lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Kläder: H&M / Men nehe, skit it då.

Kategori: Allmänt

 
Detta var den enda bilden jag hittade på en tröja jag köpte, och inte ens den är det. Närmsta jag kunde komma. Min ser ut sådär, fast man kan inte knäppa upp den. Så om någon säger, öppna skjortan, så kan inte jag det. För det ser varken ut så, eller är en skjorta. Sen så hittade jag ingen bild på den andra törjan, så det skiter jag i,för jag orkar inte ta bild själv.
 
 
 
 
 

Bio: The Mortal Instruments: City Of Bones

Kategori: Allmänt


Förmiddagen: Jag och Fru Gris åkte till Skärholmen och köpte kläder, igen. Det känns som jag gjort det rätt ofta nuförtiden. Aja, nya kläder är alltid kul. Jag hittade kläder på H&M som jag köpte... En tjock tröja, en tunn tröja som man kan ha ovanpå en t-shirt, mössa och vantar. JAG SKA LÄGGA UPP BILDER SEN.
 
Eftermiddag / kväll: Jag och bror hade ingenting speciellt för oss, så vi tänkte att vi kunde gå på bio. Vi klädde på oss ytterkläder och skuttade ut genom dörren, never to be seen again, tills vi kom fram till Sergel bion efter ungefär en timmes resa. Vi besätmde oss rätt snabbt för att se The Mortal Instruments: City Of Bones. Men det var typ två timmar kvar tills den skulle börja, så vi gick till Harry's , eller något sånt. Tog en cider...och..vodka drink. Jag drack en Isbjörn för första gången.
 
Filmen: Som vanligt så gillade jag filmen jag såg på bio. Ja Ludvig, vilken överaskning. Men den var trevlig. Bitch Queen var med. Iallafall. Det märktes ju på en gång, med tanke på titeln, att det kommer komma en till film, förmodligen. Dessutom slutade det typ så.... + att det fanns mycket i filmen som inte verkade..få något slags avslut.
 

Pendeltåg, fy skäms / hörlurar

Kategori: Allmänt

 
Det är alltid så jobbigt de dagarna då pendeltåget är så fullt att man gnuggas emot massa människor. Jag stod upp typ hela resan, Det var bara två stationer som jag fick sitta. De två sista. Men det gör ingenting, bara jag kommer hem. Fick för övrigt prata med Fröken T på bussen till T-centralen. Vi har inte pratat på en hel vecka, trots att vi går i samma klass, si vi satt på bussen och ba, Så, hur har du haft  det förra veckan?Så illa var det. 
Det känns på något sätt när klassen är samlad..för...de...är de personer jag är mest van vid...trots att jag inte pratar så mycket med alla. Har dock pratat med de flesta nu. Alltså, en riktig konversation. Iallafall, pratade lite med Fröken Si påväg till pendeltåget också.
 
När jag kom hem till Södertälje så gick jag direkt till Luna Gallerian. Jag har behlvt köpa nya hörlurar, för att mina har gått sönder. Och jag hittade ett par som jag tyckte såg okej ut. De kostade 229kr, så ... jag förväntar mig att de håller iallafall lika länge som mina förra som kostade runt samma. 

Skola: Massa studiebesök

Kategori: Allmänt

 
Jag fick sovmorgon idag, som tur var. Annars hade jag inte suttit här i detta nu. Jag var först vid samlingsplatsen, som vanligt. Typiskt dig Ludvig. *smeka kind* Ja, men, hellre för tidig än för sen. Dessutom så vill jag ha tid på mig att hitta och sånt. Men det gick bra. Sen kom det fler och fler.... Iallafall.
 
Studiebesök 1.
 
Något bibliotek vid Fridhemsplan. Jag kommer inte ihåg vad det hette, men det var väl.....väl.....inte kul. Alltså jag tycker det har varit lite väl mycket flyga-runt-i-stockholm denna vecka. Nu skulle vi bli guidade på ett bibliotek, hallå. Vi gjorde uppgifter..ehem...de andra gjorde för de satte sig vid en dator och letade svaren. (Man fick, så inget fusk här inte).
Sen var det lunch och...jag hade såklart glömt min plånbok hemma, EFTER att jag beställt pasta med tomatsås. Herr S betalade dock åt mig. Väldigt snällt. Han sa att han bjöd på det, men det känns inte rätt för mig, eftersom det inte var en liten summa pengar. Typ 80kr, för de gav mig bröd trots att jag sa nej tack. De hörde väl fel.
Men vi löste det med att jag betalar tilbaka på måndag i kontant.  Vi åt tillsammans... hihihihi.
 
Studiebesök 2.
 
Mångkulturellt centrum i Fittja. Varning för ras. Alltså det var väl inte det roligaste att lyssna på. Sen så var hans självutnäm

För framåt

Kategori: Allmänt

 
Nu blir det många såna här ...konversationssituationer. Och jaja, nu får det vara så. Det händer alltför ofta att någon skriver och det blir på detta sätt:
 
Kille: Hej, snygg :)
Jag: Tack!
Kille: Vill du ses? Vad gillar du för sex? Får jag se din k*k? Här är min - skicka bild -
Jag: *blocka*
 
Alltså herrejävlagud. Jag sa tack, inte kom och kn*lla mig.
Det funkar inte på de sätt som vissa folk tror. Det finns inget attraktivt med att tvinga sig själv på någon sådär. Man ska kunna ha en normal konversation som inte behöver involvera sex. 
 
Sen så, som inte riktigt har med detta att göra, så chattar jag helst bara med folk som har facepic. Det har inte att göra med utseendesfixering, utan mer att jag vill se vem jag pratar med. Jag struntar blankt i om du är "diskret och vill vara hemlig". Ja men, som jag skrivit en gång förut. Jag skulle aldrig kunna ta en fika med någon som är diskret. För liksom, du skäms med att visa vem du är, alltså skäms du att synas med mig. Och vad är meningen med att träffa någon eller chatta med någon som inte vågar stå för att man pratar med en? Sen så finns det väl fler anledningar till att man inte vill visa sitt ansikte, men, skärpning.

Öppet förhållande finns inte.

Kategori: Allmänt

 
 
För någon dag sen så var det en man som skrev till mig, I won't say where, och bara,
 
Han: tja! snygg!
Jag: Tack tack.
Han: Skulle du vilja träffas och mysa? (Typ, minns inte)
Jag: Ehm, du är ju gift. (Det stod på hans profil att han var gift)
Han: jo men vi kör öppet...
Jag: Eh, varför gifte ni er då?
Han: - inget svar - 
 
Liksom. Har man gift sig så gifte man väl sig av en anledning? Annars är det väl ingen idé att vara ett par. Just av denna anledning så tror jag inte på det folk kallar för "öppet förhållande". Jag har som sagt hört talas om öppna förhållanden, men öppna äktenskap är ju bara stört och helt...över styr. Om du har ett "öppet förhållande", som för övrigt inte existerar eller någonsin kommer att göra det, så betyder det ju "hej jag får ligga med vem jag vill och dejta vem jag vill, men vi är ett par, bla bla bla" Eh nej det är ni inte. Att ha ett öppet förhållande är samma sak som att vara singel, bara det att man låtsas vara någons.
 
Kortfattat: Öppna förhållanden / äktenskap finns inte. Det är en ursäkt för att få träffa andra.

Skola: Studiebesök

Kategori: Allmänt

 
Idag åkte vi till Nyckelviksskolan, eller något. Det var väl...sådär...Ja jag bara klagar jämt, men det får vara så nu. För det första har jag inte mått bra idag. Varken fysiskt eller psykiskt. *gunga fram och tillbaka i tvångströja* Jag kom fram en timme för tidigt, men det gjorde typ Herr J också, så jag hade någon att prata med en stund. Alltså, vi sprang runt massor på den där skolan, hela dagen, och gjorde lite halvjobbiga uppgifter. Men i det stora hela så var det väl intressant. Det var mycket hantverk och så..... Skapande och sånt....ja....
 
