lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Fågel besök

Kategori: Allmänt






Imorgon kommer Hannis hit. Hon bodde i Japan i två år för att plugga men nu , ja nu så är....hon...eller , hon har varit i Sverige.

Tänkte klippa mig innan hon kommer så, får väl gå till det vanliga stället. Sen så ska vi till Systembolaget. Film o spelkväll hela kvällen efter det.


Övrigt, Iller vet inte. Iller har inget att ge. Men jag tror att han kanske kanske kanske... tillochmed gått så långt till att älska. Men det är bäst såhär. *se himmel * wasurenai de.

Film; Sex And The City / 2

Kategori: Allmänt

 
Åkte inte bara hem till Lemur för att hämta Wii igår. Vi såg klart alla Sex and the city avsnitt för kanske tåv månader sen och har lplanerat att kolla på Sex And The City filmen och SATC2 som han köpt på Blu-ray. Så..så...ja.... okej ...hm...

Sex And The City:
Tänker inte sitta och spoila massa skit, eftersom jag är en snäll pojke, ibland. Iallafall. Filmen var bra och den verkade ha med allt som behövde typ klaras ut ifrån serien. En sak som var väldigt rolig dock, var att Charlotte fick världens hets. Hon blir aldrig sur så det var kul att se. Ja jag vet att det bara är skådespeleri och inte på riktigt, men iallafall. SOm sagt, filmen var bra och den slutade på ett bra sätt.
 
Sex And The City 2:
En lite onödig film tycker jag. Första filmen slutade ju lyckligt, så jag förstår inte varför det skulle komma någonting efteråt. Det är som att " A okej me vi gör en till film för vi inser itne att det borde vara nog och att de faktiskt får vara nöjda nu". Viss,t filmen var väl kul och så men jag tyckte inte en tvåa hade behövts.

Aldrig igen

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem efter att ha hämtat mitt (vårt - mitt och brors) Nintendo Wii hos Lemur. Släpade väskan upp för Södertäljes alla möjliga j*vla backar. Och nej, aldrig igen säger jag bara. Skulle Lemur vilja spela Wii igen, får han komma hit. Jag åker aldrig tvärs igenom världen med det igen. 

Hop! Step! Little! Happiness Dance Death Trap!

Kategori: Allmänt


Det är lördag men känns inte som det är helg. Aja. Semi-kollar på Vi På Saltkråkan innan middag. Ikväll skulle vi kolla på film. Vi skulle göra det ikväll (familj) men hon och ödla orkade ej. Apor in flight. Imorgon ska Peli flyga till Lemur, tror jag, för jag måste hämta vårat Nintendo Wii, för Hannis ska komma hit nästa vecka och stanna typ tre dagar. Så jag ska hämta Wii...för vi ska spela Mario kart Wii och Mario Partyyyyyyyyy.
 
 
Det var längesedan som jag träffade Hannis "på riktigt". För kanske två månader sen var hon här i Södertälje för att någon konsert med en japansk artist blev inställd. Då träffades vi typ en timme bara på stan. Men nu j*vlar.
Vi skulle gå till systembolaget och köpa massa skit för att ha Party Party på tre pers.
Pelikan/Ekorre x Marmota/Apa to Uggla.
 
 
 

Disney Klassiker

Kategori: Allmänt

Det fulaste som finns i världen, förutom *****, är när Disney Klassiker blir förstörda av nygjorda scener som de trycker in i filmen , för att barnen ska få ha det lite roligare. Som i Lejonkungen. Den där fula och jobbiga låten är väl onödig att ha med. Samma sak med SKönheten och odjuret. Där trycker de inte scener också, som itne fanns innan.
 
Hej jag heter Ludvig och jag klagar mycket. Men det är för att vissa saker i bokutachi no sekai är lite konstiga.

Att folk fort. håller på / Fakes "Ewmos"

Kategori: Allmänt

 
Fakes. 
Folk håller fortfarande på att skapa användarkonton där de försöker lura folk att bli kära i dem eller typ..jag vet inte. Det mest vanliga är folk som använder Alex Evans bilder. Sen så vet jag ju inte om det är tjejer eller killar bakom skärmen. Smyglesbiska eller smygbögar. Nej jag är inte homofob. Men , vill du att folk ska prata med dig och så, använd ditt egna ansikte.
 
xXEmoGirlXx
Lite kul att kunna se folk som fortfarande håller på med att vara överdrivet emo.
Sen att folk är seriösa med den där saken man " KLISTRA IN PÅ DIN SIDA OM DU STÖDJER EMOS".
Sen så måste alla de här "emosarna" heta saker som BlackDeadRose, xXGlitterKnivXx eller xXJagHatarAttBliKalladEmoMenDetÄrOkejFörMigAttKallaMigSjälvDetOchBliKalladEmoAvAndraEmosxx
 

Varför kan inte folk bara vara egna och...så..jag vet ej...
Sen så skriver typ bara emos till andra små emo children of the world.
 
