lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Lite jobbigt...

Kategori: Allmänt

Det är jätte irriterande när folk bara; Hej har du kik?:)
Det står alltid på min profil att jag har kik, och vad jag heter där.
Så varför frågar folk jämt om jag har? Jo det ska jag berätta.
De skiter i att läsa, och kollar bara på profilbilden och avgör om de vill skicka ett brev eller inte.
 
Ska det behöva vara så illa? Ja tydligen. Ja jag har damp.
Nej men, jag bryr mig inte farligt mycket. Men det är inte första gången liksom. Så, aja, hej, då.
 

Äckel päckel

Kategori: Allmänt



På tåget hem igår så var de tnågon ovanligt-jätte-skit-full person som steg på. Jag märkte ju inte det först, för jag satt med ryggen emot. Satt och lyssnade på musik men när en låt tog slut så hörde jag hur någon gubbe typ snett bakom/bredvid mig sa;
- Har du en telefon på dig? Borde jag ringa någon som kan hämta dig i Södertälje?
Hon; Jag vet inte...var är min telefon...jaha där är den..nej det har jag inte...
- Okej men du borde få hjälp hem.

Och så sätter han henne ner två säten ifrån mig och hon bara vinglar till som om det var någon jordbävning.
Sen så böjer hon sig fram, och börjar spy. Man bara, men hallå. Fort som fan sprang jag typ över säten framför mig och sprang till nästa vagn och det gjorde några fler som satt i närheten.
 
Kära barn i världen.
Man får dricka alkohol och det är okej att spy. Men snälla, se till att få det gjort utanför tågen.
 
 

Igår; Scary Movie 5

Kategori: Allmänt

 

[TYP INNAN]
Jag hade ingenting att göra igår och det hade inte Lemur heller, så vi tänkte att vi kunde hitta på något, så det inte blev en seg lördag. Det är ju trots allt helg. Även om det känts som det hela tiden med Salamander, hihih. Hm..Iallafall, Lemur reserverade bio biljetter som vi hämtade ut senare den dagen. Jag ville kolla i några affärer först, så det gjorde vi. Jag hittade ett linne som var fint, så det köpte jag... Sen så köpte jag två st AXE deo och solglasögon. Alltid velat ha, men aldrig orkat köpa. Så nu vet jag inte ens hur mycket pengar jag har kvar.
 
[BIO]
Jag var iochförsig beredd på att filmen inte skulle vara lika bra som de första 4. Kanske är det för att jag vill att Anna Faris ska vara med! :'( Cindy och Brenda är ju typ de rolgaste. Men filmen var skitrolig tyckte Ludvig iallafall, för han har så dålig humor. Hm, jag ska försöka få bror att gå med mig idag. Vissa saker i filmen var väl inte sådär HAHAHAHHA roliga. Men ibland så...ja då j*vlar.
 
 
 
 

Måndag-Fredag / Salamander

Kategori: Allmänt

 
[MÅNDAG]
Magical sparkling day. Salamander kom till Södertälje för att bo hos mig tills fredag. Han kom rätt sent så..ja. Vi satte oss vid någon bar bredvid Södertälje Centrum. Vi satt där och pratade lite tills han blev hungrig, så vi gick till donken och han köpte cheeseburgare. Senare på kvällen somnade vi till någon film.
 
[TISDAG]
Salamander ville åka till Stockholm för att ta en kaffe, tror jag. Slutade med att vi gick en lång promenad igenom hela Gamla Stan. Vi åkte hem rätt tidigt för att han ville hinna handla på systembolaget. Vi satt och drack lite o pratade på...balkongen hemma den kvällen.

[ONSDAG]
Jag minns inte ens vad vi gjorde denna dag. Vi kanske gick runt i Södertälje? Det vet varken du, eller jag. Hans kusin kom dock förbi på kvällen och bjöd över oss hem till sig i Nynäs nästa dag. Vi somnade efter att ha kolla tpå Mr Bean eller något den kvällen.

[TORSDAG]
Vi gick upp tidigt för att ta en buss till Ösmo Centrum. Det tog en timme och vi dog på resan eftersom vi inte hade ätit frukost. Vi skulle egentligen gå på bio på kvällen, men vi var ute med båten tillsammans med Linnéa och Mimmie. Vi stannad epå kvällen och umgicks med Linnéa, Mimmie, Jenny ....Mysan? och Alina?.Hade det trevligt iallafall.
 
[FREDAG]
På morgonen badade vi tillsammans med de andra, men efter det så...började det bli sent och Salamander skulle åka hem samma dag så vi...fick skjuts hem av Jennys kille. Vi kom hem typ klockan 3 på morgonen och hann sova lite innan vi skulle upp igen för att åka till T-centralen. Nu känns huset allmänt tomt, bara för att jag var van med att ha Salamander här. Han är söt.''
 
