lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Övrigt

Kategori: Allmänt

 
Det spöregnar i Södertälje.
Jag gillar det. 
 
Ja, det behövde sitt egna inlägg.
 

Spel: Dead Island : Riptide

Kategori: Allmänt


Jag orkad eäntligen sätta mig ner och spela. Inte för att det tar så mycket energi...men..iallafall...hm.
Bror är inte hemma, så jag har tråkigt. Kan inte spela Tales Of Xillia utan honom. Det vill jag ändå inte göra.
Så jag har haft kul med att skära i zombies. *smeka min kniv* Ja, det kom massa blod. Jag tyckte om Dead Island (ettan) väldigt mycket. Spelade ifrån Steam, oftast tillsammans med Josef. Dock så köpte jag Dead Island: Riptide till PS3, så kunde inte spela med honom mer.
 
Väldigt roligt spel faktiskt...Faktiskt. Fru gris bara, men usch hur kan du spela såna här spel?
Jag ba, Det är bara ett spel...så.. Herr ödla tycker det är roligt att kolla på när jag kör bil, vilket man inte gör så ofta, bara för att jag krockar så ofta.
 
Fint spel för att:
Det finns ett level system och man kan modda vapen och uppgradera och skit. Sen så har man skills och sånt. Eller inte..attacker, men typ bla bla denna gör att din kniv är finare. 
 
Det fula är att man förlorar pengar när man dör. Fast, jag dör inte lika ofta nu. HIHIHIHIHIHI

Kom nu barn, så ska vi ha lektion

Kategori: Allmänt

Nu börjar vi lektionen. *ta på mig glasögon*
 
- Du är inte cool för att du ljuger om eller fejkar din ålder.
 
- Du kan inte ha samma bild i flera år och förvänta dig att du ser likadan ut tills du dör.
 
- Du verkar bara omogen / arrogant / dryg / töntig om du har massa olästa brev för att verka "eftertraktad och svårfångad". 
 
- Du får ha självförtroende, men kalla inte dig själv för snygg mer än en gång. 
 
- Få inte hets ryck ifall någon använder en smiley du inte gillar. Det är bara en smiley. Jag vet att det är svårt att tro och att världen kanske går under, men det gör den inte.
 
- Har du råd med en telefon så har du råd med hörlurar. Alla vill itne höra din musik.
 
- Till vissa: Hur ni uppför er påverkar inte bara erat rykte, utan andras också.
 
- Det är okej med humörsvängningar, men överdriv inte. 
 
 

Perfume / edge

Kategori: Allmänt

 
 
Gradually, you'll love me, be interested in me, love me
Gradually, you'll love me, be interested in me, love me
Gradually, you'll love me, be interested in me, love me
Gradually, you'll love me, be interested in me, love me
Down, down, a clip round you, fall in drops, set a trap
Down, down, a clip round you, fall in drops, setting a trap
Down, down, a clip round you, fall in drops, set a trap
Down, down, a clip round you, get the trick of it, 1234
 

Hela dagen försvann

Kategori: Allmänt

 
 
Jag försöker dygna och det går rätt så bra. Hm.... Lyckades hålla mig vaken till klockan 2, mest för att jag ville kolla ifall mina kläder ifrån H&M hade kommit, vilket de hade. Hade sysselsatt mig med att kolla på film hela morgonen. Det hände tillochmed en mystisk sak som är rätt sällsynt, kanske. Jag hade så tråkig toch behövde något att göra så jag inte somnade.
 
Jag städade vardagsrummet lite. Oh fy Ludvig sluta, säg inte så. Men så illa var det.
Hade iof bestämt mig för att testa Devil May cry, men så blev det inte. Nu kanske? Bror kom hem ifrån After school. Han gick och la sig på en gång, så jag är ensam igen. Men, har varit rätt ensam de senaste dagarna.
 
 
Övrigt: Hela sommaren har jag varit frisk, men nu, några dagar innan skolstart, så blir jag sjuk.
Så roligt. Ja eller hur. Äckliga hals, bli bra.

Posten kom - H&M, wehoo

Kategori: Allmänt



Nu laddar jag upp ifrån mobilen så jag vet inte hur stor bilden blir men aja. Idag kom äntligen mina kläder ifrån h&m. Var rätt saker i rätt storlek o allt det där.

Lilla jag har funnit lyckan med nya kläder. Tyvärr så blir jag fattig pågrund av det. Kläder och bio. Spenderat massa pengar på Björn Borg underkläder och linnen... o bio med lemur.

Aja. Bara man blir nöjd eller har kul... Får ju nya pengar snart ändå.

Men nu, nu tänker jag nog sova. Har typ dygna. Bror ska på after school med sina kompisar.. Jag ska ligga i sängen med min katt och skrika o gråta.

Övrigt: Frågade Jasmin ifall hon ville ha en strumpa på huvudet. Hon sa nej så jag lät bli.

Kläder; HM II Den vill jag ha, den vill jag inte ha

Kategori: Allmänt

 
 

Har börjat att gilla kläder ifrån HM väldigt mycket. Köper typ bara kläder därifrån.

1. Jag behöver nya shorts, trots att jag köpte ett par för itne så länge sen. Jag tyckte de satt bra då, men jag måste alltid förstöra mina bälten med ett extra hål eftersom, *selfpraising* jag är rätt smal, så byxorna faller av så enkelt, om jag itne köper få små byxor. Så köper hellre ett par som ska vara tighta till att börja med, utan att köpa en storlek för liten.

2. Skulle vilja ha en sweatshirt. Denna var väldigt fin också. Tror det är bättre att ha en sådan på vintern istället för massa tshirts ovanpå varandra. 

3. Provade denna T-shirt när jag var på SKärholmen med gris och ödla. Dock så köpte vi den itne, eftersom vi inte tänkte kolla på T-shirts... Men när jag får pengar igen så ska jag köpa den. Finns den inte kvar vid den tiden, så tänker jag gråta, rätt så kraftfullt också.
 

Frisör: "Elitesse | Hår och Skönhet" *smeka min kind*

Kategori: Allmänt

 

Nu j*vlar blir det reklam. Varför? Jo för att.
Jag börjar skolan snart och vill helst klippa mig innan. Sist jag klippte mig så försökte jag fixa till luggen lite efteråt. Så jag gick lös, lite, med saxen. Det blev inte fult eller så, men lite ojämnt kanske. Så jag tänker iallafall hinna med att klippa mig innan 2:a September. Pelikan tänker flyga till Elitesse. Jag...tänker bli stammis där. Eller, jag är redan det! Det är bara dit jag går. Det är litet och mysigt + det ligger nära. Sen så är de tju drop in så jag slipper boka tid. Fast det kanske jag måste göra iaf nästa gång. Personalen är trevlig iallafall.
 
Sen så...är det en annan sak jag börjat kolla lite på. Tattuerare i Södertälje. men ska väl börja kolla lite mera på vad som finns i Stockholm. Jag tror jag bestämt mig redan vad jag ska ha. 

Peli no to do risuto:

- Klippa sig

- Skaffa tattuering

- Eventuellt skaffa piercing

- Städa sitt stökiga rum

Övrigt: Hittat en av de första japanska låtarna jag började lyssna på.
 
 
 

Kläder: HM - Where the hell is my supper?

Kategori: Allmänt

 
 
Jag fick ett mail för två dagar sen....hm, i måndags, om att mina "varor har packats och skickas nu till dig".
Och idag..eller igår..så fick jag ett till om att det är påväg till mig. Så jag trodde att jag skulle få mina saker idag, men näe. Inte fick jag någon post inte. Men antar att jag kommer få hämta sakerna på posten imorgon.
 
Jag har redan ett sånt där linne, fast i size small. Jag brukar annars bara köpa size small för att allt annat är för stort för mig. Men tydligen så var small fladdrig den också. Så jag såg att de fått in nya XS på nätet...därför köpte jag en till. Inte onödig alls. Jag vill ju att det ska passa.

När jag ändå höll på så passade jag på att köpa en halsduk också. Fru gris är snäll och betalar för kläderna. Hon vill även att jag ska ha en halsduk till vintern, så det var inga problem. Så nu får de f*nimej ta och komma. För jag..vill ha dem.
 
När jag var liten så ville jag inte ha kläder på julafton eller när jag fyllde år. Då var det bara spel som fick mina eyes att twinkle. Nu så vill jag ha kläder....Kanske för att jag köper mina egna spel nuförtiden..hm..