Det jobbiga är att alla måste ha en liknande personlighet.
Alltså

Hej O.o OwO AWESOME! :> <: :< Nääe jueee, soet jue ! 8D
 

Spel: DmC / Devil May Cry

Kategori: Allmänt

 
Idga kom bror hem och fick sin present. Han har varit med denne fläckige onormale Näsbjörn, Fredrik, Fredriks tjej och ett barn. Iallafall. Så fick han sin gift de Pelicula Pelican. DmC / Devil May Cry till PS3. Han sa att han ville ha det förut, att han skulle köpa det när han hade pengar, typ. Slutade med att han fick det gratis av mig, hihihi. Han har redan Final Fantasy han ska spela klart, men två spel gör inget. Aja.
 
Det var fin grafik och så. Det fula är att ljudet på våran TV försvinner varje femte sekund.
Äckel päckel. Yamete kudasai.
 
 

Ålder. Är det kul? Nej det är det inte. Sluta

Kategori: Allmänt

När folk inte vågar visa sin ålder är det för att:

1. Jag är yngre än vad jag ser ut att vara.
2. Jag är äldre än vad jag ser ut att vara.
 
Det måste ju vara så. Det kan ju inte vara så att, Hihi vad rolig alla kommer tycka att jag är ifall jag skriver att jag är 4 år gammal. Eller varför inte 66? Haha, eller ska vi gå så högt som till 100? Oj vad rolig jag är då.
 
Nej. De flesta ljuger om sin ålder, för att de tycker att de ser yngre ut än vad de är, så de kan stöta på folk som är unga, så de inte verkar snuskiga eller något. Typ? Ja, säkert. Och de som är unga och inte vågar visa ålder är för att de själva tycker att de ser mognare ut och vill att folk ska tro det. 
 
Varför? Liksom, det var en kille som skrev förut. Eller ja, man.
Det stod typ 28. Jag bara; Du ser lite äldre ut än 28, men det gör inget, jag kan prata med vem som helst.
(Jag kan chatta med vem som helst bara de inte betér sig mongo)
Han: Haha så det gör inget? Okej vad bra för jag är egentligen 38, men visar itne min ålder för folk jag inte känner.
 
Man bara, Jo jag förstod det ^^ HIHI vad pålitlig som person du måste vara.
Block på en gång.
 
 

Juste, fula katt

Kategori: Allmänt

 
 
 
Satt lugnt och fridfullt, spelandes Journey på PS3, då jag ser att min älskling Jasmin springer in i vardagsrummet och sätter sig under bordet bredvid mig. Det är alldeles mörkt i hallen, eftersom bror skulle sova, så lamporna var släckta. Jag ba, Men Jasmin, vad är det? - Så ser jag något röra sig i ögonvrån. Jag kollar dit, och där står en svart katt och glor på mig med sina stora ögon. Jag fick f*nimej en hjärtattack, nästan. Äckel katt, låt bli vårt hus, du bor inte här. Det värsta är väl att den äter upp våra katkers mat, och klöser och river dem. 
 
Om jag haft en vattenpistol hade jag sprutat vatten på dig. Så du aldrig mer inkräktar i vårat hus. Fick ju jaga ner dig för trappan. Vet hut, ful katt.
 
 

Björn Borg underkläder - Una gift de Lemur

Kategori: Allmänt

 
Träffade ju Lemur igår, som sagt. Vi möttes som vanligt på T-centralen och gick sen emot Gamla Stan, som vanligt, fast stannade vid någon bänk påvägen dit istället. För han had eklipptid klockan 5, så vi skulle inte gå allt för långt, eller något. Iallafall, han bara, Det är lite sent, men grattis iallafall..-ta upp ur stor jack ficka-
Jag ba, Oh Björn Borg! Tack.
Han sa att det var försent att lämna tillbaka ifall storleken inte passade. Jag frågade när han köpt dem och han sa , ja för väldigt länge sen. Man bara, ojdå. Men det är för att jag inte haft tid att ses, typ. När jag fyllde år (2:a Juli) så var jag med familj i Stockholm. Sen efter det åkte jag till Malmö nästa vecka.
 
JA; JAG MÅSTE HA XS FÖR JAG ÄR SÅ J*VLA KORT ATT JAG MÅSTE HA DEN MINSTA STORLEKEN.
Lemur brukar säga att vi kan gå och kolla på kläder åt mig påv på barnavdelningen. Då blir jag ledsen och gråter. Dock så säger han alltid förlåt efteråt.

