lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Humla / jordgubbe

Kategori: Allmänt




Igår blev jag väckt klockan 8 , av en humla som höll på. Först slog jag den med en gosedjurs-delfin, men sen ångrade jag mig. Humlor är söta, så jag hjälpte den ut sen. Sms:ade med Lemur under tiden och vi hade båda tråkigt, så han undrade om vi skulle hitta på något inne i stan (Stockholm). Vi träffades på T-centralen, där han kom bakifrån och skrämde mig så jag kissade lite i byxan. Nej. Snusk.
 
Vi gick runt och pratade och åt på Burger King. DET VAR GOTT, SÅ JAG SKA HA MER. Hm, vi satte oss vid någon kyrka också, med en kyrkogård. NHE?E! *peka på bild*
Efter det så gick vi runt ännu mer, ända tills typ 22. Vi hittade en lekplats också, med en rusch-kana.
Allt slutade med en Loka med choklad smak (åt honom) och en Jordgubbs slushie(?) åt mig.



 
 

una fotografia naket

Kategori: Allmänt

 
 

Jag förstår inte, när man frågar efter en ansiktsbild, för att, ja.....då får man på något annat, oftast.
Nu är det såhär, att man behöver inte vara ytlig och utseendefixerad bara för att man vill se hur någon ser ut.
Om jag frågar efter en ansiktsbild är det för att jag föredrar att kunna se den jag pratar med, rimligt? Ja.
Sen så förstår jag inte alls när man får en k*k bild, eller en bild på en r*v istället för ansiktet.
 
Övrigt: När gubbar skriver och bara, Hej, du va söt.
Och man säger , tackar, så betyder det inte " fritt fram!!!! "

Exempel:
 
Gubbe på 50+ : Vad söt du var, hoppas du har en bra dag bla bla bla.
Jag: Tack så mycket.
Gubbe: Ingen orsak! Säger bara sanningen! Läcker kropp du har! vad gillar du i sexväg?

Man bara; HOLD THE FUCK UP.
 

Sjungande man / breaker

Kategori: Allmänt

 
På T-banan emot T-centralen så var det någon kille, eller man, jag vet inte hur gammal han var, som satt och stampade i golvet hur  ljudligt som helst. Alla bara vände sig om och typ ; Aha, han lyssnar på musik....
Sen så var det inte mer med det, trodde vi alla.
 
Plötsligt så börjar killen typ; Don't you worry, don't you worry chiiiiiiild!!! 
 
Alla vänder sig om och han bara fortsätter sjunga. Man bara, jaha, lite konstigt, men gulligt på sitt sätt. Alltså, hellre att någon människa sjunger på tåget än att de där ...gatu-banden kommer och spelar. Minns två gånger, när ja goch Lemur åkte tåg, så kommer en såndär liten grupp på tre människor, med gitarr, dragspel och whatnot, och börjar spela. DET ÄR INTE OKEJ. Seriöst, på gatan är en sak, för då kan man gå sin väg om man inte vill höra, men att spela på ett tåg är bara drygt och det stör folk. Så om någon som spelar på gatan ser detta, INTE PÅ TÅGET TACK :)

Originalet ; dog tails feat. Hatsune Miku - Breaker
 

Tonight, I'm Breaker

Kategori: Allmänt

 

Jag dog. Men iallafall. Jag kom hem för en stund sedan. Var på intervju på Sundbybergs skola igår och åkte hem till Lemur sen. Han gav mig sina nycklar. Han kom hme och somnade typ på en gång. Åkte hem idag istället för på söndagen, eftersom han skulle till någon stuga med två flickor. ;);););););) Nej, inte så.
 
AVTechNO! och dog tails har gjort ett album tillsammans. Och jag dog, eftersom jag..jag..jag...älskar låten Breaker, som är gjord av dog tails. AVTechNO! har gjort en ny remake remix på den. Jag dog när jag hörde den. Det är samma text, men melodin är helt annorlunda.
 
Jag dör. Jag gillar japansk techno. Jag får ett ryck nu.

AVTechNO! / dog tails / Breaker -404 Rebuild- feat Hatsune Miku.
 

Intervju / köttbulle

Kategori:



Hmmmmmm. Och så, var intervju delen klar. Eller ja, först länge sen. Jag tycker att det gick jätte dåligt. De frågade ju bla bla bla vem är du och varför söker du den här kursen?

Jag hade ju skrivit ett A4 papper paper magic långt brev om det, så jag kunde inte säga så mycket. Aja, den andra folkhögskolan ringde. Får se hur det blir. Har ringt upp dem två gånger, eftersom jag inte kunde svara innan. TÄNK OM DET INTE BLIR NÅGON FOLKIS?! då söker jag jobb eller ngt.

Lemur köpte köttbullar, chips och nutella åt mig. Det är typ min middag..... wohooo...