Fy och skäms, skärp er

Kategori: Allmänt

 
 
Fru Gris berättade att på tåget hem så var det massa fotbollshuliganer, eller ishockey, jag vet inte. Det hade att göra med Djurgården. Sen om det är fotboll eller ishockey vet jag inte. Jag bryr mig inte om sport helt enkelt...
Jag förstår itne hur folk kan bli så hysteriska över det. Hon berättade att folk på tåget suttit och supit och skrikit. Det fanns tillochmed poliser och vakter o skit som sa till dem.
 
Jag har sett folk dricka på tåget förut och så. Det stör mig inte speciellt mycket, bara de vet hur man beter sig som en normal människa. Folk får tycka om fotboll eller...ishockey..eller sport..Folk får heja på dem och så och varsågod och drick på tåget eller bussen om ni nu gillar det, men skärp er
 
Övrigt: En grupp tjejer klev på tåget igår när jag åkte in till Stockholm. Och de lyssnade på någon slags indisk låt på högsta volym samtidigt som de pratade. Man bara, men hallå, det sitter andra här. Antingen stänger ni av eller så köper ni hörlurar. 


Äckligt.
Jag menar jobbigt.
Nej, jag mena räckligt.
Störande som f*n.

Stockholm, Flänga runt

Kategori: Allmänt

 
Igår åkte jag hem till en vän och kollade på film, tryckte i mig onyttigheter och sov över.
Han var tvungen att gå upp tidigt iallafall, för han hade saker att göra på dagen. Jag fick inte sova speciellt mycket eftersom det var rätt varmt. Fast det gjorde ingenting... Sen så var ja gväldigt hungrig, men mamma hade gjort pannkakor så jag åt det när jag kom hem iallafall.
 
Det var egentligen meningen att jag skulle åka till Liljeholmen, tror jag, och kolla på en väst på Cubus. Pappa skulle överföra pengar så jag kunde köpa den. Jag är fortfarande pank, ja. Men det blev inte av. 
Efter att ha ätit så gick ja goch la mig. Jasmin sov med mig hela dagen, typ. 
 
Nu har jag sett lite på Charmed. Orkade inte ligga i soffan mera, trots att jag fortfarande är skittrött. Så nu tänker jag spela Lunia, elle rnågot.... Kommer bara lagga så skitsamma. Jag får väl göra något annat då....
 
 

Bio: The Heat

Kategori: Allmänt


 
Egentligen så hade jag och bror tänk gå och kolla på kolla kläder i Stockholm. Men det är ju Söndag så allting stänger typ klockan 6 på morgonen. Jag överdriver alltid. Men det är sant ju, tyvärr. Så vi bestämde oss för att gå på bio istället. Det är trevligt att bara åka in och bestämma på plats vilken man vill se.
 
Först så kollade vi tiderna och så... Vilken var den andra filmen..vi ville..se.. Juste det var Percy Jackson filmen i 3D, men det var så dåliga platser kvar. + att det var runt 20 min innan den skulle börja så..Den gick bort. Sen kollade vi tiderna på massa andra filmer som började förns efter en timme. Så länge orkade vi inte vänta.
 
Så det blev The Heat. Den var skitkul. Så får man säga. Ja den var skitrolig. Det var ju samma skapare som gjorde Bridesmaids. Så den typen av humorn fanns med, typ. Den var roligare än vad jag förväntade mig att den skulle vara.
 
Övrigt: Jag åkte hem direkt efteråt. Bror skulle till Näsbjörn en stund på hans jobb. När ja gklev på det fula korta tåget så var det proppfullt. E man ba, Kort tåg på en söndag, hur fan tänker dem?
Jag håller med. Jag kände mig så touched. Nu vet jag nästan hur det känns att ha orgie, fast med kläderna på.
Fy och skäms.
 
Till slut fick jag sittplats.
The End.
 

Idag: Fika efter shopping

Kategori: Allmänt


Vi åt på Burger King när vi tog en paus med att gå i affärer. Trots det så ville fru gris och herr ödla stanna förbi på hemvägen för att fika. Jag minns inte vad stället heter, men när jag skulle lägga upp bilden på Instagram så var den närmsta platsen Salems Kyrka. Vi åt någon slags kakbuffé. Jag mår illa och är övermätt. Efter det gick vi runt i en äcklig kohage typ med bajs överallt. Jag och mamma sprang tillbaka då vi såg kor. 
 
Jag vägrar bli nerstångad av en ko. Jag behövde komma hem och vila först. Jag kan komma tillbaka en annan dag, då jag orkar slåss mot en flock kossor.
 
Trevlig dag.
 

Idag/Bilder! Shopping på Skärholmen.

Kategori: Allmänt

 
Bilderna får komma i ordningen som de blev köpta.

Björn Borg:
Jag har aldrig riktigt haft ordentliga vinterskor... Jag måste ha vinterskor på vintern, så mina fötter inte fryser sönder. Och det blev ännu en Björn Borg sak. Jag gillar Björn Borg klädesplagg. *smeka min kind* Så ja, det blev fodrade Björn Borg skor. Fina fina.


JC:
Fru gris har pratat rätt länge om att jag måste ha en ny jacka. Den förra jag hade gick sönder förra vintern. Och inte i slutet precis. Fick gå runt och frysa ett tag, eftersom den fula kedjan inte gick att dra upp. Nu så har jag en ny fin jacka ifrån JC. (Den har en luva)


JC:
Sen bara för att passa på så köptes en ny tröja. Den är lite tjockare än mina andra tröjor, men det är bara bra. Då kan man ha den ovanpå en T-shirt, sen så en jacka över på den. Den där jackan då...alltså..har ju ingen annan... Gillade denna. Väldigt fin . *smeka*
 

Övrigt: Åh? Vad e det där för nånting? *Ika i rutan*
Bara för skojs skull. Mina grodkuddar:

 
 
 

Magiskt ögonblick, Twitter / UtataP

Kategori: Allmänt

 

うたたP / 
UtataP / @tKomine sa hej till mig på Twitter! Först följade han mig, sen sade han hej också.
Det var ett mystery magical moment för mig, eftersom jag gillar flera av hans låtar. *smeka min kind* Jag känner mig hedrad iallafall. Ja, det tänker jag faktiskt göra. Det är inte varje dag någon, vars musik man gillar säger hej till en. Nu j*vlar ska här lyssnas på hans näst senaste låt. Jag gillar den för övrigt väldigt mycket.

Ja, det var bara ett hej, men det betydde mycket för mig.
 
うたたP / ホップ!ステップ!即死!シアワセダンスデストラップ
UtataP / Hop! Step! Instant Death! Happiness Dance Death Trap!
 
 
 
 

Spel: DmC / Devil May Cry II

Kategori: Allmänt


Kanske börjar spela Devil May Cry på PS3. Satt och kollad epå nästan hela tiden när bror min spelade. Det är hans spel, men det var jag som gav honom de ti födelsedags present + att PS3 är mitt...så...Moooove *Adina*
Det såg väldigt kul ut , faktiskt. Musiken var rätt fin också. Inte min vanliga typ av musik, men helt okej. Sen så gillar jag den här typen av spel. Alltid kul när de vågar svära i spel också. Fint gjort. Bra boss / monster idea. Och allt det där. On and on and on.
 
Jag har blivit mer och mer van vid PS3 kontrollen. Heter det så? Det lät och såg konstigt ut. Jag funderar på att fortsätta på Dead Island: Riptide också.. Trots att jag klarat det två gånger. Sen så tänker jag någon gång köpa Dead Island1 och Alice: Madness Returns.
 
Spel Spel Spel, give it to me.
 

Gris, marmota, pelikan och ödla

Kategori: Allmänt

Nu när jag ändå ska ut i världen, eller ja, Sverige... Eller ja, inte hela Sverige, så kan jag passa på att ta nya bilder. Lika bra att passa på. Speciellt när det snart, snart o snart, är vinter. Har sagt det förr och säger det igen. På vintern ser typ allting likadant ut. När det är sommar är det mera färger överallt och sånt där. 
 
Jag har bara min mobilkamera och en digital kamera. Men de funkar faktiskt. Jag hade liksom inte orkat springa runt med en systemkamera runt halsen för att ta bild på en liten blomma. Även om det hade varit bättre skärpa och så. Dessutom så har pappa en som jag får låna när jag vill.

Övrigt: Nytt album av Aira Mitsuki - I'LL BE BACK
Hon har inte släppt något nytt på ett helt år, så när jag såg denna nyhet så...
Jag ba, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih Techno electro pop idol from the future.