Musik: 8#Prince - ViViD WAVE

Kategori: Allmänt

 

1. Monochrome

2. GAME OVER feat.初音ミク
3. fake doll feat.初音ミク
4. take it easy feat.初音ミク
5. エレクトリック・マジック feat.鏡音リン・鏡音レン
6. Dream Creator feat.GUMI
7. PARTY KiLLER feat.巡音ルカ
8. TRAP × TRAP feat.初音ミク
9. Little Summer of Love feat.GUMI
10. IZAYOI feat.IA
11. SECRET GiRL feat.巡音ルカ
12. フカヨミ feat.初音ミク
13. HORIZON feat.初音ミク
14. ViViD WAVE feat.初音ミク

Oh, ViViD WAVE av 八王子P / 8#Prince lades upp på Jpopsuki.eu / Jpddl.com för någon dag sedan.
Märkte inte förrän nu, men aja. *smeka min kind*
Lyssnar på andra låten just nu. GAME OVER feat. 初音ミク / Hatsune Miku.
Än så länge är det magical sh*t. Oh nu började fake doll. Hm, nu har jag iallafall något att göra.
Ska lyssna på alla nya låtar, innan jag går till vardagsrummet och spelar Journey på PS3. Hihihihi.
 
 
Vocaloid / J-pop / J-techno? / J-electro?
Så fint att jag vill ta på mig själv.
 

Köpa köpa , vägen till evig lycka, I found it (?)

Kategori: Allmänt

Bror är borta tills fredag, så jag vet ej vad jag ska göra. Kanske ödla och gris vill se film? Kan iochförsig spela Pokémon eller Red Dead Redemption, eller vad det heter. Sen har jag mina cider som jag kan gå lös på, hihih. Nej jag är ingen alkis. Det är för övrigt mysigt att åka någonstans med familj och bara springa runt som små djur. På tal om ingenting....
 
Jag typ, saknar, salamander, ehum, jag, vet inte, vad. Aitai no endo. Det får vara som det är. Jag ska inte bry mig så mycket om det som händer i denna magiska värld. Finns så mycket som man inte kan göra någonting åt Bara att hantera det på det bästa sättet.
 
Övrigt: Jag vill hitta den där videon som bror visade för flera år sen. "Jag är dum i huvet, negativ apa. JAG SKA BAJSA I EN SKÅL!.
 
Övrigt2: Jag och Lemur kollade massa mackapärer idag. Och jag har kommit fram till, jag vill f*animej ha en Samsung Galaxy S4.
 

Äckel Päckel Toa

Kategori: Allmänt

Toa Nr1.
Hej, välkommen till toan, som hela världens befolkning har köat till och haft så bråttom med att kissa, att ingen lyckats kissa i självaste toaletten. 

Så kändes det när man gick in på toan på Max någonstans i Stockholm. Så fort jag kom in så bara flög p*ss doften upp i ansiktet och bara, Hej.
Sen så tog jag tydligen hundra år på mig. För Lemur stod utanför och väntade på sin tur, tillsammans med någon kille. Tydligen hade den andra killen petat på Lemur och bett honom knacka, men då hade jag precis låst upp dörren. Hade ju väska o allt med mig in som fastade i kläderna. Jag tinkle tinkle time-ade bara.
 
Toa Nr.2
Lemur blev akut kissnödig, så vi sökte oss till en toa och det slutade med att vi flög in till McDonalds. Sen så var det en såndär ful toa, betala 5kr eller 1+1+1+1+1 för att låsa upp. Lemur fick låna 5 enkronor av mig. Men dörren bara; Nej här kommer du f*n inte in. Så han fick be henne i kassan att öppna en toa.
 
 

Idag: Stockholm

Kategori: Allmänt

Idag ska Peli pelikan in till Stockholm för att träffa vän. Har inte haft möjligheten eftersom, jag var borta i Malmö i nästan två veckor. Sen så ...innan det var jag upptagen, tror jag. Men nu så är jag hemma och har vilat klart, typ.
 
Vi skulle gå på promenad, som vanligt. Vi brukar gå igenom Gamla Stan och hit o dit o fram o tillbaka. 
Sen så om det finns något ställe att fika på, då j*vlar. Jag gillar bullar.
 
De som varit snälla mot mig ska få mycket saker. *smeka min kind* 

Övrigt: Idag kom mystery gift som jag köpt till bror i födelsedagspresent. Vad bra att han åkte bort idag till Näsbjörn och Fredrik, och är borta tills Fredag. HIHIHI, DÅ GÖMMER JAG VÄL DIN PRESENT DÅ. Nej, den ska vänta här på dig.
 
 

*ta på min näbb* Jag är nog lite trött

Kategori: Allmänt

Trött, på massa saker och bara allmänt sömnig. Jag orkar nästan ingenting käns det som. Antingen är det psykiskt, eller fysiskt. Ingen viljestyrka eller så är det bara näringsbrist. Lite..typ..jag vet inte, är jag. Men det går över med tiden, antar jag. Råkade vakna sent idag också. Jag vaknade klockan 12 första gången och ba, Ja men inte så farligt, sover en stund till. Andra gången jag vaknade var klockan 15.00.
 
Imorgon kommer en sak jag köpt åt bror min i födelsedags present. Det är en aning sent nu, men iallafall. Tänkte att, jag har ju pengar, så det gör inget om det kostar rätt-så-mycket. Han kommer tycka om presenten iallafall. Det vet jag.
 
Övrigt: Det får räcka nu.
 