 

Fredag; Hm

Kategori: Allmänt

 
 
Hugo får snart tillbaka sitt sällskap.
 
 
 
 
Det är helg nu men det känns inte som det. Jag har haft Sammy Salamander här i typ en hel vecka. Han kom i måndags och åkte hem idag. Det var så läskigt, för när jag skulle möta honom så tänkte jag som ett mongo och....ja..så. Men det ordnade sig, efter en del missförstånd och en taxi resa fram och tillbaka. 
 
Övrigt; Mer övrigt senare. Jag orkar inte skriva om allting just nu. Sitter på golvet med mammas laptop i knät. Jag börjar dessutom bli hungrig.... Jag och bror ser på UP. Sen ska jag nog laga lite mat.
 
Bror är här, men huset känns för tillfället ovanligt tomt.
Doushite? Shitteru.
 
 

Musik; AVTechNO! / 僕たちは

Kategori: Allmänt

AVTechNO! ska tydligen släppa en ny singel, som jag tror ska heta ニカソピテキ (Nikasopiteki).
Detta är den andra låten han lägger upp på YouTube som är ny. Jag smeker min kind igen, som vanligt.
Tyckte inte om den jätte mycket först, men sen så....då j*vlar.

AVTechNO! brukar göra rätt ...vad heter det....hårda? låtar, men ibland gör han fina lugna som får mig att gråta blod. Ja, fy f*n. Ja, jag tänker svära. Låten heter 僕たちは / Bokutachi wa / We are.

Övrigt: Jag ska ganska snart åka till Södertälje Hamn för att möta upp Salamander som kommer med SJ tåg. Ibland är jag modig och ibland är jag rädd. *Hey baberiba* Nej men, inte nervös eller så. Dock känns det på ett speciellt sätt när man ska möta någon för första gången.

AVTechNO! / 僕たちは / Bokutachi Wa / We are.


 
 
 
 
 
 
 

Ålder

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Det spelar ingen roll om du tycker att du ser yngre ut än vad du är, att säga säga att du är 30 när du är 35+ är bara att typ......det verkar som du förnekar din ålder. Att du inte vill acceptera att man blir äldre. Det var så himla fult en gång. En gubbe på 50+ skrev till mig. Han ba; Ja men skulle du vilja träffa mig. Jag ser ung ut :)
TYCKER DU JA. Du är fortfarande 50+, sluta.
 
Det är nästan värre när folk inte vågar visa sin ålder alls. Typ att de skriver att de är 99 eller 5 år gammal. För mig så är det samma sak som att säga:
" Hej jag är äldre än vad jag egentligen är, men vill inte fylla i, så jag kan skriva till unga människor, utan att de ska kunna stämpla mig som en pedofil".

Jag är inte det minsta åldersfixerad. Jag kan chatta med alla i vilken ålder som helst. Det är samma sak som att jag vill att de som skriver till mig ska ha facepic. Jag vill kunna se och veta vem jag pratar med.
 
Punkt.

Idag ; Sammymander

Kategori: Allmänt



 
Idag kommer Salamander hit , hela vägen ifrån Malmö. Han ville äta grill chips och dricka Coca Cola, så Ludvig flög ner till affären på hörnet och köpte det. Räcker säkert inte. ELler, jag vet inte hur mycke than brukar äta. Iallafall, städade lite efteråt och tror jag är klar nu.  Hugo fick itne följa med, trots att han lade sig i IKEA kassen för att visa att han ville bli nedpackad. Hm.... Ska möta Salamander på T-centralen runt klockan 22. Vi har gått om tid att hitta till varandra. Jag vet nämligren inte var tågen ifrån Malmö stannar...
 

Söndag ; Igår.

Kategori: Allmänt

 
Igår tog bror hit denna mystiska skogsvarelse - Näsbjörn.
Jag hade ingen anledning att stanna här hemma för det, så jag tog ett tåg till Stockholm. Satt på en bänk vid vattnet i ungefär två timmar. Smsade Lemur och frågade om han hade tid att umgås för en promenad elle rnågot.
Slutade med att jag åkte hem runt 22... typ. Kom hem när klockan var typ kvart över 12.
 
Jag har ledigt så kan egentligen komma hem när jag vill, men iallafall.
På T-centralen så var det massa poliser. Och massa tekniker också.... Något missfoster hade slagit sönder glaset på flera spärrar borta vid tunnelbanan. Seriöst, vad är det för fle på folk? Om du inte har råd med att köpa en kupong eller ett SL kort, skaffa ett jobb eller utbilda dig så du får bidrag eller något.
 