That Girl Isn't Scared Of Me

Kategori: Allmänt

 


Onsdagen är slut. Inte hela dagen men aja.
Jag fick gå tidigare idag, för att se andra skulle ut eller något.
Spelade lite Tales Of Graces F med bror när jag kom hem.
Det är kanske 6 dagar kvar tills Dead Island:Riptide släpps. Då jävlar ska här spelas.
Sen så kollade jag lite info om Scary Movie 5. Det är itne biopremiär på ett tag...
Dock så vill jag gå på den med bror.
Lemur ville gå med mig, så bror kan ta med någon så kan vi gå fyra stycken?
Då blir ingen , left alone in a corner. Vill ju att CINDYYYYYYY och BRENDAAAAA ska vara med...
Men aja, den är säkert rolig iallafall.
 
うたたP feat. 初音ミク
あの子がボクを怖がりません
UtataP feat. Hatsune Miku / That Girl Isn't Scared Of Me


 

Arufu Part III

Kategori: Allmänt



Arufu bestämde sig för att flytta in i spökhuset idag. Egentligen borde han inte kuna bo där , eftersom han är för stor för typ alla rum. Iallafall, Fick ett brev hemskickat plus ett mejl till min email adress. Jag har fått en kallelse till gruppinformationsmöte och intervju. Skickade in ansökan till Sundbybergs Folkhögskola för några veckor sen. Så Peli ska dit om någon dag..... Vet iallafall var det ligger.

[Övrigt]
Skulle egentligen träffa Isbjörn idag, men han var tvungen att jobba, pågrund av Justin Bieber konserten. Och snälla små flickor, vad är meningen med all hysterin? Sen så är det så j*vla jobbigt, när folk kallar sig själva "MrsBieber, JustinsGirlfriend, No1Belieber" eller liknande på IG. Ni blir inte hans flickvän, bara för att ni kallar ej själva det. Sluta låtsas... ._.

Flygande råtta

Kategori: Allmänt


[MÅNDAG]
Träffade Lemur igår, igen, för fjärde dagen i rad. Han följde med mig till Sundyberg för att leta efter skolan. Vi hittade rätt efter kanske en halvtimma eller något, för att vi är sega.
Efter det åkte vi in emot Stockholm C igen för att bara umgås, prata och skit. Sen så blev vi hungriga och då ringde han Fröken C och frågade om hon ville äta med oss. Hon kom flygades senare tillsammans med Fröken Å och vi åt på....Helenes?

Seg Tisdag. Jobbig Tisdag, äcklig Tisdag. Det börjar bli me roch mer jobbigt. Allmänt, allting. Utan att låta för emo så, ja, jag är trött, på det mesta. Idag tänker jag ligg ai sängen och vagga mig själv till sömns. Eller så ser jag en film.

Jag och bror letar efter råttorna i staden, men när bror äntligen får syn på en, så är det en skata som äter på den. Visst är det Hemskt? Stackars Torte.

Ja, jag är medveten om stavfel, men orkar sällan rätta.


誰ガ為ノ世界 / Söndag

Kategori: Allmänt

 


Jag vaknad eklockan 10, för att Lemur var tvungen att hinna städa lite innan han skulle iväg till sin syster som fyllde år. Vi kollade på TV tills han körde ut mig. Ungefär som grävlingen gjorde mot Micke i Micke och Molle.
Jag och bror tog samma pendeltåg hem, men lyckades inte hamna i samma vagn. Vi skulle träffa Fröken uggla, som vi inte träffat på kanske 2 år? Hon har kommit hem efter att ha bott i Japan. Vi fikade med henne och hennes kompis. Det var mysigt och jag har saknat Uggla väldigt mycket ...

Nu ska jag lägga något pussel, tror jag. Eller så ska jag se på någon film. 
Skoldagarna verkar inte lika jobbiga längre. Jag är typ klar med allt, nästan.

誰ガ為ノ世界 / Ta ga tame no sekai.
- serment @ Instagram -



- Lördag / The Hunger games

Kategori: Allmänt



Lemur gick och lade sig runt 1-2, men eftersom det var helg så tänkte jag: DIN MES, HUR KAN DU SOVA NU?! DET ÄR HELG... D: -Marmota monax-
Så jag satt uppe och kollad epå Hem till Midgård tills klockan 3, då jag bestämde mig för att försöka sova.
Nästan dag (på lördagen fortfarande) vaknade jag runt ...2, tyvärr. Lemur var redan uppe och han ville äta sn*pp i bröd, korv med bröd, så han fixade det. Vi kollade Sex and the city hela dagen, som vanligt. På kvällen besätmde vi oss för att äntligen orka se The Hunger Games. Och vi gillade den :) !!!!! Iallafall jag. Den var så hemsk att vi satt och grät. Nej, det gjorde vi inte, men den var bra. Men vi förstår inte hysterin över den.
 
Han somnade efter det, när vi såg på mer Sex and the city. Jag försökte väcka honom för att få honom att sov ai sängen, men det gick inte, först.
 
 

- Fredag

Kategori: Allmänt




- I veckan hade jag och Lemur besätmt attt jag skulle ta med mig mitt Nintendo Wii till honom, så vi kunde spela Sonic spel och lite andra saker, så jag var tvungen att pressa ner Wii + sladdar + spel i min lilla fula väska. Det vägde rätt...lite, men i längden blev det jobbigt. Sen så skulle vi spela ....singstar liknande spel, men jag tycker det är rätt pinsamt. Men vi åt oss runda och drack en varsin cider. Sen gjorde han vodka drinkar... Mysig kväll. Onödig info: Vi myser inte med varandra på det sättet för, ******* boku no kokoro crashed.
 