 
 

Idag: Äventyr på Skärholmen

Kategori: Allmänt

Vad händer idag? *kolla i Peli no almenacka*
Idag ska jag + familj åka till Skärholmen och shoppa. Mamma är snäll så hon tänker betala, hihihihihih.
Fast, det är mest för att hon tvingar mig att köpa en jacka till vintern. Min förra, smo jag haft i 3 år, gick sönder förra vintern. Dessutom så har jag inga pengar.
 
Så, ikväll, om jag hittar några fin fina saker, så ska det fanimej komma upp lite bilder.
Jag beställde lite saker ifrån HM igår. Ett linne, som jag redan har, fast nu i en mindre storlek , och en tubhalsduk. 
It's gonna be a long vintersnögubbe.

Den här låten vidrör peli no kokoro mer än vad den borde göra.
Hayaku dakishimete...
 

Ut på äventyr, Pelikan. Stockholm?

Kategori: Allmänt



Jag har inga pengar just nu, men det kanske vore trevligt att iallafall åka in till Stockholm och bara gå runt en stund. Det händer ingenting på dagarna annars. Dock så tycker fru gris att det är bra om jag är hemma och ser efter Yatzy lite. Får väl se hur det är imorgon. Isåfall kan jag alltid träffa bror på stan efter skolan elle rnågot. 

Hayaku tasukete yo.
Jag tror jag är för snäll ibland. Det låter jätte dumt, men det är typ så. Jag är för snäll och vill itne alltid säga till folk ordentligt, för att , ja, för att. Vilket leder till att jag ibland känner mig lite...unyttjad kanske? Aja skitsamma. Jag jobba rpå det *Mulan*

 
Har lite mynt över sen förut och så.. Jag kan alltid gå loss på en 7eleven eller något annat ställe, och köpa mig en bulle. I Stockholm alltså. Har bara 21kr kva rpå kortet. Hade runt 500kr kvar, sen köpte jag Tales Of Xillia. Det var värt det. iallafall..

Spel: Tales Of Xillia - Tipo

Kategori: Allmänt

 
Idag fick vi en ny karaktär i spelet. En ful liten blonf flicka som heter Elize. Bror min ville va henne, bara för att hon använder magi. Så han bytte ifrån sin förra och spelar nu med denna lilla tös. Hon har en liten...liten.. Docka. Den heter Tipo, och den tycker bror om. Mest för att den är lika rutig som Näsbjörn. Inga ben har den heller. Hm......jo...armar är det den inte har.
 

Fy f*n. Näsbjörn upp i dagen.

Ingen aning om vad jag ska göra. Kanske kolla på Pokémon 2 filmen? Försökt nu i en vecka, men aldrig lyckas börja. Kanske är det för att jag är trött jämt. De senaste dagarna har jag känt att jag knappt orkar röra mig. *smeka kind* Kanske är det bara energibrist, eller så håller jag på att dö. *smeka kind igen*


 
Demo, boku wa kanashimi desu. 
Det går över, en liten stund iallafall.
Som alltid.
 
 

Hm..inte mycket som händer..

Kategori: Allmänt

 
Jag var uppe runt klockan 7 imorse, för att jag blev väckt av något. Minns inte vad dock. Sen kom min söta girlfriend *uttala fult* och lade sig hos mig. Vi sov vidare tills runt klockan 5 på eftermiddagen. Bror hade tydligen kommit hem under den tiden. Vi har itne pratat på ett dygn, eftersom han åkte hem till någon Camilla ifrån hans skola.
 
Det är väl trevligt att han verkar få nya vänner, redan de första två dagarna i skolan. Men vi hade inte pratat på den tiden iallafall. Så jag gick upp och tänkte spela Kirby:Air Ride. Han ville vara med, så vi spelade en stund. Sen bytte vi spel till Tales Of Xillia. Det blir bara roligare och roligare. 
 
Jag får förstöra min tidsuppfattning och så, medan jag fortfarande är ledig. Håller på att vända på dygnet nu, så att jag är uppe på natten och sove rpå dagen. Dock så är det inte med meningen denna gång. Råkade kolla på film och märkte att klockan var 4 på morgonen.
 
 
 

"Hej, jag är full of swag" Nej det är du inte.

Kategori: Allmänt

 
 
När ja goch bror stod och var fats med evighetsväntan på att Burger King skulle öppna, så kom det en grupp med kanske 5 eller 6 killar. Småkillar. Typ runt..jag vet inte? 13? De stod och töntade sig en bit ifrån Burger King. Och de klädde sig på det sättet som när folk säger att de har "swag".  Seriöst. Det enda jag förknippar med "swag" är när killar försöker likna Justin Bieber. Har sett på Instagram när killar verkligen försöker. Då menar jag försöker. De klipper sig likadant o fixar samma kläder. Och folk bara, Omg jag trodde det var Justin först!
 
Då säger vi såhär. Alla får klä sig precis hur de vill. Men just nu i denna värld så är det massor av bögar , vad jag kan se, på instagram så klär sig så för att få uppmärksamhet av andra killar. Samtidigt så är det heterokillar, vi säger så, som gör samma sak för tjejernas uppmärksamhet. I vilket fall som helst så ser det bara ut som du vill likna Justin. 
 
P.S. Jag har inget emot Justin Bieber. Jag varken gillar eller hatar honom. Jag förstår inte ens varför folk lägger ner så mycket tid på att hata honom och hans musik. Hallå? Ingen tvingar dig att lyssna på hans musik om du inte gillar den. Lyssna på den musik du faktiskt gillar istället. Det gör jag iaf. 

Som sagt, ingen homofobi här inte. 
Är inte heller så bitter som jag verkar.

Vad mjuk du är

Kategori: Allmänt

Var så trött efter att ha stigit upp så tidigt imorse, att jag lade mig runt 9 eller något igen. Jag sa till Yatzy, nu ska vi sova, så get over here. Hon följde med och vi sov tills 17.00. Hon ha rvarit med mig hela dagen. Jag har saknat henne och uppenbarligen har hon saknat mig med. Känns skönt att slippa tänka på att hon är försvunnen. Nu är hon hemma och ska förbli hemma. Efter 4 veckor så ligger hon nu och sover i min säng.
 
Övrigt: Hon har en fästing vid örat jag inte får ta bort för henne.
Hon bara, Leave my ear alone.
Men, den ska bort senare.

RAZUBERIIIIIIIII 
MONSUTAAAAAAAAAAAA.

Raspberry!
Monster!
 

Yatzy kom hem idag!

Kategori: Allmänt

 
Jag låg och sov så kommer mamma inspringandes i mitt rum och ba, YATZY ÄR HEMMA!!
Jag ba, sleep, go f*ck yourself, o så rusade jag ner i bara underkläder. Där satt min älskling och tröck i sig en hel tallrik kattmat. Hon har varit borta i en hel månad. Jag och hon har myst skitmycket imorse. Jag är inte ens trött längre. Hon lade sig i min säng med mig ett tag.
 
Åh Yatzy, som jag har saknat dig. Nu försvinner du fanimej inte. Ja jag tänker svära. Mamma stängde fönstret, för Yatzy ska vara hemma ett tag nu innan hon bestämmer sig för att gå på sina...äventyr. Jag älskar dig.


Jag ska leta efter henne snart, för hon ska få mera pussar.
 

Spel: Lunia

Kategori: Allmänt

 
Nej, nu gick bror och lade sig , för han börjar skolan imorgon. Jag är fortfarande ledig fram tills 2:a September.
Så nu tänker jag spela Lunia eller någonting... Det är inge kul när det laggar, men vad ska jag göra åt saken? Jag rensade min dator på alla program och flyttade alla filer. Installerade tillochmed om Lunia. Men funkar de tlaggfritt? Nej. Äkcliga spel. Jag gillar ju dig, så sluta vara så dum i huvudet.
 
 

Ikväll / Margarita

Kategori: Allmänt

 
 
Ödla och Gris firade 25 år idag, så grattis till dem. *ge dem en kaka*, så de föreslog att vi skulle gå ut och äta, precis som vi gjorde på våra födelsedagar. Först skålade vi med något mousserande vitt vin bror och jag köpte igår. Eller, ja, han betalade, för jag är pank atm. Sen gick vi ner till en Thai Restaurang vi varit på förut. Vi åt buffé, som förra gången också. Det var väldigt mysigt. Sen så skulle vi beställa in drinkar. Ja goch bror ville ha en Isbjörn men deras vodka var tydligen slut... Så jag tog en margarita istället. Den var helt okej. Bilden ser helt skabbig ut dock.

