lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Tandställning, fy, äckel.

Kategori: Allmänt

Har sovit hela dagen, typ. Vaknade runt 2. Munnen gör så himla ont att jag inte orkar vara vaken. Sen så kan jag inte tugga mat utan att det gör ont. Som tur var fanns det pannkakor kvar. Men inte ens de kan jag tugga, så jag fick skära sönder allt till skitsmå bitar. Jag känner mig som en fågel som inte kan tugga.
 
B*tch bird. Pelikan. 
 
Jag har tagit en värktablett men det hjälper inte precis. Aja, bara att vänta tills det går över. Tar ungefär 3 dagar.
 
Just nu sitter ja goch spelar Tales Of Graces F med bror. Han kom hem imorse ifrån el casa del Coati. 
Hoppas Fru Gris komme rhem tidigt idag, så kanske vi hinner se på nästa Harry Potter film.
 
HAIRY POTTER AND THE GOBLIN IN FIRE.
Jag vet vad filmen heter. Jag är inte dum.

Våldsammare än vad jag trodde...

Kategori: Allmänt




 
Lade upp denna typ igår, minns inte riktigt. Kollade lite extra på den nu och jag ser ju att han äter upp sig själv? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men jag ska nog sätta mig i ett hörn, i fosterställning och göra lite av båda. Men nej, tror absolut inte att de ger konstiga budskap till barn. Det är uppenbart att de fokuserar på låten och reklamen av produkten. Men iallafall, den begår ju självmord. 
 
Övrigt: Hm? Det står ju GIGA PUDDING, men med de japanska tecknerna står det giga purin? Borde det inte heta giga puddingu? Eller....vad vet jag... *hoppa ut i skogen ensam* Bror är fortfarande inte hemma. Det känns som jag vill köpa ett PS3 spel ifrån Playstation Store. Håll dig Ludvig, håll dig.
 
 

Musik: kz(livetune) / 「FLAT」adding Yuuki Ozaki

Kategori: Allmänt

 

Japansk musik är så vacker. Jag gråter, samtidigt som jag smeker min kind. Nej, gråter inte, men fint är det.
Vilken våldsam video btw. *D:*

Åhåhå, ännu en ny låt av livetune. Det låter dock inte riktigt som hennes vanliga stil, men den var fin/bra/whatnot. Som vanligt. Det är iof som finast när hon använder  初音ミク / Hatsune Miku. Men gillar de andra låtarna där "riktiga" personer sjunger. Denna låt heter iaf FLAT och någon Yuuki Ozaki (from Galileo Galilei). Jag har inte den blekaste aning vad det är för grupp eller sångare, men han sjöng bra iallafall. Hm.... 
 
Videon var lite speciell också. Förstår att den handlar om ett rån. Nehe, Ludvig? Tror du det? Är det för att de springer runt med rånarluvor/masker och slår ned folk? Ja, jag tror att det är därför. Speciellt val av musikvideo till låt iallafall. Står något om att det är en TV anime låt?
 
livetune adding Yuuki Ozaki(from Galileo Galilei)
読み:ライブチューン アディング ユウキオザキ(フロム ガリレオ ガリレイ)
New Single
『FLAT』
 

Musik: BABYMETAL / ギミチョコ!!

Kategori: Allmänt

 
Vad händer om man blandar (japansk) metal med pop? Jo, detta. BABYMETAL. Magiskt.
Haha, hon till vänster. Hon ba, eeeuh.
 

Lite tråkigt är det väl att det inte kom någon riktig PV för denna låt, men men. För någon månad sen, tror jag, kom en såndär teaser , eller vad man nu ska kalla det, för BABYMETAL / ギミチョコ!! / GIMI CHOKO ! ! (Gimme choko / Give me chocolate) Var inte speciellt förtjust i låten, eftersom den, hej nu kommer jag låta emo, lät för glad. Alltså, låten låter för glad i refrängen, med tanke på hur den började. Har inget emot glada låtar, men när den börjar...på ett visst sätt och sen....byter..typ...jag kan inte formulera mig på ett bra sätt. Men, jag gillar den iallafall, nu.  Övrigt: Varje gång jag ska lägga upp en video här så vill jag ha en bild ifrån videon eller cover, men eftersom jag sällan orka rleta efter cover så tar jag en SS. Visst blev den rolig. Hon ba, eeeuh.
 
BABYMETAL / ギミチョコ!!
Live Music Video
 

Kläder: H&M - Peli flög ner och utnyttjade erbjudandet

Kategori: Allmänt

 
 
 
Jag hade som sagt tandläkartid 15.15. Det tog lite längre tid, för det var något problem med dne äckliga tråden. Men sen gick det. Nu sitter jag här och är öm i hela j*vla munnen. Jag kan inte tugga ordentligt, men fick i mig lite pasta med köttbullar. Ja, lyxmat. Skulle ha sparat yoghurten... Åt upp allt igår, för att jag är dum och inte tänkerefter ordentligt Iallafall. När jag var klar hos tandis så tänkte jag, när jag ändå är här kan jag gå och utnyttja H&M. Hade fått SMS dagen innan om 100 kr rabatt vidför för 500 kr. 
 
1. Beskrivning

"En munkjacka i sweatshirtkvalitet med kontrastfärgat ok*. Jackan har fodrad huva med dragsko, dragkedja fram och sidfickor. Mudd nedtill och vid ärmslut. "

*Kontrastfärgat ok, what?

2. Beskrivning

"En långärmad tröja i sweatshirtkvalitet med borstad insida. Tröjan har en hög skorstenskrage med dragsko och känguruficka fram."