Kort: Fredagen bestod av, skola - packa - åka - spela - se film - spela - dricka - gråta.
Nej, ingen grät, men nästan. Nej. 
Så jobbigt att vakna upp dagen efter.
 

emo period

Kategori: Allmänt


  

 


JA, JAG VAR REGNBÅGSPOJKE SOM LITEN.


Som många andra av barnen i världen, så hade jag en så kallad "emo period".  Emo på den tiden var dock att man skulle springa runt men färgat hår, svarta kläde roch lyssna på sorsgna låtar. Band som My Chemical Romance, Evanescence eller typ Kent. Dock så gillade jag inte MCR. Men Evanescence och Kent var okej...

Fake; De människor som ville locka till sig swmå ewmo fliwkor använde sig dock alltid av ett fake account med en bild på någon emo unge utanför Sverige. Den mest vanliga personen folk tog bilder ifrån är Alex Evans. Nämen, Ludvig, du minns hans namn.

På den tiden var det "emo eller fjortis".
Nu är det "hipster eller normal".

 
 

"sluta lyssna på fjortisdunk"

Kategori: Allmänt



Badminton. Tullinge. Torinoko City.
 

Det var egentligen meningen att jag skulle gå ut igår. Mr V frågade om det fanns någon dans klubb som öppnade på onsdagar. Jag vet om ett ställe, men det slutade med att det inte blev av. Han var för trött och skulle iallafall gå upp rätt tidigt för att hinna med flyget tillbaka till London.... Hejdå Mr V, vi ses nästa gång du kommer till Sverige. *vinka*

Annat; Kan folk sluta skriva/sms:a och sedan dissa. Om du nu säger "Hej, vad görs/hur mår du?", och dissar när man svarar, varför skriver du till att börja med?:)
Du kastar bort min tid, din tid, du är helt respektlös.
- Jag förstår att du måste säga så framför kameran-
DET ÄR ORIMLIGT!
 

Musik; Hatsune Miku / gift nor art
HSP&Tripshots




Hmmm

Kategori: Allmänt

 
Blev klar med det ****** provet idag i matematiken. Antar att det gick rätt bra. Kunde ju svara på det mesta iallafall.
Min handledare ba, när du är klart, kan du gå hem!
Man bara, Okej...............
Så nu sitter jag här. Fick sluta tre timmar tidigare och det är så skönt att jag nästan gråter. Jag och bror hämtad eut hans Parcel fårn Prof. Oak. Det regna rute men det är bättre än snö.
 
Sen ska bror iväg till Land of Coatis, så jag får väl försöka hitta på något ensam. Jag kanske...kanske..kanske åker till Stockholm och går på bio själv, bara för att det är roligare att se på bio än film hemma, ävne om man måste kämpa sig iväg.

Personal space

Kategori: Allmänt

 
Det finns flera sätt en person kan bli touched på.
 
Jag stod -  ja, stod, satt inte eftersom det inte fanns några platser lediga -  i tunnelbane tåget och var påväg hem, då tåget håller på att dryga och gör att man nästan ramlar omkull. Jag stod stadigt lutad emot väggen, men de bredvid mig ramlade och folk flög rakt på mig.  Sådan kroppskontakt gör inget, eftersom det inte är med flit.
 
Jag var ute på något jag antar man kan kalla för en dejt, då det var första gången jag träffade personen. Utan att typ säga till eller något så la personen typ handen på min nacke och sa saker, eller la armen runt mig i någon sekund för att säga något annat. Det var lite obehagligt, eftersom...ja, det bara är det.
 
Folk kan inte veta om det får röra en eller inte, men det måste finna snågot slags tecken som visa rom man vill eller ej. I och för sig , om två personer varit ute tillsammans på dejt , och gillar varandra, men är för blyga, då är det klart man inte frågar om man får krama/kyssa någon, I guess? *Cody Banks*
 
En gång på pendeln var det en gubbe som tåflörtade med mig. Nej, jag tror inte det var av misstag, eftersom han flyttade efter med sin fot när jag flyttade min. Drog undan, men han skjöt sin efter. Jag tänkte, eh okej, din fru sitter ju bredvid och ni är typ, 70?

ID-KORT IDK

Kategori: Allmänt

 
 

Var ute och åt middag igår med Mr V som sagt, och vi beställde cider. Det var den allra första gången jag slapp visa min legitimation. Mr V sa att det antagligen berodde på att jag hade honom som sällskap, men det tror inte jag, eftersom jag var tvungen att visa veckan innan när jag åt middag med Lemur. Jag tror det är min nya frisyr som gör att jag ser äldre ut. ÄNTLIGEN. Jag hoppas att jag slipper visa i framtiden. Så drygt att behöva ta upp plånboken varje gång.
 
[POSITIVT]
Det finns de som tar det som en komplimang om de behöver visa leg. Typ, Åh ser jag så ung ut?:)

[NEGATIVT]
Det finns de som inte vill se ut att vara runt 5 år gamla.
Dock så kan vissa ogilla att behöva visa på systembolaget , när de ser äldre ut än 20 och dessutom varit där flera gånger förut.

sasakure.UK / Spider Thread Monopoly

Kategori: Allmänt



sasakure.UK / Spider Thread Monopoly feat. Hatsune Miku
sasakure.UK / 蜘蛛糸モノポリー feat. 初音ミク

Vocaloid / J-musik när det är som finast.