Imorgon är de tännu mer studiebesök, yaaay. Nej, jag, förlåt, hatar att samlas på ställen som ...alltså... jag tycker inte om att de bara, Ah men vi ska samlas vid den gatan imorgon, ta den bussen och den T-banan dit och dit, gå sen dit. Man bara, men , ni erbjuder inte ens er att typ...hjälpa....så.. Men aja, hittills har jag hamnat rätt, men imorgon är det annorlunda. Som tur är föreslog några i klassen att vissa , om man behövde, kunde samlas en stund innan vid en mera exakt plats. Så, dit ska jag imorgon. Hittar jag inte tänker jag inte leva mer.
Sen vad jag vet, så kommer jag bli ensam i helgen. Jag typ....mou ii.
 
 

Skabb

Kategori: Allmänt

 
Det finns faktiskt de djur som ser lite söta ut när de är skabbiga och så. Har sett katter som är lite...typ..jag vet inte. Halv skabb och halv något. Det är gulligt. Sen så är det fint när råttor ser lite ...när man ser att de är vilda. Ludvig, du är inte normal. Nej, men jag tyckte att jag skulle dela med mig av denna onödiga information.
 
Och helt irrelevant till detta. Imorgon blir det jag vet inte vad i skolan. 
Varje morgon när jag går förbi pressbyrån så får jag nästan ett ryck, för att det luktar typ nybakta bullar ifrån affären. Man bara, åh...... Jag vill ha, men jag kan inte tugga ordentligt. Sen så är det så mycket socker i det.... Och mitt i veckan... Ludvig, sluta leka skötsam. Ja, men jag äter ju massor när Grisödla köper hem. 
Hihi nu hörde jag ett alarm ifrån brors rum. 
 
Juste, jag har lite att skriva i min book of mystery...

Skola: Friluftsdag / Njae

Kategori: Allmänt

 
Okej, då var den dagen avklarad. Det gick bättre än vad jag väntat mig. Dock så går jag och friluftsdagar inte ihop. Jag har bara dåliga minnen av dem. Det blir alltid...konstigt..på något sätt... Så det slutar med att jag bara vill bort. Men idag var det rätt så okej. Var med Fröken E typ hela morgonen. Vi åkte en tidigare buss, för en lärare sa att det var okej. Dock så resulterade det till att vi fick vänta i kylan längre än vad vi egentligen skulle ha behövt. 
 
Aktiviteter: Fotboll - för de som ville spela. Resten skulle vara hejarklack, men jag och några till gick en liten sväng runt hela alltet. Hah, det var lite kul, för vår lärare ba, ni som inte vill vara med kan ju gå en liten runda? Då ska vi se här på kartan vilken sträcka.... 1300 meter blir bra. Få se vad spåret heter... Barnspåret...
Alla i gruppen ba, HAHAH jaha..okej..då ..går vi väl då. Och så skaffar alla en gå-kompis. Håll i handen så ingen kommer bort.
 
Längs med spåret satt det bilder på barnprogramsfigurer..... Nalle Puh....Bamse...Kalle Anka. Sne så gick vi förbi en stolpe med en smurf på sig. De andra bara, Åh kolla en smu....MEN VARFÖR ÄR HAN VIT OCH HAR EN BLÅ MÖSSA? Det är ju tvärtom.
 

Aktiviteter: Tyst-vandring. Ja, Tyst-vandring. Vi gick en lång sträcka, helt tysta. Vår rektor ba, Detta ska bli en tyst runda, så man kan fokusera på ljuden och det man ser. Gå in i er själva och reflektera. Jag gick tyst hela rundan, it's not like I have trouble being quiet..... Aja. Jag hade massa tankar i huvudet istället. Tack för det. Hon ville prata med en när man kommit tillbaka. Hon sa att det är svårt att stänga ute tankar. 
 
Övrigt: Blir typ glad när jag ser el figur of mystery. Fick vara rätt mycket med idag , trots att det blev lite gruppuppdelat och så, trots allt. Men i stort sett så var dagen okej.

Pendeltåget hem, fy skäms. klaga.se

Kategori: Allmänt

 
Jag satt så fridfullt så och gnuggade mig då och då emot sätet. Det satt en kvinna mitt emot mig, och plötsligt börjar hon typ prata rakt ut i luften, jag bara, ehm pratar hon med mig? För det där är ju inte svenska iallafall.
Men hon satt och pratade med någon som satt BAKOM mig. Alltså helt seriöst. Hur tänker folk? Varför satt ni och skrek tillvarandra med mig emellan, istället för att sätta er bredvid varandra. Alltså om det var en station så hade det varit mindre jobbigt, men nu var det sådär kanske hela resan. Så ja, lite irriterad blir man. Idioter. Sen kom det en grupp killar som skrek och hade sig. De hade tillochmed en tidning som det slog så hårt de kunde emot ett säte. Ibland stör jag mig så mycket på folk att jag typ....vill..låsa in mig och äta godis. Men jag äter inte godis, för de tär så mycket socker i det. Så illa är det.

Oj vad det blåste idag

Kategori: Allmänt

 
Jag tog min nya jackas oskuld idag. *smeka den lätt* Ja , jag gillar dig. Det är inte min vinterjacka dock. Detta är en jacka jag köpte i fredags. Det ser ut som en jeansjacka...nästan. Det är en tunn jacka som jag tänkt att jag ska ha på hösten och våren, då vintern inte har flugit på mig. Iallafall, jag hade den på mig idag, men jag frös ju fanimej nästan ihjäl iallafall. Men att ha vinterjackan nu när det inte ens är vinter kommer bli för varmt. I skolan så skulle jag och Herr S sätta oss ute, för att det var fika paus / rast. Vi gick ut och bara, nope, f*ck this. Han: Nej. ska vi gå in istället? Jag: Ja tack. Så vände vi och gick in. Vi kom så långt som till dörröppningen. Ja jag är lite grov i språket idag, men det är ju nästan istid här. 

Och imorgon ska vi vara ute hela dagen. Jippie! Jag hoppas att det inte blåser lika mycket då. Sen så kommer det börja att regna imorgon bara för att jag sa / skrev så. Aja, det stod att man skulle ha med sig extra kläder typ. Sen så stod det att det fanns en bastu där. Men jag är inte jätte förtjust i att bada bastu, eller att visa upp min kropp to strangers. *täcka över kropp med handne, trots att jag sitter här fullt påklädd*

Skola: Friluftsdag

Kategori: Allmänt

 
Imorgon är det Friluftsdag exakt hela dagen. TJOHO vad kul! Jag är så himla peppad att jag snart går och gnuggar mig emot saltet. Haha oh, en annan sak. tar det sen... Men iallafall. Som sagt, friluftsdag imorgon. Det fula är att vi ska åka iväg någonstans. Jag vet inte hur man tar sig dit, men vi fick någon slags lapp om hur man ska åka. Dock så var det typ samling vid bussen, så det är väl okej. Jag ahr inte varit med på en friluftsdag sen..i grundskolan, och inte ens då deltog jag ordentligt. Det var hemskt. Allt var hemskt. Men med denna skola så är det säkert okej. Min grundskola var ju..få se.... Om vi ska låta lite aggro. Den brann en gång i tiden och det gör inte så mycket om det hände igen. Alltså att den försvann :) Sen så ska väl inga personer skadas. men liksom. Ja, kort sagt. Äckel päckel skola. Punkt. 
 
Tillbaka till the mystical day of mysteries imorgon. Aktiviteterna var ju väldigt få. Det fanns antingen fotboll, eller skogsvandring eller vadfan. Sen så stod det något om att de som inte spelade skulle vara hejarklack eller något. Man bara, jaha....okej..men..jag...tar nog en karta...och går runt och smeker träden istället....
 
Men det ska väl bli trevligt. Dock så hade jag det sämst i fredags på den här tipsrundan i Björnö Naturreservat, men det var för att jag nästan dog av ensamhet. Denna gång kanske det blir annorlunda. Jag antar att vi inte kommer delas in i grupper igen.
 
