lwiller.blogg.se

 photo tumblr_mvhhjtjyXX1sorarco1_400_zps09c6d158.gif

Skola: Dagen då allt stod stilla

Kategori: Allmänt

 
Min låt + video kommer längre ner. 
 
Idag var jag ledig. Typ. Nästan. Egentligen inte. Det var egen arbetstid med sitt "Konstnärliga Projekt 2014". Jag är klar sne några dagar tillbaka. Både med låten och videon. Så jag sov till typ klockan 10. Sen tänkte jag gå upp och vara produktiv. Dock så gick det inte så bra. Jag hittade ett roligt spel på mobilen som jag började spela. Satt och spelade samtidigt som jag åt och ja, det tog upp massa tid. Sen så bestämde jag mig för att läsa boken som ska vara utläst tills imorgon. 
 
HIHI Vad kul. Jag är på kapitel 4 och den ska vara utläst tills imorgon. Det finns kanske 30 kapitel? Jag vet inte. Men jag tycker det var stressigt att de gav oss en bok att läsa när vi har ett projekt tema där vi ska arbeta med våra projekt. Det tog upp all min tid förut. Och nu är det liksom försent. 
 
Aja, det är bara att var aärlig. Sen så är boken inte ens bra. Jag brukar kunna läsa vissa böcker trots att de är tråkiga. Men denna är så j*vla seg att jag inte har orkar. Speciellt inte när jag jobbade med min låt.
 
Morgon i Jenin heter den. Och nej, den är inte bra. Tycker inte jag iallafall. Jag har annorlunda boksmak. 
 
Lwiller / Murjuuryoku x Kingdom Hearts OP MV
 

DJ'TEKINA//SOMETHING / You Need Fxxkin' Anthem (feat.Yuyoyuppe)

Kategori: Allmänt

 
Dunk dunk.
 
 
Flög runt lite på YouTube igår för att se om några av de artister/producenter jag lyssnar på har gjort någonting nytt. Så hittade jag en mystisk magical song av DJ'TEKINA//SOMETHING, även känd som ゆよゆっぺ Yuyoyuppe. Han gör annars J-rock/screamo (Japanese rock/screamo) musik som Yuyoyuppe, men gör gör...vad ska man kalla det. Techno/Electro/House/Dunkdunk musik som DJ'TEKINA//SOMETHING.
 
Iallafall, denna låt var väldigt fin. Jag tror att det är första gången som jag hör honom sjunga till en av låtarna han skapat som DJ'TEKINA//SOMETHING. Vad jobbigt det blev att skriva det varje gång. 
 
Videon är fin också. 
 
*ta marmota i tass och hoppa runt våldsamt till dunk dunk musik*
 
You Need Fxxxkin' Anthem
 
 

Game Of Thrones

Kategori: Allmänt

 
Jag och bror har börjat kolla på Game Of Thrones igen. Egentligen är vi på s 4, men vi ville se om allt från början eftersom vi glömt bort en del som hänt. Iallafall. Från första avsnittet så sitter man där och ba, :O Oh my.
 
Så ja, det är kul. Sen så blir man irriterad på Bitch King Joffrey.  Och typ skrattar åt Sansa, för hon ba, Oh Joffrey is the most wonderful person there is. I love him and can't wait to marry him. Man ba ja, lilla barn , han är jätte snäll. 
 
Det roligaste hittills typ var ju när Viserys Targaryen säger till Daenerys:
 
"I would let his whole tribe fuck you, all forty thousand men and the horses too, if that's what it took."
-smeka henne på kinden samtidigt och pussa henne på pannan medans hon ser rädd ut som fan-
 
Jag fick mamma och pappa att kolla på första avsnittet med mig. När Viserys sa det där sa mamma:
- Vilken trevlig bror. Jag hoppas han dör.
 
Man ba, HAHAHA
 
 

lwiller - ▷ 無重力 / Mujūryoku 。/ KH OP MV

Kategori: Allmänt



 
Det blev ingen egeninspelad musikvideo. Det blev inte bra när jag försökte filma. Iof så testade jag bara att filma på tåget och bussen. Och fönstrerna var smutsiga. Och spegelbilden förstörde videon när det blev för ljust. Men det gör inget. Jag kan filma en annan gång. 
 
