lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

"Hej, jag är egen och därför blir jag känd" Ja okej, men skärp dig.

Kategori: Allmänt

 
 
För någon dag sedan så var jag och boku no fuameri / min familj, på Moderna Museet i Stockholm. Det var en födelsedagspresent till Herr Ödla. Det var väl mysigt...och så.... Vi möttes på T-centralen och åkte sedan till Gamla Stan , och så gick vi därifrån till Slussen....och så tog vi Djurgårdsfärjan till Skeppsholmen. Vi fikade först och sen kollade vi på lite konst! :)
 
Jag blev lite irriterad dock...för. Det var någon Cindy person som hade någon utsätllning. Hon var känd för att bara ta bilder på sig själv typ. Men bilderna som fanns var....typ...Omogna och typ "Det här är väl fanimej inte konst, det här är ju någon som gör konstiga saker som anses vara unikt och blir känt pågrund av det". Den känslan fick jag.
 
Exempel: En bild där massa kvinnor eller andra personer har världens största kukar. Eller en bild när en kvinna ligger och är helt....uppfuckad. Bokstavligt talat.
 
Man bara, nej, skärp dig. Eller nej, gör vad du vill, men jag går. Så gick jag och satte mig på en bänk och surade.
Nej men, inte riktigt så. Men, tycker de tär så fult att sådana saker kallas för konst.
 
Annars så var det fina tavlor och konst på andra ställen. Just Cindy saken gillade jag inte. Fy och blä. Aja, nu glömmer vi det.
 
Jag vill ha en bulle.

Spel: Pokémon X II

Kategori: Allmänt

 
Bara spelat massa Pokémon X och snart är höstlovet slut. Herr J ville ut någon kväll och ta en cider, så vi får se hur det blir. Just nu vill jag spara så mycket pengar som möjligt. Men imorgon kanske det blir bio.... 
 
Förutom Pokémon spelandet har jag och marmota kollat på massa filmer idag. Mest Final Destination.... Först den första....sen den andra..och nu den tredje. Jag stör mig dock på hur de ska överdriva med sätten de dör på och hur mycket jävla blod det ska vara. Nej, jag har inte skräck för blod, men jag tycker det blir överdrivet när det...ja...typ...o så.
 
Sen ska jag spela mer Pokémon. JAG HAR VUNNIT ÖVER SISTA GYM LEADER:
Så nu ska jag mot Pkémon ligan, hiihihihihihhiihhiihihhi.

Spel: Pokémon X, Fy fan

Kategori: Allmänt

 
 
 
Jag satt i flera timmar, tror jag, för att träna min jävla lilla trädstump. Och den är nu på Lvl 37, så jag tänkte, Hm? Borde den inte utvecklas nu? Så jag var tvungen att kolla på internet vad som krävs för att den ska utvecklas. OCH den utvecklas tydligen genom byte! :) WOHOO SÅ KUL! Jag har ingen jävla kompis att byta med. Förstår inte hur de som gör Pokémon spelen tänker. Alla kanske inte har tillgång till byte med en vän. *sitta ensma i ett hörn utan vänner* Eller.........eller....vänta nu..... Det är en tjej i min klass som spelar Pokémon X......... HIHIHIHIHI. Henne ska jag fanimej ta ett litet snack med. Att jag inte tänkte på det förut. Nu är jag inte sur längre. 
 
Det är okej nu.
Tack dagboken. *stänga rosa bok med regnbågar på*
 
 
 
 
 

När jag ändå är IGÅNG. Skärpning, på mig själv.

Kategori: Allmänt

 
Har nämnt flera gånger att jag ofta stavar fel. Det beror mest på att jag har så bråttom när jag skriver, trots att jag har all tid i världen. Sen så orkar jag inte gå tillbaka i texten för att rätta till stavfelen. Så det handlar inte om att jag inte kan stava eller så. Det är alltså inte dyslexi. Och nej, det är inget illa menat emot de som har dyslexi. Jag känner faktiskt två som har det och de är så snälla så.  Jag tänker såhär, orka bry sig om att stava rätt och så bra som möjligt, huvudsaken är att man kan läsa vad det står/förstårvarandra.
 

(O)Intressant information om ord jag typ alltid stavar fel på:
Försöka - Föröska
Inte - Itne
Ex. Jag är - Ja gär
 

Men nu ska jag sluta stressa när jag skriver.
Hm...det luktar främmande människa här. *rygga tillbaka* Uuuuuh.

Program: Logic X Pro III

Kategori: Allmänt

 
Hm, iof så har jag lekt lite med Logic X pro denna helg och lite i veckan. Jag börjar lära mig mer och mer, men det är ändå rätt så svårt för mig. Dock så är det bara för mig att fråga Herr S om hjälp. Han är en mycket snäll varelse som alltid svarar på mina frågor. Trots att jag förklarar/formulerar mig som ett mongo. Det verkar hur enkelt som helst när han förklarar, eller visar, men när jag själv försöker så blir det jätte komplicerat. Men som sagt, det går bättre för varje gång. Det är kul. Logic är ett väldigt bra program, kan jag säga redan nu. Sen så är det bara Vocaloid program kvar.... Testar det och med boku no koe mo. 
 
Men Pippi, du sitter ju som en j*vla apa.

Heffaklumpar och tesslor

Kategori: Allmänt

Heffaklumpor och tesslor, snor honung, se upp.
 