Samma sak som när folk förstör fönster på pendeltågen. Oj oj oj är det så kul?
Jag har dålig/snuskig/omogen humor. Men när folk skriver massa töntiga saker på fönstren så blir det lite, ehm , är det verkligen nödvändigt?
 
Töntar.

Tors-Fredag/Midsommar/Idag

Kategori: Allmänt



(Klicka för förstoring..........)


[TORSDAG]
Som tur var så blev det ingen strejk, så jag kunde åka till Lemur på Torsdagen som planerat.
Kom hem till honom senare än vanligt. Typ. Han lagade middga åt mig.... Pasta såklart, med köttbullar.
Min tandställning j*vlas inte med mig lika mycket längre, så, kunde äta lite bättre.
Vi såg även klart på alla avsnitt av Sex And The City. 
Inte för att serien betydde samma ska för mig som andra serier så kändes det konstigt...
Nu är det bara de två filmerna kvar.

[FREDAG / MIDSOMMAR]

Jag fick itne sova speciellt länge, eftersom jag råkat vända på dygnet. Somnade runt 3? Och Lemur väckte mig klockan 8 på morgonen, eftersom han själv vaknat. Fixade oss och packade ihop massa saker. Sen åkte vi till Farsta för att möta Fröken Å. Lemur hade köpt en bil, så någonstans i Länna hämtade vi den. Sen åkte vi till Ösmo där Fråken C och S var.
Ja, det var väl trevligt. Lekar....hm...massa alkohol. Dock så drack jag inte mer än vanligt.
 
[LÖRDAG]

Nu var det dags att må dåligt men ändå känna att man måste äta något. Trots det, så mår kroppen typ hej-jag-heter-marmota-kiss. Åt inte speciellt mycket kvällen innan. Sen så var de tju cider efter cider efter cider.
Runt 15 åkte vi ifrån Ösmo och nu sitter jag här hemma och smeker mig själv på kinden.
Har duschat och nu ska jag fortsätta städa med bror.
 
 
 

Magiska land , Ösmo?

Kategori: Allmänt


serment <----
zasetsu  ---->

@ Instagram

Bara för att. Bild tillsammans med bror.
Det är ALDRIG kul när folk bara; haha jag skulle ta fel tvilling om jag mötte er båda på stan.
Det är inte det minsta kul och bara elakt. Som sagt, för hundrasjuttioelfte gången:
Om ni känner en av oss tillräckligt, så ser du skillnad.
 
Iallafall, fick höra av Lemur att SLs pendeltåg kommer att fortsätta gå. Det var typ bara bussarna som skulle flyga åt h*lvete. Ja jag tänker svära. Är på allmänt halvdåligt humör, eftersom jag inte kan tugga när jag äter, vilket leder till magont.
 
Övrigt/Main subject *smeka Tortes svans*:

Det verkar som jag ska följa med till landet trots allt, på midsommar alltså. Jag tror stället hette Ösmo? Ingen aning om var det är, men nära Nynäs? Eller..? Aja, Fröken C sa att jag skulle få möte hennes två katter.


Sånt här tycker jag är kul, för min humor är så himla dålig.
 
 
 
 

Musik; ゆよゆーっぺ / Bad Apple!! Rock Version

Kategori: Allmänt




Song Name: Bad Apple!!
Artist: ゆよゆーっぺ (Yuyoyuppe)
Vocals: めらみぽっぷ (Meramipop)
 
Original:
arrangement: Masayoshi Minoshima
lyrics: Haruka
vocals: nomico 



Det gör ont *smeka min kind* / reincarnation

Kategori: Allmänt

Jag har ont i munnen och tänker klaga tills det har gått över. När tandläkaren spännde åt tandställningen så;
Hon; - sitta och vrida på tråden som en galning - Spänner det åt?
Jag: Aa... *ligga och ha jätte ont*
Det tar tre dagar ungefär tills det kommer sluta kännas. Tills vidare är Alvedon min vän.
 
Precis duschat och tagit på mig tröjan jag fick av Lemur. Hihi, den är så fin. Grå armlös luvtröja. <3
Bror min sitter och kollar på film, tror jag, så jag ska väl göra samma sak. Kollade på Mulan II imorse. Ludvig, vad barnslig du är. Ja men, jag gillar Disney filmer.

Övrigt; SL har strejk, vafan. Jag som skulle till landet på midsommar med Lemur och Fröknarna CÅS.
Lemur sa att i värsta fall åker det hit med bil och hämtar mig. Men det är ju jätte långt åt fel håll.
Den så ska Sammy hit nästa vecka, då måste pendeln funka....

kemu: Reincarnation feat. Gumi & Kagamine Rin


 

Salamander / Tandställning DUNK DUNK

Kategori: Allmänt

 

Jag hatar att gå upp tidigt. JAG HAR LEDIGT, SÅ JAG BORDE SLIPPA!:)
Gick och lade mig klockan 4 imorse typ, för att jag skypeade med Sammy Salamander. Sen så SMS:ade vi en stund efter det också. Trots det, så var jag tvungen att gå upp klockan 7 för att fixa mig och så. Skulle vara hos tandregleringen klockan 8. Så nu sitter jag här med ny tandsätllning på underkäken.
 