Övrigt: Nu till det jag tyckte var kul. Ja, min humor är inte så normal. Igår satte sig Fru Gris i soffan med mig och ba, har du något kort och kul man kan kolla på? Det är lite för sent för film.
Jag ba, Ja men....jag vet inte, det är ganska sent nu för något överhuvudtaget...
Hon: Ja men har du inget avsnitt av Förhäxad du inte sett än då?
Så det slutade med att vi kollade på ett avsnitt. Och jag började nästan ASG, för att...Piper (En tjej) gick förbi sina systrar och Prue (en syster) ba, Vem är det? Vad heter hon nu igen? Pipper?'
Jag ba: ................*försöka att inte ASG rätt ut*
Jag har så dålig humor. Hjälp mig. Nej, det får vara så.
 

Ord, magiska och utterly weird. Utter

Kategori: Allmänt

 
Jag tycker att det är lite...... jag vet inte, när en kille kallar en tjej för brud. Eller när killar i allmänhet kallar tjejer för brud. Jag tycker brud låter så... jag vet inte. Exempel: Den där tjejen är väldigt fin. Eller: Den där bruden är väldigt fin. Det blir liksom....det är ju i princip samma mening, men brud låter på något sätt sämre. Eller, jag vet inte. Sen så om tjejer gillar att bli kallad brudar och så, så är det ju en annan sak. Jag säger iallafall tjej eller flicka. Fast...flicka..låter så litet...som typ...en flicka i 6 års åldern. Så nej, det får duga med tjej. jag är inget peddo.
 
Alla ba, men Ludvig, fy skäms. Nej inte fy skäms. Jag tycker bara att brud låter konstigt. Sen så finns det några ord jag tycker är skitäckliga på vissa sätt. Som till exempel läcker. Eller läckert. Det låter så äckligt och jag tål nästan inte det ordet. Anledning: Det har hänt fler än en gång att en av världens mindre fina gubbar ba: Du är läcker. Alltså, komplimang som komplimang, men "Du är söt" funkar ju. "Du är läcker" låter som .... fy usch blä och fy, vad du ser god ut. 
 
Sen så finns det lite...mindre barnvänliga ord (nästan, ja men typ) som jag inte tänker skriva här. Alltså de är ju inte farliga på det sättet. Men de orden är bara........

Världens mystiska människor

Kategori: Allmänt

 
Flicka1:

Jag satt och spelade / kollade film eller vad jag nu gjorde. Så skriver en tjej och
Hon: hej :)
Jag; Tjoho!
Hon: jo jag tänkte att man kanske kan få elektronik av dig?
Jag: Ehm, hur menar du nu?
Hon: -skicka bild på en iPhone5-
Jag: Ska jag köpa en sån åt dig menar du?
Hon: ja asså om det är okej för dig
Jag: Eh, nej -.-
Hon: okej :( du är snygg jag är bara 15 o bor i stockholm
Jag: Jaha vad kul!
 
Försökte hon sälja sig själv eller i slutet? Eller, försöka smöra / göra sig tillgänglig för att jag skulle köpa en iPhone5 åt henne? Lycka till flicka lilla med ditt liv.
 
Flicka2:
 
Jag satt denna gång också och såg film eller spelade, så skriver en ny mystisk liten tös.
 
Hon: Mina underkläder är våta
Jag: Häng dem på tork då, omg.
Hon: Fan vad bra tips, tack!
Jag: Varsågod!
Hon: asså vi körde en sak, jag skulle aldrig säga sådär på riktigt så bye
 
Det är väl alltid trevligt när folk är sociala, men ibland får det vara någon slags....jag vet...inte...
Skärpning! 
 
 

Seg Söndag

Kategori: Allmänt


Trots att veckordagarna då jag har skola inte är farliga elle rjobbiga, som jag tyckte att de var förut, så gillar jag fortfarande inte söndagar. Söndagar är såna där dagar som......som...som luktar hemska saker. Och det känns som...som... onda ting. Har inte varit produktiv alls idag, förutom att ha gjort en kort "test-låt" i logic X pro. Iof så satte jag mig ner och organiserade alla papper i min väska. Innan så låg de ihopknöcklade i väskan. Nu är det vikta så fint att de som ser dem kommer bli rörda till tårar. Och det står skrivet på dem vad det är för något.
 
Min arm har somnat och sover fortfarande, trots att jag inte har gjort något alls. Den är jätte obehagligt. Jag har ju den...liksom helt normalt, så varför sover den? Det känns skitäckligt och jag är lite ledsen pågrund av det. Bror är fortfarande med sin Näsbjörn. Jag har varit ensam hela dagen....eller ja, hela helgen.
Nej, att umgås med släkten räknas inte, eftersom jag inte är social på det sättet. De är inte INTE trevliga att vara med, det är inte det jag säger. Jag säger bara att Peli har varit ensam mycket på sista tiden.

Program: Logic X Pro

Kategori: Allmänt


Vaknade klockan 10 imorse...eller jaja det kanske inte är morgon då... Mer som...lunchtid. I vilket fall, så vaknade jag vid den tiden. Jag tänkte igår att jag skulle försöka mig på Logic X pro lite mer och iallafall få något litet gjort. Det behövde inte vara bra, men ville testa så att jag har någon liten aning om var saker o ting sitter. Det gick väl sådär...men det är väl mest bara basic saker. Herr S måste nog visa mig lite mer om vilka effekter man kan ha o var de finns. Men det är såklart roligt att leta runt lite själv också. Jag testade lite iallafall och sparade ett fult projekt. Men det tog en stund för jag är en sådan nybörjade musik program. *gråta* 
 
Nästa lilla steg är att hitta ett vocaloid program. Jag vill testa att lägga till lyrics/vocaloid. Det finns ju de vocaloid låtar som inte är så jätte avancerade. De är fina om de låter lugna och simpla, yet utsukushii. 

Musik: 椎名もた (ぽわぽわP) ALBUM

Kategori: Allmänt

 
Jag trodde att 椎名もた / Shiina Mota var en ny vocaloid, men det var tydligen ぽわぽわP / PowaPowaP som går efter sitt riktiga namn. Låten MOSAIC var isåfall...med..GUMI, om jag ska gissa vilken vocaloid sm användes. Iallafall, Shiina Mota ska släppa sitt andra album som heterアルターワー・セツナポップ」/ Aruta^wa^・setsunapoppu. Tror det betyder Arta wa moment pop? Jag vet inte.  Gillade alla låtarna jag hörde i Crossfade.
*smeka min kind* Ska sitta och vänta på att albumet släpps. Shiina Mota använder sig av fler än bara en vocaloid...person... Har hört att han använder GUMI, Hatsune Miku och Rin.
 
Övrigt: Kollar på Sagan om Desperaux eller hur det nu stavas. Den där filmen om den fula musen med för stora öron. Imorgon är det skola igen och det...är helt okej. Förut så var det: Åh nej inte mer skola, jag orkar inte...
Men nu är det typ: Ny vecka, nya möjligheter.
Sen så......har jag inget emot att se Sugar Glider.  Blir så lugn / glad av att se honom. 
Bla bla bla, samma sak varje gång. Nu ska jag leta glass att trycka i mig.
 

Igår: Mariefred

Kategori: Allmänt

 
Igår fyllde min moster år, så vi åkte till Mariefred och åt middag där.... Bror var inte med, för han är fortfarande hos sin Näsbjörn. Han har varit där ända sen i fredags. Jag tror att pendeltågen fortfarande är.....inställda, men det är inte därför han inte kommer hem. Förstår såklart att han vill vara med Nosebear. Iallafall, jag har inte träffat mina kusiner på flera år. Har inte ens chattat med dem... Dock så såg jag en av dem på pendeltåget för någon dag sen, men vågade inte peta på honom. Han sa att jag kunde säga hej nästa gång, även om han ser sur ut eller något.
 