Jag tänkte först göra en AMV. Men igår pratade jag med Fröken T om Keyblades, typ. Eller, hon gör halsband och pins av pärllpattor, som hon sedan säljer. Så jag bad om en Poké boll, heheheh. Hon frågade om jag ville ha något annat och jag föreslog en Keyblade. Så, ja, jag fick lust att göra en MV av Kingdom Hearts öppningarna..
 
Låten är för ett "Konstnärligt Projekt 2014". Vi har en projekt period igen i skolan. Ett tema. Valde att göra en låt och spela in en musikvideo till den. Slutade med att det bara blev en låt jag gjort + en "musikvideo" som jag inte spelat in själv. 
 
Musik: lwiller
Låt titel:  ▷ 無重力 / Mujūryoku 。 (Weightlessness / Viktlöshet, om man nu föredrar svenska)
Video: Kingdom Hearts II OP & Kingdom Hearts: Birth By Sleep OP
 
 

Skola: Dagen då ingenting gick som det ska

Kategori: Allmänt

 
Jag gick upp 06.15 och gjorde det jag ska, som jag alltid gör, innan jag gick till tåget tillsammans med Gris. Vi åkt ein som vanligt och det gick bra. Vi skildes åt och jag gick upp till Bögringen (jag säger inte spottkoppen och nej, jag är inte homofob). Där såg jag Herr J.
 
Vi gick ut och pratade i solen tills vi bestämde oss för att gå in igen. Vi skulle mötas vid Bögringen senast 08.30 för att vår lärare skulle köpa biljetter. Vi stod där ett tag tills Fröken T kom. Sen kom vår lärare och ba, ja det var väl en liten skara (bara 3 elever). Vilket var tur enligt henne, eftersom priset för biljetterna tydligen vad dubbelt av vad hon trodde.  Sen kom Fröken L och Fröken S. 
 
Klockan blev 08.30 och vår lärare gick iväg för att köpa biljetter åt de som var där, och de två som kom senare. Fröken G och Herr M. Precis när vår lärare delat ut biljetterna till alla oss så kom det ett meddelande. "SJ regional tåg mot Eskilstuna som skulle avgå 08.55 (det tåg vi skulle åka med) har blivit inställd." Vi ba: ?!:) WHAT THE FUCK. Seriöst, alla ba, men vafan då. För pengarna dras bort från klassens budget som vi ska använda till klassmiddag nästa vecka.
 
Vår lärare gick och skulle lämna tillbaka biljetterna , efter att ha ringt Eskilstunas folkhögskola, men kom tillbaka med nya, eftersom ett annat tåg skulle gå 09.24. 
 
Vi gick till tåget och satt oss på det. Vi satt där i kanske en halvtimme. Sen kom ett meddelande till "Vi har ett vagn problem och de vill inte starta. Vi ska stänga av tågen och starta dem igen." "Vi har fått veta att fordonen inte kommunicerar med varandra som de ska, och vi ska dela på dem." Men efter kanske 10min och tåget inte körde så sa läraren "Hörni, ska vi ge upp?" Alla ba, AA!:)
 
Liksom, vi har planerat denna resa i veckor och förberett oss. Och allt blev bara skit av det.
Dock så gör det ingenting. Efter det så åkte jag och Herr J till Kungsträdgården. Jag köpte en OST&CHEESEBURGARE och åt den i någon park med honom. Jag matade en fågel som var söt.
 
Dagen blev okej, även om den började segt.
 
  

Skola: Eskilstunas Folkhögskola / Hello Kitty

Kategori: Allmänt

 
Imorgon är det en dag fylld av magical mystical wonders. Jag ska åka bort. Till Eskilstunas Folkhögskola.  Igår på morgonen kom läraren, som ska följa med, in i klassrummet och ba,
 
Lärare: Ludvig, du kanske kan köpa tågbiljett i Södertälje , så får du pengar av mig sen?
Du måste ju spara minst en timme.
Herr S (vän): Ja eller hur Ludde, du slipper resa en timme extra
Jag: Jo, ja, men jag har ingen aning om var tåget går ifrån stationen.
Lärare: Haha du får självklart åka in till Stockholm och åka tillsammans med oss andra, det är inte det jag säger.
Jag: Jag åker dit med er...
 