3.  Beskrivning

"En farfarströja i trikå med knäppning upptill. Tröjan har lång ärm som kan fästas upp med slejf och knapp."
Fan vad fult. Heter den farfarströja? Aja, jag gillade den iallafall....


Nu ska jag gå och dansa. Like a sweet candy.

 

Hm, äckliga tandställning

Kategori: Allmänt

Jag skulle ha skaffat tandställning tidigare. Men jag lät bli för att det....jag tycker inte om att ha ont på ställen där jag typ inte kan "kontrollera" det. Om jag gör illa min fot eller något så kan jag typ....få det att inte göra lika ont...typ. Men i munnen så finns det inte så mycket att göra åt saken. Aja. Jag ska vara hos tandregleringen 15.15. Valde ju den tiden för att inte missa skolan på något sätt. Men så har jag lov. Det är bra men iaf.
 
Efteråt ska jag väl kanske gå på stan. Köpa kläder och kanske kanske kanske köpa nya små hörlurar.
 
 
Blä.

Låt oss dansa

Kategori: Allmänt

 
Jag har skittråkigt. Sitter iof och kollar på Charmed. Har hållit på rätt mycket med Logic X Pro, typ hela dagen. Efter att jag vaknat och ätit så.... Hm, men har inte hnt så mycket annat. Men det är kul med myusikku. 
Det går bättre och bättre varje gång, känns det som, men jag behöver fortfarande hjälp av Herr S. Imorgon går jag nog på bio. Jag måste iallafall vara vaken mitt på dagen, typ. Ska till tandregleringen och antagligen spänna åt tandställningen. Fy och helvete.

Bio i Stockholm, ensam?

Kategori: Allmänt

 
Hittade en gammal ful bild på Näsbjörn när han fastnade på en öde ö.
Jag ritar så himla fult. 
 
Jag har tydligen fått mit studiebidrag. Jag vill gå på bio eller handla kläder. Eller ska jag kanske kolla vad som finns i Playstation Store? Det vet varken du eller jag. Men jag känner iof för att åka in till Stockholm. Jag vill inte sitta hemma hela lovet. Jag skulle träffa Jordhumla, men när vet jag inte. Samma sak med Herr J.  Vet iof inte vilka filmer som går på Sergel. Går helst där. Dock å känns det så mobbat att gå på bio själv. Man ba, hej hej allihopa här kommer jag helt ensam, don't mind me. Men jag har ingen att gå med, eller? Jprdhumla jobbar vad jag vet. Bror är borta. Fru Gris ska träffar en vän. Herr Ödla jobbar. Själv så ligger jag i sängen med min katt. Jag ska ta bild!!! SOM BEVIS. 
 
 
 
Det är rätt mysigt här i sängen, men jag vill iaf ha lite frisk luft. Jasmin, ska vi åka till Stockholm och gå på bio? Ja fan, det tycker jag. Du är ju katt så du behöver inte betala ett skit. 
 
Hejdå. Nu drar vi till stan.
 
 
 
Kanske.
 
Övrigt: Ny single av Mami Kawada. Rätt fin.
 
 
  
 
 
 

Passa på att handla, eller? Hm, aa, ee, kanske.

Kategori: Allmänt


Är med i HM club, något, så fick ett SMS imorse. Vilken tur btw att jag inte väcktes av det, får då hade jag varit sur, kanske. Iallafall, fick SMS där det stod 100:- kr rabatt vid köp för 500:-. Det är bara 100:- kr, men det är något iallafall... Jag som är så girig när det gäller erbjudanden...så... Köper bara kläder ifrån HM, ba för att jag är så j*vla fattig. Nej men, har inte världens högsta studiebidrag, men det räcker till det som det borde räcka till. Dessutom köper jag sällan saker. Köper spel väldigt sällan, ifall jag hittar något jag vill ha, och kläder rätt sällan, eftersom det sällan finns något som ser bra ut, sällan. Och sällan sällan. Jaha, men jag kan fortfarande inte bestmma mig ifall jag ska ner på stan eller inte. Det blåser som fan.
 
Bilden fick mig att vilja spela Yu-Gi-Oh.
 

Musik: ピノキオP x 鬱P / ゴージャスビッグ対談 feat. 初音ミク

Kategori: Allmänt


Musikvideo längst ner. Den är speciell. I like that.

Första gången, tror jag, ピノキオP / PinocchioP har gjort en låt tillsammans med 鬱P / UtsuP. Man hör vad som är vems "saker/ljud" i låten. PinocchioP gör 8bit/pop/electro aktig musik och UtsuP gör alltid rock/screamo. Tycker det lät jätte konstigt i början, eftersom det...skiljer sig så mycket i musikstilar. Men blev fint. Fösta gången jag hört de typerna läggas ihop, tror jag. Jag tror mycket idag. Videon är rätt så speciell den också.. Övrigt: De använder 初音ミク / Hatsune Miku väldigt bra båda två. Den vänstra Miku iklädd en val dräkt är PinocchioPs Miku, antar jag. Och den med elefanten är UtsuPs. Varför tror jag det? Jo, för att jag ba tror det.
 
 

Music:  ピノキオP x 鬱P / PinocchioP x UtsuP
Song: ゴージャスビッグ対談 feat. 初音ミク / Gorgeous Big Conversation
 

Hmm....Lunia.... / 椎名もた / 少女A

Kategori: Allmänt

 
Jag saknar Lunia. Även om jag inte spelade så mycket på slutet. Det känns så fult att allt bara försvinner, efter att jag o min bror hade spelat i nästan 3 år. Vi spenderade rätt mycket pengar på det också. Hm........Nej ushc, jag hade ju blivit så jävla stark. Hihihi . Nu ska jag skryta. Jag var en Ice Wizard. Eller ja, det var min main. Yuki hette den. Alltså gubben, men jag hette Kirameku. OCH, jag var Rankad 1:a på listan för alla Yuki spelar ei hela världen. DET NI, HIHIHIHIH. Och nu är allting borta. 
 