Jobbig morgon / Stockholm

Kategori: Allmänt

 

Morgonens frukost.

 
Jag och bror tänkte dygna, eftersom han börjar skolan imorgon, så det var bäst att..typ fixa ens...dygn..sov..tider...skit, saker. Så vi stannade uppe hela natten och åkte ifrån Södertälje Centrum runt...06.25 och kom fram till the magical place 06.59. Vi åkte buss hela vägen. När vi kom fram så åkte vi till T-centralen för att vänta på att kunna köpa ha,burgare och gå på bio. Dock sblev vi bara hungriga och väntad ei nästan två år på att Burger King skulle öppna. Och, jo, ja, bilden är bevis. Fin frukost. Gott var det. Väldigt.

Aldrig igen ska jag åka in till Stockholm sådär tidigt, om jag absolut inte måste.
Det var hemskt. Jag sov en stund när jag kom hem... Från 12.00-17.00.
 
 
 
 

Ibland gör även bögar fel.

Kategori: Allmänt

 
 
Jag blir irriterad på vissa saker, ibland. Jag har sett både på någon tröja, elle rnågot och på profiler, där bögar skriver " Sorry girls, I suck dick ;) "

1. Alla tjejer i hela världen vill inte ha dig, så sluta.
2. Att vara bög handlar inte om att suga kuk. 
 
Antingen skaffar du en tröja där det står " I like guys :)", eller ingen alls. Liksom, ja, alltså, alla bögar delar inte din typ av syn på vad det innebär att vara homosexuell.
Sen så, förlåt, är transvetiter ingenting jag tycker är speciellt fint. Och de fjolliga bögarna skapar en konstig bild av hur en bög är för andra människor. 
 
Vi säger såhär: Det är ologiskt när lesbiska tjejer tänder på tjejer / kvinnor som klär sig / ändrar sitt utseende så de ser ut som killar. Om ni gillar det, varför är ni då inte heterosexuella? Det är inte så, som jag och marmota pratade om förut, att bögar blir kära i andra killar som ser ut som tjejer.
 
"Jag gillar min flickvän för att hon ser ut som en kille, men jag vill ha en flickvän och inte en pojkvän."
Förstår inte.
 
Övrigt: Jag är inte homofob. Jag gillar bara inte hur vissa bögar förstör för andra genom att göra eller säga vissa saker. Sen så får såklart alla vara som de är......det handlar liksom inte om...det...faktiskt.

Ass Bell / Asbel Lanth

Kategori: Allmänt

 
Jag vill fortfarande spela om Tales Of Graces F. Det finns titlar vi inte har fått än. Så, någon dag, då vi orkar, ska vi spela om spelet och göra alla side quests ifrån början. Jag kommer aldrig glömme dig Röv-klocka.
Det var ett sådant spel som man orkar spela om. Samma sak med Tales Of Symphonia. Vesperia var lite för långt för att spela om... + att det fanns vissa jobbiga pussel i spelet.

Spel: Tales Of Xillia

Kategori: Allmänt

 
Igår hände en magisk brev, dagboken. Jag bestämde mig för att kolla igenom PlayStationStore för att se om det fanns något spel jag kunde köpa, som jag kan spela när jag är ensam hemma och har tråkigt. Då, ja då, då hittade jag Tales Of Xillia, som jag tyvärr inte kunde köpa ifrån webhallen, eftersom det kostade 599kr där. Men i PSStore kostade det bara 499kr. Jag har bara 21kr kvar på kortet, men det gör inget. Snart börjar skolan och jag får 2.8k varje månad.

Så, idag har jag och bror spelar i några timmar. Hittills så är spelet skitkul. Ja, det tycker jag. Gillar verkligen Tales Of Series. En ska som inte är så jätte bra... Karaktären som jag spelar som slåss med händerna. Jag tycker inte att de karaktärer som gör det verkar roliga. Men det är väl helt okej... dock föredrar jag någon med svärd. Eller någonting i händerna överhuvudtaget.

Battle Systemet är också roligt. Det påminner om Vesperia och Graces. Tror jag kommer gilla detta spel väldigt mycket.

"Försvinn innan jag pucklar på er"

Kategori: Allmänt



När jag vaknade idag så skulle jag stänga mitt föbster, så ligger den fula katten på våran balkong. Hur vågar du?! Efter allt du gör emot mina katter. Ditt fräcka odjur.

Du är rätt söt, men du bråkar med mina katter. Äckel päckel.

Nu ser jag på Nanny McPhee med bror.
Vi rar alltid film på större allvar än nödvändigt.

Främlingar som kommer fram / Cosmonova

Kategori: Allmänt

 
 
 
När jag, bror och mamma stod i kön för att köpa Biljetter till Cosmonova / The Last Reef, så kom det fram en man som började peta på min brors axe och prata med honom. Bror blev tydligen rädd att det var någon som kände igen honom eller något.
Mannen: Jag har en biljett ni kan få, jag ska inte gå.
Bror och jag; Nej..det är lugnt.. *ställa oss normare mamma*
 
Cosmonova:
Jag och bror var där med skolan för något år sedan, eller? Nej det kanske inte var Cosmonova, utan bara Naturhistoriska. Iallafall, så kom vi fram till kassan typ 20min innan visningen av The Last Reef skulle börja. Så, vi hade tur. Den var faktiskt bra. Men Ludvig, det var ingen riktig film. Nej, men det var som en dokumentär om korallreven. Korallräv. 

Övrigt: Vi gick runt lite efter det och kollade på uppstoppade djur. Mina favoriter var en jätte konstig/söt råtta och en hermelin. Eller, ja det var flera hermeliner. Juste, en pelikan också.
 
 

Storstädning i min grotta

Kategori: Allmänt

 

Jag har dragit mig i håret i kanske en vecka, och försökt tvinga mig själv att städa. Idag frös helvetet till is och jag började städa. Jag är inte klar än, men det är faktiskt renare. Först så slängde jag massa papper som itne ska användas mer. Sen så har jag rensat mitt skåp och min byrålåda på kläder som ska slängas.
 
Bror lade sig förut, för han ville vila, så jag hoppas att jag inte har varit för högljudd. Slog ju  lite i lådor och sådant. Jag känner mig som Snövit, fast utan djuren. Jag har Jasmin här någonstans. Hon kom och skrek på mig, så jag gav henne lite mat. 

Hur många stavfel hittar man i denna text? Det vet varken du eller jag.
Jag har bråttom när jag skriver och orkar inte gå tillbaka i texten för att rätta till det.

Övrigt: DET ÄR EN HARKRANK I MITT RUM...hjälp..

Nehe, den flög ut. Den är någon annans problem nu.
 
 
 

Stockholm Kultur Festival

Kategori: Allmänt

 
Just nu är det massa saker som händer i Stockholm, och det är väl trevligt. Eller?
Mamma ville se på Mando Diao , men vi åkte hem, men det finns ju fler saker än bara det.
Det är streetperformers på Sergels Torg hela tiden, så det är väl kul att kolla på. När jag var inne med bror och mamma, så var det tåv olika som höll på, o de var ju roliga. Så...har man tråkigt är det bara åka in och kolla. Idag var jag och bror inne och kollade lite. Det var någon kille..och tjej...man...kvinna.. som höll på med någon slags vagn.
 
Det är alltid så mycket folk som samlas i en ring runtom, så man ser ingenting, men de som är långa kan ju kolla.
Det suger att vara kort. Jag vill vara längre. När jag gick i grundskolan så sade skolsysten ba, Ja men du kommer bli 1.80, typ, något sånt. JA?! MEN OKEJ? Varför är jag så kort då.
 
 

Instagram / Följare

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

Igår så hände en riktigt irriterande sak. En av de mest irritande sakerna som kan hända på Instagram.
Det var en tjej som började följa mig. Hennes Instagram var privat, så jag skickade en begäran, eftersom jag följer tillbaka om jag känner att det är..."säkert".*. Sen när hon accepterat min begäran och jag följde henne, direkt så såg jag att jag förlorade en följare. Såklart var det hon, den fula varelsen. Jag absolut hatar när folk följer och unfollows direkt efter att man följer tillbaka, och tror att man inte ska märka något.
 
* Jag följer de som följer mig om jag känner att det..är säkert...som sagt.
Slutar jag följa folk så är det för att de lägger upp bilde rpå saker som jag inte vill se.
En annan anledning är att jag gillar alltid bilderna i mitt nyhetsflöde, och så har det hänt att en av dem börjar följa mig. Man bara; Jaha? Så du slutade följa mig? ja, unfollow på dig med.