Söndag, spel / Åh en fluga

Kategori: Allmänt

Det känns inte som helg. Eller, söndag. Min tidsuppfattning är förstörd. Det är ledighetens fel. Men jag tänker iallafall njuta av den så länge den varar. Idag har varit rätt okej. Har varit ute med familj och fikat. Dock så har jag inte varit glad på hela dagen. Antingen så ordnar det sig, eller så ordnar det sig inte. Vad som än händer, så är det för det bästa.
 
Funderar på att spela något spel, men jag har så många att välja emellan. Jag måste klara Tales of The Abyss till 3DS någon gång. Sen så har jag Pokémon Conquest. Sen..så...så..fick jag ett spel av Sammy. 
Jag har all tid i världen, men har ingen tid över.
 

Söndagar gör mig.....
Övrigt: En fluga inkräktar på mitt rum, så nu j*vlar.
 

Anime, Fika, Salamander

Kategori: Allmänt

Igår såg jag och bror klart på Sword Art Online tillsammans. Vi hade tagit en paus, men såg på de 3 sista avsnitten igår. Det var en helt okej anime serie. Nu så vet jag inte vad jag ska göra. Vaknade rätt sent idag igen som..sagt.
Dock så kom vi iväg , hela familjen, och åkte till något Café typ i Botkyrka område,t något. Det var mysigt.
Åt en kanelbulle och en chokladboll. Sen så en flaska cider på det. Jag är typ mätt...men har inte ätit något annat. Min kropp kommer säkert att dö snart.
 
Iallafall, jag saknar salamander. Mer än vad jag borde göra. Men , that's okey. You are there, and I am here.
*se himmel* Kore ga saigo no haatobureeku.

Övrigt: Hej..då...hm..Hej.
 

Igår Idag och hej

Kategori: Allmänt

 
Hade inte sett Yatzy på ett tag, så tog en bild på henne när hon låg på grusgången. Först ville hon inte kolla mot kameran, så jag sparkade lite löst i marken så hon vände sig om. Det är därför hon ser så sur ut.
Iallafall. Igår var jag och bror uppe på Torekällberget och fikade....typ vid Storbackens Café eller något. Det var trevligt. Vi hade inget annat för oss iallafall. Jag vill äta mera sötsaker, för det är gott, men det kan jag inte, för jag orkar inte bli tjock.
 
Fru Gris ville göra något idag, men jag vaknade för en stund sen, så det är säkert försent för det nu. Ska väl gå ner och se om det finns någon mat, sen fråga om hon fortfarande vill åka någonstans. Det är bra väder iallafall.
Igår när jag och bror gick iväg var det sol, men så fort vi gått kanske 10 meter så försvann den.
 
Away with you, you're a pesky one, Kirameku.
Jag hatar söndagar. Jag mår aldrig bra på dem.
 
 

We are... 僕たちは

Kategori: Allmänt

 
 
Kollade på film med familj tidigare. Inte idag utan igår, för nu är klockan över tolv...hm...
Iallafall, vi såg The Imaginarium of Doctor Parnessus, elle rhur det nu stavas. Den var väl helt okej... Den hade bra handling och så... Men lite mind f*ck film. Pappa sa att man kan se om den någon annan gång, och det tänkte jag också på. Då förstår man nog lite bättre.
 
Spelade Transformice med bror nyss och sett på Pokémon Filmen. Nu ser vi Pokémon 3, eftersom jag inte har Pokémon 2 nedladdat.
 
Kanji de....Kanji de...Kanji de....
 

DU SER UT SOM MESSI

Kategori: Allmänt

 
 
 
Jag och Sammy skulle hjälpa hans mormor att rensa "träsgården" eller vad det nu ska kallas...utanför fönstret. Då kom det en grupp med massa barn. Banr ifrån Syrien, om de tnu heter så. Hur vet jag det? Jo, för att de frågade var jag kom ifrån och jag sa 'Sydamerika',och en av dem bara: KOMMER DU IFRÅN SYRIEN?
 
Jag; Nej, sydamerika.... Och han bara, jaha okej.
Sen stod de där i typ 5 min och skrek, du ser ut som Messi!! vet du vem det är?! För du ser ut som Messi!!
Man bara; Nej jag vet inte det.
 
De; OMG han vet inte vem det är!!!! Gillar du fotboll?!
Jag: nej det gör jag inte...
De: OMG HAN GILLAR INTE FOTBOLL! Har du spelat Fifa?
Jag: Nej...
De: Han har aldrig spelat Fifa.......
 
Man bara, MEN MÅSTE JAG DET ELLER?!
Nej, så sa jag inte, men snälla banr i världen, alla gillar inte sport.

De ville hjälpa till efteråt så..jag antar att det var en komplimang.
Eh, jag kollade på google nu vem det är. Vi är ju för f*n inte alls lika >:(
 
 

Näst sista dagen..

Kategori: Allmänt

 
Jag och Sammy hade inte ätit på typ hela dagen och Birgitta skulle lägga sig ganska tidigt, men hon var snäll och erbjöd sig att köra oss till Burger King. för hon ville ioc också äta där. Jag kommer bli rund, för jag har upptäckt en kärlek för hamburgare/cheeseburgare.