Säger samma sak exakt varje gång känner jag, men varje gång någon av de artister jag lyssnar på lägger upp en ny låt eller musikvideo på Facebook eller YouTube så får jag ett ryck.  Det var inte så längesedan som sasakure.UK x DECO*27 gjorde en låt tillsammans. Nu kom en låt av bara sasakure.UK, där han/hon använder 初音ミク / Hatsune Miku.

Det låter kanske elakt, men det finns inget som kan mäta sig med japansk musik! :)
Nu förtiden låter allting likadant, men den japanska musiken är alltid annorlunda på ett sätt som är bra, speciellt och unikt. Lyssnar inte bara på japansk musik, men föredrar den.
 
sasakure.UK / Spider Thread Monopoly feat. Hatsune Miku
sasakure.UK / 蜘蛛糸モノポリー feat. 初音ミク
 

Igår, watashi wa wasurete yo

Kategori: Allmänt


Kom inte upp ur sängen igår. Jag lade mig inte ens sent, så jag vet inte varför. Kanske var det helgens mystical adventures som hängde kvar under ytan. Iallafall så vilade jag lite, efter att ha bett om ursäkt till skogs Siseln. 
Dock så fick jag spanska uppgifter jag typ tagit avstånd ifrån i flera veckor gjorda. Jag hatar voicemail.
Samma dag skrev Mr V på Whatsapp och frågade om jag var ledig idag (han frågade igår som sagt), men ändrade sig och frågade om att ses samma dag istället.
 
Det blev lite stressigt, men åkte in emot Stockholm, flög mot Hötorget och gick till Stureplan. Duggade ute så jag väntad epå honom i Sture Gallerian. Han kom efter ett tag och vi gick vidare och åt middag på ett ställe som hette Taverna? Spagetti med köttfärsås <3

Han är otroligt söt att jag nästan dog.
Ehe...heh....he...

Igår idag och ingenstans

Kategori: Allmänt


Åkte till Fröken Å som egentligen heter Fröken I, igår. Det var inte planerat så, förlåt att jag drack upp halva din alkohol. Men det var mysigt. Vi var bara tre...Fröken Å, Lemur och Fröken C. Fröken S var inte med denna gång, vilket var lite synd, för hon är trevlig. Iallafall så hade jag kul. Lemur beställde en taxi hem , för han orkade inte ta T-banan. Vi kom hem typ klockan 2 och bara satt och....var halvt borta. Eller, vi kollad epå ett Sex and the city avsnitt, men jag minns inte vad de thandlade om. Dagen efter ( idag ) kollade vi på en hel DVD, typ 6 avsnitt med sex and the city.
 
SEN VILLE JAG ÅKA HEM FÖR JAG VILLE HEM. Nu sitter jag här.
Ja okej, vi tar en ny ego bild på det. En liten sådan. Och sen en låt...
 



Kant of mystery

Kategori: Allmänt

 
Det är väldigt jobbigt och rätt synd? Eller? Att en viss folkgrupp drabbas beroende på hur vissa uppför sig.

Om vi tar homosexuella:
De homosexuella personer som syns mest är de fjolliga schlager och mode bögarna, som har ett allmänt tjejigt betende. Det skapar någon slags fel/förvrängd bild av hur en bög är. En bög behöver inte gå runt med såndär...bitch-gångstil och pluta med läpparna som stereotypsbögen gör. Själv så tycker jag inte om tjejiga/fjolliga bögar eftersom.... ja, det get omgivningen en fel bild på homosexualitet. Men jag hatar dem inte...
 
Etnicitet nu då.
Det har skett fler än en gång, då folk har frågat mig var jag bor, och när jag svarar ******** så säger det typ, Oj men är det inte bara syrianer som bor där? 
Och har en vän som sagt att h*n är osäker på om h*n skulle vilja åka hit, för att det verkar små farligt eftersom "syrianer verkar aggressiva". Och där kommer den fula kanten fram igen. Ibland när man sitter på tåget, eller bara går omkring här i staden, så är det grupper med människor som är 'syrianer' eller afrikaner typ, och de sitter och skriker och för oväsen eller knuffas och skit. Det är sånt betende som ger en viss etnicitet dåligt rykte, vilket gör att alla med den etniciten dras över kanten.
 
Detta handlar inte om rasism eller homofobi, utan om att bara för att en person beter sig typ... på ett sätt som inte är acceptabelt, så betyder det inte alla är 'dåliga'. Gäller alla. Tjejer, killar, lebbor, bögar, invandrare, svenskar, katter, hundar, stenar, blommor, långhåriga, korthåriga.

Man lägger märke till det negativa mer, eftersom det är det som syns bättre.
 