Instagram för de som bryr sig:
serment
Skriv gärna på kik också:
lwiller
*göra reklam för mig själv*
 
Jag följer tillbaka om du följer mig...
Och jag märker om någon unfollows. Det finns faktiskt en hemsida för det.
 

Hypocrisy / Arrogans

Kategori: Allmänt

Som sagt. Varför skriver folk på sina sidor "Skriv då!!! Skriv, jag borde inte!: )" Sen så har de liksom 40 olästa brev i sin inkorg. Sen så kommer man tillbaka nästa dag och ser att det är ännu fler olästa brev. Till de personer som gör så:
Ni framstår som arroganta och dryga töntar. Folk kommer tröttna på att skriva till er.

Själv så skriver jag inte till personer som gör så. Jag raderar tillochmed brev ifrån de som skriver till mig, ifall jag gått in på deras sida och ser att de har 30+ olästa brev.

Anledning:
Ta hand om dina 30 brev innan du skriver till mig. Eller: Jag tänker inte svara på ditt brev, eftersom det är högst sannolikt att den hamnar i din lilla samling. Äckliga tönt.
Ja nu är jag fanimej sur. Nej men.

Spel: Lunia + Alice: Madness Return, klagomål.

Kategori: Allmänt

 
Ska det behöva vara såhär? Jag ser ut som enj*vla lergubbe. Min dator har de senaste månaderna segat sönder. Jag kan inte ens spela längre utan att de laggar var tredje minut. Jag har rensat min dator på musik och bilder. Jag har flyttat över precis all musik till min bärbara hårddisk. Förut så kunde jag spela Alice: Madness Returns (via steam) med två Lunia clients igång. Nu laggar till och med Alice. Det har aldrig gjort det förut.
 
Jag gillar Lunia, men jag kan sällan spela, för att det är inte kul att lagga varje gång man spelar. Dessutom håller spelet på att dö. Våran guild. HIHIH JAG ÄR SUBLEADER. Vi låg 3 en gång, av alla guilder i Europa *skryta* Jag och bror startade den när för några år sen. Aja , nu har massa spelare lämnat.
 
En dag ska jag spela, men helst utan lagg.

Ansiktsbild

Kategori: Allmänt

 
 
Personen som inte har bild.
Alla vill inte ha en bild på sitt ansikte, för att de inte känner sig trygga med att visa vilka de är. Eller så är det för att de helt enkelt inte orkar. Det kan också bero på att de vill att folk lägger till dem på MSN/SKYPE/Instagram för att kunna se deras bilder. 
 
Personer med samma bild i tusen år.
De finns de personer som aldrig vill byta bild. Det kan vara för att de tycker, Oj den här bilden var så bra, och jag kommer aldrig få en så bra bild någonsin igen, lika bra att aldrig byta. Eller så är det för att man enligt sig själv har..."förfallit" och inte är lika "fin" som på bilden, och vågar därför inte byta, för att man kanske får mindre uppmärksamhet. Men inse, du ser inte likadan ut hela tiden, du ändras ju mer åren går, så sluta.
 
Mina tankar.
Jag frågar alltid efter ansiktsbild när någon skriver till mig. Eller, jag gör oftast det. Det har hänt att de blir sura och frågar varför jag är så ytlig och utseendefixerad. Det handlar inte om det. Det handlar inte om hur diskret du säger att du är. Folk kommer alltid att föredra att prata med folk som de kan se ansiktet på. Folk får gärna låta bli att visa sitt ansikte, men jag vill gärna se vem jag pratar med.
 

Stockholm / Museum + Sergels Torg

Kategori: Allmänt

Idag var det bestämt att vi skulle till Stockholm, som alla andra dager nuförtiden. Jag och bror skulle möta mamma på T-centralen 15.30 för att åka vidare till Naturhistoriska museet. Heter det museet? Aja, mus.
Dock så skulle bror försöka träffa Näsbjörn innan han skulle börja jobba, så bror åkte in en timme innan mig. Vi mötte mamma som planerat och åkte vidare till...dit vi skulle. Vi gick på Cosmonova, eller vad det nu heter. Det var trevligt. Sen kollade vi på massa uppstoppade djur....
 
Jag såg en hermelin. Hm...
 
Vi fikade snabbt, en halvtimme innan cafét skulle stänga. De bara, UT MED ER, VI VILL GÅ HEM.
Man bara, nej nu ska vi sitta här och ta sån j*vla god tid på oss. Men så sade vi inte. Och de sa inte sådär till oss heller. Efter det åkte vi tillbaka in till Centrum. Vi gick runt lite i Kulturhuset och kollade på saker. Efter det åt vi på Burger King på Sergels Torg. Vi tittade lite på någon kille som uppträdde elle rnågot.
Mamma ville stanna och kolla på...Mando Diao? Men vi åkte hem istället.
 
 
Jag hade det trevligt, trots the thoughts that lurks in my mind.
 
 
 

Wish for, the last one, wish for, always.

Kategori: Allmänt

 

Har rensat upp lite i mitt rum nu. Bilden är inte på mitt rum. Men somewhere near. Jag måste dammsuga sen också. Torte har fått syskon på mitt golv. Dammråttor. Fy f*n. Imorgon ville mamma åka någonstans. Antingen så blir det Tom Titts, eller så blir det...ABBA museum i Stockholm? Hon sa att det är massa interaktiva saker. Som, ta på sig kläder och sjunga. Men då säger jag såhär. Aldrig i hela mitt liv att jag gör det. Det är en sak att titta på utställningar och saker...men att klä ut sig och...ja..sjunga...
 
Yatzy har fortfarande inte kommit hem, men hon gör det säkert snart. Hon vet vilken fmailj som är hennes, så om hon går vilse och till fel hus så bord ehon ju se att det inte är vi. Min lilla älskling är ju inte blind.
 
Jag känner för att gå en promenad själv någonstans i Södertälje. Fast borde låta mobilen ladda ordentligt först, eftersom den har rätt lite batteri. Musiken är viktigast att jag har med mig, men vill ju kunna få tag på folk ifall jag behöver.
 
 

Stilla

Kategori: Allmänt

Absolut ingenting att göra idag. Jag skulle i och för sig städa mitt rum, men jag har inte orkat komma igång. Det känns inte som en tisdag. Der känns inte som...något alls. *emo *

Sitter och halvt Kollar på Scooby Doo på CartoonNetwork. Eller jaha, det slutade nu bara för det.

Jag ska nog duscha om en stund... Fast kanske bättre att städa först. Jag kommer säkert bli smutsig.

Skaffat ny kik, eftersom.. jag ville det bara. Så det inte är samma som Instagram. Egentligen är väl det bra.
Gammal kik: serment
Ny kik: lwiller

Min lilla katt II / Strange Animal

Kategori: Allmänt

 

Gammal bild, då hon låg på mig. Jag la mig i sängen för att hålla på med mobilen eller något. Då flög hon på mig, så jag var tvungen att ligga där tills hon vaknade.
 
 
Var nyss nere och åt. Medan jag värmde maten i el micro så ville jag leta efter Jasmin, för att hon förtjänade en puss, för att hon är så söt. Jag hittade henne i the magical cave of doom. Fast egentligen var det på några sittdynor som låg i soffan. Hon åt med mig, typ. Hon åt i sitt hörn och jag vid bordet. Jag saknar din mamma. Hon kommer hem snart. Det gör hon alltid. Men nu ska jag jag nog se film.
 
JASMIN, VAR ÄR DU?! VI SKA SE FILM TILLSAMMANS!
 

Finns ingenting annat att göra idag iallafall...
 
Strange animal
 

Pendeltåg, fy skäms. Nej, det gör inget.

Kategori: Allmänt

 


Det var lite kyligt när jag tog pendeltåget hem, men det var inte sådär kallt så att man..frös. Iallafal. Fick vänta 22min på Stockholm Södra, men det gjorde ingenting. Tåget kom sen och jag flög på. Det kom en kille som satte sig framför mig, som höll mig sällskap fram tills Tullinge. Han somnade och råkade sparka till mig. Jag ba, Hej.
Nej. Han kollade på mig som om han bad om ursäkt och flyttade till ett säte längre bort.
Det gör ingenting att han sparkade till mig. Dels för att det inte gjort ont, sen för att han var...rätt söt.
 