Fult; Enligt mig satte hon den för högt upp, men vad vet jag? Jag är ingen tandläkare. Men jag kan ju f*n inte bita ihop ordentligt, så de bara, vi sätter in några klackar. jag bara, VADÅ?!
 
Har tagit 2 st alvedon, så får hoppas att det slutar kännas så spännt.
Camade med Sammy igen nyss. Han somnade dock om. Fick se honom sova tills hans cam bara la av.
Godnatt/Godmorgon Sammy. Jag ska se film, eller städa mitt rum.

AVTechNo! x dogtails;
Album; EXLIUM.
Favoritlåtar; Breaker, Tear, 243 och Breaker -404 Rebuild-

Usch, så vackert Japansk techno är.
 
 
 

Tandställning

Kategori: Allmänt

*smeka min kind* Nej. Igår fick jag SMS ifrån Folktandvården. Jag ska tydligen till tandläkaren idga och fixa med tandställningen. Det har jag kanske skrivit, men iallafall. Alltså, ja, mina tänder är rakare, men det fula är att jag har en glugg emellan framtänderna som är typ 1 meter brett. Idag (klockan är över 12). 
 
Det kommer gå bra, men lär blöda som en liten..liten..liten. Jag vet inte vad.
 

Marmota sa; 1+1=1

Kategori: Allmänt


Måste vända tillbaka dygnet. Lägger mig runt 5 nuförtiden, eller senare. Vaknar klockan sent-på-dagen/eftermiddagen. Missar hela dagen, inte för att det finns något att missa. Aja iallafall, måndag igen. Ingenting speciellt planerat, förutom att jag fick SMS ifrån Folktandvården och jag ska typ spänna åt tandsätllningen.... Tror att jag ska få på tänderna i underkäken med. 

På midsommar ska jag eventuellt följa med Lemur och CÅS (Fröken C, Å och S) till landet för att typ...ja, festa? De säger att det är hus i helvete nästan. Nej men. Vet itne om jag ska med eller inte. Någon måste vara hemma och ta hand om katterna. Bror kanske blir hemma, men iallafall.
 
Marmota skrek; 1+1=1.
 
 
 

CircusP / 「mErcy」feat. Miki

Kategori: Allmänt


Nu sitter Ludvig och smeker sig själv till mErcy av CircusP. Bror skickade den till mig via Kik typ i Torsdags, men jag hade itne tid att lyssna typ. Sen så spelade han upp den på TVn här hemma igår, tror jag. Och jag ba WOHO
 
Nu lyssnar jag typ bara på den. Jag kommer typ...lyssna slut på den för mig själv. Innan denna var det Megitsune med BABYMETAL. Iallafall. Den här låten är fin och jag smeker mig själv som sagt. Inte sexuellt sensuellt torte på en grenuellt. Jag smeker min kind i ensamhet och gråter lite. Emo. Emo låt. Nej, fin låt.

Åh, jag kan typ läsa det. Matteru?

J-electro, J-techno, J-Pop.
 
 

Wave, glide skype SUKAIPU

Kategori: Allmänt


Sitte roch camar med Hugo på skype. Han har sin bästa kompis Mr Mofo Duck bredvid sig. Hugo, jag har aldrig märkt vilka söta och fina toffsar du har på öronen. Iallafall. Det är gulligt att du är rund och döv.
 
Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Jag ska iof spara lite pengar för att kunna bjuda Sammy på bio. Men samtidigt vill jag har ett spel på PS3. Vill kunna spela ett 1-player spel när bror inte är hemma. Har ju redan spelat Dead Island. Snart klarat ut det för andra gången.
 
 
 

Ojojoj, Spel; Super Princess Peach

Kategori: Allmänt

 

Ja en liten ego bild får vara med. Bror blev bortklippt, bara för att, ja, skulle ha som profilbild och då behöver inte bror vara med. Aja, hela bilden finns på Instagram  iallafall. 

Vaknade klockan 13.30 idag. Jag och bror gick ne rpå stan för att jag ville leta efter något PS3 spel jag kunde köpa. Hittade ingenting dock, så vi gick och åt i Luna Gallerian.... Åh pasta bolognese. *smeka mig med maten*
Nu sitter jag och skypear med Sammy . Han lade en gosedurs-anka på Hugo. (Hans mormors katt).
 