Hansel & Gretel: Witch Hunters 3D

Kategori: Allmänt

 


Hade det trevligt igår... Vi gick och åt middag på någon indisk restaurang nära Sergel. Det var gott och jag ville äta mer, men det tog stopp pågrund av att jag åt för mycket bröd. Typiskt mig. Iallafall, fru gris ville se Hansel & Gretel med mig och bror, men det blev aldrig av, vilket är tur, för filmen var blodigare än vad jag trodde. Jag fick veta samma kväll att det var 15 årsgräns. Den var bra och blopdig. Sådant gillar vi *lägga huvud på sne och lé*
Men det gör inte fru gris, så det var bra att det inte blev av. Jag gillade filmen. Jordekorre tyckte inte om den såg jag, men han gillar väl bara inte den här typen av film....
 
[BIO SALONG]
Jag absolut hatar att gå in i en salong när den typ är fullsatt, för att det käns som.....samma sak som att gå in i ett klassrum när man kommit försent. En såndär alla-människor-vänder-sin-blick-emot-dig känsla.
Det kom in en gubbe sne som var full? Grått hår och krycka. Han pratade med sig själv och främlingar...
 
Sergel personal: Ni får gärna slänga era saker i soptunnan senare.
Han : Ursäkta! - låter som halvpåverkad röst-
Sergel personal: Ja?
Folk i salongen: O_o
Han: Vad fick vi inte göra?
Folk i salongen: - skratta -
Sergel personal: Jag...sa att ni FÅR slänga skräpet senare.
Han: Okej tack tack!
Sergel personal: Tack själv...
Folk i salongen: - skrattar ännu mer -
 

Stockholm...wakatta

Kategori: Allmänt

 
 

Ska på bio, igen. Nej jag har inget beroende. Det är dessutom inte jag som betalar nu....eller förra gången. Förlåt Lemur, jag ska bjuda dig på bio en dag, jag lovar. Iallafall, ska på bio ikväll...typ 21.30 tror jag. Det är rätt sent... Det är iallafall filmen Hans HANSEL & GRETEL: WITCH HUNTERS 3D. Jag måste hem efteråt, eftersom jag ska följa med marmota till Hogwarts nästa dag.. Kommer att komma hem väldigt sent men skitsamma. Skulle åka in till Stockholm tidigare för att följa med och hämta biljetterna..sen gå runt på stan eller något.
 
Det finns typ inget här... Allt och alla finns i Stockholm.
På söndag ska jag eventuellt hem till Lemruis och kolla på Sex and the city.
 

kaffekanna

Kategori: Allmänt





Lunia håller på att dö. Ibland är det bara två st online i guilden. Aja, vad som än händer och hur många som nu försvinner, så tänker jag och bror behålla guilden. Har spelat många MMORPG och slutat spela alla eftersom det blev tomt. Det gäller spel överhuvudtaget typ. Alla spel blir roligare om man spelar med någon. Lunia har jag fastnat för dock och tänker aldrig avinstallera. Spelat i kanske 3 år hihih. 
 
Kaffekanna, en dag ska du få bli tränad. Eller så måste jag göra en Lime på mitt andra account. Jag vill inte ersätta gubbar på mitt main account.

Överigt: Nu är den andra ansökan typ klar..så vi får se hur det blir i höst. Jag tänker nog inte söka till mer än två.
Hejdå.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

Kategori: Allmänt


Nu är jag officiellt pank. Bror bestämde sig för att klippa sig rots allt, så vi gick ner på stan runt 17.00. Vi gick till frisören och han bad om en klippning, men de hade inte tid förns klockan 18.00, så vi ba, jaha okej vi kommer väl tillbaka då. Vi gick runt oc hkollad ei afärrer under tiden och vi hittade Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 på Gamestop, både till XBOX360 och PS3, men vi ville testa för PS3. Spelet kostade 649kr, så nu får jag vänta tills nästa studiebidrga innan jag kan köpa något.
 
Bror blev iallafall apöra. Eller, han sa fel, han menade alvöra.
 
Hanagumagay.

Arrogans. Blä och fy, bly

Kategori: Allmänt

  
 
 
 
















Det har ingenting med mig att göra, men jag tål inte när jag ser sånt här: Folk som har en inbox med löjligt många meddelanden. Varsågoda , att skapa en arrogant bild av er själva. Syftet med detta är antagligen för att " visa hur många som skriver till mig, lol :) " eller "jag har inte tid att svara för era löjliga brev, men är tillräckligt lat för att inte radera allihop". Men som sagt, om ni vill vara arroganta så, fritt fram mina barn. Du ses itne som eftertraktad heller. Bara som en bithig dissare.

(Om någon med typ 50 brev skriver till mig dissar jag, eftersom jag tänker, Svara på dina sjuttioelva brev först, människa).
 
 
 

Arufu / Monax

Kategori: Allmänt


[FULL BILD PÅ INSTAGRAM: serment ] :)

En ansökan är klar nu...så det är bara den andra som ska göras klart. Det är typ ingenting kvar så, det går snabbt.
Efter skolan så gick jag och bror till frisören, ett sånt där drop-in ställe. Jag blev rakad med storm. Nej men, jag har inte haft såhär kort hår på flera år, så jag hoppas fanimej att det blir varmare dagligen nu. Få se... vaxet + klippningen kostade typ 600kr tillsammans. Aja jag har inget jag ska köpa denna månad iaf... vad jag vet.
 