Vad rosa hon blev iof.... Hihi, så tösigt. 
 
Nej, jag saknar Lunia. Om det kommer tillbaka så kommer jag att försöka få tillbaka allt jag hade. Det var dock en hel del, men skitsamma. Jag saknar min gubbe. Det tog sån tid att få det jag hade. ._. *vagga i sorg* Fuakku.
 
Jag är fuakkingu kirameku shoujou AAAAAAAAA.
 

Film: Harry Potter - De Vises Sten & Hemligheternas Kammare

Kategori: Allmänt

 

Jag, bror och Fru Gris brukar ha sånna där...marathon...saker. Typ. Eller, förut så såg vi alla Lord Of The Rings filmer. Och nu jävlar är det dags för Harry Potter. Vi började med Harry Potter och De Vises Sten, obviously, mitt på dagen. Direkt efter kollade vi på Hemligheternas Kammare. Jag tycker om Harry Potter..... Men stör mig på att han har så ljus röst i ettan och precis kommit i målbråttet i andra filmen. Dobby är ful. 
 
Det känns så fult... Även om det är massa evil shit flying around i de första filmerna, så känns allt relativt fridfullt och , oh what a magical magical world. Men det blir allt mörkare och mörkare. Tycker mest det sätter igång i Goblet of Fire. Jag minns inte vad den heter på Svenska, därför skrev jag på engelska. Juste, flammande bägaren. Vad dum jag är. Man ser ju det typ, aja. Som sagt, där brakar helvetet lös när Cedric dör. Efter det blir allt ba evil. Tycker jag. Jag är ingen såndär Harry Potter galning som finns på FB. 
 
Där folk typ .....är..........jag vet inte. Speciella. Aja, Fru gris orkade inte se, så vi ser mer imorgon.

Söndag - niki / ELECT feat. kradness

Kategori: Allmänt

 
Jag har råkat vända på dygnet. Brukar bli så när jag har ledigt. Men jag ska fixa det. Lägger mig antingen tidigt ikväll, eller så dygnar jag. Vaknade runt 2 och lekte lite med Logic X Pro. Jag är typ...fortfarande..så...rätt...dålig på att göra musik. Men jag tänker fortsätta. Ingen Odette så nu lever jag för att öva, öva, öva. 
 
Har spelat massa Tales Of Graces hela dagen sen dess. Jag och bror har börjat om och tänker klara alla sidequests. Jag är Pascal nu istället för Rövklocka. (Han heter Asbel egentligen men låter som Ass bell). Bror brukar vara Cheria men har bytt till Sophie. I don't expect anyone to know who those people are. Men, det är spel...karaktärer...iaf.
 
Nu kollar vi på De Tre Vännerna och Jerry. Bilden där uppe är inte det avsnittet som är på nu. Tog bara en bild ifrån Google. Känner inte ens igen avsnittet på bilden. Iallafall. Jag vill åka till Stockholm, eller bara gå på stan här i Södertälje. Vill inte sitta hemma hela lovet. Jag ska träffa Jordhumla någon dag och så sa Herr J att vi kunde ses och göra något. Antar att det blir fika / bar. 
 
Övrigt: Det är kul att "skapa musik". Det är kul att fotografera också. Jag ska fanimej göra en ful låt och sen göra en ful video till den. Den ska heta, ugly. Nikis musik är så fin. En dag ska jag lära mig använda vocaloid vocals. 
 
Vacker japansk musik nedan.
 
niki / ELECT feat. kradness
 
 

Foto - Instagram: Reklam för mig själv, för att jag kan...

Kategori: Allmänt

Bara för att jag kan, så tänker jag göra reklam för mig själv.  ludvigwiller @ Instagram
Jag har även twitter. Men jag sitter och skriver massa skit där bara. Ointressanta saker, som att jag häromdagen fick en snöflinga i ögat när jag var påväg till skolan. Aja, Twitter: @LudvigWiller

Det är mycket roligare att ta bilder när det inte är massa snö ute. På vintern så blir de flesta bilder likadana, eftersom allt bara är täckt av snö och det är....typ...vitt/grått/mulet ute. När det inte är snö så ser saker annorlunda ut. Majikku fuakkingu karasu.
 
 
 

xXRåwsaRakbladXx? Nej.

Kategori: Allmänt


Förstår ej varför folk leker wannabe emo children. Håller på med, Klistra in om du stödjer emos! Jag är en emo! Men jag hatar när folk kallar mig emo! Men jag är medlem på emocore! Det gör mig till en emo! Men kalla mig inte emo! För då blir jag emo!
 
Sen så klarar jag ej av den där jobbiga mainstream personligheten som wemos ska ha. "Oh awsum :> määä!! höhöhö 8D spongebob power!! im a gamer, for realz, deal with it :<" den är väldigt lik den typiska mainstream personligheten som vissa som lyssnar på japansk musik har. " super mega kawaii!!! OwO". Samma sak med den där skittöntiga attityden folk använder på 9GAG. 9GAG är en rolig sida och jag flyger runt där typ varje dag för att kolla på bilder. Men människorna där är ju störda när de håller på, på ett omoget sätt. Exempelvis när folk "blir ledsna", för saker som enligt mig inte är sorliga, och ba, damn onion cutting ninjas. Eller, manly tears have been shed.
 