Har inte gjort något speciellt denna helg... Har bara spelat massa Pokémon X och sovit. Bror var borta igår och på morgonen idag. Han var med denne Näsis som luktar som en apelsin. Nu så sitter vi och kollar på Nalle Puh. Ja, lite barnslig får man vara. Disney Klassiker är så fina så. Imorgon behöver jag inte gå upp klockan 05.50.
Doushite? Jo, för att det är lov. Moo, moo, motherf*cker, moo! *Cindy*
 
 

Jag ska försöka vara lite mer aktiv här. Har inte skrivit på ett tag. Samma sak gäller med min book from the school full of magical mysteries. Men jag har mycket tid nu...så kan lika gärna bara sätta mig ned och skriva ner allt som poppar upp i min pelikan näbb.
 
 

Love so family , mus sora

Kategori: Allmänt

 
Mushimmel.
 
Sitter nu ensam på lunchrasten. IGEN :) Ojojoj så spännande. Nej men, jag äter inte i skolan, för att jag vägrar betala så mycket pengar. Eller, det är inte mycket, men det blir mycket i längden , och det orkar jag inte. Iallafall, eftersom jag inte äter så orkar jag inte gå ner och först leta upp boku no nakamas och sedan sitta där för att typ...ta upp plats...för andra som ska äta.... Så, det är väl rätt okej att sitta på övervångingen och dansa till musik. Folk som går förbi ba, eh, there's a little..little..shitty pelican. Nej, jag dansar inte. Men jag lyssnar på musik iallafall. 
 
Som tur var så behövde man inte redovisa engelska uppgiften idag.
Jag orkar iof inte skriva på den när jag kommer hem.... Fast, jag måste nog. Ja, jag ska fanimej ta det på större allvar. 
 
Hihi, Herr Jon kom och satte sig bredvid mig nyss. Men nu gick han. Vi har drama ihop efter lunchen.
 
Hm......hm......Hai sokoshi, hai sokoshi. Hoppu suteppu, hai sokoshi.
Instant death, instant death. Hop Step Instant Death.
 

Haha de på engelska lektionen är roliga. Jag har så dålig humor...
Var iof inte bara jag som skrattade, men iallafall. 
 
 

Spel: Pokémon X

Kategori: Allmänt

 
Guess f*cking what?! *vifta med finger* Jag har nu äntligen efter tvåtusen års väntan köpt Pokémon X. Jag kommer att vara sysselsatt ett bra tag med det spelet. Förra generationen var ju sådär... Men nu är det så mycket mer.....saker. Det är ju liksom ett väldigt stort hopp i hur spelet ser ut..jämfört med de andra. Jag ska fånga den j*vla renen med regnbågshorn. 
 
Jag brukar alltid spela Pokémon spelen med bror när de kommer ut, men han har inte ens ett 3DS än, så jag behövde inte vänta. Han får spela med mig en annan dag.
 
Hejdå dagboken, jag kommer skriva mer när jag ha rnågot att berätta eller klaga på.
*stänga rosa bok med fluffiga kante roch lägga ifrån min regnbågspenna* AgallitigollityGAY.
 
Nu ska jag på räv bröllop.
 

Idag: Färger och fikelifika

Kategori: Allmänt

 
Idag gjorde vi färger, hihi a pallet full of you. Eller ja, vi blandade färger sista lektionen. Vi ska hålla på med 'grottmålningar' på onsdag. Det ska väl bli kul.... Och imorgon är det drama. Vår lärare ska typ vara borta, igen, så vi ska ha en lärarfri lektion, igen. Men det var ju helt okej förra gången så det ska nog gå bra. *Annie*
Iallafall, idag skulle jag stanna i stan efter skolan, för jag skulle träffa en mystical person runt klockan 5. Fast färst så följde jag med Herr J och hans vän för att fika. Jag fick tillbaka mina pengar också. Så nu är jag inte riktigt fattig längre.
 
Det var trevligt, trots att jag frös ihjäl. Men det är....ja...helt..okej...start på veckan...
Trots att jag...inte..fått....prata så...mycket med Sugar Glider. Aja, jag blir glad när jag ser honom.
It's something.

Skärpning på mig själv

Kategori: Allmänt

 
Hej kära rosa dagbok.
Idag vaknade jag klockan 10, men har legat och segat i sängen fram tills nu.
Nej, nu får det fan vara nog Ludvig. Upp och gör något produktivt när du ändå vaknat relativt tidigt.
 
Jag tror jag måste fixa lite med matten, eller engelskan. Har en skrivuppgift i engelskan som ska vara klar på Tisdag. Dock så är det mindr eän hälften kvar typ. Men sen så hade jag tänkt städa mitt rum denna helg... Och så måste jag laga mat, för den från igår är slut. So much to do and so little time. *flyga runt och stressa*
Where the hell is my supper?
 
 

Det är snart, snart och snart, dags för nästa studiebidrag. Jag har redan planerat vad jag ska göra med pengarna. Hihihihi.....Hih..
 
*prata som de i Farbrorn som inte vill va' stor*
Ah

Jag missade halva dagen, men fick iaf sova.

Kategori: Allmänt

 
Idag vaknade jag klockan 15.00, weee. Hela dagen flög förbi, men jag missade säkert ingenting intressant. Bror kom hem klockan 4 inatt dock. Han var ute med några ifrån hans skola. Jag och lade mig runt 2 , så jag märkte inte när han kom hem. Iallafall.....
 