Imorgon tänkte de i skolan åka och bowla och neeeee, jag tror jag skippar det. Det är kul, typ, eller ja det var när jag följde med förut. Men nu är 1. Lars borta, 2. Det för mycket folk som ska följa med. 
Jo, lilla Ludvig har kommit ut ur sitt skal, men tycker fortfarande det är obehagligt med stora folkmassor som dessutom........ **********
 
Arufu, doko? Jo , med sin musang pv.
Övrigt, en söt marmota som blir räddad.
 
 
 

Social / Osocial

Kategori: Allmänt

 
Egentligen så ska jag inte bry mig, men när jag ser en "normal" människa som pratar med en person som inte är...speciellt..bra, så tänker jag bara, det var väl synd, att någon som verkar rätt snäll, kanske? pratar med någon som uppenbarligen har problem. Sociala problem. Det finns en skillnad mellan att faktiskt vara rolig, trevlig och att vara en bra person, och att vara jobbig, oförskämd och dryg.  Det börjar likna "den gamla tiden" mer och mer, vilket är skitjobbigt. Dock så tänker jag hålla mig undan tills det är dags för mig att sluta där. *HINT HINT*
Jag är hellre osocial, än social på 'fel' sätt.
 
Nu ska iallafall ja goch bror småstäda lite, för att hitta USB sladdne till XBOX30 kontrollen, så vi kan spela spel tilsammans. Jag vägrar köpa en ny, när den antagligen finns i vardagsrummet.
 
Övrigt: Jag har förhandsbokat Dead Island:Ripitide WOHOOOOOOOOOOO.

 
 
 
 

Scary Movie 5

Kategori: Allmänt

 

När ja goch Lemuris va rpå The Host, visades trailern, som jag iochförsig sett på youtube flera veckor tidigare, för Scary Movie 5. Jag såg på en gång vilken film det var och Lemuris: vad är det här för film? Jag ba, OMG DET ÄR SCARY MOVIE 5.... Sen så när trailern var slut kollade han på mig med sina stora ögon och sade, den MÅSTE vi se.
 
Och ja, jag tänker fanimej gå på den. Bror vill också se den så, varför inte gå alla tre? Han kan ju ta med sig någon av sina vänner så blir ingen typ, utanför.
 
Dock suger det att Anna Faris inte är med och spelar Cindy... Det kommer itne bli samma sak. Detsamma gäller med Regina Hall som spelade Brenda. Varför togs de bort för? De var ju de bästa/roligaste personerna i filmerna.
 

Transvestiten Tommy

Kategori: Allmänt

 

Min bästa ursäkt är 'för att jag var uttråkad'. Jag hade inget att göra, så jag lade mig i sängen och kollade igenom massa gratis appar och hittade en med Pippi. Jag bara, okej jag ska bara kolla vad det är för något.
Sen så ja, som man kan se, så fick man klä ut alla. Jag ville se om man fick sätta på Tommy en klänning.
Och jo, Tommy fick också ha en klänning. Tillochmed Herr Nilsson. Jag höll på att ASG ihjäl mig.

Jag försökte sätta på en klänning på Lilla Gubben, men det fick man inte.

lunia / kpop

Kategori: Allmänt

 
 


Spelar Lunia i min ensamhet. När Ludvig inte har något att göra, då tar han sin Kali - grandioso - och beger sig till Myth Episode 6 - Forest of Light. Jag har börjat att klara av solo runs. Men det suger att man måste ha ett fullt lag för att få bossen. Annars had ejag fått tusen lådor nu. 

Chattar lite med en mystical girl som skickade en K-POP (Korean-pop) låt. Jag är ingen människa som tycker om pojkband men låten var väl okej. Tar iaf en paus, så grandioso får såt och dansa en stund.
Sidenote, nej jag är inte homofob, men helt ärligt, så tycker jag pojkband verkar lite smått bögigt.
För mig verkar pojkband alltid handla om att sjunga om " att få den perfekta tjejen jag mötte igår".

BEAST 1st M/V 'BAD GIRL'
 

the host

Kategori: Allmänt

 


[INNAN]
Igår var jag och Lemuris på bio. Han reserverade biljetter på ...Filmstaden Söder? Heter den så? Aja. Iallafall, så åkte jag hem till honom någon timme innan vi skulle in emot stan igen. Vi kollade lite på Sex and the City. Sen så tyckte han vi borde skynda oss in. Vi hade en timme på oss att äta middag, men såklart ska jag vara petig. Det slutade med att vi åt i..Söder-hallen? Nära och bra. Lemuris satt och glodde på en av servitörerna som tydligen var skitsnygg. Sen så var det han som serverade vår mat till oss, vi ba WOHOO. Sen när vi var klara kom han tillbaka och bara; Var det bra så boys?
Filmen skulle börja 18.40, vi var klara med att äta 18.38, så vi stressade ner till biosalongen och bröt nästan benen i trappen.

[THE HOST]
FIlmen började konstigt, men jag förstod typ på en gång. Den var väldigt trevlig. Alltså, egentligen ska man inte jämföra så mycket men, den här var bra mycket bättre än Twilight filmerna. Handlingen var bra och det var bra skådespelare med. Huvudpersonen var ovanligt söt. Alla, men Ludvig, det är ju en flicka. Ja, och.
Sen så kom Jared, och han var....väldigt snygg, enligt mig och Lemuris.
 