Du är bara töntig om du tror att man är omanlig om man visar känslor. Tycker det är rätt töntigt att inte våga visa känslor. Men men. *hoppa ut i skogen och plocka klagsvamp*. Jag är ingen bitter person. Egentligen. Bara i smyg. *Lotta*

Spel: Tales Of Xillia

Kategori: Allmänt

 
Känns som jag redan skrivit om detta, men skitsamma. För några dagar sen bestämde jag och min bror oss för att sätta oss ned och spela ut spelet. Vi hade tagit en lång paus, efterosm vi har haft så mycket annat för oss. Så vi hade inte spelat på månader typ. Men nu, ja nu jävlar. Jag ville mest spela för att inte glömma bort Battle Systemet och för att hinna klart innan jag får Tales Of Symphonia Chronicles. Vi satt i några dagar och rushade fram i Storyline och ja, nu är vi klara. Det känns alltid lika fult när man spelat klart ett spel man gillar. Man sitter där och bara, JAHA VAD GÖR VI NU DÅ? Även om vi ville klara ut det så snabbt som möjligt.
 
Spelet var iallafall skitbra och så. Bra gjort med grafiken, musiken och allt möjligt. Om jag nu ska klaga lite så gillade jag inte Jude (huvudpersonen) jätte mycket först, men det blev bättre sen, lite. Är alltid van vid att spela med karaktärer som använder svärd. Deta var första gången jag spelade med en "fighter" som slåss med nävarna och fötterna. Inte jätte kul eftersom attackerna ser typ likadana ut. Men emot slutet blev det roligare.
 
Jag kommer att spela om detta spel en dag.
OP Theme var förresten av 浜崎あゆみ / Hamasaki Ayumi, som jag lyssnade mycket på förut.
Alltid kul när personer man lyssnar på gör öpningslåtar till spel man vill ha.
 
 

Sportlov, men inget planerat

Kategori: Allmänt

 
 
Igår, eller idag, både och, började mitt sportlov. But I dunno what to wear. *Jenna Rose* Men jag har i och för sig pratat med Jordhumla om att träffas någon gång. När vet jag inte, men får väl höra av mig snart. Bror kom hem för några timmar sedan. Han är dock på sitt rum och kollar på De Tre Vännerna och Jerry. Det ska jag också fortsätta med ett litet tag. Är på Disc 2 och han på 1. Vi tävlar. Och den som sett klart alla innan helgen är slut får en...en....en bulle. Tröck i mig två bullar till frukost idag. Jag äter egentligen inte sötsaker, men nu när det fanns så. Nej, det finns ingen tävling, men jag åt bulle iaf.
 
Antar att det blir till att flyga in till Stockholm någon gång under veckan. Kan snön försvinna? Det var ju för fan soligt för några dagar sen. Jag sa till Herr S att om det snöade igen skulle jag bli ledsen. Då skulle han trösta mig. Och i förrigår, då det hade snöat under natten, så gav han mig en studsboll. Den hjälpte emot min deppression, men jag är fortfarande sur på snön.
 

Musik: kz(livetune) /「DECORATOR」feat. 初音ミク

Kategori: Allmänt

 
Japansk elektronisk musik är så fint.
Vocaloid får mig att smeka mig själv. Egentligen inte.
Men det är bra iallafall.
 
Inte alltid jag gillar livetunes låtar, men denna gång gjorde jag det. Iof så gillade jag Pink Or Black också. Aja. Hon är duktig på att göra musik och få fram melodier. Denna PV var inte lika välgjord som de andra, men jag gillade den. Som vanligt använder livetune sig av 初音ミク / Hatsune Miku. Tror inte att jag har hört någon låt av livetune med en annan Vocaloid person. Nu blev det samma bild som till "video-covern", men det får vara så, orkar inte SS'a en ny. 
 
Music: kz(livetune)
Song: DECORATOR feat. 初音ミク

 
 

Foto: Övergivna platser i Stockholm

Kategori: Allmänt

 
 
Spånga: Sun Chemical

Min klass har under 5 veckors tid haft projektperiod. Vi hade delat upp oss i olika grupper, som gjorde olika saker. Det fanns en grupp som valde Foto: Digitalt Bild Skapande. Deras projekt var om att åka till olika platser i Stockholm och fotagrafera övergivna platser. De skulle alltså fotografera platserna, redigera bilderna och skapa en (animerad)video/stopmotion/gif. En av deltagarna lade upp den första bilden här nedanför på FB, någon vecka innan redovisningen, som ett "smakprov"? och jag vart typ, Oh....... Gillade den så fort jag såg den. Den är helt ärligt skitsnygg. Färgerna, redigeringen och föremålen i fotot. Jag kommer att lägga upp de andra bilderna jag gillade starkt. Pratade med han som lade upp bilden på FB och han gav mig tillstånd till att posta detta. Så nej, inget springa-bakom-ryggen här inte. Deras bilder blev riktigt bra. Det finns en hemsida för resten av bildrna, men jag vet ej om jag ska länka den här. Aja, detta kanske räcker. Vad mycket text det blev nu. Aja. 

Spånga: Sun Chemical




 
SÖS-Tunneln / Tunnel under Södersjukhuset
 
 
 
 
 
 
 

Musik: Kyary Pamyu Pamyu / Yume No Hajima Ring Ring

Kategori: Allmänt

 
きゃりーぱみゅぱみゅ / Kyary Pamyu Pamyu lade, eller, hon och hon, hennes channel lade upp en ny PV för några dagar sen. Hm, typ i förrigår egentligen. Minns att jag märkte det när jag och hela familjen igelkott (min familj) väntade på tåget hem efter Sweeney Todd. Jag gillade inte låten speciellt mycket först, men sen, då jävlar. Brukar bli så.