I det stora hela så hade väl Peli trevligt, men jag är inte så...speciellt social emot folk jag inte får lära känna bit för bit...en i taget... Jag börjar ha enkelt för att prata med folk i skolan, men det är för att det sker i långsam takt och inte bara " Hej, sätt dig här med denna grupp och prata loss som om det inte fanns någon jävla morgondag." I skolan är det ju namn/presentations-övningar...så... Men aja..... 
 
Vilket är lite synd... när jag / vi var små så kunde jag och en av mina kusiner umgås jätte bra. Vi hade skitkul jämt och så. Våra familjer åkte alltid utomlands på semester och nu är det som om vi aldrig träffats. Tyvärr.
 
 
 

Alltså... Gud finns ju inte... Min åsikt iaf.

Kategori: Allmänt

 
Igår när jag satt på tåget hem så kom det en man i kanske 35+ årsåldern och en äldre man på kanske 60? 
De yngre hade skånsk dialekt, tydlig dialekt, så jag ba, ooooh. Jag gillar den dialekten..så..ja..aja. Iallafall.
Gubben började prata om att han hade problem med alkohol och droger förut. Att han var en alkis och pundare med andra ord. Men ha rvarit nykterist sen två år tillbaka. Sen så började han prata om att han vände sig till Gud. Och att han var i Afrika och var med om när två döva fick hörsel tillbaka, för att det var guds vilja. Alltså snälla, tror folk verkligen på sådant? Fru gris tror på gud och ber och så, men det är inget som stör mig. Men när folk verkligen...är sådär äckligt troende att....ja...alltså..jag förstår inte. Folk får väl tro på exakt vad de vill, men jag vill inte ha med överreligösa att göra. Gubben sa sen att han var på någon mässa, där han lade handen på en mans axel och sa, bla bla bla heliga kristus, omfamna denna man. och mannen hade fallit framåt av förlamning. " kraften var så stark att han behövde föras iväg till sjukhus." Jag ville blockera ut allt det där ologiska och dumma pratet, men min iPod och mobil hade dött, så jag hade ingen musik, o de skulle av nästa station ändå.

Min åsikt: Det finns ingen Gud. Folk ber till någon som inte hör. Om vi säger såhär, du mår dåligt och så , du ber till Gud om förbättring. Ingen magisk lysande hand kommer komma ne roch hjälpa dig. Vill man ha ändring i sitt liv får man fixa det själv eller med hjälp av andra. Folk får tro på vad de vill. Har de sina åsikter om gud så har jag mina.  Om det funnits en gud så hade det väl inte funnits så mycket hemska saker? Eftersom folk ber att sådant inte ska finnas? Ingen gud.
 
Det är nästan lite läskigt hur långt folk kan gå med sin religösa tro. 
 
 

Helg: Inget händer ju.. / Usch , fin låt

Kategori: Allmänt

Jag har inte jätte mycket pengar kvar. MEN FÖRVSInn äckliga fula fluga, som precis flög upp i ansiktet på mig. Seriöst. Varför? Hej, det skulle vara jätte kul att flyga runt i ansiktet på folk, för de tycker ju om det. Hur tänker insekter egentligen. Skärpning. Iallafall, bror är inte hemma. Han är typ ute och dricker med sina vänner. Jag har ingen att dricka med.. *rita med pinne i mark* Jo men, var på after school i måndags typ. Sen så pratades det om att göra det idag, bara för att det är helg. Men med tanke på "utflykten" så blev det inte av.
Seb så har jag ju Ödla och Gris här hemma att dricka med.  Dock så är jag ingen alkis, bara för att jag gillar att dricka. Jag kan liksom gå utan alkohol i flera tusen år om jag vill. Men en kall cider då och då är aldrig fel.
 
Det vart så stressigt efter skolan. Jag skulle ta tunnelbanan ifrån Slussen till T-centralen. Tänkte typ, ja men nu ska man hem utan musik, för både mobilen och iPoden har dött. Livet är så kul *emo*
Men då....flög Sugar Glider in genom spärrarna och vinkade till mig och ba, Hejdå Ludde! För hans tåg kom precis in, så han hade bråttom, men sa iaf hejdå till mig. Peli no kokoro wa...supaaku...

Nu kom Yatzy, min katt. Nu ska vi kyssas. Hon är min flickvän trots allt.
Hejdå bloggen. *stänga min dagbok*
 

Skola: "Tipsrunda" åt helvete, förlåt

Kategori: Allmänt

 
Imorse tog jag bussen till Liljeholmen och åkte därifrån till Slussen. Vi skulle träffas vid en busshållplats nere i underjorden. Jag var tvungen att ringa till Fru gris och min lärare , bara för att jag hade inte den blekaste aning om var busshållplatsen låg. Tillslut kom jag rätt.... Så det gick ju inte helt dåligt. Sen så åkte alla klasser iväg till Björnö naturreservat. Jag fick...träffa Sugar Glider lite.. Han stod med några andra. Jag gick fram och typ pet/kittlade honom i midjan. Då vände han sig om och la armen runt om mig ett tag. Då dog jag, kan jag ju säga.
Peli no kokoro wa supaaku. 


Sen skulle alla klasser ställa sig i led... Och första personen i varje led skulle bilda en grupp.
Min grupp var trevlig och så... De sa massa saker som jag nästan började ASG åt. Dock så var jag ensam hela dagen, eftersom jag inte hade någon att prata med. Jag kände inte...att jag kunde prata med dem på samma sätt som jag har kunnat med vissa andra i skolan. Jag är typ rädd för att prata med andra illar. Don't ask me why. Because I don't fucking know. :)
 
Så ja, hela min dag sög. Riktigt hårt. Jag säger inte att skolan är dålig på att hitta på saker. Det de hittar på är bra för att lära känna folk. Men de tär inte fullt så enkelt för mig som ogillar att bara börja prata med nytt folk ba sådär.
 
Var på dåligt humör hela dagen. Men det som hände på morgonen med Sugar Glider gjorde mig glad iallafall en stund.
 

Kläder: H&M Shopping, igen...

Kategori: Allmänt


Jag hittade bara denna som bild på hemsidan, så får väl ta en bild på de andra två sakerna jag köpte.
Iallafall, jag och herr Ödla gick ner på stan, för han skulle köpa mat och gå till biblioteket, aå jag tänkte att jag kunde följa med, för jag ville kolla tunna jackor på H&M. 
 
Jag hittade en som jag tyckte om nästan på en gång. Hittade en sweatshirt som jag gillade också...och den passade och satt bra och så..så...ja..den...fick följa med hem. Sen så provade jag bara en tröja..typ en rutig hoodie...fast det var mer som en skjorta. Ödla tyckte den passade bra på mig så jag köpte dne också, HIHIHIHI
Allting kostade sammanlagt 947kr. Men Fru gris brukar betala kläder åt mig....så hon gör säkert det nu också. Dock så ska hon få 600kr för en annan sak de köpte åt mig.
 
 

Program: Musik / Logic Pro X

Kategori: Allmänt


Jag har börjat leka lite med Logic Pro X. Det går väl rätt dåligt, men jag har inte speciellt...bråttom med att lära mig. Dessutom så har Herr S visat mig lite av grunderna. Så, han kommer nog att hjälpa mig lite i framtiden också. Jag tänker u på...vad mycket man kan göra ifall man kan göra sina egna låtar. Antingen sjunger man till dem själv, eller så ber man någon annan? Sen så är det ju det här med Vocaloid Programmet. Marmota håller också på att lära sig göra musik via datorn. Han ska en dag bli MarmotaP.
 

Igår; Skola / Afterschool

Kategori: Allmänt

 
Ja nu har vi väl officiellt börjat med afterschool. Jag hade trevligt, trots att jag inte bara börjar prata bara sådär typ. Vi var rätt många som gick ut....har väl för mig att vi var kanske 9 st? Det var trevligt och jag kom ju iochförsig igång med pratandet efter ett tag. Vi satt och snackade om massor...typ...Japan, Rasism, skolan, musik och ja allt möjligt whatnot notwhat. Tortewhat. Det slutade med att jag och tre till stack runt 22? Något sånt. Herr M höll mig sällskap till T-centralen.
 