Nej, nu j*vlar ska jag leta upp ett spel som jag kanske tänker köpa. Eller så väntar jag på att Kingdom Hearts HD remix till PS3. 
 
 
Övrigt: Jag fick kläder av Lemur. Kanske skrev det? Upprepar mig, bara för att jag är nöjd för att jag äntligne har en vad heter de,t armlös eller ärmlös? aja iaf, en luvtröja utan armar. Och ett nytt linne. Jag gilla rlinnen.

Del 2 av Super Princess Ugly's adventure.
 
 
 
 

04:59

Kategori: Allmänt


Sitter uppe helt själv. JASMIN, YATZY, VAR ÄR NI?! Jag vill inte sova, tror jag. Egentligen borde jag det. För jag och bror ska typ ner på stan imorgon. Han funderar på att klippa sig och jag vill kolla på spel. Eller, jag borde kanske spara? Aja. Juste, vill se Scary Movie 5.
 
Camade nyss med Sammy. Nej han behöver inget kodnamn. Salamander, men han heter Sammy. Dock så somnade han bara sådär. Sitter och kollar lite på honom som en läskig snuskgubbe. Han är söt när han sover. Iaf.
Tänker se film eller något en stund innan jag ska sova. Jag har inget planerat på ett tag iallafall. Det är bara en söndag idag trots allt. Och jag hatar söndagar.
 
 

Lördag

Kategori: Allmänt


Jag stannade uppe tills klockan 08.00, fast jag var ute hela kvällen och varit vaken sen klockan 12 dagen innan. Jag satt och pratade med en vän på skype. Sen så tänkte jag, ja men jag går upp klockan 12 idag också, men det blev inte så. Aja, nu är ja ghemma och har fått i mig ordentlig mat när jag kom hem.
 
Övrigt: Resan hem var så jobbig. Pendeln var full. SÅ jag fick typ stå upp en station, sen sitta å en ful nerfällbar stol.
 
 
 

Torsdag; Fredag; Lemur,fest,ute

Kategori: Allmänt

 
 
[TORSDAG]

Det spöregnade i Torsdags, då jag skulle in till Stockholm. för att möta Lemur på T-centralen.
Fick sitta på tåget hela vägen men iallafall. Lyckades dygna. La mig klockan 20.00, ungefär. Vi kollade lite film innan det. Aja, sov efter.
 
[FREDAG]
 
Vaknade 12 på morgonen nästa dag. Han skulle jobba ett tag innan för att sne komam hem o förbereda massa saker. Han fyller år imorgon (på söndag), men skulle ha fest på fredagen hos sig först. Jag avr där först, uppenbarligen, eftersom jag sov där sen torsdagen. Sen kom Flicka M, sen Fröken C och Å. Efter det kom Herr E. Efter den lilla festen med skogsdjur, åkte vi till Paradise. Det var väl trevligt men....men....men. Sayonara.
 
 
 

Spel; Super Princess Peach

Kategori: Allmänt

Nej, jag är inte homofob. Långt ifrån. Men kan ju säga som så, att detta spel är väldigt......väldigt. Hej bög.
Jag minns att jag lånade detta av Sofi för länge sen. Sen så ville hon ha tillbaka det. Och självklart så had ejag tappat bort det. Så jag var tvungen att köpa ett nytt. När mamma såg det, hon ba; Vem har köpt det här?
man ba; DET HAR JAG, MAMMA!!!

Nej men, trots att det är lite tjejigt så är det samma typ av gameplay som de vanliga Super Mario spelen.
Min bror gjorde någon slags humor video av en bana på den. Jag har dålig humor, så jag satt och skrattade åt allting.

Väldigt rosa, men det kan väl inte bara vara riktat till små flickor i rosa klänning?
Hepp, kalla mig äng då. Jag är trött.

xXRåwsaRakbladXx
Typiskt emo nick på communites förresten. Iallafall förr.
 

Onsdag; JUST NU :) ._. sommar?

Kategori: Allmänt



Jag försöker dygna. Eftersom jag ska till Lemur på torsdag typ. Har varit uppe ända sen igår. Hittills går det bra. Jag har sysselsatt mig med att kolla på filmer. Såg på Nils Karlsson Pyssling.. Antingen så är jag väldigt trött, eller så är filmen roligare än jag minns det. Kollade på The Last Airbender, bara för att jag gillade animen så mycket. Tyvärr så suger filmen. Tyvärr. Punkt. 

Gick ner på nedervåningen och kokade lite pasta och åt med köttbullar. Medan jag kollade på Sleepy Hollow. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag tänker lägga mig tidigt, så typ....17.00? Bara 5 timmar kvar. Hm....
*smeka min kind i ensamhet*

*göra reklam för mig själv igen*
serment @ Instagram.
 

