. Tror jag hörde den hos frisören med.
 
Träffade en kompis för någon månad sen i Stockholm. Vi gick runt och pratade, då kommer en liten flicka förbi med sin mamma och flickan bara : Mamma! Jag vill ha en oppa gangnam style tröja sen!!!

Jag tror inte att folk tycker om låten för att de tycker den är bra. Det är mest som en trend. Typ en såndär "fjortis-låt" ungdomar spelar upp ifrån sin mobil på offentliga platser. Själv så har jag inget emot låten eftersom det liknar den typ av musik som jag annars lyssnar på. Dock så föredrar jag HYUNA's version framför originalet.
 

PSY (ft. HYUNA) 오빤 딱 내 스타일
PSY (ft. HYUNA) Oppa dak nae style

Oppa you're my style.
 
 

Native Dancer

Kategori: Allmänt






 

サカナクション / ネイティブダンサー


SA KA NA KU SHYON / NE I TE I BU DA N SA
Sakanaction / Native Dancer.
 
Usch, hade inte lyssnat på denna låt på ett tag. Hade glömt hur bra den är. Nu kommer jag sitta och spamma den tills jag inte vill höra den mer. Övrigt : Jag får något slags glädjeryck när de spelar japansk musik jag känner igen på klubben.
 
Man bara : OMG JAPANSK MUSIK BLIR ALLT MER KÄND.
Dock bara CAPSULE än så länge.
Min bror sa iof att de spelade en DECO*27 låt på Melodifestivalen.................

HIGH SPEED HIGH SPEED

Kategori: Allmänt

Kom hem ifrån Stockholm för en stund sedan. Åkte in i fredags för att gå på Paradise. Det var läskigt, eller mera konstigt , påvägen in. Typ Stockholm Södra station. Tåget stannade som vanligt, MEN en tant kom då in och bara:
Du är fan ansiktet för allt kriminellt!!!! LYSSNA ALLA, HAN DÄR ÄR EN JÄVLA PEDOFIL!
Sen så gick hon bara och alla i vagnen bara : Jaha, nu vet vi det. Okej, jaha vad bra.
 
Jag satt ju och lyssnade på musik, men pausade ju because I heard there was something weird going on!
Men efter det så hände ingenting speciellt. Kom till Paradise itid till insläpp typ. Det tråkiga var väl att bartendern jag velat glo på i en hel vecka inte var där... Men hade trevbligt. Mötte Magnus, sen Marcus kompis...sen så kom Marcus också. Pratade, drack och dansade med honom hela kvällen. (Jag suger på att dansa, seriöst, men gör det när jag druckit tillräckligt) Åkte dock hem till Kristoffer och sov där eftersom han var i närheten. 
 
Lördag : Vaknade hos Lemuris. Kollade på två filmer och åkte sedan till en annan vän och kollade på Hellboy 2. Sen massa andra filmer samma kväll och dagen efter (idag).. Han gjorde makaroner åt mig <3
På tåget hem råkade en tjej sparka mig på benet. Gjorde inte ont så jag brydde mig liksom inte, men såg i ögonvrån att hon tänkte klappa mig på knät och säga förlåt men lät bli XD Så söt.
 
Sitter nu och försöker hitta en anledning att åka in till Stockholm igen. Hade tänkt att jag och bror skulle göra sällskap hem tillsammans. Hm... NEJ, nu åker jag nog in. Eller nej. Jo, om jag har ngn vän som vill fika såhär sent.