Det mindre trevliga med detta var: Jag somnade vid 00.00 och vaknade klockan 03.00 och kunde inte somna om. Llla Ludvig mådde väl inte allvarligt dligt hela dagen, men jag har varit seg. I väntan på tåget kändes det som att jag skulle somna om jag stängde ögonen. Hemskt, när man är påväg hem.
 
Övrigt: Eehehe, får se denna magiska Sugar Glider som gör mig glad vldigt ofta nuförtiden. Det är väl bra....typ...Alltså... Varje dag är något att se fram emot. Det är nytt för mig. Fast såklart så finns det de dagar då jag är helt ensam. Men..aja...
 

Jag borde städa men, nej!

Kategori: Allmänt

 
 
Jag gillar att använda bilden på den arga pojken. Det för in mer...alltså..en specifik könsla i inlägget. Samma sak med min underbara bild på den förvirrade flickan som inte riktigt förstår sammanhanget. Såhär ser hon då ut:
 
 
Det är ju inte jag som tagit bilderna, men de är roliga att använda. Sen så uttrycker de väldigt bra på vilket humör jag är på ifall jag skriver inlägget typ.
 
Iallafall, tillbaka till det jag tänkt skriva om. Hej hej vad intressant, jag blir nöstan tårögd. Men jaja okej då. Mitt rum är stökigt. Det ser ut som två djur slagits här inne och inte orkat plockat upp efter sig. Inte var det Jasmin eller Yatzy, för jag stänger min dörr när jag ska sova eftersom jag vill öppna fönstret helt och efter att Yatzy ramlat ut genom ett fönster en gång och skadade sig så får det inte hända igen. Jag behöver kyla för att sova typ.
 
Men som sagt, de är inte de som slagits, så det måste ha varit jag som slagits med mig själv.
Men jag orkar inte städa, även om jag borde. 
 

Skola: Teater

Kategori: Allmänt

 
Idag var det teaterföreställning på eftermiddagen. Det var helt okej. Mer än okej, det var bra. Tyckte jag. Alltså det var meningen att man inte skulle veta att det var en teaterföreställning, för det skulle vara mera realitiskt. Dock så hade alla lärare en vecka tidigare meddelat att det var teater så...ja... hade de låtit bli så hade allting varit så mycket mer trovärdigt. Men jag gillade det som sagt.
 
 

Fy Skäms, skärpning

Kategori: Allmänt

 
Till de människor som tydligt visar att de älskar sig själva.
Ge er. Skärp er. Lägg ner. Ni blir inte åtråvärda. Ni blir inte eftertrakade. 
Det är stört och oattraktivt. Om du älskar dig själv för mycket så blir det svårt för andra att älska dig.
 
Man får gilla sig själv, men inte se sig själv som världens mest perfekta person.
Du är arrogant och självgod om du gör det. Punkt.
 
.
 
 
Punkt-

DECO*27 x kous / 妄想税 feat. 初音ミク

Kategori: Allmänt


Först tyckte jag inte om låten så mycket, eftersom melodin ändrades så mycket i refrängen. Nu så gillar jag den, väldigt mycket också. Varje gång det kommer en ny låt av DECO*27 så blir jag såhär: OMG EN DECO LÅT!!! *klicka så snabbt som det bara går på PV länk* (PV= Musikvideo) Jag började nyligen lyssna rätt mycket på låtar av kous, så det är väldigt trevligt att de gör en låt tillsammans. 
 
Övrigt: Jag vill också kunna göra musik....men..jag har iallaf skaffat lite saker som kan hjälpa mig. HIHIHI.
Boku no tame ni.
 
DECO*27 x kous / 妄想税 feat. 初音ミク
DECO*27 x kous / Delusion Tax feat. Hatsune Miku
 

Övrigt: Jasmin, min flickvän / Parken

Kategori: Allmänt

 
Jasmin och Parken förtjänar sitt egna inlägg, ja.
Och till det, två magiska låtar jag nyligen börjat att klämma lite på.
Känns skönt. Det är fint. 
 
 
 
 

Drickande i en magisk park / Fy skäms, gubbe

Kategori: Allmänt

 
Nu menar jag inte fy skäms på en gubbe som drack i en park, men iallafall.
Story of wonder:

Eftersom jag slutade så tidigt idag så skrev bror på Kik att jag skulle komma till hans skola. Jag hade iallafall inga planer och så hade jag glömt nycklarna samma morgon, så bror hade tagit dem till sin skola, så jag hade i varje fall ha behövt hämta dem. Iallafall, jag åkte dit så snabbt som jag kunde och var med på hans engelska lektion. Han köpte en kycklingsallad åt mig också, för jag dog nästan av svält. Jag fick även en muffin full med ÄPPELMOS. *smeka min kropp* Efter det slutade han också... Så han, jag och Lena (hans kompis) gick till Systembolaget, köpte öl/cider/cube och satte oss i en park. Nu till Fy skäms, Gubbe delen. Jag satt med min väska ifrånlagd en bit ifrån mig, med min mobil på...då ser jag en gubbe som pratar i telefon gå sakta emot oss, när det fanns typ 500000m utrymme på ängen, så jag tänkte, okej, nu är äckelgubben (ja jag blev sur) ute efter mina saker. Jag drog till mig min mobil och min väska och han fortsatte gå precis bakom mig, så nära att han nästan rörde mig.
 
 

Skola: Screentryck

Kategori: Allmänt

 
Idag jobbade vi med screentryck hela dagen. Eller..hela förmiddagen. Jag fick sluta efter lunchen, eftersom jag var klar med screentrycket och jag kunde läsa kapitel två i någon konstig bok hemma. 
 
Det var kul att göra screentrycket. Det var roligare och enklare än vad jag trott. Man får använda allt det där när man vill vad jag vet så....Kanske..kan jag smyga upp någon gång och trycka saker på egen hand?
 
Jag glömde ta en bild, men jag gör det på måndag. Det kanske inte är det finaste i världen men jag är iallafall nöjd med det. Kan säga redan nu att det ska föreställa tre stycken dörrar i olika storlekar. Dock utan handtag.
 
Övrigt: Jag blir glad när jag ser dig, fortfarande. Jag tänker tjata om det hela j*vla tiden ja.
 

edge

Kategori: Allmänt


Dandan suki ni naru, ki ni naru.

Dandan suki ni naru, ki ni naru.

Dandan suki ni naru, ki ni naru.

Dandan suki ni naru, ki ni naru.

Hanikappad kvinna för en dag

Kategori: Allmänt

 
Jag och Hp svängde in snabbt på Burger King vid Sergels Torg för att utnyttja toan , då det skulle ta ett tag innan vi kom hem till våra hem of mysteries. Hon i kassan var snäll och skulle låsa upp, så vi slapp...eller, Hp slapp växla till mynt. Jag stod alltså i kö för toan som var för Kvinnor / Handikappade. Hp sa att enligt skylten så är alla kvinnor handikappade? Lät lite elakt men. Så, hon är ju tjej och så, så det var väl inget speciellt emd att hon gick in där. Men jag stod ju i kö till den toan också så..Jag. Hej , mitt namn är Lovisa. Eller Ludvika, jag vet inte.
 
Övrigt: Stavar alltid fel på Inte. Det blir itne. Ville bara påpeka det. Jag har alltid så bråttom när jag skriver och orkar inte gå tillbaka i texten för att rätta till det.

Skola: Magical selection

Kategori: Allmänt

 
Idag skulle man välja ett ...spår. Och det spåret ska gälla hela läsåret. Det fanns en liten möjlighet att byta om man kände att det verkligen absolut tortelut inte funkade. Rektorn sa att man ska våga utmana sig själv och försöka sig på någonting man aldrig prövat. Eftersom jag känner mig lite mera trygg med vilka jag umgås med, så valde jag som förstahandsval något som heter Fantasi, Sång, Drama och rytmik. Det är två andr ai min klass som jag börjat lära känna rätt så bra som också tog det.. Iallafall den ena. Den andra tjejen kanske bara hade det som alternativ..
 