Och snälla, till folk som hånglar under filmen. Ni får jätte gärna göra det om ni tycker det är mysigt, men gör det inte om ni sitter bredvid någon och ska låta så det hörs direkt i ens jävla öra.
Paret bredvid mig satt typ och hade sex vafan. Jag kunde se i ögonvrån att mannen tillochmed stack in handne under kvinnans tröja och rotade runt där. Man bara, URSÄKTA JAG SITTER OCH KOLLAR PÅ FILM.
Men, jag fick stå ut. Sade inget.

katt / sylt / äpple

Kategori: Allmänt

 
 


Vaknade av att Gris och ödla flög runt utanför mitt rum . De försökte fixa internet på en laptop som de var tvungna att...ordna efter någon slags avinstallation. Efter det så fick jag besök av Bitch Nummer 1: Jasmin. Som lade sig hos mig, mellan mina ben ;) Nej, knäveck. Precis då jag tänkte; var är din mor?! - så kom Yatzy. Så jag satt och myste/mös ETT MÖSS, men dem en stund, tills jag skulle ne roch proppa munnen full med pannkakor.
 
Bror är inte hemma, så jag tänker se film själv eller spela Tales Of Graces F. Jag vill få min Gale Maw Title.
Och det är snartt dags för Dead Island: Riptide. Jag tror jag ha rpengar nog till det... Det kommer kosta typ 700kr.

Hurry up and make me climax!

Kategori: Allmänt

Snusk låt.


Jag skulle faktiskt ha köpt de flesta vocaloid album... singlar/album i allmänhet om de hade sålts i Sverige. Men på iTunes finns typ ingenting. Och jag tror inte jag har sett några skivor i Stockholm. Fast, jag kan ju ha letat på fel ställe.

Vad hände egentligen med Newnippon? De brukade fixa så att japanska artister kom till Sverige. Har varit på...tre konserter back in the old days. Två konserter med LM.C och en med Abingdon Boys School. Jag lyssnar typ inte på dem, förutom LM.C ibland, men följde mest med för att bror min ville ha med mig. Älskade Hannis följde också med.

VART ÄR DU? JAG SAKNAR DIG...
 
Don't turn your sight away, look at it, okey?;););););))
 
 

Fredag

Kategori: Allmänt

 


Snart åker bror sin väg till Näsbjörnens Rike. Jag fundera rpå att flyga in i duschen och följa me din till Stockholm. Dock så vet jag inte vad jag ska göra där egentligen. emuris va rupptagen idag så vi kunde inte gå på bio... Och jag sparar typ pengar till Dead Island: Riptide som släpps om några veckor. Kasnske ska man gå till Sci-fi butiken och kolla vilka anime filmer som finns?! Om jag orkar.

Det är fredag och jag vill inte sitta hemma och göra ingenting. Mr M är inte ens i Sverige så kommer inte gå ut med honom. Och som sagt, Lemuris ska gå på pedikyr för han är en bitch *elak* Nej men vi bråkar med varandra på skoj, så jag får säga vad jag vill.
 
 
 

Jack The Giant Slayer

Kategori: Allmänt

 

[Spoiler alert!]

Varför hette den Jack The Giant Slayer, när han bara dödade två stycken? Jag trodde filmen skulle handla om att han typ jagade upp flera stycken och dödade dem. Sen så var den, som min bror påpekade, lite för barnvänlig. Alltså jag vet vad Jack och näsbjörns bönskjälk handlar om, men iallafall. Filmen var trevlig, men inte lika bra som jag trodde att den skulle vara. Dock så dög den att kolla på. Såg med bror, marmota monax. 

Innan vi gick på bio så åt vi typ..middag, Pasta med kyckling vid någon restaurang sak vid Sergel. Jag vill ha mer. Jag ska äta mig rund, som en boll, någon dag.

Torsdag / Stockholm

Kategori: Allmänt

Nu har marmota monax reserverat 2 platser på Sergel, så ikväll ska han och pelicano flyga in till Stockholm och gå på bio. Eller, vi ska åka in tidigare för att man måste hämta ut biljetterna en timme innan... Sen så tänkte vi äta pasta på vårat vanliga little place. *peli ställer sig som flygplan, klar för avfärd*
 
Stockholm.
 
- marmota sitter i näbb -

Rädsla

Kategori: Allmänt

 

Det låter så fult men, man ska aldrig berätta vad man är rädd för. Om man har samma rädsla som en vän, då är det okej. Så tycker iallafall jag. Om någon vet vad man är rädd för, då kan det användas emot en. Sett flera skräckfilmer där de bara; WHAT ARE YOU AFRAID OF?:) Sen så berättar de det och mördaren använder det emot dem. Nej, jag säger inte att någon skulle mörda någon i verkligheten med hjälp av deras rädsla. Man kan dock bli utnyttjad med saker man tycker om dock. Jag är rädd för jordgubbar. *invänta kartong*

Det finns de som är rädda för möss och bara HJÄLP EN MUS - hoppa upp på bord / stol -
Ser jag en mus i mitt hus så plockar jag bara upp den (i svansen med papper) och hjälper den ut.