Tisdag; Avslutning

Kategori: Allmänt


Det blir en ego bild tillsammans med bror framför spegeln på detta. Ja. Mofo, yeah. *Gandalf*
Tvillingar behöver inte se lika ut bara för att de är tvillingar. Jag och marmota ser ju helt olika ut.
 
 
[SKOLA]
Iallafall. Igår var den sista dagen i skolan. Vi hade fått ledigt i två veckor på grund av att vi inte hade några uppgifter kvar. Men igår (tisdag) var dne offeciella avslutningsdagen med tårta och skit. Det var mysigt men känns lite konstigt att vi aldrig kommer tillbaka dit mer, efter tre års tid. Men iallafall...
 
[EFTER]
Jag och bror gick på stan efter avslutningen, för jag måste hitta en present åt Lemur som fyller år i helgen.
Vi hittade inget så vi gick hem efter kanske en timme. Vi la oss för vi var trötta. På kvällen , runt 6, så kom mamma och pappa med med blommor, HIHI. Vi drack lite rosé vin och gick sen ut för att äta på restaurang.
 
Konstig dag, mysig kväll. Mysig apa.
Folkhögskola i höst.

Hai Hai China.


 

Sayonara, Arigatou

Kategori: Allmänt

Happy End wo shiritai yo

Kategori: Allmänt

Jag skulle träffa Lemur i Stockholm idag. Våran "officiella" mötestid är typ 16.00, men jag råkade somna om när mitt alarm gick klockan 13.00. Vaknade runt 14.30 då han Lemur SMS:ade och ba, men vi ses 16.00 som vanligt då? Jag ba; OKEJ JAG KOMMER. Så, Ludvig flög in i duschen så snabbt han kunde och stressade ner till tågstationen. Jag hann inte äta och bröt nästan benen i all min j*vla hast.

[Stockholm]
Vi skulle gå till någon afärr, men den var tydligen stängd, så vi ba, okej men var ska vi gå nu då? Så det slutade med att vi gick och kollade kläder. Jag hittade massa linnen och en grå armlös tröja...aja, en annan gång, då jag har mer pengar. Jag försökte tvinga honom att välja ut något han ville ha, för han fyller år i helgen.
Iallafall, vi åt middag på något italienskt ställe. Efter det gick vi till T-centralen, och vi åkte hem.
 
 
[Hemma]
Hej, jag är trött.

AVTechNO feat. Hatsune Miku / Nikasopiteki

Jag hatar söndagar

Kategori: Allmänt




Yatzy (katt) tog in en mus i fredags och vi har fortfarande inte hittat den. Torte, varför springer du din väg, när vi försöker rädda dig? Nu har du säkert dött bakom en hylla. Iallafall, Gris och ödla kommer snart hem. Bror spelar Final Fantasy. Vet inte vilket nummer men det är på PS3 och handlar om en råwsa *emo* hårig person.
Jag ska nog gå och äta väldigt sen frukost snart. Sen så ska jag och bror kanske spela mer  The Legend Of Zelda.

Övrigt; Det åskade som f*n imorse. Och jag skrek lite. Nej men, jag gillar regn och åska. Har inget emot det. Det är mysigt... Men fick gå upp och dra ut massa kontakter. Sen kom Jasmin och sov hos mig. Sen ditchade hon mig för att jag råkade sparka till henne lite löst.
 

Ar=Ciel Ar=Dor

Kategori: Allmänt

 
Happy end o shiritai yo.

Lugn Lördag. Haft det rätt mysigt idag. Bara kollat på film sen Lemur åkte sin väg. Varit med bror väldigt mycket. Vi började spela The Legend Of Zelda, bla bla bla Wind Fish. Vet inte vad det heter, men det är till Gameboy Color iallafall. Nu ska jag och bror kolla på film, sen säkert spela mer. Jag hade lite vodka kvar som vi ska blanda med någon ful passion frukt dryck. Vi tänkte ha en liten hemmafest med våra katter. Fast vi vet alla hur det slutade sist. Yatzy satt på toan hela natten och grät. Jasmin stod och blottade sig på balkongen. 

DUNK DUNK DUNK.
gift nor art

 
 

Fredag-Lördag

Kategori: Allmänt

 


Redan förra veckan bestämde jag och Lemur att han skulle våga sig hit någon gång och denna gång blev...igår. Han åkte direkt ifrån sitt jobb hit till den magiska staden. Som inte är så magisk egentligen. Mötte honom vid stationen och såg att han gick med någon rödhårig tjej, jag bara, jaha han fick en vän på tåget! Men nej, han kände redan personen tydligen. Iallafall, vi gick till Tele2 sen för han hade något problem med sin iPhone.