Det känns som söndag, men det är lördag, vilket är...skönt...även om jag inte ha rnågot speciellt kul att göra. Sitter iof och kollar på Spökhuset med bror nu. Det är kul... 
That's one big possum.
 
Övrigt: Det är rätt så jävla motherf*cking jobbigt att stiga upp på morgonen nu förtiden. Det är kolsvart och kallt ute. Det kommer bli värre när vintern kommer. Men jag har iaf motivationen till att faktiskt gå upp på morgonen för att åka till skolan. För till skillnad ifrån förut, så tycker jag det är rätt så kul i skolan, oftast. 
 
Ju större avståndet är, desto större anledning att 'kämpa' sig dit.
 
 

Skärpning: "JAG SER YNGRE UT ÄN VAD JAG ÄR" Näe

Kategori: Allmänt

 
 
Det är så jobbigt när folk fejkar sin ålder, eller tillochmed inte ens skriver den, för att de verkar tro att de ser yngre ut än vad de egentligen är. Men då ska ni få höra en nyhet, en hemlighet, som egentligen inte bör sägas, men jag säger det ändå. Det funkar inte. Nu skrev jag det, men jag viskade för mig själv samtidigt.
 
När jag ändå är igång och klagar så tänker jag klaga på killar som tar bilder där de drar in magen. Om du nu "skäms/inte vill visa hur din kropp verkligen ser ut" varför tar du ens en shirtless bild? Sen så tänker jag lite såhär...varför censuera kvinnors bröst? Det är en bar överkropp precis som för killar. Det finns ju faktiskt manboobs som kan se väldigt mycket ut som kvinnobröst. Inte censueras de inte. The Kingdom Down Below är en annan sak, men överkroppen? Alla har väl eller kommer att se una boobie någon gång, så varför se det som ett så stort problem?

Film: The Dark Knight Rises / 嘘ップ

Kategori: Allmänt

 
 
Har precis kolla tpå The Dark Knight Rises med Fru Gris och Herr Ödla. Det blev väldigt sent, men det är helg så skitsamma. Men nu tänker jag gå och lägga mig och inte gå upp förns på måndag. Varför? Jo, för att jag är pank , så jag kan inte gå på bio eller handla kläder. Och jag har inga planer denna helg, att träffa någon eller så. Jag lekte lite med Jasmin nyss. Hon var söt.
 
 
Usch, jag kom att tänka på en hemsk sak som hände igår morse. Jag vaknade som vanligt 05.50 och letade i mörkret efter mina strumpor. Jag sökte med handen på golvet och hittade en, fast fel strumpa, så jag kastade den emot andra änden av mitt rum. Jag ser något röra sig i ögonvrån och kollar dit och ser något vitt på golvet. Jag ba, Oj...ligger Yatzy där och sover... *gå fram lite sakta* Och ja, där låg min älskling och ser jätte ledsen ut. Hon fick den jävla strumpan rakt på sig. Den låg på hennes rygg. Förlåt att jag väckte dig. jag älskar dig. Förlåt.
Det var bara till att be om ursäkt sjuttioelva gånger och pussa henne på pannan.
 
Övrigt: Nyfunnen kärlek till 椎名もた(ぽわぽわP) / Shiina Mota (PowaPowaP)

 

Skärpning: Pendeltåg

Kategori: Allmänt

 
 
Igår var det fullsmockat på pendeltåget. Jag var inte glad alls, kan jag ju säga. Jag fick folk överallt och ingenstans. Alltså, jag stod helt stilla, men fick människor pressade upp against my body. Och sen så förstår jag inte. Kan alla människor med barn och barnvagn visa lite j*vla hänsyn till folk omkring? Du behöver inte ha världens största barnvagn. Alla barnvagner som släpas in på pendeltåget har typ massa "o här kan du hänga dina hundra väskor, och i det här facket kan du lägga alla tusen flaskor med barnmat!" Det räcker med att du bär det i handen och har en mindre barnvagn. Alltså, vadfan.   Igår när det blev lite mer utrymme , för att folk går av, så ställer jag mig i ett hörn. En kvinna med barnvagn ba, Excuse me -trycka barnvagnen emot mig för att jag ska flytta på dig- Och nu var det inte såhär " flytta på dig så jag kan komma på tåget ". Nu så hade hon redan varit på tåget sen flera stationer och stod stadigt och bra. Men hon skulle ändå flytta på sig när jag gick undan. Alltså vad är problemet? Skaffa en mindre j*vla barnvagn om du vill ha mer plats.
 
Ja jag blev sur.
 

Skola: Lilla docka gjord med kniv, vakna upp, jag ger dig liv

Kategori: Allmänt

 
Nu har jag suttit hela förmiddagen och täljt...eller....jaja, innan lunch,, och täljt på en brummare. Jo, vad är då en brummare? Jo, det är en j*vla björn. Huh? Ofta de spelar Lady GaGa / Applause på en fotbolls-match? (Fröken T sitter och kollar på fotboll i klassrummet). Iallafall, tillbaka till det jag skrev om först. BJÖRN. Här har ni en j*vla björn. 
 
 
Fast den jag håller på med är inte gjord av läder, som den där ser ut att vara. Min är av fint trä *slicka på*
Iallafall, de andra gick på lunch klockan 12.00, så jag sitter här med Fröken T, som håller på med får ull... typ..
Men nu kom det folk. Vi börjar inte förns prick, så jag tänker faktiskt vara världens socialaste person och sitta vid min dator. 