När vi passerade Rönninge så spöregnade det ute. VAD KUL! JAG SOM HADE SHORTS!:)
Jag gick hem, ensam och våt. Bror sover för han hade stått på en sten och dansat med Näsbjörn hela natten.
Tack för mig , dagboken. *lägga ner min lilla rosa pena med röda hjärtan på*
 
 

Bio: The Purge

Kategori: Allmänt

 
 
 
[INNAN]

Igår var jag och Lemur på nattbio. Det blev väldigt sent, eftersom han skulle vara med två kompisar på dagen, sen åka hem till sina päson för att äta middag. Sen var det bestämt att vi skulle mötas på T-centralen klockan 22.00.
Det var så jobbigt. Tågen går bara varje havtimme på helger, så jag missade ett tåg, o stressade sönder för att hinna ner till nästa. Och såklart så hade jag glömt plånboken, så bara att flyga hem och hämta den. Hann med nästa tåg dock, men Lemur fick hämta biljetterna själv.

[BIO]
 

Jag har aldrig sett en skräckfilm på bio förr, så detta var nytt för mig, hihi. Year of new experiences.  Men iallafall. Det satt någon ful tjej som skrek och kommenterade allt som sades i bioreklamen. Jag och Lemur ba: Ja nu ber vi till almighty groundhog spirit att hon håller k*ften när filmen börjar. Och det gjorde hon. Hm, få se. Jag blev aldrig rädd, faktiskt. Blir sällan rädd av skräckfilmer. Kan tycka att de är obehagliga ibland, men inte så att det bildas en våt pöl under mig. Hoppar aldrig till. Reagerar i huvudet istället. Det fanns vissa scener som alla började ASG åt, vilket var kul. Jag skrattade också..
 
:)
 
Hm denna får 5/5 marmotor.

Stockholm - Bio igen?

Kategori: Allmänt

 
Det verkar som att det lutar emot bio igen. Ska träffa Lemur på T-centralen runt 21.00-23.00.
Det gör inget att det blir sent, för jag ska iallafall sova där. Jag tycker om att gå på bio så.. Mina pengar går ju till bio, underkläder, linnen och till att gå ut någon gång ibland.
 
Jag har typ åkt in till Stockholm hela veckan. Måste vända tillbaka dygnet ordentligt snart dock.
Men tills vidare, iie. Jag vet ännu inte vilken bio det blir, men vi skulle se vilka som gick när vi kom till någon biograf.
Det blir antingen Sergel eller Söder.

Älska inte dig själv för mycket

Kategori: Allmänt

 
 
Det är bra att ha mycket självförtroende och tycka om sig själv och så, men när man ser sig själv som den snyggaste personen och är seriös med det, så blir det för mycket. Det finns inget attraktivt med att sprigna runt och säga att man är söt och snygg. 

Skrivit om det förut, men iallafall. Såg en presentation av en kille där han ba: Hej jag är en trevlig, snygg och omtänksam person. Nämde jag att jag var snygg? Ja men jag är snygg :) så skriv till mig om du vill prata med någon snygg. Jag får ofta höra hur snygg jag är. :)

När jag upptäckte att han var seriös med det han skrev så gick jag till min katt, lyfte upp henne och sa:
Gå inte ut i världen. Den är trasig.

Man ska inte älska sig själv för mycket och visa det på det sättet. Då blir det bara svårare för andra att göra det.
Dessutom skapar det bara en bild av sig själv som självgod och arrogant. 
 

Hai sokoshi! Hai Sokoshi!

Kategori: Allmänt



*dansa med bror och Näsbjörn*
Jag är Miku, för jag vill hellre ha turkost hår, än blondt.
 

Jag drömde om Yatzy inatt, igen. Drömde att någon hade hittat henne och tagit med henne hem till oss i en kappsäck. Det skulle vara trevligt om jag hade några normala drömma rnågon gång. Iallafall.
Jag behöver egentligen ett nytt PS3 spel som jag kan spela när jag har tråkigt. Red Dead Redemption var inte speciellt kul, men har inte kommit så långt, så det kanske blir roligare sen. Annars så har jag alltid Dead Island:Riptide. Men det har jag klarat ut 2 eller 3 gånger redan.
 
Helst ska det vara ett 1-player spel.  Så jag slipper känna att jag inte kan spela på egen hand när bror inte är hemma. Dock så vet jag inte vad som skulle vara roligast. 

Kanske blir lite Dead Island då. Eller Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 med lite fin Japansk musik i bakgrunden.
 
Övrigt: Är så jobbigt att se folk som ba: Skriv till mig! var sociala! Men jag tänker inte öppna era brev!:)
Jag skriver inte till såna personer. Ni är arroganta. 
En annan jobbig sak, angående instagram:
Folk som följer en och unfollows efter 10min och tror att man inte ska märka.
 
 
 

Stockholm idag igen?

Kategori: Allmänt

 
Jag skulle träffa Lemur idag var det bestämt. Men först skulle han träffa sina två tjejkompisar typ hela dagen.
Han sa att vi kunde ses inne i stan på kvällen och kanske gå på bio. Sen skulle jag sova hos honom. Men det beror ju på hur länge han kommer vara upptagen. Hursomhelst så har jag hela dagen på mig. Jag har varit vaken sen typ 12, men legat i sängen tills nu - 14.40. Är lite hungrig, men inte jätte mycket. Nu ska jag inte vara sånhär" Åh jag är så tjock bla bla bla klaa klaga klaga", men igår så tröck jag i mig massa pasta hela dagen typ. Och blev inte ens mätt.
 
Ska försöka att äta nyttigare saker iallafall. Hihihih, trots det så frågade jag mamma om hon ville åka iväg någonstans och fika. Ludvig, din j*vla gottegris. Jag vet. Bror har åkt iväg för att fiska eller något med Näsbjörn igen. Så jag är helt ensam. Jag har inte så mycket pengar kvar. Så jag ska nog inte köpa så mycket mer innan jag börjar skolan och får studiebidrag. 
 
Annars så kan jag ju åka in till Stockholm bara för att..ja..bara för att jag kan.
Har dock ingen att träffa på hela dagen, men kan ju gå runt själv och skutta som en liten flicka.

Jasmin, min älskade katt

Kategori: Allmänt


Jasmin är söt och hon kollade rakt in i kameran när bilden togs. Vad duktig du är. 
Jag ska leta efter dig sen och lyfta upp dig en stund. Varför? Jo, för att jag kan.
 
Iallafall. Trevlig dag som avslutas med lite Family Guy. Jag sitter vid min dator men ser härifrån. Egentligen så vill jag se en riktig film, så det ska jag sen. Sen så känner jag mig stressad med alla oklarade spel jag har. Och så saknar jag Salamander. Jag vet...wakaranai. 
 
Hej

Björn Borg Underkläder

Kategori: Allmänt

 
Några fler Björn Borg underkläder till min fina samling, hihihihi. Äger snart hundratusen. Nej men, typ 10 st iallafall.
Och jag är inte klar än. Jag ska köpa alla. Inte de som är för röda och så. Det ska helst vara blåa elle rnågon ..liknande färg som...lila eller..grön.
Jag är lite fattig nu, men det ordnar sig när jag börjar på folkhögskola och får pengar. Jag vill dock ha de som jag såg i Pride Paraden. De var faktiskt fina, för att vara hel rosa typ. Så, de ska jag köpa. Men hittade itne i butiken vid hötorget så, what the f*ck *Hermione*

Bio: Pacific Rim 3D

Kategori: Allmänt

 
 
Jag och bror var på bio. Det var ett tag sen sist som bara han och jag gick på bio. Hm... Iochförsig så har han och jag aldrig gått på bio med någon annan förutom mamma, men iallafall. Vi såg Pacific Rim 3D. Det är andra gången jag sett den nu. Såg den första gången med Lemur för någon vecka sen. 3D då också. Av någon anledning så påminner filmen om någon slags anime. Det skulle kunna vara en anime serie.  Sensei, aishitemasu.
 

Så fint att det var en japansk tjej med i filmen. Hon var söt. Sen så var det extra fint att de pratade japanska i filmen också. HIHIHIH. Första gången jag såg filmen så blev jag lite förvånad över hur den var. När man ser en trailer så antar man att filmen ska vara på ett visst sätt, sen så ba, Jaha oj o herreminj*vla gud.

Pelican rating.
5/5 marmotor.


Men Ludvig, när var första gången du klagade på en bio film.
Aldrig vad jag vet. Fast....Jack: The Giant Slayer var inte OJ VILKEN BRA FILM.
Men den var bra den också.