Efter det..så....gick jag till djuraffären typ och han köpte cider. Efter det handlade vi på ica för att han skulle laga mat, för jag kan inte laga något alls, ELler, jag kan koka pasta och värma köttbullar. WOW VAD DUKTIG DU ÄR LUDVIG.




Vi såg på film hela kvällen. Wreck-It Ralph, Prinsessan och Grodan, Life Size....det var nog de...Usch Wreck-it Ralph är fin. Jag gillar spel. Och Owl City gjorde typ "Ending Song". Och det var tydligen en japansk låt med, av en grupp jag känner till.

Onödigt övrigt; Jag är typ kär i Adam Young. Sångaren..hm..han är söt...Nej jag ljög, han är snygg.
Sluta vara en sån *** Ludvig. FÖrlåt då.
 

Torsdag; Game Of Thrones, typ

Kategori: Allmänt



Eftersom jag och bror umgås väldigt mycket nuförtiden, då vi inte orkar typ lämna huset för att det inte finns något att göra o inte spec många att träffa atm, så bestämde vi oss för att kolla klart på de kvarstående avsnitten av Game Of Thrones.
Jag vet inte om det var dte sista avsnittet, men jag hoppas f*nimej inte det. Det senaste...allt bara..typ..det hände för många saker alldeles för snabbt. I won't accept it. *smeka min kind i sorg*


Aja, det är bara att vänta och se om det kommer fler avsnitt snart. Tillsvidare, så ska vi kolla film, spela och dricka god cider. Nej jag är ingen alkis. Vill jag dricka, så dricker jag. Vill jag inte dricka, så dricker jag inte. Känner inget tvång eller alkohol sug som vissa andra kanske gör. Hm, övrigt<---

Onsdag; Igelkott

Kategori: Allmänt


På onsdagen bla bla bla, gick jag och klipte mig, för jag kände att det behövdes. Vi kallar det...sommarfrisyr. Kort och..kort. När jag var liten var det en...vän? som typ alltid klappade mig på huvudet när jag klippt mig och ba, det känns som en igelkott! Man ba, ja okej. Aja, känner inte honom längre, men iallafall. Efter det så gick jag och bror hem och kollade på TV och sånt... Han hittade ett spel han ville ha på typ elgiganten? Eller megastore? Aja, han köpte det iallafall. 

BABYMETAL / メギツネ

Kategori: Allmänt



Kitsune janai.
Kitsune janai.

Usch, jag dog, igen. BABYMETAL har gjort en ny låt, med en PV (MUSIKVIDEO) till!
Låten heter メギツネ/ MEGITSUNE. Kitsune betyder räv på japanska. I låten sjunger hon typ "Kitsune janai", som betyder " I'm not a fox..... Hm.

Kort/Långt; BABYMETAL är en grupp med tre tjejer. Den äldsta, som är vokalist, är typ....17? Och de andra två små som också sjunger iof, fast inte lika mycket, är typ 12-14 år. Tror jag.  Vad jag hörde, så skulle de splittras? Hoppas inte. Deras musik får mig att gråta i agony och så. Usch, vad varmt det blev. Nej, jag är ingen snusk gubbe som springer efter små tjejer.

BABYMETAL / J-POP / J-METAL / J-ROCK.
Denna låt hade en ..eller gav..en annan typ av känsla. 
Kanske för att det låter som en såndär "traditionell kimono" låt.

BABYMETAL / メギツネ
ABYMETAL / MEGITSUNE





Spel; Tales Of Symphonia Remaster PS3

Kategori: Allmänt




[Tales Of Symphonia]

Det första Tales Of Symphonia spelet släpptes till Nintendo Gamecube, sen till PS2. Eftersom jag och bror bara (bara och bara) hade Nintendo Gamecube as children, så köpte vi spele ttill NGC. Det fula var att det fanns in game content till PS2 versionen, som inte fanns till NGC. Man ba, happ. Tales Of Symphonia är det bästa och roligaste spelet jag någonsin spelat till NGC, så när jag och bror fick veta att det ska göra en Remaster i HD till PS3 så hokuspokus.

[Tales Of Symphonia 2 / Dawn Of A New World]

Uppföljaren till första Tales Of Symphonia var inte världens bästa spel, men eftersom jag gillade det första spelet så var väl detta spel okej.... Fanns rätt många saker med det här spelet som var jobbigt dock. Till exempel; Map-systemet var skit tråkigt. I det första spelet fick man gå runt och så på kartan själv. I det här väljer man bara en location och typ quick jumpar dit.En annan sak, varje gång en karaktär lämnade party, och kom tillbaka, så var man tvungen att re-arrange alla sina skills/artes/attacker. 