Iallafall: På vägen hem därifrån så körde hon förbi massa hus/byggnader för att jag skulle få se hur lite av Malmö såg ut. Det var mysigt. Sen så var det kul, för det var en pappa som gick över ett övergångs ställe med sina tre barn. Två banr gick bredvid pappan och dne yngsta långt bak och gick sakta över vägen. Birgitta ba: Men håll koll på ungj*veln istället.
 
Jag och Sammy började typ ASG åt det men...aja. Hon sa att som förälder måste man hålla koll bättre på sina barn. Vilket stämmer, men de tlät kul...hm...
 

Malmö - Semester - Salamander

Kategori: Allmänt


Jag åkte på Tisdagen klockan... 15.47 , tror jag, ifrån Södertälje Syd och kom fram runt 21-22 i Malmö C. Sammy kom och mötte mig på stationen. Hittar inte där så självklart, men iallafall. Vi åkte hem på en gång, umgicks och såg film. Sen så la vi oss rätt tidigt..

På Onsdagen skulle vi åka och handla saker. Vi gick på systembolaget och in i någon spelaffär. Samma kväll gick vi till ...Level, någon klubb i Malmö. Det var väl trevligt. Mötte några av Sammys vänner där. Vi åkte hem runt 1-3, minns inte. Tror inget hände dagen efter. 
 
Gisela och Jonas kom över någon dag, men kommer inte ihåg vilken. Och så träffade jag Sammys familj. Alla var trevliga små varelser. Det var på Torsdags kvällen eller på fredagen.... Men jag minns inte. Hm...

På lördag skulle vi få åka med Sammys mormor på Stena Line båten till Tyskland. HELT GRATIS, HIHIHI.
Vi fick såna där Gäst kort, och så fick vi äta gratis överallt. Buffé och personal mat. Vi handlade iof saker i shoppen. Vin , cider och små vodka flaskor som var goda, trots att jag inte kan dricka allt på en gång.
Senare på kvällen, efter att vi kommit hem igen, så skulle vi ut till WONK, tror det är den största ..gayklubben i Malmö. Sammy kände massa folk där iaf. Vi stannade till kanske 2...3.. Köpte med oss kebab och åkte hem.
 
Det hände inte så mycket mer efter det. Hans mormor kom hem på Tisdagen och sne dess har vi bara suttit och umgåtts lite och sett film. Jag hade det trevligt i Malmö iaf... Åkte hem 16.41 på Torsdagen och kom hem runt 22. Ludvig var borta på äventyr i 9 dagar.
 
 
 
 
 

Äntligen hemma ifrån Malmö

Kategori: Allmänt

HIHIHIHIHI. Varit borta i 9 dagar. Har haft det trevligt dock. Saknade min säng, familj och dator.
Aldrig åkt tåg sådär länge förut. 4 timmar och 30 min . Ja fy f*n . Orkar itne skriva om vad för mystery things som har hänt, gör det imorgon istället.
 
 

Om någon timme...typ..Malmö...

Kategori: Allmänt

Snart ska jag gå ner till ödle far och fråga när han ska skjutsa mig till Södertälje Syd.
Det är nästan dags att åka till Malmö och jag stressar sönder. Tänk om jag glömme rnågot viktigt.
Saker jag inte åker utan: Mobiltelefonen, ipod och min plånbok med alla kort. Kläder ligger i ryggsäcken som för övrigt är ful. Hm tar med mig PSP så jag har ngt att göra på tåget.

Måndag - 00.37

Kategori: Allmänt



Klockan är över 12. Det är Tisdag och jag ska åka till Malmööööööööööööööööö. Tåget går typ 14.30 och jag är framme 19.50 på kvällen. Bara för att det är några timmar kvar nu så...är jag typ...spännd. Hej.
 
Aja, hejdå.
Godnatt min kära dagbok.
Idag kysste jag min katt på munnen. Hon luktar jord.
 

Torte mus Torte mus, fina möss

Kategori: Allmänt

 


En fin video på två stycken möss. Helt orelaterat till något annat men aja.
Torte är en mus. Jag och min bror gillar videon och musiken. Min bror gillar musen till höger.
Hmmm.....

Imorgon; Malmö

Kategori: Allmänt

Nu är det bara en dag kvar, sne åker jag till Malmö. Eller, vid den här tiden ungefär, imorgon, så kommer jag att sitta med Sammy, Hugo och kanske Pelle. Hörde att Pelle är en skygg katt så.... Sammy och Hugo iallafall.
Sen så ska vi se Pippi, bestämmer jag. Sen får vi se vad vi ska göra mer... är ju där i 9 dagar så, vi lär itne bara sitta hemma. Men det ska nog gå bra och bli kul. Fick min SJ biljett idag också. Lite förvirrad är jag angående perrong och...så... men aja. Bara jag hittar rätt vagn och sk*t så är det inga byten. 
 