Spel: Lunia Z

Kategori: Allmänt

 
Igår , eller förrigår, jag minns inte, så fick jag igång Lunia Z, efter alla försök. Jag satte mig ner och tänkte, okej nu ska jag göra ett sista j*vla försök. Så jag högerklickade på Lunia.exe filen och valde att öppna med typ Wine. Den bara, bla bla bla, installera detta och detta så man ba, jaja okej då. Och nu funkar Lunia. Jag kan spela igen! Jag ska göra det, men inte för mycket. Jag har andra saker att ta hand om. Men, nu har jag iallafall "fått tillbaka" Lunia
 
 
Hm, jag vill ha det nya Pokémon spelet också. En tjej i min klass satt och spelade det på en rast.
jag bara; OMG ÄR DET POKÉMON X / Y?!
Hon, Ja, detta är Y!
Jag: Jag vill köpa det, men jag har inte råd.....just nu...
Hon: Inte jag heller egentligen, men jag köpte det ändå, haha.
 
Så, när nästa studiebidrag kommer vet jag vad jag ska köpa. HIHIHIHIHI
Nej, man behöver inte växa ifrån Pokémon, det är så kul så. Trots att fantasin på den senaste generationen sög.
Verkligen, designen på vissa pokémon är typ hej-vi-ska-göra-vårt-bästa-men-en-får-vara-en-sophög.
 
Btw. Jag ljög förut, det var inte en Vocaloid vid namn Shiina Mota. Shiina Mota är tydligen PowaPowaP.
Den som sjunger är GUMI.
 

SILENCE, tills Torte skrek

Kategori: Allmänt

 
Dagen var väl sådär , egentligen. Det var forum klockan 13.00, som höll på i nästan två år. Det var någon man ifrån Brasilien som skulle lära "oss" dansa till trummor eller något sådant. Dock så var inte jag med, oh what a big suprise. Jag är ännu inte så trygg i...med..i...med allt folk, sådär, på, det, sättet. Så jag vill inte bara stå där och dansa. Alla som gjorde det (elever) såg ju normala ut, men jag hade känt att jag sett onormal ut, tyvärr. Men iallafall, det höll på tills efter fikat. Efter fikat var det drama, som vanligt på tisdagar. Det var väl trevligt... 
 
Jag vill lära mig logic x pro mera. Det går väl sådär , som jag håller på nu, men det kommer ta ett tag tills jag lärt mig alla effekter och skit. Men, det ska nog gå bra, för jag vill verkligen lära mig, och har jag drivkraften så är det bara a marmota matter of time before I learn.
 

Veckorna går så snabbt nuförtiden. Dels för att jag faktiskt har det trevligt i skolan, tror jag, och för at jag är sysselsatt, eller något. Imorgon är det onsdag, och det innebär att halva veckan har gått. Dessutom så slutar jag typ vid 12 imorgon. Eller...ja...det är då lunchen börjar, och efter det så är det resurstid, som man kan spendera hemma om man vill jobba hemma. Eftersom lilla Ludvig inte äter i skolan så kan han sluta vid 12 varje onsdag typ. WEHOO. Brukar åka till brors skola och vara med där då, men det ska nog inte vara ett alternativ varje gång.
Jag har iof matten jag kan arbeta med hemma. Det är trots allt den jag måste ta tag ordentligt med.
 
 

Musik: Taishi / Connectrouble

Kategori: Allmänt


Jag hade singeln förut, men raderade den bara för att jag endast gillade låten Downloader, trots att jag spelade igenom alla låtarna på singeln. Men då tänkte jag bara, hm nej njae meh okej *ta bort*. Sen efter några månader, ja det tog så lång tid, så hittade jag en låt som hette future & aquarium, och ba; OOOOOOH. Sen tyckte jag: Hm det låter bekant..låter som Downloader... Sen så var det samma artist. Och nu hittade jag Connectrouble som jag också lyssnade igenom, som också var av Taishi, på samma single. Man ba, jaha okej jag ska aldrig döma låtarna för snabbt innan jag lyssnat på hela. FÖR NU GÅR DET INTE ATT FÅ TAG PÅ MP3 TORRENT!:)
 

Jag sitter i detta nu och gnuggar mig våldsamt emot stolen till Connectrouble.
Åh, juste, alla låtar på singeln är...sjugna, heter det så? Aja, den som sjunger är 初音ミク / Hatsune Miku.

Kanske var anledningen till att jag tog bort låtarna förut...för att jag inte var sådär jätte inne på j-techno/pop/electro aktiga låtar. Men nu jävlar. När jag kommer hem ska fan gå lös i mig. I will find the single again.
 