Massa jävla text. Videos längst ner.
1. ゆめのはじまりんりん / Yume No Hajima Rin Rin (Ring Ring)
2. PONPONPON
3. ファッションモンスター / Fashion Monster
 
Nu ska Ludvig tolka videon. Sen så får det vara rätt eller fel, IDC. Den börjar med att en liten Kyary kommer med en isbjörn, som jag antar är hennes....vän..slash...barndom? Sen så möter hon en stor Kyary och säger hejdå, och den lilla Kyary gråter. Kyary går vidare och möter PONPONPON Kyary. (Kyary som hon såg ut i musikvideon som typ gjorde att hon blivit så känd). De vinkar till varandra och den första Kyary gråter när PONPONPONKyary går vidare. PONPONPONKyary möter Fashion Monster Kyary och vinkar hejdå till henne och går vidare medan PONX3 gråter. Fashion Monster Kyary...startar en TV med , vad jag antar, är den nuvarande Kyary Pamyu Pamyu. Kyary möter Isbjörnen ifrån början (som spionerat på alla andra Kyarys), och vinkar sedan hejdå till den. 
Det slutar med att Isbjörnen fäller en tår. Sååååå. Det handlar om att Kyary säger hejdå till sin barndom, allt eftersom att hon blir mer känd och växer? Jag tror att hon är en av de mest kända i Japan just nu. Och antagligen den mest kända utanför Japan nu också.


 
 
 

Musik: Logic X Pro

Kategori: Allmänt

 
Jag har hört hur Herr S och Herr M har andvänt ljudspår där folk pratar i några av sina låtar , och jag tycker det är fint, så jag har letat efter....prat....eller...tal. Jag försökte förut, för några veckor sen, att hitta, men det gick inge bra. Men idag så, när jag kom hem, satte jag mig ner för att testa. Jag har börjat småleka med något som antagligen kommer bli en färdig "låt". Och vad tog lilla Ludvig för 'tal'? Jo, Ellen Pages Coming Out Speech. Hon är så söt. Och rolig i Juno. 
 
När jag sitter o småarbetar med en låt så är det inte så att jag....bara, nu jävlar ska detta bli världens finaste låt. Bara det låter...på ett visst sätt...och följer någon slags melodi så är jag nöjd. 
 
Lusekofte. Apirot.

Läskigt, fy. Skärpning

Kategori: Allmänt

Igår när ja goch bror var påväg till cafét i Gamla Stan så kom det fram två unga killar.  En av dem ba
 
Kille: Excuse me, do you live here?
Marmota (min bror): Yeah.
Kille: Okey. Do you know where to buy drugs? For smoking?
Marmota: No..
Kille: Okey.
 
Man ba, men jaha. Ser vi ut som några pundare?! >:( Fula människa. Alltså, går man bara fram till någon och frågar var man köper droger, bara sådär? Första gången och förhoppningsvis sista. Blä. 

Teater/Musikal: Sweeney Todd

Kategori: Allmänt

 
Igår var jag och hela igelkotssfamiljen (min familj) på teater/musikal och såg på Sweeney Todd. Jag såg att den skulle gå någon dag innan premiär. Men det var typ slutsålt så vi skulle inte gå på den förrän igår. Så, ja, det tog ju bara typ två månader. 
 
Dag: Kort skoldag där vi bara satt i klassrummet och jobbade med våra låtar. Jag blev klar med min låt. Den är cirka 6min lång, men det gör inget. Jag ska fortsätta göra låtar och lära mig hela j*vla tiden. De kommer antagligen bli kortare. Jag slutade tidigt och åkte till min bror som var på kulturhuset med sin klass för att kolla på en utställning. Han slutade kort därpå, så vi sprang runt på stan. Först gck vi till Chokladkoppen i Gamla Stan för att fika. Jordhumla var där så jag petade och hälsade på honom. Jag och bror stannade där ett tag innan vi gick till The Soap Bar? Vid Östermalmstorg, där han tog ett glas vitt vin och jag en vodka drink. Ja, mitt i veckan.
Efter det mötte vi upp Gris och Ödla för att vänta på föreställningen.
 
Sweeney Todd:
Jag fick gåshud bara någon minut efter att det börjat. Så bra var det. Jag gillade verkligen hela föreställningen. Det var kul hela tiden. Och musiken är skitbra. Tyckte de, eller vem som gjort det, översatt låtarna väldigt bra till svenska. Alla sjöng bra. Självklart så finns det alltid någon som sjunger bättre än någon annan, men men. Jag klagar inte på någon............. Men som sagt. Det var bra. Skitbra. Flmen är bra och föreställningen var bättre och det ger än helt annan känsla att se det framför sig. De som inte har sett den borde göra det. Alltså föreställningen. HIHIHIHI
 

Imorgon, då jävlar

Kategori: Allmänt

Imorgon är det friluftsdag. Jag hatar såna. Varför? Jo, för att förra friluftsdagen sög. Det var så dålig information att det var läskigt. Jag grät hela dagen och inget kunde trösta mig. Nej. Men nästan. Det var liksom såhör, hej, vi skrev ju att aktiviteterna är fotboll eller promenad att välja mellan, men skit i det nu, nu spelar vi fotboll och går promenad gemensamt sen. Man ba, nej tack för att ni sa det innan. 
 
Men det ordnade sig och jag slapp spela fotboll. Denna gång så fick man välja själv vad man ska göra. Jag ska hålla på med yoga. Kanske inte det roligaste i världen, men första gången. kanske blir....spännande? Eller också inte. Hellre det än badminton med ungefär 30009 pers. Som jag dessutom inte känner.
 