Mitt andrahandsval är något som vi ändå kommer jobba mycket med i klassen...så tyckte att det är bra om jag tog något som låter mig hålla på med flera saker...Olika..alltså...
 
Satt och samtalade med Sugar Glider och Fröken Z. Trevligt trevligt.
 
Efter skolan så skulle jag egetligen ta bussen, men Malin skulle till någon affär så jag gick med henne, Hp och Herr C till T-banan istället. Dock så tog ingen den, eftersom vi beslöt oss för att promenera. Sen så föreslog Christoffer på skoj att det "det vore skönt med en öl!" Man så stannade vi bara upp mitt i gatan och Fröken M sa, Var det på skoj eller ett riktigt förslag? Så, vi alla hade tid för att bara gå någonstas och ta en öl. Vi flög till Harry's.
Jag drack cider...och en vodka redbull. Tack Hp för att du betalade den. Jag lovar att betala tillbaka.
 
Kortfattat : Trevlig dag som itne var alltför komplicerad.
Övrigt: Peli no kokoro wa fluttery. Har varit med Sugar Glider mycket.
Känner mig så lugn och glad på något sätt av att kunna...
 

Misse miss, katter.

Kategori: Allmänt









Skola; Helt okej

Kategori: Allmänt

Haft matte och engelska idag. Det var helt okej,trots att vi bara valde vilken nivå vi ska plugga på. Jag gillar att det känns tryggt i klassen. Exakt alla är trevliga. Dock så umgås jag för tillfället mest med Sebastian. Malin och Siggy. De är mycket snälla. *smeka kind *

Mötte ödla på Sergels torg efter skolan. Vi gick till cubus och köpte den där västen jag ville ha men inte kunde köpa förut.

Övrigt: Jag blir fortfarande glad när jag ser honom.

Sluta skrämma mig, Jasmin...

Kategori: Allmänt

 
 
Jag låg i sängen och lekte min mobil imorse...Då jag hörde Jasmin, min lagom runda och pluffsiga katt, springa runt i vardagsrummet. Men det lät som att någon katt jagade henne, så jag flög upp fort som fan ur sängen och sprang till dörren, slängde upp den för att hjälpa henne. Där sitter den lilla B*tchen på golvet, med ett grönt paketsnöre, som hon leker med. JASMIN, JAG TRODDE DU VAR I FARA. 

Bild: Jasmin har en stor kartong som hon sover på. Varför kan du inte hitta normala sovplatser? Aja. Jag täntke ta en bild på henne, då lade hon sig och kollade rakt in i kameran med de där ögonen. Jag tror att hon har sett saker som ingen katt borde se. Därför hennes ögon är fyllda med....Jag vet inte. Rädsla typ.

Affärer: Butikslarm, fy skäms

Kategori: Allmänt

 

Jag hatar att gå igenom de där butikslarm-sakerna. Det händer alltför ofta att de piper när jag går förbi. Nej, jag snor inte. Om vi säger såhär... Om jag går till en affär så är det för att jag faktiskt har pengar, för att annars skulle jag inte ens gå in i en affär om jag inte kan köpa något jag skulle vilja ha. Men nu är det på det viset att de tpiper när jag går in i en affär , men inte när jag går ut. 
 
För två eller tre dagar sen var jag och bror på Clas Ohlson, eller hur det nu ska stavas, här i Södertälje. Butikslarmet pep när vi gick in. Han i kassan bara, ursäkta, kan ni gå förbi en gång till.
Så det gjorde jag ( gick in ). Så han tog min väska för att se vad det var i den. Man bara, ehm det piper när jag går inte men inte när jag går ut, så.... Han förstod att vi inte tagit något och föreslog att jag skulle kolla min tröja jag köpte dagen innan, eller något sånt.
 
Idag pep butikslarme tnär ett par unga killar gick in på Dressman. Så de sprang ut och in för att se vems "fel" det var. Hon i kassan sa bara att det inte gjorde något, för att larmet var trasigt.
 
Det skulle vara trevligt om de butiker som har problem med larm som piper för ingenting fixas. Man blir ju fanimej skiträdd.

Musik: Spotify

Kategori: Allmänt

 
 
Varje gång någon frågar ifall jag har Spotify, så säger jag bara: Nej...det har jag inte...
Eftersom jag testade någon gång, men var inte speciellt uppmärksam, i hela 30 dagar, så mitt...gratis test sak försvann. Poof bort. Och jag orkar inte lyssna på musik om reklamen ska börja efter var tredje låt som spelas. I fredags då jag pratade med Sebastian så gav han mig sin Spotify, och jag tänkte, ja men då skaffar jag väl då.
Jag ska ju iallafall få rätt mycket i veckan och i månaden i studiebidrag, så det räcker ju till 100kr i månaden för Spotify.
 
Så nu, efter en lång betänkelsetid, så har jag skaffat Spotify. Det är väl trevligt hittills... Hittade massa låtar som är fina, som inte är Japansk musik. Dock så tänker jag aldrig sluta lyssna på japansk musik. Det är..the core of boku no kokoro. Och det betyder mycket för mig, typ.

Övrigt: Hur många stavfel hittar man i denna text? Det vet varken du, eller jag. Men jag orkar inte leta.
Stavar ofta fel på ordet inte. Det typ alltid itne.

Idag: Shoppa massa klääääder, igen. BILDER

Kategori: Allmänt

 

Dressman

Först gick ja goch Ödla in på Dressman. Egentligen så skulle jag inte ha något därifrån, men Ödla bad mig testa en jeans skjorta, som jag tyckte om. Så det slutade med att han köpte fyra stycken par åt mig / bror och 4 åt sig själv typ.
 
JC.

Typ hela...syftet med att gå och handla var för att ...dels för att Fru Gris ville köpa nya skor åt sig själva, men även för att jag verkligen behöver nya jeans. Jag testade tre stycken olika men bestämde mig för dessa..med storleken 27/32.  De behövde vikas upp, eller vad det heter, så vi gick och åt i Luna, där ja goch bror alltid äter, medan de skulle sy upp kanten. 
 
 
JC.
 

Efter att vi ätit gick jag och Herr Ödla tillbaka för att hämta jeansen, men då hittade jag denna tröja full of magical magic, så jag fick den också..... Herr ödla och Fru Gris betalar kläder åt mig, ja, i vissa fall. Den var tunn och skön... Det var 50% bomull och 50% Modal? Vad det nu är.
 
 
JC. 

Jag hittade även denna keps som jag tyckte om. Jag har liksom aldrig keps, men har tänkt ett tag på att jag vill köpa en. Varför jag just valde denna..är nog för att...Det stod ett U på den...Och...U står för uttrycka!:) Iallafall i min värld just nu, så jag tyckte att det passade rätt bra.... Lite ovan med keps, men vill ha det, det är fint. Med rätt kläder också..
 
  
Övrigt: Bild med kläderna jag köpte senaste gången jag, Gris och Ödla åkte till Skärholmen och handlade. Eller, ja tröjan är det enda nya. Det jag köpte den dagen som jag inte har på mig på bilden är en vinterjacka. Och nej, den tänker jag inte ha på mig när det är skitvarmt ute. + Jag har ett nytt armband !:) Neon färgad...regnbågs...färgat armband. Köpt på Ur & PennHötorget.
 
Övrigt II: Personalen på JC i Södertälje är väldigt trevlig. De är trevliga, pratglada och hjälpsamma. Och sen så.....killen som jobbar där...Han ..han..han. Men Ludvig, säg det då. Ja okej, han är skitsöt. Han hjälpte mig med jeansen och hälsade en massa när man kom och gick sin väg. 
 