Övrigt: jag svälter ihjäl. jag har inte ätit på hela dagen.
Men vill väl tänka på figuren , hihihihi.
Nej, det är töntigt att låta lbi att äta bara för att man vill bli smal. Jag har itne ätit för att jag vaknade sent och inte hunnit. Det är mat snart dock.
 

Söndag: Lugn och snäll bäver

Kategori: Allmänt

Ogillar söndagar, bara för att de känns sega på något sätt. Dock så har dte varit rätt okej idag... Sett film och spelat med bror. Han och jag har börjat om på The Legend Of Zelda: Four Swords Adventures igen. Sen så har han börjat spela på sitt Final Fantasy XIII-2 som han köpte för några veckor sedan. Det är ett sånt där spel som det är kul att kolla på när någon annan spelar, så jag har ignet emot att bara sitta där.
Sen åt vi grillad lax med ris igen, som vi gjrode igår. Jag gillar typ itne fisk men, hihihi. Den här fick mig att smeka mig själv hela kvällen.
 
Mitt upp i allt skickade tydligen Näsbjörn en bild på en bäver med en motorsåg till bror. Ibland förstår jag inte hur de tänker. Usch och fy, tvi, äckel päckel.

///W/A//VE//
 

Tisdag: Resa till Malmö

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Så, nu är det bestämt. Bokade biljetter idag för att åka till Malmö. Salamandern Sammy var här för kanske...två veckor sedan? Tror jag. Min tisduppfattning går sönder när jag är ledig. Iallafall. Ska ner till Malmö på tisdag. Har varit i Skåne en gång innan, då jag träffade Lina. Åkte iochförsig med mamma då så, första gången ensam.
Men det ska gå bra, bara jag kan ladda min mobil, för jag tänker f*nimej itne åka utan att kunna hålla på med den.
 
Stannar hos Sammy i 10 dagar , tror jag....Hm...Kommer dit på Tisdag...9:e Juli... Och åker hem den 18:e...Jaja, 9 dagar. Ska ta med min hårddisk, för vi ska se Pippi Långstrump!


Egentligen föredrar jag att bara åka runt i Stockholm, eftersom mitt SL kort funkar då...Men..aja, nu ska jag ut på äventyr. 5 timmars tåg resa, wohoooo....

Övrigt: Jag ska åka till Malmö ensam.
 

Musik; Tommy February6 / RUNAWAY

Kategori: Allmänt

 


Give me more Than you're giving me now
I need more Find a way somehow
Don't be scared Don't just stand there and stare
I need to know that you care
 
All your lies So frustrating to hear
In your eyes I can see your fear
Don't be scared To come closer to me
You need to know that you're free

Runaway Just come and take me anywhere
Far away You know a place? Let's go there
Take away The feeling that I'm all alone
That's the day That I will feel like I'm home

Can you see the sunset, wake up the night
Can you free my love here for yor you tonight
This is real, we're ready, let's do this right
Runaway runaway runaway

We are fast, we're gone, we are out of sight
This could last some time,
we could be all night
This is real, we're ready, lets do this right
Runaway runaway runaway

I'll destroy Everything that I know
Kill my joy Welcome to the show
No control Over what you could be
Your secrets safe here with me

Runaway Just come and take me anywhere
Far away You know a place? Let's go there
We're OK Just living out our fantasy
So today Let's go a little bit crazy

Can you see the sunset, wake up the night
Can you free my love here for you tonight
This is real, we're ready, let's do this right
Runaway runaway runaway

We are fast, we're gone, we are out of sight
This could last some time,
we could be all night
This is real, we're ready, lets do this right
Runaway runaway runaway

 

Äckel päckel fågel

Kategori: Allmänt

Min bror var hemma själv förut och upptäckte massa skräp i vår trädgård.
Han ba, hur kom det dit? 
Sen så visade det sig att alla fula söta kråkor och skator bär med sig det i näbben hit.
Ni får gärna göra det om ni behöver äta. Men snälla, fula äckliga och söta fåglar, städa upp efter er. Det finns faktiskt en soptunna i närheten ifall ni är intresserade.....

Systembolaget / Dunk dunk i mitt lilla hus.

Kategori: Allmänt


Var på systembolaget för första gången idag. Jag ringde bara mamma och pappa sjuttioelva gånger. Nej men, en gång till båda. Alltså två gånger. Men det var bara för att jag inte visste var vodkan var någonstans.... Det slutade med att jag sket i vodkan, eftersom jag itne hittade absolut vodka, o får att det typ kostade lite för mycket, med tanke på att jag köpte 8 st cider åt mig själv.
 
Såklart fick jag visa leg eftersom jag tydligen ser ut som en j*vla 16 åring.
Det var inte farligt mycket pengar. Bara 135 kr. Nu sitter jag ute och dricker med fru gris och herr ödla. Vi ska...eller ja, herr ödla grillar. 
 
Jag har ont i huvudet, och det är inte alkoholen. Jag är less på världen.
*emo boy in the night* Jag känner mig ensam, men det är okej, kanske, eller inte, jag har marmota.
 