Tandreglering / Stockholm?

Kategori: Allmänt

 
Hej, låt oss gå upp klockan 07.30 för att fixa oss för att gå till Tandläkarne i regnet. JAAAAAAAAAAAAAA!:)
Aldrig mer. Jo, jag måste. Men jag är ledig. Jag vill inte gå upp så tidigt. Nu så är det iallafall överstökat. Hon spände åt tandställningen på underkäken. Pelican in despair. Yes, I bled.
Ifall man är osäker på att skaffa tandställning, ett tips: Gör det bara tidigt. Själva tandsätllningen gör inte ont att sätta in. Det är bara när det spänner lite som är jobbigt. 
 
Iallafall...idag så händer..ingenting. Jag och bror var i Björn Borg butiken vid Hötorget igår, och det var rea. Så jag funderar på att åka in idag också för att gå lös på underkläderna. Ja, det är det mina pengar går till. Linnen och björn borg underkläder. Hm...och bio..och alkohol ibland.
 
 
 

Igår / Extra / Fotografiska - Musiiiiiiiiiiiiiic

Kategori: Allmänt


Bilden är tagen på Fotografiska i Stockholm. Det var en söt liten magisk dag med bror och mamma. Pappa ville inte följa med, men det hade varit trevligt om hela familjen åkt dit. Aja. Fikat var typ dyrt....eller..ja. Jag tog en rulltårta, bror tog en choklad something och mamma en macka. Sen så drack vi cider och öl. Allt det för kanske 300kr+. Mamma ba; Ja men det är väl utsikten man betalar för...
 

Nöjd med min gratis poster som jag fick. Den är fin. Mamma och pappa fundera rpå att köpa ram till den, men jag vill bara tejpa upp dne på väggen. Jag vägrar bli väckt av att en tavla faller ner på mig. Den ska sitta över sängen har jag bestämt. Bror köpte en bok ...typ " Hundra frågor om vad konst är" eller något. Han i kassan gav tillbaka 5kr för mycket. Så mamma ba: Gå tillbaka och säg till att tian ska vara en femma.
Så..jag gick dit och sa: Ursäkta, men du gav tillbaka för mycket pengar.
Han: Oj, tack så mycket. -växla tillbaka- Tack så mycket igen, ha en trevlig kväll.
Jag : Tack detsamma.
 

Um....hm..Han var väldigt söt. Han påminde om någon.
Mukashi..mukashi sono mukashi..
 
 
 

Åka Tåg / Hjärndöd / Skärpning

Kategori: Allmänt

 
Åkte in till Stockholm tillsammans med bror idag för att gå o äta på restaurangen som Näsbjörn jobba rpå, som sagt. Vi had einte speciellt bråttom dit, så vi gick till Björn Borg affären vid Hötorget. Jag köpte nya underkläder. Wehooooooooo, jag gilla rBjörn Borg underkläder. Det är 50% REA nu , så jag ksulle ha köpt en till förpackning..
Aja, det borde vara rea imorgon med, så jag tänker fanimej åka in.
 
Efter det gick vi till restaurangen vid Slussen. Det var ett väldigt mysigt ställe, och man kunde sitta ute i spöregnet, för att det fanns sånna där...saker i taket som spottade ner värme på en. Det var mysigt. Middagen blev då.. 4 cider (innan men ändå) och en sallad. Jag var inte så hungrig...därför. Bror min åt BBQ ribs med pommes.
 
Blev lite senare än vi trodde, men kom iväg hem tillslut. Ooooch som avslutning på Stockholms äventyret, en äcklig tågresa med äckligt folk. Vi går på pendeln och bror sätter sig vid fönstret, så jag tänker sätta mig mitt emot honom. Då kommer en tant och bara: Sätt dig där! (till sin man)
Så jag tänker, jaha okej men jag vill iallafall sitta framför bror. Men då ställer hon sin väska på den platsen, så jag sätter mig bredvid bror istället.
Hon: Han tog din plats.
Jag bara; EH och vart fan tror du jag ska sätta mig då? Flytta på din väska så får din man plats brevdid dig.
Så sade jag inte, men tänkte, i huvudet mitt.
 
Sedan så började tantne och hennes man bråka med några fula emo tjejer. Ja jag vet vad emo är, men kallar dem för emo tjejer. Jag trodde de var snälla, men de var hjärndöda alla tre. Satt och lyssnade på rock musik med hög volym. En av dem började skrika på gubben att han kunde sticka därifrån. Gubben satt och sa att en av tjejerna var vanvårdad och whatnot.
 
Sen när de ska av, så slår den äckliga tjejen mig med väskan när hon vänder sig om. Och hon ber inte ens om ursäkt. Typ, hej jag äger tåget, jag gör vad jag vill.
Snälla, gå och bry nacken. Ni är ivägen för allmänheten med eran dryga attityd.
 

Once upon a time : Emo Boy

Kategori: Allmänt



 
Rotade igenom min garderob med massa gamla kläder och hittade alla kläder jag sprang runt med som ung. *smeka min kind* Hoodies och byxor och whatnot magical sh*t. Hannis tyckte det var så stor skillnad på när hon åkte till Japan och kom tillbaka. Jag minns när jag vägrad eklippa min lugg, för att jag inte tålde att mitt ansikte eller mina ögon syns. Nu är jag van vid att inte ha långt hår. Men på vinter, ja då j*vlar åker det långa håret fram.
Det är nu som det är så varmt, som det är skönt att slippa det.
 
Vad gäller kläderna, de får stanna. Kan ju skänks bort till Emo CHild in need någon gång, men tills vidare är de mina.  Det var ett tag sen jag färgade håret också. Skitsamma om det passade eller inte. Det är fint, så en vacker dag. Piercing också.
 
 
En dag ska jag f*animej klä på mig alla emo kläder och leka, som förr i tiden. Och se på himmelen med tårar i ögonen. Nej. Jag tänker bara se hur det ser ut. Men just nu är Pelikan fast i sin nuvarande stil, som inte ha rnågot namn.  OJ VILKEN SKILLNAD PÅ BARA NÅGRA ÅR, HIHIHI. ELler?
 
 
 
 

Stockholm / Aaa ooo aaa ooo aa oo aaa oo...

Kategori: Allmänt

 
Stön stön.

Verkar som om jag och bror ska åka in till Stockholm idag igen. Halvt planerat att vi ska äta middag på restaurangen som Näsbjörn jobbar på. Egentligne orkar jag inte åka någonstans i det här fula vädret, men men.
Kanske kan fråga Lemur ifall han vill komma förbi. Han ville ses idag, men det skulle iallafall bli sent, eftersom han ska träffa två vänner på stan först.
 
Få se nu. Sitte roch lyssnar/ sjunger på massa Perfume och Utada Hikaru låtar. Ska väl duscha snart.
Sen bär det av in, för bror måste köpa en ny laddare till telefonen på något..teknik magasin.

Barns nyfikenhet

Kategori: Allmänt

 
Det är läskigt när småbarn kommer fram och börjar prata med en. Började tänka på två exempel mitt ifrån tomma intet. Där Torte bor. Eller Näsbjörn... Where the wild things are. Men iallafall.
 
Var och sprang runt i affärer tillsammans med Lemur. Vi va rpåväg emot "avdelningen" för mobiltillbehör eller något sånt där. När jag går förbi en liten pojke så vänder han hastigt huvudet emot mig och bara: Hej vad heter du?
Jag gick bara förbi utan att svara. Det var för att jag inte var beredd. Sen så får han hata mig hur mycket han vill.
 
En annan gång var när ja goch bror kollade på spel i spelaffären här i Södertälje. Bror märkte typ att en liten tjej kollad eovanligt mycket på oss, så han gick undan en bit. Då kommer hon fram till mig och säger:

- Pratar du spanska?
Man bara; Nej det gör jag inte...
Och hon bara gick sin väg. Jag klarar ej av när barn kommer fram. Det är enklare om någon vuxen kommer fram och frågar om vägen eller något...

Idag; Fotografiska / Piece of Cipher+

Kategori: Allmänt

[INNAN FOTOGRAFISKA]
Mamma ville gå på Fotografiska museet förra veckan, så vi bestämde att det skulle bli idag. Egentligen så skulle jag och bror bara åka in till 16.00 för att möta henne, men vi åkt ein tidigare för att fika med Näsbjörn. Det blev ingen riktig fika, utan Spicy Nudlar med grönsaker. Det var okej men var lite....vattnigare än vad jag trodde. Sen så en god cider på det. Efter det så var Näsbjörn tvungen att jobba, så bror och han viftade sina svansar emot varandra och tog avsked. Jag och bror gick i affärer tills det var dags att möta mamma vid Slussen T-bana.
 