Solitude, we meet again *smeka min kind*

Kategori: Allmänt

 
 
Jaha, det var då självaste fan. Jag bara, hihi dags för engelska lektion *traska upp för trappen och in i klassrummet*. Så står det på whiteboarden: B hälsar att i ska jobba med skrivuppgiften om Amerikansk engelska. Så, här sitter jag, ensam i klassrummet. Dock så ska jag inte klaga, för jag får lyssna på musik. Jag är nästan klar med uppgiften...känner jag.... Eller, det står att den ska vara 1-2 sidor lång och man ska välja minst 2 stycken olika exempel. Jag har precis skrivit klart ett exempel på skillnade roch whatnot. Det får faktiskt vara klart med den nu. Nu är det bara en kvar..... Jag gillar bilden på marmotan. Den är fin. Det är drygt en halvtimme kvar tills det är lunch. Jag undrar ifall jag ska försöka hitta de i min klass? Så jag slipper vara ensam denna lunchrast också. Jag kan egentligen gå ner till matsalen när jag vill, men eftersom det bara är min engelska grupp som har den här uppgiften så kommer jag få vara ensam i vilket fall som helst. Because everyone else fortfarande har lektion. *smeka min kind*

Gårdagen: Söndagen / Citybanan

Kategori: Allmänt

 
Herr Ödla skulle vara guide , så jag, Fru Gris och bror åkte in till Stockholm igår för att kolla på bygget av Citybanan. Eller.... det var bara, Hej kom och kolla på alla fina tunnlar där pendeltågen ska gå om fyra år! Jag frågade Ödla varför det ska ta så lång tid, och han gav mig ett rimligt svar, men jag tycker ändå det verkar överdrivet länge. Jag ba, NEJ. Iallafall, vi köade i ungefär två år och vi dog en varsin gång. Fast innan det så åt vi på Burger King. Det var så j*vla fiffigt så. Kön gick ju precis bredvid så vi åt, gick ut och ställde oss i kön efteråt. Sen så stod vi där i kanske 1 timme+-. Sen när vi äntligen kom fram...då...då...ja då....då fick jag en hjälm och en väst. Jag säger som så att, jag såg mongo ut. Jag förstår inte, alla andra som hade på sig samma saker såg normala ut. Men jag såg ju ut som jag vet inte vad.
 
Hela helgen var rätt meningslös känns det som. Kusin D kom på besök på lördagen dock. Det var väl trevligt, även om jag inte säger så mycket, alls. Han är skitrolig. Alltså, han kan säga typ vadsomhelst och jag tycker det är kul. Antingen så har jag världens sämsta humor, eller så sa han allt på ett roligt sätt. Jag tror det var både och.
 
Nu kommer säkert någon ifrån klassen upp, så jag tänker inte skriva mer. Hihihih secrets secrets. Nej, det är ju fritt för vemsom att läsa. Dock så är det en annan sak att skriva när någon kollar på. Det blir typ en såndär DU FÅR LÄSA NÄR JAG ÄR KLAR känsla.

Skola: Vad tyst det blev

Kategori: Allmänt

Ojdå, tiden gick fort också. Nej, jag hade inte kul, men jag hade något att göra. Kanske var därför...Men iallafall. Hade Engelska lektion vid 10.30 som slutar 12.00. Alla gick upp till data-salen, för vi fick en skriv uppgift som vi ska jobba med. Eftersom jag har en laptop så slutade hela äventyret med att jag är ensam. Buhu. Nej men, lyssnar på musik så det är okej. Nu märkte jag dock, för en stund sen, att klockan var 12.00. Man bara. ÅH DET ÄR LUNCH, JAG SOM VARKEN HAR PENGAR ELLER MATREMSA, WOHOOOOO. Jag svälter ihjäl, men vägrar köpa en remsa för 400kr eller en kupong för 50kr. Ja, jag är snål. Det är illa nog med att jag bad Fru Gris om 200kr igår för att kunna ta hem matteboken här i skolan. 
 
Nu är det som sagt lunchrast, och jag är helt ensam i klassrummet. Vi ska vara här efter lunchen, så jag behöver inte flytta på mig. Och jag orkar inte leta efter mi amigos, mi amigos. One with a black hoodie, one with a white hoodie. Så, jag stannar här tills klockan 13.00, då vi börjar. Vad kul. Nej, jo. Nej, inte alls. Kanske ska jag försöka leka lite med Regret covern..... Hm....

Soshite

Kategori: Allmänt

 
Min bror skickade nyss en bild på sig själv. Han sa att hans svans är ruffsig men det är det fanimej inte.
Jag är trött, men de tär helg så jag kan ju inte bara gå och lägga mig. Jag sa iof att jag skulle leka med Logic X Pro, men nu funderar jag på att spela Kingdom Hearts: Re:Chain of memories. So much to do in so little time.
Nu kom min andra bitch förbi, hej Jasmin, ska vi kramas? Ja, det ska vi.
 

Tåget hem var fullsatt och jag var tvungen att stå i gången. Jag höll i mig men kände plötsligt att något vidrörde min arm, så jag kollar dit , och där sitter en man med huvudet emot min arm. Man ba, ojdå, förlåt mig då *dra bort arm*

Fredag / A Pallet Full of You

Kategori: Allmänt

 
Bild: Någonstans i Hornstull.
Lite, where the hell am I? känsla, när vi gick ut med Fröken Es hund.
 

Men yatzy, bestäm dig hur du ska ligga då. Ja, bra, sådär kan du ligga. Är inte datorn hård? Aja, du är mjuk. 
Sitter här med min flickvän Yatzy liggandes emot min laptop. Hm, nu ser jag att hon ligger på min mobil. Bli inte rädd när den vibrerar bara. Inte för att någon SMS:ar...men..iallafall... Jag funderar på att lägga mig i sängen och leka med Logic X Pro. Ja, jag måste skriva hela namnet. Denna dag var rätt så okej, påtal om andra saker. Lugn och stressfri dag. Dock så har jag mått rätt illa hela dagen. Kan det vara riset och kycklingen imorse?
 