 

Skola: Fem kamp

Kategori: Allmänt

 
Idag var det fem kamp, tillsammans med den grupp jag stadsvandrade med igår. Få se... jag minns allas namn förutom en kille. Fast det kanske beror på att han inte tillhörde gruppen först och han försvann efter halva stadsvandringen. Men iallafall... Det var fem kamp idag och vi skulle göra massa skit.
 
Jag måste tyvärr säga att jag inte deltog inågra saker. Oh what a suprise. Nej men, jag har en rätt så liten säkerhetsbubbla, men den har faktiskt växt sen jag började på skolan. Jag har pratat med med folk än vad jag gjort på två år i min förra skola.... Hm, jag var med på en sak dock. Finskt kubb. Vi vann, men inte tack vare mig, för jag träffade inte en enda j*vla träsak.
 
Iallafall, alla de här aktiviteterna var....
Plocke pinn, kasta stövel, boul, finskt kubb, springa med något snöre...och...crocket?
Det gick bra, jag tror våran grupp vann på allt. Vilket betyder...att...? Jag tror vi vinner på måndag, när slutresultaten kommer. Det är prisutdelning, men jag vågar liksom inte stå i centrum om de ska be min grupp stå i mitten av alla 8:a grupper. Ja, det är itne tre grupper bara, utan åtta hela...grupper. Jag är itne redo för den typen av....synasivärlden.
 
Denna dag var väl helt okej rent generellt. Jag fick prata rätt mycket med....en person så...Ja.
Det är fortfarande konstigt tycker jag. Jag blir glad när jag ser honom.
Doushite.

Musik: ぽわぽわP / MOSAIC / 椎名もた

Kategori: Allmänt

 


ぽわぽわP / PowaPowaP har gjort en ny låt som heter MOSAIC och jag tror att...PowaPowaP numera ska jobba tillsammans hos/med/under umaainc. Vilket jag tycker är kul, eftersom att sasakure.UK sponsras av dem....och det gör DECO*27 också....Och kous.. Iallafall. MOSAIC sjungs av...椎名もた / Shiina Mota. Jag har aldrig hört den vocaloid'en förut. Låter som en blandning av GUMI och Hatsune Miku. Men hon låter helt okej. Jag tror att det är en ny vocaloid... Har inte ens hört om en utau med det namnet.

De flesta av deras (de artisterna jag nämnde) PV's, alltså musikvideos, verkar alltid vara så konstnärliga och fina. Det är bra låtar med bra videos som ofta...verkar framföra något slags meddelande. Jag gillade verkligen denna låt ju mer jag lyssnar på den. Videon är fin.
 

Lite råd och kalgomål, I don't know *sparka med fot i mark*

Kategori: Allmänt

 
Lite saker. Uppenbara, simpla och vanliga.
 
- Varför ljuga om sin ålder då man ändå ser att du är äldre än vad du är?
 
- Eller, varför inte skriva sin ålder om det nu är bra / dåligt att se yngre / äldre ut än vad man är?
 
- Varför dra in magen på bilder där man ser den? Vill du inte visa magen, ta på dig en längre tröja.
 
- Eller, varför inte visa din kropp som den är, och vara nöjd med den bilder? Ta ingen shirtless / haenkorttröjadåmagensyns bild.
 
- Varför lyssna på musik du inte gillar, bara för att kunna hata personen som gör musiken eller sjunger?
 
- Varför ge uppmärksamhet till något överhuvudtaget som man inte tycker om? All uppmärksamhet är uppmärksamhet. Det gynnar personen oavsett anledning. Dålig publicitet, bra publicitet. Personen blir känd av det.
 
- Varför kalla sig själv ful / fet / whatnot om det bara är du som är missnöjd med dig själv. Den enda som kan starta en förändrning eller jobba på de bitarna är du själv. Att förändra sig för någon annans skull än sin egna är som att få deras vilja igenom. "Yes, vi fick honom / henne att ändra sig pågrund av det vi sa, vi vann!!"
 
Varför agera negativt och destruktivt emot saker eller individer som inte har något med saken att göra. 
 
- Varför förstöra på allmäna platser som är till för alla, för att du vill imponera på någon eller vill ha uppmärksamhet.
 
- Varför "grafitti måla" om du ändå gör det så fult som möjligt. Ska du "vandilisera" så gör det åtmin. snyggt.
Är det snyggt är det inte vandalism, då är det konst.
 
 
 
 

Fy skäms, skärpning

Kategori: Allmänt

 
Tar det en eller två dagar för dig att svara på ett brev, så betyder det att du inte är aktiv och då går det inte att starta eller hålla en konversation med dig.
 
Hejdå på direkten liksom.
 
Exerience of magical sh*t:

Någon : Hej :)
Jag: Hejhej
Någon: - inte svara på två dagar, sen svara- : Vad gör du? Läget?
Jag: *radera brev direkt*
 
As simple as that.
Nej det handlar inte om
"Nej men oj, du kanske inte har tid att logga in och svara! Fel av mig isåfall!"
Människan är online from time to time. Hinner man logga in hinner man svara.

Stockholm: Filminspelning , gå din väg

Kategori: Allmänt


Gick runt i Stockholm idag med en grupp ifrån skolan..och så hände en konstig sak, men det var väl trevligt på sitt sätt. Vi gick förbi på Skånegatan vid Meborgarplatsen och så stoppades vi av någon vakt. Först trodde jag att det gällde Obama, men ba, hm nej det är nog för långt bort ifrån allt det där..........
Och nej, det var inte om Obama. Det var tydligen en filminspelning som pågick där, så vakten bad oss hålla oss bakom hörnet av ett hus, tills de filmat klart. När vi fick gå förbi såg jag folk med kameror, mikorfoner och människor som satt / stod utanför ett hus.
 
Det var faktiskt första gången jag sett en pågående filminspelning. En gång tidigare när jag va ri Stockholm så såg jag bara folk förbereda sig för en inspelning, men den startade inte när jag såg.
 
Men jag blev ändå lite ledsen i ögat, för det var jobbigt att behöva stå stilla i solen och vänt apå att få gå över vägen. Kunde vi itne ha fått spela förbipasserande? Eller såg vi för moderna ut i kläderna? Det vet varken du, eller jag.

Skola: Stadsvandring + aktiviteter

Kategori: Allmänt


Idag avr det stadvandring. Eller...ja vad det nu hette. Igår innan vi gick hem ifrån skolan så skulle vi ha en gemensam samling i The Room Of Mystery. Och då var de tliksom alla klasser på skolan så, ja , det, var ju en hel del folk... Iallafall så fick man ta en lapp vid dörren. Först fattade jag ingenting, men jag fick iallafall nummer 1. Detta var då min grupp som jag skulle gå på stadsvandring med idag. Det var väl trevligt. Alla var ju snälla och så..så..ja. Det var lite blandat, men hade iallafall Siggy att vara / prata med ifrån min egna klass. 
 
Vi började med alla aktiviteter klockan 10 och slutade runt 15.00, så i 5 hela j*vla timmar gick vi runt i stan. Jag dog två gånge rpågrund av törst, men inte av svält, för ödla stekte pannkakor åt mig igår kväll. 
 
Utsikten var helt okej. Bilden är tagen på den plats där jag faktiskt fick nöjet att trycka i mig mina pannkakor. Vi fick rätt många poäng...höga kanske man säger. Så...tänk om vi vinner? Det är prisutdelning imorgon... Jag hatar att stå i centrum, men det ska nog gå bra.

Det var en konstig aktivitet som faktiskt var rätt rolig. Helt okej.
Vi i gruppen skulle stå i en ring och blunda. Sen skulle vi sträcka fram händerna i mitten och ta tag i en hand, spelade ingen roll vilken, och sen öppna ögonen ...ch försöka trassla loss sig. 
 
Känns rätt skönt att få återvända till sin klass imorgon... Ansikterna jag känner igen mest alltså...
Sen så...vill..jag...se.........igen..
 
Jag förstår inte. Jag blir glad när jag ser honom.
 
 

Vaknade för tidigt, igen..