[FOTOGRAFISKA]
Vi åkte någon slags båt till Fotografiska... Det stod typ Djurgården på den? Jag vet inte. Det var mysigt, men vi åkte bara en väldigt kort bit, så det...tog slut snabbt. Vi flög runt på museet ett bra tag och fikade innan vi åkte hem. Näsbjörn tog emot tre stycken lappar på gatan innan, som jag, bror och mamma bytte in för gratis posters, HIHIHIHIHI.
 
Övrigt: Nu är jag hemma. Motherf*cker , yeah. *Gandalf* Ooooooooooooch, mitt linne som jag har väntat på kom idag! *smeka det* Finfint linne ifrån HM. Jag ska smeka mig själv när jag tagit på mig det, fast inte nu, senare.
 
 
 

Äckel päckel katt. Skärpning.

Kategori: Allmänt

 
(Inte min katt som är äckel päcklig. Menar grannkatten.) 
 
Igår sprang Jasmin bort, bara för att den äckliga grannkatten är psykiskt störd på något sätt. Den får för sig att jaga och riva våra katter. Liksom, mongo katt. Och att den bara går in i vårt hus och äter upp våra katters kattmat är också irriterande. Iallafall.... Jag och mamma gick ut och letade efter Jasmin. Vi hittade henne men iallafall. 
 
Hm. Ingenting att göra idag heller. Gick upp klockan 12 men legati sängen fram tills nu typ. (15.08).
Eller, gått till datorn då och då för att jag är uttråkad. Har varit lite duktig som ringt till Folktandvården och bokat om tiden för tandreglering. Skulle dit den 3:e September, men börjar på Folkhögskola den 2:a, så vill inte missa de första dagarna. Den nya tiden är redan nu på fredag...
 
Övrigt: Jag fick mail om att mitt linne har skickats iväg! HIHIHIH. Jag får nog det idag eller imorgon.

Hm, nej nu. Nu tänker jag översätta..eller som man kan säga. Transleta *leta transor*
 
 
 

Hop! Step! Instant Death! Happiness Dance Death Trap!

Kategori: Allmänt

 
Open. Reverse.
Kick. Turn.
Happiness. Walks.
Slow. Slow.
Close. Forward.
Progressive.
Happiness. Inside.
Rock The Boat.
 
It's your duty to be happy, okey?
Are you happy?
If you're not happy, then die.
 
 
 

Vi flög! Till Paradise Garage Pride(Stockholm)

Kategori: Allmänt

Poker face - itsumo egao tsukutte..
 
Först var det någon förfest hos.....Vi säger Katt. Det var trevligt. Emil hade köpt någon slags likör som smakade choklad, till Katt. Sen så lekte vi pekleken bara för att dricka mera innan vi skulle ut. Slutade med att jag satt med glaset med choklad likören i handen, för att min andra dricka tog slut. Det var inte så många som följde med dit dock.... Men det var trevligt iallafall.
 
Stockholm Garage Pride
Vi kom dit strax över elva, men kökade i nästan två år. Kön gick ända ifrån huvudentrén upp till trappen emot Söussen T-bana. Sen var de tnågon j*vla idiot som försökte tränga sig förbi alla, bredvid mig. Man bara, nej ställ dig i kön som alla andra. Så ställde jag mig emot väggen så han inte kom förbi. Det var jag, Lemur, Fröken Å, Fröken Amanda och EMil som gick ut, trots att vi var kanske 10 st på förfesten. När vi väl var inne så var det helt okej. Mycket folk bara. Svettigt, instängt, trångt, trångt och trångt. 
 

Stockholm Pride Parad

Kategori: Allmänt

 
Åkte in runt 11 på lördagen med bror. Pendeln mot Stockholm T-central var ju typ full. Vi skulle typ få stå tillsammans med Lemur och fröken Amanda. Dock så skiljdes peli och marmota vid Slussen T-banestation. Han skulle till Näsbjörn på hans jobb. Så jag mötte Lemur och Amanda själv.
 
Parad:
Det var kul, men tog en bra stund innan det började. De första som jag såg var typ Sailor Venus och någon Sailor..tjej..med grönt hår? Sen så började det på riktigt. Det var fint. Allt påminde om någon slags....något..Tales Of Spel. Så det var fint. Tydligen så är min bror rätt säker på att han vet vem han på bilden är. Typ " Det måste vara han. Kan inte vara någon annan." Dare? Wakaranai. Eller, jo.

Läste senare på Instagram att någon som verkar ha kommit ut för kanske en månad sen var med o gick i paraden. Klart man får göra det men liksom. Att komma ut med sin läggning är en sak, men att bara "kasta" sig ut med det är lite...jag vet ej.
Typ: NU ÄR JAG BÖG, KOM OCH KOLLA!
 
 
La la la.
 
 
 

Min lilla katt

Kategori: Allmänt

 

Nu har min älskade flickvän/fru/livspartner varit borta i typ en vecka. Eller två? Känns som det.
Jag drömde att hon kom hem i natt. Typ, gick ner på nedervåningen och såg att hon var hemma och ba, Yatzy är ju hemma!!!
Mamma: ja hon kom en igår kväll.
Så blev jag sur för att typ, jaha varför sa ni inget då?
Men sen så var det en dröm, så då..är det...väl..okej...hm... Hon brukar vara borta på sommaren.
Bara du vet när du ska komma hem lilla du. Ty jag saknar dig.
 
 
 

Imorgon: Pride Parad

Kategori: Allmänt

Så, nu är det nästan helt bestämt att jag ska dit iallafall. Jag och bror ska eventuellt gå tillsammans med Lemur. Det blir säkert kul kul. Sen så är det möjligt at vi ska ut till Paradise Garage Stockholm efteråt. Eller?
Ja det är möjligt. Hm, ser på Pokémon film lite sådär nu...ska väl duscha och leta kläder och skit.
 
Peli ska se världen och säga daijoubou.
Boku wa hitori, demo, daijoubou desu.
 

Aldrig varit på Pride eller..alltså...sett något. Min söta handledare för två år sen sa att han varit där.
Man bara, hehe, jasså du, lilla filur. Lodjur. Nej men, det ska väl bli kul... Ny upplevelse. Har typ alltid besätmt mig för att INTE gå, men nu j*vlar händer det saker...i...år.

Du är bara en bedrövlig ynkrygg

Kategori: Allmänt





- Taran och den magiska kitteln.

Varit seg och sovit hela dagen.. Gick upp vid 11 dock, för att Hannis skulle åka hem. Eller ja, till Stockholm, sen vidare till Sundsvall. Ville säga hejdå. Sen gick jag och la mig igen och vaknade 6 på kvällen. Det vart lite mycket igår. Ätit mat och tagit en dusch men är fortfarande trött.

Imorgon ska jag eventuellt ut...eller så är det på lördag-söndag. Paradise Garage Stockholm med lemur och hans vänner.

Vi får se. Det är ju pride fester och så..
Dame yo.

Ut ut, drick drick - Aaaaah...

Kategori: Allmänt

 
Igår gick jag, bror och Hanna ner på stan i Södertälje, eftersom jag skulle klippa mig och kolla på linnen..
Iallafall. Klippte mig men hittade inte linnet jag ville ha, så vi åkte direkt in till Stockholm, för vi skulle äta middag med Näsbjörn. Vi åt på Vapiano...någonstans. Spaghetti Bolognese får mig att smeka mig själv, på ett barnvänligt sätt - på kinden. 
 
Efter det så visste vi inte riktigt vart vi skulle gå, så Näsbjörn sa att vi kunde gå till hans systers pokväns bar. Sagt och gjort, lilleskutt bla bla. Vi gick dit, drack några cider och...shots. Sen tänkte vi gå till Paradise Garage Stockholm, men kön var så lång att vi bara, NE HEJDÅ DÅ:
 
Vi gick därför till någon slags rock klubb. Drack lite där och gick vidare till nästa bar/krog/sak. Kleins tror jag den hette. Vi  drack mer där + en shot till. Slutade med att vi tog nattbussen hem och kom hem kloickan 5.... Lade oss 6...Stackars Hannis som skulle upp 9 för att göra sig iordning. Hon ska till Stockholm sen hem till SUndsvall.
 
Ja jag kallade henne Hanna först, sen Hannis.