Usch. Fröken L berättade om någon älg som kallades för spökälgen eller något, för att den hade typ...vita...druvliknande saker...eller så var det för att den var ljus...något...iallafall, för att den led av blodbrist pågrund av fästingar. Man bara, nej omg ew. Nu är jag nästan skadad för livet.
 
Övrigt: Peli no kokoro wa sparkle när du ler.
 

Gårdagen: Torsdag

Kategori: Allmänt

Jag glömde skriva igår....som vanligt. Nu ska vi se här. Hm.... Igår jobbade vi i grupperna vi har för detta tema hela dagen.... Jag, Herr S och fröken Si byggde våran..lärmiljö. Det blev fyra rum. Herr M och Fröken T samt fröken G var inte där så de kunde inte delta i byggandet, men det gick bra ändå. Vi satt och byggde tillsammans i datasalen hela dagen. Jag tyckte iallafall det var skitmysigt. Vi hade det trevligt och kul. Vi skrattade åt massa saker, fast mest för att alla verkar..ha....typ...olika syn på ohelig otukt. Nej alltså, snuskigheter. Jag har så omogen humor. Men, kort sagt, fin dag, trevligt folk. 
 
Vi blev klara först och ba, Hejdå klassen, nu går vi! Och så gick vi ut genom dörren, never to be seen again.
 
Rararurara.
 

Gårdagen: Torsdag

Kategori: Allmänt

Jag glömde skriva igår....som vanligt. Nu ska vi se här. Hm.... Igår jobbade vi i grupperna vi har för detta tema hela dagen.... Jag, Herr S och fröken Si byggde våran..lärmiljö. Det blev fyra rum. Herr M och Fröken T samt fröken G var inte där så de kunde inte delta i byggandet, men det gick bra ändå. Vi satt och byggde tillsammans i datasalen hela dagen. Jag tyckte iallafall det var skitmysigt. Vi hade det trevligt och kul. Vi skrattade åt massa saker, fast mest för att alla verkar..ha....typ...olika syn på ohelig otukt. Nej alltså, snuskigheter. Jag har så omogen humor. Men, kort sagt, fin dag, trevligt folk.
 
 

Bok: Little Bee

Kategori: Allmänt

 
 
Vi skulle ha läst ut boken idag, men jag är bara på kapitel 4. Jag brukar vanligtvis kunna läsa ut en bok på en viss tidsperiod, men denna gång gick det fan inte. Dels för att jag hatar att ba, Hej här får ni en bok, läs såhär mycket på den här tiden och den ska vara klar den här veckan och bla bla bla. Sen när boken inte ens är bra så blir det trögt.... Men uppgiften till detta genomfördes bra iallafall.

Jag läste aldrig klart slutet....så...men de andra i klassen, några, hade läst den så..de berättade ju. Jag tänker inte bry mig om att det var som en spoiler, för jag hade inte tänkt att läsa boken, faktiskt.
 
Jag blev tvungen att lägga upp denna bild också, för den var typ rolig.
 
 

Foto: Brist

Kategori: Allmänt

 
Jag är väldigt seg med att ta bilder och skit nuförtiden. Det gäller i allmänhet och med instagram. Oj nej herregud Ludvig, är instagram så viktigt för dig? Nej det är det inte, men jag gillar att ta bilder och lägga upp dem någonstans. Men nu har jag inte orkat gå ut och fota bara för att.....men borde kanske göra det. Jag ska sluta leka perfekonist och lägga upp bilder bara för att. Jag blir alltid såhär...typ...missnöjd med bilder jag tar, så jag vill att de ska ... ha en speciell färg eller...se ut på något specifikt sätt innan jag lägger upp dem. Vilket leder till få bilder.
 
Jaja, imorgon ska jag fanimej fota någoting, men det ska inte vara typ en ful sko i ett dike. Det ska vara en bild på mina katter när de bygger en båt. Den ska jag sitta i sen. Men nu ska jag flyga iväg en stund och sen kommer jag tillbaka för ett glas vatten... Sen blir det dusch.

Gårdagen: Tisdag / Idag bara för att jag vill

Kategori: Allmänt

Hej, jag har all tid i världen, men har ingen tid att skriva blogg-inlägg. Men iallafall, igår hade jag min andra drama lektion. Nu ska vi vara negativa, men iallafall. Jag hade typ världens sämsta tisdag. Dagen började bara allmänt dåligt och sen så verkade det gå nedför allt efter som. Så det var lite svårt att fokusera på...saker..allt..typ..jo..ja...en bulle. Dock så var lektionerna rätt lugna och man slapp tänka så mycket. Tycker det är lite konstigt att det var helt okej att en elev sov på engelska lektionen. Liksom, du är där för att lära dig, så varför sover du? Och varför tillåter läraren det? Hm...aja... Fick inte prata med Sugar Glider alls typ. Det är lite synd...... För ja, jag blir glad av det.
 
Har drama på tisdagar och det är rätt så kul. Våran lärare var tvungen att gå iväg så vi skötte oss själva. Det gick bra iallafall och alla stannade kvar även när man fick gå hem, så, det var ju bra. Pratade lite med..nya..människor...Så det var också bra. 
 