Kategori: Allmänt


Idag blir det något slags äventyr på söder. Det...blir stadsvandring med stationer och whatnot marmotknot. Vi börjar senare idag, så fick sovmorgon. Vid den här tiden igår satt jag liksom på tåget. Nu vaknade jag iaf tidigare än planerat. Alarmet är inställt på 7.

Ödla skulle steka pannkakor igen, eftersom man skulle ha med sig....mun efter matsäck. Det känns lite skakigt dock. Hittills är den enda i skolan jag börjat umgås med Malin. Och hon hamnade inte i min grupp. Det är helt nytt folk. Tillochmed folk ifrån de andra klasserna. Dock så är Siggy med i min grupp... hon går i min klass så har ju Iof henne att prata med?

Nej nu ska jag äta o sånt när jag iallafall är vaken. Sen kanske spela lite Dead Island riptide såhär på marmotakvisten.

Släpa inte hit faror, fy skäms / Snäll polis

Kategori: Allmänt

 
Under se sista timmarna i skolan så fick jag massa meddelanden ifrån Aftonbladet appen. Först var det, Bla bla bla bomb misstänkts ha hittats på centralstation, bla bla mystiskt paket. Och sen typ något om vapen också som hittats. Jag blir bara sur. Visst viss tom Obama ska hit på möte och så, men han ...liksom...polisen är och flänger runt utanför hans hotell och..jag känner bara att han drar med sig faror och sådant hit och så... Sen så får man bli sur på lilla mg, men det är så jag känner.
 
När jag gick hem så gick jag såklart vilse, igen. Såg en trevlig söt polis så han gick jag fram till och bara, hej, bär mig till närmsta tunnelbane station. Han satte mig på sina axlar och tog mig till önskad plats.
Nej.
 
Jag , Ehm ursäkta, hur kommer jag till Östermalmstorg? (Ja mitt lokalsinne är Lvl0 och jag kunde inte kolla med gps för batteriet höll på att dö)
Han, Om du går tillbaka dit och går över vägen så behöver du bara följa gatan uppåt.
Jag, Okej tack så mycket * gå min väg*
Han: Eller du vänta, jag ser att det är avspärrat (Oh what a lovely suprise) så du kan bara gå över här.
Jag, jaha men okej..så, rakt över den här gatan?
Han: Ja sen så följer du bara gatan tills du ser skylten för stationen om det var den du menade.
Jag, ja det var det , tack.
Han, Ha det så bra - lägga hand på min rygg-
 
Man ba, iiiiih.
 
KUL. Han var en väldigt trevlig polis, faktiskt. I liked him.

Skola: Låt oss gå vilse i Stockholm

Kategori: Allmänt

 
Jag förstår inte varför allting ska spärras av för att Obama kommer. Alltså, liksom, nej, jag förstår inte. Bussen till min skola går inte. Den närmsta tunnelbanan blev nedstängd. Idag gick jag upp 05.30 för att ha god tid på mig att hitta till skolan med alla äckliga j*vla omvägar. 
 
När tåget kom till Flemingsberg så stannade det och de bara, trafik information bla bla bla det var en broms som suttit emot hjulet så den har hettats upp, så det ryker lite under tåget, så vi väntar tills den har svalnat lite. 
Man ba, jaha okej men...bara det går snabbt då...
Men då kom ett nytt meddelande om att de inte fick köra vidare, så alla var tvungna att gå av. Sen fick man stå där och vänta i nästan två år. 1 ½ för att vara mer exakt.
 
Kom till Stockholm Central, där det var kaos, för att inga bussar funkade typ, så folk var tvungna att ta tunnelbanan. Dock så kom jag fram till Östermalmstorg, men såklart går jag vilse. Såg ut som ett mongo när jag letade mig fram med min telefon. Tack för gps. Först stod det att jag gick på fel gata, så jag gick tillbaka och följde GPSn. Då stod adet att jag var ute i vattnet och badade. Då blev jag nästan lite ledsen och ville hoppa ner i sjön.
 
Tillslut hittade jag fram typ 30 min innan skolstart.
Jag börjar 08.40 och åkte ifårn Södertälje 06.28. Det tog längre tid än vad det hade behövt.
 
Tack Stockholms trafik, tack.

Buss, fy skäms

Kategori: Allmänt

 

Imorse när jag satt på bussen så kom det upp ett meddelande (som visas hela tiden, men iallafall). Det stod typ "Kraftig trafikförändrning förväntas i samband med Obamas besök den 4-5 September." Eller något sånt. Och Lemur sa också att det kommer bli lite strul kanske med bussen som går till min skola, eftersom den går förbi hotellet där han ska bo. Tänk om jag inte kan ta mig till skolan? Jag vill inte missa någon av de första dagarna i skolan. Det är ju en sånhär introduktionsvecka som är rätt viktigt att vara med på.
 
*smeka Bussen* Snälla, uppför dig.

Skola: Skolstart / Helt okej

Kategori: Allmänt


Gick upp...Nej, jag vaknade klockan 3 imors eoch kunde itne somna om. Egentligen så skulle jag gå upp klockan 7. Jag och bror  skulle göra varandra sällskap ner till Södertälje Centrum. Han skulle ta bussen och jag pendeln. Det regnade så mycket inatt och duggade imorse, men släpade iallafall runt på det fula, trasiga och skabbiga paraduuuuuuu paraduuuuu. Paraply.
 
När jag kom fram till skolan så satte jag mig i matsalen, för jag hade ingen aning om var salen vi skulle ha samling i klockan 10 hette. Som tur var kom en kvinna och ba, Hej,vad heter du? O vilken inriktning ska du gå på?
Jag, Ludvig och jag ska gå *****himitsu****
Så hon sa att det var en trappa upp. Så jag hittade dit och satte mig vid bordet med kursnamnet på. Det satt redan folk där, men jag satte mig länsgt ut för jag vill inte tränga mig på bara för att vi valt samma ikriktning.
Personalen presenterade sig och sjöng. Det var väl trevligt.
 
Sen så gick vi till våra respektive klassrum och hade presentationsövning med en varsin partner. Det gick helt okej, trots att jag hellre äter bajs än pratar inför en hel klass på 20 pers. Men det gick bra.
Och en väldigt kawaii kun pratade med mig. Råkade sitta och glo rätt mycket, men aja.
 
Lunchen var tyvärr inte dne bästa och efter första ordentliga tuggan skrumpnade mitt ansikte ihop som när man slickat på en sur j*vla citron, o sade, I'm done eating now.
 
Vi målade tillsammans också... Bra start på en trevlig skola. Tror jag kommer trivas. Elle,r jag hoppas iallafall det. Ingen verkar...sådär...omogen och konstig som de flesta ungdomar brukar....
 
Övrigt: Jag minns en dag då jag började ASG då bror skrev Lusekofte apirot på Kik.
Jag låg i sängen och grät.
 
.

Hm, söndag. Skolstart imorgon

Kategori: Allmänt


Som vanligt så hatar jag söndagar. Även om jag har varit ledig så gillar jag inte söndagar. Imorgon så är det första dagen i skolan. Det kommer nog bli bra... Det är väl både spännande och nervöst. Det skulle vara samling klockan 10, så jag får väl hitta någon bra tid att åka in. Det står att det är gratis lunch första dagen. Sen så börjar skolan på "riktigt" vad jag vet... Alltså med schema och allt det där. Men tror det är "get to know everyone" dagar också.
 
Bror kom hem igår när jag låg och sov. Vi har ej pratat sen i fredags. Alltså IRL. Vi har skrivit på Kik och så. Snart borde han väl gå upp, för vi ska spela Tales of Xillia har jag bestämt. Jag har tillbringat morgonen med att ha kolla tpå Charmed / Förhäxad och spelat Dead Island: Riptide.


Min katt brukar ibland ställa sig i vardagsrummet och skrika. Jag har ingen aning om varför. Det är itne för att det kommer en främmande katt eller så... Hon bara sätter sig ner och skriker.  Onödig information, men det är synd om henne. Jag ska lyfta upp henne nästa gång jag ser henne.

Sora he.