Hej Ludvig, du har för livlig fantasi.

IA / 点 / point / dot

Kategori: Allmänt

 

Efter den här helgen ska jag sluta att äta godis igen. 
Idag ska jag nog fylla i ansökningarna så det blir gjort. Sista dagen för den ena skolan är i denna månad så jag känner mig så stressad.  Trodde lovet skulle bli full of magical wonders, men det har inte hänt något speciellt eller jätte kul. Har tillochmed lyckats blivit sjuk. 

Imorgon tänker jag nog försöka tvinga med bror till Stockholm för att gå på bio. Bara för att det är kul med bio. Han tänkta betala för det i förrigår, tror jag, men vi skipade det. Något måste jag göra på lovet. Jag hatar när man väntar på att något ska hända, som lov / ledigheter, sen så står allt still. Sen när lovet är slut kommer man på de saker man vill göra.
 
Nu skrev musangen aka civett...
点 / point / dot

MP3 länk fanns 
Nu tänker jag ladda ned och svaja i vind till denna lugnande låt.
Jag tror att jag håller på att bli beroende av den.




Common sense

Kategori: Allmänt

 


Det finns vissa saker in public/runt andra som man INTE gör. Saker man inte ens ska behöva säga till någon för ja, det är så uppenbart att det inte är sant. Eller är det inte uppenbart nog? Men iallafall då.
 
Man spelar inte spel med högsta volym. Det spelar ingen roll om det är på mobilen eller på någon slags spel konsoll. Om du har råd med en smartphone eller spel konsoll så har du antagligen råd med hörlurar också.
Sen så om man pratar i telefonen så är alla inte lika intresserade av samtalet som du. Så ingen högtalare behövs. Om man nu inte vill att folk ska höra?

Var på en plats, tänker inte säga vart men det kanske är tydligt iallafall. Satt vid ett bord och åt och bredvid var det en person som åt kakor eller vadfan. Sen så när han var klart, drog han upp handen och sopade ned smulorna på golvet.

Mannen: Sådär kan du inte göra.
Killen: Varför inte?
Mannen: Du smutsar ner. Jag och **** kämpade med städningen igår.
Killen: Jag gör såhär hemma och det gör inget. Underligt.
Mannen: Det är inte underligt. Plocka upp, sådär gör man inte här iallafall.

Hade du varit utomhus och tappat något så, visst. Det ligger cigaretter och papper överallt utomhus och det är inget som är jätte störande. Men på en plats som är till för alla och för att man ska trivas så gör man inte så. Smutsa ner ditt hem hur mycket du vill. Men låt bli bland andra som ska vara på den platsen länge.
GÅ RUNT I DIN EGNA SKIT.
 

Gigantic O.T.N / ギガンティックO.T.N

Kategori: Allmänt

 
 


Första vocaloid låten jag hört som är snuskig, tror jag. Eller snuskig och snuskig. Han sjunger om sin gigantiska.... *hint hint*. Men låten är bra och jag gillar den. Lyssnar på den överallt, hihi, det är sant. Hemma, på både pendeln och tunnelbanan, när jag går till stationer och i den magiska skogen. Brukar inte tycka om 鏡音レン / Kagamine Len, men GigaP är bra på att använda hans röst. Trevlig k*k låt.
Jag är pervers.

"It's swollen up, it's a dangerous situation.
Hurry up and make me climax!"



AVTechNO! / Closed / DUBSTEP?

Kategori: Allmänt

 

För någon dag sen dog jag, då AVTechNO! lade upp en ny video på Facebook. För någon månad sen släppte han ett nytt album med låten Closed på, sjungen av 鏡音リン / Kagamine Rin, som blev en av mina favorit låtar ifårn albumet. Och nu så kom det en remix också, av DogTails. Jag har börjat gilla dubstep mer och mer. Bara det är japanskt / vocaloid. Ludvig, vad rasistiskt det låter. Förlåt då. 
Japansk techno när den är som vackrast. *sitta och smeka min kind gently in the wind*

AVTechNO! / Closed feat. Kagamine Rin (Dogtails Enclosed Remix)



 
 

Vilken dag? Söndag

Kategori: Allmänt

 
Jag hade aldrig sett Sex and the city förut så lemuris ville att jag ska ha sett det minst en gång, så vi började kolla på det för kanske två veckor sen? I söndags kollade vi klart på Season 2. Eller? Kanske var en skiva kvar.
Serien är okej men inte så att jag bara : OJ SÅ BRA DEN ÄR. Även om de tar upp riktiga problem ibland.
Det jag dock märker mest av allt är att de skaffar nya ragg varje avsnitt och klagar ändå på att de är ensamma.
Carrie verkar känslomässigt rubbad och kräver för mycket ur ett förhållande och har för höga förväntningar, Miranda klagar mest på att vara ensam men stöter bort killar genom att vara dryg. Charlotte går bara efter snobbar typ och Samantha h*rar runt utan att ta betalt.
 
Något mer; Vi såg en film också medan vi åt. I love you Phillip Morris.
Den var konstig.