Iaf.
Jag tänker köpa detta när det släpps. Står redan på webhallen.se att det ska komma.
HIHIHI, jag vill ha....


Båda öppningslåtarna finns med, fast antagligen bara i den japanska versionen, och de är omgjorda till
typ...2013 ver.


sasakure.UK / Patchwork Eden

Kategori: Allmänt



Sitter just nu med en tjock kisse i knät och lyssnar på ännu en ny låt som laddats upp. Den kom typ upp idag.
sasakure.UK's album ska släppas ganska så snar. Han brukar oftast mest använda 初音ミク / Hatsune Miku.
Men i detta album så finns det låtar med GUMI鏡音リン / Kagamine Rin....oc巡音ルカ / Megurine Luka?

sasakure.UK gör typ j-pop. Det låter som....8-bit med. Alltså den typen av musik. Musikvideorna...vad fult det lät, iallafall, de påminner om spel. Det gör musiken med HIHIHI...

Övrigt; Bror beställde något Final Fantasy spel till PS3 tidigare idag, innan han åkte till Näsbjörnens land.
Jag vill också ha ett nytt PS3 spel , eftersom jag redan klarat ut Dead Island: Riptide.

sasakure.UK / ツギハギエデン feat. GUMI
sasakure.UK / Patchwork Eden feat. GUMI


Disney; Ibland jobbigt med uppföljare

Kategori: Allmänt



Det är rätt så jobbigt när det kommer uppföljare till klassiska disney filmer. Som till exempel, Ringaren I Notre Dame. Det fulas med uppföljare är att handlingen oftast verkar som den är ihopblandad med massa konstiga händelser, bara för att filmen ska ha en handling. Sen så är filmen inte lika fint gjord, eftersom skaparna inte lagt ned lika mycket tid på att göra filmen.  Iof kan det gälla uppföljare i allmänhet, men det är jobbigast med Disney. Det har typ kommit 3 Askungen filmer? Liksom, varför då?

Sen så är det fult när skaparna försöker tjäna mer pengar, då de verkar ha slut på ideér, genom att;
"Jag vet vad vi gör Vi visar denna film i 3D !!"
Verkar väldigt poppis nu att ta gamla filmer och göra om det till 3d.

._. Vad du klagar på allt Ludvig.
*gå och sätta mig framför tv och kolla på när bror spelar Final Fantasy*

SPel; Pokémon Crystal

Kategori: Allmänt


Igår började jag och bror om tillsammans på Pokémon Crystal, på hans laptop...genom en emulator. Iallafa.. Vi en kväll (natt) så besegrade vi 7 gym ledare av 8 och för någon stund sen så klarade han Pokémon Ligan. Jag suger och mina Pokémon suger så jag har inte ens kommit till sista "bossen" än. ELler jo, en gång.Aja, finns ju en region till efter med Generation 1.... HIHI vi är såna små nördar.
 
Övrigt; Skulle klippa mig idag, men det får bli imorgon istället.
På onsdag skulle jag typ träffa Lemur. Han frågade om jag skulle hem till honom eftersom jag är ledig nu... Men egentligen orkar jag inte åka fram och tillbaka på så kort tid.... På fredag kommer han kanske hem hit istället.

Ja, jag snortar denna låt just nu. Den var så fin så.

ADJÖKEN MED DIG, HEJ

Kategori: Allmänt





Vaknade klockan 4 imorse och tog en dusch. Det var jobbigt. Kunde inte somna för att kroppen gör så ont.
Tänkte att den kokhet dusch skulle hjälpa. Vilket det typ gjorde. Iallafall, gick upp runt 13.00 senare och spelade lite Pokémon Heart Gold. Nu ser jag på På rymmen emd Pippi Långstrump tillsammans med bror.
Hon verkar så..vuxen i den filmen, till skillnad ifrån de andra. Det gillar jag typ INTE.
Nej inte av peddofilaktiga anledningar... Utan av anledningen att hon inte verkar....Pippig. Hon verkar annorlunda i denna film..
 
Nej, orkar inte leta efter och rätta stavfel.

鬱P feat.初音ミク / MiKUSABBATH

Kategori: Allmänt

 


Brukar inte lyssna så mycket på 鬱P / UtsuP, men igår så letade jag efter nya Vocaloid album och hittade en ny låt som han gjort. Han brukar alltid göra J-rock / J-Metal / J-Screamo aktiga låtar. Lyssnar sällan på låtar han gör, men gillade denna väldigt mycket. Sen så var texten bra och fantasifull, typ. Lite emot och sådär fint psykopatiskt. *smeka min kind i regnet*

J-ROCK - J-METAL - J-SCREAMO
鬱P feat.初音ミク / MiKUSABBATH

らららららららら らららららららら・・
Lalala lalala lala lalala lalala lala...


.