Det som suger med denna gång är att vi typ måste klara av själva att hitta dit. Jag som inte ens är van vid alla byten i Stockholm. Bussar och tunnelbanor hit och dit. Men jag tänker komma antar jag. För närvaron och andra orsaker. Hm. Aitainoendo.

Sunday men inte var det någon jävla sol här inte

Kategori: Allmänt

 
Egentligen jo, så var det sol ute ett tag. Jag vaknade runt 9. Tidigare än vad jag tridde att jag skulle vakna. Det är ju helg trots allt. Ja, typ, ja, ja. Bror var borta så jag hade tråkigt. Gick därför o lade mig rätt så tidigt. Jag tröck i mig pannkakorna som var kvar sen igår och sen satte jag mig ned och ba , Nu jävlar ska jag skruva ihop mitt skåp. SÅ, det gjorde jag. Nu är det klart och fint. Herr Ödla ba, den verkar lite vinglig, men du kanske inte skruvat i allt än. Jag, Nej inte än, men den ska stå stilla i mitt rum så den behöver inte vara jätte stadig....
 
Och nej, som sagt, det behöver den inte. Det är bara ett sängbord/skåp. Min mobil ska ladda på den så jag slipper ha den på golvet. Sen så kan min dator sta där också. Så den slipper ligga på golvet under natten. 
 
Bror kom hem mitt på dagen och vi har spelat Tales Of XIllia sen dess. Spelet är längre än vad jag trodde. Men det är bara bra. Det är kul men nu tror jag ändå att vi börjar komma mot el finale parte de la luna de sctachatore. 
 
Just nu försöker jag få dreamfilm.se att låta mig kolla på Partaj med bror. Men nej, tydligen så är inte det tillåtet om man heter Ludvig. Hejdå. Nu är jag sur. Godnatt.
 
Övrigt: jag vill ha mjölkchoklad.

Spel: The Last Of Us

Kategori: Allmänt

 
Började spela The Last Of Us (på PS3) för någon månad sen. Men sen så har jag varit upptagen med massa annat. Jag känner mig så j*vla stressad. Varför, lille Peli? Jo, för jag har en bok jag måste läsa ifrån skolan. Sen så har jag andra saker att göra. Men kom bara på den. Aja. Lite oavklarade spel också. Egentligen har jag massa fritid, men aja.
 
Spelet är hittills bra och kul. Det påminner lite om Uncharted. Det är trots väl typ samma skapare? Naughty Dog...Något. Jag spelade Uncharted 2 och 3 med Herr J. Jag tyckte om de spelen, så jag tänker köpa Uncharted 4 när det släpps. Sen så tänker jag köpa Kingdom Hearts 3, även om jag så måste köpa PS4. Jag ska fanimej ha Kingdom Hearts 3. Men iallafall, tillbaka till The Last Of Us. Kul. Tycker tjejen liknar Ellen Page. Alltså, Juno.
 
Bra. 
Jag tror jag ska sätta mig ned och spela lite. Sitter ned gör jag redan, fast med en katt i knät, så jag når inte kontrollen. Jag får vänta tills hon sovit klart. Jag vill inte schaasa bort henne som en rutten Torte våldråtta. Fast jag gillar vildråttor.

Bio: Frozen

Kategori: Allmänt

 
Innan: Igår var det en rätt så lång skoldag, men det var bara mysigt/trevligt. Satt i klassrummet hela dagen och arbetade med min låt. Vi var bara tre stycken som arbetade i skolan. Resten arbetade hemifrån. Det är ungefär en vecka kvar tills "skivan" (om det ens blir en) ska vara klar för redovisning. Målet var iof att lära sig programmet och göra en låt. 
 
Efter/kvällen - Bio :
Efter skolan åkte jag till Herr J. Sen tog vi bilen hem till honom och kollade på South Park. Jag fick pasta med köttbullar , så jag blev nöjd. Vi hade köpt biljetter innan det och skulle till Kista. Filmen gick 21.20 typ. Filmen var jätte bra. Jag gillade den, väldigt mycket, faktiskt. Den har exakt min humor. Skrattade igenom hela filmen. Speciellt Olafs sång om sommaren. Musiken/låtarna var ovanligt bra för att vara...ja..typ..disney låtar. Eller det påminde om hur det brukade låta förr i Disney filmer. Eller något.
 
Jag tänker se den här igen någon gång. Kanske bättre att köpa på blu-ray istället för att ladda ned. Hehe. Hihi.
 
Som sagt, fin, bra, söt film. Olaf är söt. Rekomenderas.

Spel: Tales Of Symphonia - Chronicles

Kategori: Allmänt

 
 
Nu är det bara 15 dagar kvar tlls Tales Of Symphonia - Chronicles släpps. Det är ju bara två veckor. Hihihi
Eftersom det är en stor skiva och inte en liten Nintendo Gamecube skiva så borde det ju vara jätte mycket plats över ....även om det är ToS och ToS2. Kanske massa extra material? Och...sånt... Hoppas det går att ha japanskt tal. Men finns det engelska med original rösterna så tänker jag fanimej spela med dem. Lloyd Lloyd. I was so - ugly. 
 
Sen så vore det kul om alla har sina majikku special attacks. Ist för bara några få som innan. Och kanske de bytt ...sak i ToS2 så man slipper rearrangera alla jävla artes varje gång en gubbe lämnat party.
 
Men det ska bli kul. *smeka min kind* Ja nu j*vlar. Jag kan knappt vänta. Egentligen, jo, men också nej. Jo.
 