 
 

Musik; 8#prince / Dream Creator feat. GUMI

Kategori: Allmänt

 
 
八王子P
2013.7.17 Release
New Album「ViViD WAVE」

八王子P / 8#prince / Hachiojip
 ska göra ett nytt album. Jag har inte ens lyckats få tag på hans senaste...alltså den innan den här. Men skitsamma. Ja jag tänker vara lite grov i munnen. Den första låten som lades upp som ska vara med på Vivid Wave var Horizon feat. 初音ミク / Hatsune Miku. Dock så tyckte inte jag den var så bra...Aja, man kan inte gilla alla låtar.
 
Dream Creator feat. GUMI var fin dock. Har inte hört alla låtar än, men denna kanske blir favorit iallafall.
Varför kan de inte spela sånhär musik ute? Hihihi. Jo, för att japansk musik inte är speciellt känt i Sverige. men snart så, hoppas jag, någon, gång, i, framtiden...
 
J-pop, J-techno, J-electro.
 
八王子P / Dream Creator feat. GUMI
 

Spel, The Legend Of Zelda: Four Swords Adventures

Kategori: Allmänt





OMG! JAG HITTADE DE DÄR ADAPTER SAKERNA TILL VÅRA GAMEBOY! De låg i mitt rum.. Vad ligger inte i mitt rum iof. Mitt rum är som pippis träd.

Bror får gärna komma hem nu. Jag är ensam.

Ja detta behövde sitt egna inlägg.

Dålig humor. Ja hejdå då. Nej, stanna.

Kategori: Allmänt

Satt och kollade på Spiderman 2 och 3 idag, bara för att jag är ensam nu när bror är borta. Sen så...så..vill jag inte se på Pippi långstrump utan det senaste sällskapet. Iallafall.

Spiderman; Eftersom jag har världens sämsta humor och skrattar åt allt, tillochmed det man inte brukar skratta åt, så satt jag och skrattade åt Peter när han berättade för May varför Ben egentligen dog. För han såg ju så roligt förkrossad ut.

Exempel 2: Ja, jag såg sista Twilight filmen på bio. Följde med en vän som bjöd med mig. Iallafall... Det var en scen där de slängde in en unge en brasa. Jag höll på att ASG , men lät bli. Satt ju i en biosalong och ingen annan skrattade åt det..

What's wrong with me?
*smeka kind*

Katt katt, salamander , jag är onormal

Kategori: Allmänt



HIhihi. Trots att jag äter mig rund på tårta då syns armmusklerna. Igår satt jag och åt bulle typ o mamma kommer in o ba, vad stora armmuskler du har.
Jag ba, ehe...
Hon, de syns, tjusigt värre.
Man ba TACK TACK THANK YOU FOR NOTICING. Gör ju iof armhävningar varje dag typ, så, så, ja.

Övrigt, Idag förlorade jag och min katt Yatzy Instagram video oskulden. Bror är fortfarande borta med herr Näsbjörn.

Övrigt del 2.
Jag saknar Sammy mer än vad jag trodde att jag skulle göra.
Nej Ludvig, nu Håller du k*ften. Men Oj, så aggressiv.

Sist; Såhär går det när man har tråkigt.



Och jag ska vara 20 år gammal.

Fika / Park / Promenad / Fågel / Naket

Kategori: Allmänt

Jag: MAMMA, SÄTT DIG I BILEN FÖR NU ÅKER VI.
Mamma: Ja okej.
 
Nej. Jag hade ingenting hemma att göra så jag frågade mamma ifall vi skulle hitta på något. Vi åkte till...Saltå Kvarn? Jag vet inte. Saltå Café...eller något..? Jaja, vi fikade iallafall. Vi satt ute och blev attackerade av massa gråsparvar. Mamma bara, det är lite äckligt...men men.
Jag som har så dålig humor började nästan ASG, eftersom en fågel satt på en stol och såg jätte sårad ut efter det hon sa. Sen så sa hon ordet mongolid i en mening som också lät kul.
 
Ludvig, vad är det för fel på dig?

Sen åkte vi till någon...trädgård. Minns inte namnet på stället men det var väl trevligt. Vi gick förbi en park där det var massa halvnakna (shirtless) killar/män. Man bara, Eh vad händer här egentligen?
Den yngsta ställde sig sen upp och började jonglera. Man bara, jaha okej hejdå.

Övrigt: Hej,
 
 

Rökning, smoke in my face

Kategori: Allmänt


Jag har inget problem med folk som röker. Alla jag känner röker. Ingen i min familj då, men alla andra typ.
Det händer då och då att Lemur sitter på "fel sida" , så jag får rök i ansiktet och typ börjar gråta. Det gör ingenting för, jag kan ju bara säga till så fixar han det. Samma sak gäller andra vänner i allmänhet. Men när det är främlingar som blåser rök ut i luften så jag får det i ansiktet tänker jag bara såhär; Hej, jag lever också i denna värld, och vi känner inte varandra, men du borde tänka på var du röker och åt vilket håll det blåser.