 

Gårdagen - Måndagen

Kategori: Allmänt

Igår var en ovanligt bra dag för mig i skolan. Lugna lektioner...lugnt folk...lugnt allting.... Sugar Glider var även next to me all day long. Typ, nästan. Så det var okej.... Mer än okej. Kan sitta helt stilla men i mitt huvud så flyger fladdermöss runt. Iallafall, efter skolan så åkte jag, Fröken E och T till Hornstull och tröck i oss varsin kebab/kyckling rulle. Det var väldigt gott men, aldrig igen. Mina tänder tålde inte det riktigt. Ingen allvarlig skada skedd, men ... skada skedde. 
 
Vi gick sen hem till Fröken T och kollade på Hellboy. Väldigt magsk film, fylld av magi och trolldom. Nej, en stor röd man som ... som... Ja, en röd man. Eller jaja, demon gubbe. Fy skäms.
 
 

Igår kväll: Adventure

Kategori: Allmänt

 
Igår mötte jag Fröken E i Hornstull och vi gick hem till henne för hon skulle ut med sin hund en gång snabbt. Hennes hund är söt, det ser ut som en varg-räv. Iallafall, efter det så mötte vi upp herr J vid stationen. Fröken E försvann för hon skulle se Min granne Totoro med Fröken T, så jag och Herr J stannade på Lion bar fram tills klockan 12, då de skulle komma. De kom lite tidigare och det var ju bra... Vi satt innan och pratade med ågon som varit brottslig och sånt av sig. Man bara...ja...du är ju trevlig och så...It's better to stay on your good side. Nej men, han gick sen. Vi flög vidare till Rocks, eller Roxx? Jag har ingen aning, men dit gick vi iallafall. Det slutade med att jag följde med herr J hem , eftersom jag orkade inte flyga runt överallt med massa byten för att komma hem, nu när pendeltågen är inställda. Men, jag hade en trevlig kväll, fast nu mår jag inte jätte bra, men har fått i mig mat så det är iallafall bättre än innan....
 
Det var nära på att jag, Herr J och Fröken T blev utslängda. För det var någon full tjej som pratade med herr J och sen höll hon en ölburk emot våra munnar för att vi skulle dricka. Jag ba, ehm jag dricker inte öl *dra bort*
Då kom vakten och bara, Men gå hem med dig har jag sagt. Hon, men jag pratar ju med mina vänner... Det var första gången vi träffade henne och antagligen sista, men iallafall. Vakten ba, ja du får snart dina vänner utslängda om du ger dem öl när de röker. Jag följer alltid med ut för jag vill inte vara ensam där inne. Fröken E var med sin vän ifrån sen..hemstad.

Det blev Stockholm trots allt

Kategori: Allmänt

Just nu väntar jag på mina blåbärspannkakor. Usch, det var någon gång då jag berättade att jag gillade blåbärspannkakor... Det var nog för Lemur, han bara eeeeeeeeh okeeeej....
Man ba, vad? Det är gott och inte onormalt alls.
Iallafall, efter att jag ätit så ska jag ta bussen till Fittja och åka T-bana till Hornstull. Varför? Jo, för att pendeltågen vill inte gå denna helg. Så jag måste ta en annan väg för att komma till Stockholm. Skitjobbigt men jag har inget val. Jag ska träffa Fröken E och Herr J. Nej deras namn får inte sägas. Och det är bara för att hålla deras...identiteter hemliga.....av..typ...normala skäl.
 
 

Stockholm...?

Kategori: Allmänt

 
Idag är en såndär regnig fulfin dag då det vore mysigt att åka in till Stockholm för att gå på bio. Jag gillar iof att sitta hemma och spela/se film när det är sånt här väder, men nu är det helg och jag skulle vilja åka någonstans. Men jag tänker fanimej inte gå på bio ensam, så jag väntar  på at bror ska vakna, sen så får jag väl se vad som händer.... Jag vill ha nya skor också. Har nya vinterskor men inte....skor...som man kan ha annars. För mina vinterskor, björn borg skor, är fodrade så på sommaren blir det för varmt.

Program: Logic x Pro III

Kategori: Allmänt

Sitter och leker lite med Logic X Pro. Lär mig mer och mer var allt sitter och så... Sen så hjälper Herr S mig via FB. Så, jag ska försöka göra några små snuttar och försöka hitta ett Vocaloid program. Sen när det är mastered, ska jag nog försöka mig på hela och fullständiga saker. Men nu börjar jag bli pömsig, ja, sexuellt utmattad. Nej, trött. Jag har också hört att pömsig är trött. Min gamla handledare använde det också, så liksom...ja..det är inte bara trött-efter-sex. Snusk.

Spel: Kingdom Hearts HD 1.5 Remix

Kategori: Allmänt


För någon vecka sen, eller mer, kanske två veckor...jag minns inte... Iallafall, så fick jag Kingdom Hearts HD 1.5 Remix av min bror. Han skrev på kik: Det ligger en mystisk tingest i min byrålåda. Jag ba, Okej.................
Sen när jag kom hem (efter någon dag då båda var hemma, för han hade sovit borta mycket de dagarna) så glömde jag gå in till hans rum och kolla, så han kom in med den i mitt rum och a: Jag sa ju att jag hade en mystisk tingest i min låda - lägga fram Kingdom Hearts spelet - Jag typ: OMG. För jag har velat ha det ända sen jag såg att det skulle komma till PS3, men jag har inte haft råd. Det var hans födelsedagspresent till mig. Tack marmota. 39.