Övrigt: Störda-i-huvudet-personer som fular sig och håller på med " Hej , alla skriver til mig! Men jag tänker inte öppna breven! De ska få ligga i min brevlåda så att folk tror att jag är poppis, men egentligen gör det mig skitful och skabbäcklig! Men vad gör det, jag är ju arrogant och rätt så skitful och skabbäcklig så I don't really mind! Fortsätt skriva till mig, så läser jag det innan jag avregistrerar mig!"  Jag skriver inte till sånt folk. Ni är så störda. Blä. 
 
Shine. Nej, inte lysa. Dö.
 
 

Hm

Kategori: Allmänt

 
Sitter just nu i klassrummet helt själv. Jag vet inte om ag ska åka hem eller inte. Vi skulle egentligen arbeta med projektet vi har i skolan idag, men eftersom det saknades folk, typ, o så. Sen så var det bara jag som hade dator med mig. Så det vart typ " ah men alla gör som de vill, man kan jobba individuellt hemma idag " Så, ja. 
 
Då kunde jag lika gärna ha stannat hemma. För på morgonen var det massa prat om kvinnligt entrepenörskap (stava). Vilket inte berör mig det minsta. Faktiskt.
 
Så, ja, sen så pågrund...av....andra...små...orsaker...så är jag på dåligt humör. Hihi Ludvig du ska då jämt alltid klaga. Men det är för att Peli OISHIMONODAIKSU. Lilla, shyugga. Hm. Men det kanske blir bättre imorgon. Imorgon är det hela dagen som är tid till projektet. Alltså, från 08.40 till 16.15 vad jag vet. Mystery Saker may hända. 
 
Övrigt: Åt på museet för första gången på typ två veckor. Det var inte gott. Förlåt, men det saknas faktiskt....typ kött....

Hm, ja okej.

Kategori: Allmänt

Rätt seg dag, men den var inte speciellt ful. Matte först, suger, engelska sen, helt okej. Sen forum och det var intressant. Efter det var det drama, sen hem. Det känns så fult på något sätt. Typ...typ...Sugar Glider. Aja, rasterna är trevliga. Imorgon är det.....Hm är det imorgon det är bio tro? Jag vet ej. Jag hittar inte ens dit. Zita? Vi ska se någon jävla De Dansande Andarnas Skog. 
 
Nej, jag måste kolla. Jag är helt förvirrad.

Musik: Utada Hikaru / Merry Christmas Mr.Lawrence

Kategori: Allmänt

 
Imorgon är det "drama" (som har blivit mer musik/sånglektion aktigt. Inte mig emot. Det är bara trevligt. Förra veckan så kom jag med låt förslag, så jag hoppas det går bra. Läraren sa att den verkade rolig att testa. Men hon ba, om det är okej kanske du kan sjunga melodin för de andra så de får höra lite hur den låter när man sjunger själv? Jag ba, eeeeeehm jag tror inte jag vågar sjunga ensam ehe. Hon skrattade bara och sa att det var okej. Så, ja, får väl se hur det går.
 

Måndag - Bra, som jag trodde, typ, ja

Kategori: Allmänt

Kom precis hem ifrån skolan. Och det tog bara någon timme. Dagen började med matte, som suger, men det var lugnt. Det var bara gneomgång på näst-nästa kapitel så jag satt och smekte min kind. Iallafall. Engelskan var också lugn. Vi läste bara dikter och sånt. Sen så fram till 16.15 hade vi projektarbete. Det går bra och jag har mer kvar på låten än jag trodde. Det är något...speciellt...ljud jag letar efter. Kortade ner den ifrån 9min till typ 3min.
 
Hade det trevligt. Alla satt och arbetade / hjälpte varandra i lugn j*vla ro. Och nu tänkte jag fortsätta vidare lite.
Marmota var hemma och kollar på Family Guy. 
 
"Jag är så kåt. Kyss min hand." Usch, min humor.
 
 
 
 

Hm, det blev IKEA.

Kategori: Allmänt

 
Fru Gris skulle tydligen åka och handla, så jag följde med. Jag hade så tråkigt så. Iallafall... Vi åkte tll IKEA och nu har jag fått ett sängbord. Det låter fel men det hette sängbord. Nattduksbord? Jaja , ett litet jävla skåp då.
 
På IKEA blev jag typ skiträdd. För det var en familj som gick en bit ifrån mig och Fru Gris. Deras dotter stod och petade på något i en såndär gallerbur. Pappan ba; MATILDA YALLA!!!!!!
Man ba, men herregud varna innan du skriker. Jag höll ju på att få en hjärtattack. Fast det sa jag inte. 
Sen så halkade jag nästan på en matta. Det går inge bra för mig idag.
 
Så den ska jag sätta ihop sen. Efter att vi varit på IKEA så åkte vi till Willy's och köpte massa mat o skit. Juste, jag har fått yoghurt. HIHIHIH Jag ska trycka i mig dem snart. Fast inte alla 16 st (små) får då får jag bara ont i magen. Bror har inte kommit hem än. Han skulle ut i skogen och leka vild marmota och vild näsbjörn med Näsbjörn och någon till. Fladdermus. 
 
Nu så är jag dock tillbaka till att ha tråkigt och itne veta vad jag ska göra. Eller, kanske ska jag leka lite med Logic X pro? Det är roligt när man väl får ihop något som kan bli en låt. 
 
 
Ååååh, kagerou days instrumental.

Tråksöndag - Stockholm?