Jag röker inte själv, men har lärt mig att tycka om doften, bara för att det påminner om olika saker.
Har en tändare som jag alltid går runt med. Fick den av Lemur för att den typ inte funkar. Men jag skulle aldrig börja röka själv. När mamma ser den frågar hon jämt, Du röker väl inte?
Jag ba; NEJ.
 
Do you like it in your face?
- Yes I like it any place.
 
 

Igår; 20 år / Tårta / SkyView / Aitainoendo

Kategori: Allmänt

 
Ja som sagt. Mamma fyllde år förra veckan, så att åka till Globen och ta den där..SKyView turen var hennes present också. Innan vi åkte upp, hon ba; Ni har väll inte svindel? Man ba, nej inte vad jag vet.
Och det slutade med, att vi överlevde. Efter det åkte vi in emot Centrala Stockholm, eller vad man ska säga, för att äta Thai buffé. Wehooo. Åt mig mätt på nudlar och ris.

Efter det åkte vi hem. Jag och bror låg som förlamade i soffan eftersom vi var tvungna att stiga upp tidigt.
Pappa gjorde tårta som var filled with magical sparkling dust. You taste like sooth and poo. :'(
Och sen lite ...jordgubbsvin på det. Men nej, Ludvig har inte lärt sig att dricka vin än. Jag fick ta en cider istället..
 

Idag; Bror har åkt bort för att vara med sin Näsbjörn på landet. Jag och mamma är ensamma hemma, så vi kanske skulle göra något. Se film eller göra någon typ av utflykt. Jag orkar itne sitta hemma här hela dagen.
 
Övrigt: När ska jag ner till Malmö tro? Det vet varken du, eller jag.
 

20 år + SkyView @ Stockholm - Globen

Kategori: Allmänt

 
Dubbel-bild. Jag ser fanimej inte vuxen ut någonstans. Jag är som en pojke med ansiktshår.
Idag fyllde lilla Ludvig och bror 20 år. Först frukost på sängen, som alltid. Nej jag bor inte själv än. Och.
Iallafall. Först det, sen så åkte hela fmailjen in till Stockholm ... Vi åkte SkyView saken i Globen. Det var trevligt men jaja. Jag har inte skräck för höjder, så det gick bra. Där uppe tog jag massa bilder. Det var några tjejer där ifrån Frankrike som ba, Can you take a picture of me and my friends?
jag bara, Um..hm *ta kamera och ta bild på dem*
 
Sitter hemma nu efter en fin liten dag. Kommer mer bilder imorgon (senare idag) bara för att.
Hej, hur många stavfel kan man hitta i den här texten. Typ hundra.
 
Övrigt: Yatzy kom hem idag efter 3 dagar..
Min älskling, du ska bli instängd nu. För springa bort igen, gör du fan inte.
 
 

僕たちは/ We are...

Kategori: Allmänt

 
Vad händer idag?
Det vet varken du, eller jag.
Varken Peli eller marmota vet.
Eller Nonos båda bröder. Men till Globen ska vi iallafall.
 
- Fortsättning följer.
 
*Pokémon avsnitt*
 

Salamander / グレーゾーンにて。

Kategori: Allmänt

 
"Gungar och leker cp."
Hebi to Peli.


Så, nu ringde nyss en magisk Salamander, så blev väl lite piggare. Ska snart gå ne roch äta lite mat, men orkar egentligen inte röra på mig. Och så undrar jag vart min älskling är. Hon ha rvarit borta i tre dagar nu... Dock så brukar hon springa bort på sommaren, men iallafall. Iallafall.......... Det var ett tag sen jag kände mig lugn och trygg och all den där skiten på ett sådant sätt som när jag var med Salamander. Det är väl trevligt. Inte Koi Sama Shiito.
Koi Sama Shitto tycker jag.

Övrigt: Jag ska sluta äta sötsaker.
 
wowaka feat. 初音ミク / 「グレーゾーンにて。」
wowaka feat. Hatsune Miku / In The Grey Zone.
 

Oj det är måndag... Blue / Green

Kategori: Allmänt

Har ingenting att göra idag. Jag vill se Scary Movie 5 på bio med bror. Det är fortfarande rätt tidigt, så gott om tid att åka in och köpa biljetter iallafall. Annars får jag väl sitta här och kolla ut genom fönstret och se på de fina fiskmåsarna. Nej.

Hm imorgon händer något som jag inte ens tänkt på. Tiden går för fort att jag glömmer bort vissa saker. Eller så är det för att det inte är lika viktigt längre som när jag var liten. Förut så när jag va ryngre ba; åh jag önskar mig massa spel och den här vill jag ha, och det där. Och så typ avskydde jag att få kläder. Men nu blir jag typ glad över att få kläder. Spel köper jag på egen hand när jag vill iallafall.
 
Hej jag heter Ludvig och imorgon är jag ingen tonåring längre.
 
Övrigt: Jag är hungrig.