Klarade ut Kingdom Hearts I efter några veckor, eller så var det en vecka. Det är ett så magiskt spel att jag satt och smekte mig själv och skrek, igenom hela spelet. Nej men, sen så när eftertexterna kom så satt man där och bara: :/............ :(
Men, nu ska jag snart gå och fortsätta på Kingdom Hearts Re:Chain of memories.

Fredag: En dag försent men aja.

Kategori: Allmänt

 
Jag vaknar nuförtiden en timme innan jag ska gå upp, sen så har jag svårt att somna om. Det värsta med gårdagens...morgon... var att när jag skulle gå upp, klockan 05.50, så var det kolsvart ute. Man ba, men hallå, är det natt eller ser jag fel på klockan? Nej tydligen inte. Det skulle vara så mörkt ute helt enkelt. Jag kommer att dö när det blir vinter. Det gick att ta sig till tåget utan några större problem iallafall...  Tyvärr så var typ hela fredagen.....inte okej. Eller, hade väl trevligt när jag pratade med de i min klass och så, men hela dagens kändes.....så......på något sätt lite onödig. Sen så blev avslutet bara BUNGALO *Vi på saltkråkan* Alla typ försvann. 
 
Jag gick på tåget hem och såg ut såhär: :/ och klev av i Södertälje och såg ut såhär: >:( För jag stod upp hela resan. Det var mitt egna val, men det var fullt överallt när jag gick på och när det blev ledigt på vissa ställen så stod jag kvar, för att låta andra sätta sig, sen så kändes det onödigt att sätta sig när det bara var 2-3 stationer kvar.
 
När jag kom hem gick jag och la mig på en gång. Jag var emo och kände att jag hellre ville sova än vara vaken. Typ, what will I miss, NOTHING *Carry*

Skola: Första Drama lektionen

Kategori: Allmänt

 
För kanske 2 veckor sen gjorde alla ett val. Eller egentligen två. Ett förstahandsval och ett andrahandsval. Det gäller en aktivitet...eller...ja..lektion, som man ska ha på tisdagseftermiddagar. Mitt förstahandsval var något som hette Fantasi, sång , drama och rytmik. Och igår kom en lapp upp i skolan om vilken av ens val man fått. Och little b*tch me *vifta med finger* fick Fantasi, sång, drama och rytmik. Man ba, wohoooo. Aldrig testat förut, så detta är helt nytt för mig. Vi gjorde spontan/improvisation- teater-övningar. Det var helt okej och till och med kul. Sen så hade vi lite sång. Det är väl också kul och så...det är lite enklare att sjunga i grupp. Sen så är det liksom en väldigt liten grupp...4 av alla 7 (including me) är personer från min klass. Så jag känner dem rätt bra. En av de andra två har jag varit på after-school med, så honom känner jag också...nästan.
 
Övrigt: Min katt ligger i mitt knä och ser söt / ledsen ut. Nu ska hon få en kyss. Hon gillar mig. 
A det e möjligt.
 

Skola: Första Drama lektionen

Kategori: Allmänt

 
För kanske 2 veckor sen gjorde alla ett val. Eller egentligen två. Ett förstahandsval och ett andrahandsval. Det gäller en aktivitet...eller...ja..lektion, som man ska ha på tisdagseftermiddagar. Mitt förstahandsval var något som hette Fantasi, sång , drama och rytmik. Och igår kom en lapp upp i skolan om vilken av ens val man fått. Och little b*tch me *vifta med finger* fick Fantasi, sång, drama och rytmik. Man ba, wohoooo. Aldrig testat förut, så detta är helt nytt för mig. Vi gjorde spontan/improvisation- teater-övningar. Det var helt okej och till och med kul. Sen så hade vi lite sång. Det är väl också kul och så...det är lite enklare att sjunga i grupp. Sen så är det liksom en väldigt liten grupp...4 av alla 7 (including me) är personer från min klass. Så jag känner dem rätt bra. En av de andra två har jag varit på after-school med, så honom känner jag också...nästan.
 
Övrigt: Min katt ligger i mitt knä och ser söt / ledsen ut. Nu ska hon få en kyss. Hon gillar mig. 
A det e möjligt.
 

Lost and found

Kategori: Allmänt

 
Igår på sista lektionen glömde jag min lilla book of magical wonders. Jag tänkte när jag gick därifrån: Hm, glömde jag något nu? Jag har den dära känslan av att man har glömt något...jag kanske inte gjort det... Sen så när jag kom hem så ba, NEJ MIN BOK ÄR I SKOLAN. Den är fylld med hemlig formula. Nej, inte alls, men jag har personliga tankar och åsikter i den, eftersom det är det som är meningen med den...
 
Hursomhelst. Jag höll på att missa bussen imorse. Bussen går 07.55 och jag kom fram på T-centralen 07.50. Jag bara, move people, I have a bus to catch *knuffa undan folk*. Så illa var det. Sen så när jag kom fram till busshållplatsen, typ: Åh den är inte här, bussen som kom var en annan, vad bra... Nehe, min buss står ju framför. Så det var bara till att springa igen. Allt är pendeltågets fel, som åkte senare. 
 
Åter till bok: Jag skyndade mig för att jag ville komma in i klassrummet innan en lektion skulle vara där, så att jag hann ta min bok. Men ingen bok låg där inte. Man ba, jaha nu har någon tagit den, vad kul. Men jag smsade min lärare och hon hade tagit den och lagt den  i säkerhat. Thank you.