Kategori: Allmänt

 
Som vanligt händer det absolut ingenting. Söndagar är alltid lika fula. Jag gillar faktiskt måndagar. Jag funderar på ifall man ska åka in till Stockholm och gå på bio? Ja, helt ensam, för jag har tråkigt. Vaknade dock lite sent. Har tryckt i mig mat iof så behöver inte tänka på det. Sitter med Jasmin the b*tchprincess i knät och kollar runt lite på internätet. Har lekt lite med min låt i Logic X Pro. Egentligen så vill jag ha vocaloid vocals med, men jag kan inte direkt skriva låttexter. Eller, har aldrig försökt so how should I know if I am capable of that or not. I guess *Malcolm* 
 
Den är för övrigt snaaaaaart klar. Sen så ska jag väl antagligen döpa den till något? Jag har iof ett namn åt den. Hm, ja. 
 
Men iallafall, tillbaka till huvudämnet. Ska jag åka till Stockholm, eller inte? Det får Jasmin svara på.
Men isåfall, vilket film? Dock så är det världens fulaste väder ute, så jag vet inte om jag tänker ge mig ut i det. Men det får vi se. *slå igen dagbok*
 
 

Film - Haha, Jacquimos ego är stort

Kategori: Allmänt

 
Jag bryr mig inte om folk ba, Men Ludvig, vad fjollig du är som kollar på Tummelisa. För, ja, jag tycker om filmen. Minns den så bra ifrån när jag var liten. Kopplar den säkert till the time of innocent childhood, eller något. Jag hade den inspelat på VHS då. Sen så när jag blev äldre försvann den, men pappa köpte den på DVD. Men ve och fasa, den var på engelska då. Inte lika kul. Men någon snäll person har laddat upp hela filmen på YouTube. Så nu sitter jag här, med kakor, äppelcider och kollar på Tummelisa.
 
Jacquimo (fågeln) kommer i början och sjunger, sen ba, Åh jag älskar ljudet av min röst. 
Man ba, haha okej. Tycker inte om när folk är självgoda, men det är okej med Jacquimo. Gör ett undantag för honom.

Nej, jag har inte kik. Det bara råkar stå på min sida.

Kategori: Allmänt

 
Jag förstår inte varför folk skriver och ba ; Hej har du kik?:)
Man bara, Ja kära barn, om du går till min sida och läser så står min kik där. Precis där.
Eller när folk ba : Får jag adda på kik? Ja, klart man får om den står på sidan. Annars hade jag skrivit "fråga efter kik om du vill ha den" eller något.
 
Eller, egentligen så fattar jag varför folk inte läser presentationer nuförtiden. Det är för att man helst bara bryr sig om bilden och skiter fullständigt ifall det står något på sidan eller inte. Jag läser faktiskt presentationstexter då och då. För det är så roligt att se hur konstigt folk ibland beter sig. Sen om de är seriösa vet jag ej.
 
Haha, när det är småbarn som älskar att supa, röka och spana på brudar. Eller gå ut och festa. Man ba, ja okej då ha så kul.
 
Övrigt: Min keps kom igår. Min bror lurade mig, tror jag. Jag kom hem och Fru Gris ba, har din keps kommit än?
Jag: Nej, det fanns väl ingen faktura än? Hon, men vad är det för paket som ligger i gungstolen där uppe då?
Jag: ?!:) *springa upp* Och där låg ju fanskapet. Bror bara, oj jag glömde att dne låg där. Jag tänkte lägga den på något roligt ställe som en överaskning. Han skulle liksom åka bort o vara borta hela helgen.
 
Skulle jag gå där dag efter dag o undra varför jag inte blev med barn?! (fick min keps) man gör inte så!! *Tomten är far till alla barn*
 
 

Dags att förnya, kanske?

Kategori: Allmänt

Vad ful min blogg är. 
SKärpning Ludvig. Skaffa ny bild, åh allt.

Vad du ljuger och håller på, Ludvig

Kategori: Allmänt

Jag skulle vara mer aktiv här, bestämde jag för kanske flera hundra två trettio nio och en hälftedelskvadrot. Men det blev inte så. Ja, jag vet att det heter kvadrat.  Iaf, anledningen till att jaginte varit så aktiv är typ för att jag inte haft tid. För två veckor sen påbörjade vi en projekt period i skolan. Så ja. Egentligen så har jag hur mycket fritid som helst, egentligen. Men jag har börjat spela Tales Of Xillia med bror igen. Vi tog en paus. Men nu jävlar ska vi klara ut spelet innan Tales Of Chornicles släpps.
 
Projekt: Jag tänker inte avslöja för mycket. Men det handlar om musik. Hm, jaja. Jag och några skolkamrater planerar att göra en skiva. Därför skulle vi sätta oss ned och lära oss musikprogram. Jag är typ klar med en låt. Eller, jag börjar känna mig färdig. Har en annan låt som typ är klar. Men finns flera effekter jag kan testa innan jag säger : I AM DONE NOW. 
 
Jag arbetar med Logic X Pro. Det är kul. 

Musik: DECO*27 x kous / Mono DECO*27 - Mono Poisoner feat. Hatsune Miku / 毒占欲 feat.初音ミク

Kategori: Allmänt

 
Jag vet att det finns english sub till låten redan, men jag orkar ej kolla, så, jag vet ej vad låten handlar om. Dock så ser man att det är typ... som en uppföljare till 妄想税 / Delusion Tax. Det är samma bild på Miku.
Iallafall, så fort jag såg att denna lagts upp så woooooo. Jag satt i skolan, på lunchrasten. Och då, när, jag såg, den, då jävlar. Jag skickade den direkt till bror marmota.
 
Den är fin. Jag kan inte slute lyssna på den. Det kommer sluta, som alltid, att jag tröttnar på den och låter bli att lyssna på den på flera dagar. 
 
Men tills dess. Kimiwakimiwakimiwakimiwa
 
Music: DECO*27 x kous
Song: 毒占欲  feat.初音ミク / Mono Poisoner feat. Hatsune Miku