Jag har inga planer på att försvinna bort i glömskan tidigt en fredagsmorgon. Iallafall, det kommer gå bra och säkert bli trevligt. Eleverna på den där Recycle Design kursen ville berätta för oss vad de gör där mer konkret, och ge oss en rundtur på skolan , vad jag förstått. Sen så skulle vi berätta vad vår klass gör. Jag ska förklara Projekt Periods temat tillsammans med Fröken M. Kommer nog gå bra. Jag plockade tillochmed Bokomslagen ifrån en grupps projekt. So I hope it's f*cking worth it. *se väska med tre tavel-liknande saker i* Aa. 
 
Juste, de på skolan ville ha en Workshop med/för oss, som skulle sluta typ 16? Så jag kommer hem lite sent på eftermiddagen. Inte mig emot dock, det är helg. Jag kan sova massa på lördag. 
 
Övrigt: Jag gillar den här låten. I have a thing for japanese-magic tingests. 
 
みんな. さいこ. ありがとう.  か-か-か-かわい
 

Musik: Soundcloud - lwiller - Ny låt

Kategori: Allmänt

 
 

Varkreativludvig.
Konstnärligt Projekt 2014.
Song made for a project in school. // lwiller

▷ 無重力 / Mujūryoku
▷ Weightlessness

"Although now my skill is inexperienced, I hope to advance more and more. "
- AVTechNO!

Var för lat för att ladda upp den igår, men nu j*vlar. Nu finns den på Soundcloud iallafall. Kommer ladda upp den, och de andra, på YouTube då jag fixat video. Om det inte sker, eftersom jag tillattbörjamed inte ens vet var videokameran är, så nöjer jag mig med en bild i HD. Alltså, HD för mig är bredbild, hihi. Inte Instagram-squareig.
Jag är nöjd med hur den blev. Började som en test sak bara. Sen så blev det bara roligre och roligare att bygga upp den. Så, ja, hej.
 
Övrigt: Helt okej måndag. Inte speciellt mycket som hänt men iallafall. Matte lektionen var väl okej den med.. Fick en del gjort iallafall. Sen så såg vi film på Engelskan. Det är mys. Bara för att det bara är tre gånger kvar. Dock så.....Sugar Glider.... No sign. No sign at all.
 
Bad Apple!! covern och två andra låtar kvar nu då. Vill inte lämna dem oklara.
 

Musik: Soundcloud - lwiller

Kategori: Allmänt

 
Vad jag vet är min tredje låt klar. Alltså, tredje fullständiga låt. Sen har jag massa som inte är färdiga än.
Jag snackade med dene Herr S på Facebook/ skype och bad honom lyssna igenom. Han är duktig så tar mer än gärna emot råd från honom. Och vad jag vet, så är låten bra som den är nu. Jag är tillochmed nöjd själv. Utan att låta för självgod. Men klart man ska få känna sig nöjd med något man gjort. Iallafall.
 
Ska bara vila lite, eftersom jag hållit på sen jag vaknade idag. Sen ska den upp på Soundcloud. Jag vill ladda upp på YouTube också, men jag ska filma först. Som jag nämnde innan, låtarna som är klara ska få musikvideos. Jag vill inte göra en video med låten + en bild. Det blir så stelt och...ja.. Det är finare med en video som är rörlig och så. Men i värsta fall får jag nöja mig med en bild. Herr S ska hjälpa mig med iMovie också.
 
Apirot. PS. Det är instrumental. Sång kommer någon gång i framtiden.
 
 

Konstnärligt Projekt - Musik & Video / Soundcloud

Kategori: Allmänt

 
Vaknade rätt sent idag, fast inte lika sent som igår. Vaknade 12 idag, så det är väl bättre... I guess. Ska snart äta, men först leka lite med Logic X Pro. Vi har ett nytt tema i plugget igen. Detta är som en fördjupning i ett konstnärligt projekt, eller en praktik. Ungefär som projekt perioden för några månader sedan. Dock så är det individuellt arbeta denna gång. 
 
Jag har inte så mycket som intresserar mig förutom musik, så jag valde att göra en låt igen och göra en musikvideo till den. Tanken var först att använda mig av Bad Apple!! covern som jag håller på med. Den är nästan klar.  Den behöver finputsas lite *smeka den på kinden* Men jag har fastnat framför en annan låt som jag började på för några dagar sen. Jag tror att det är...för...att det är roligare att göra en egen låt med sin egna melodi, och inte göra en cover på en låt som redan finns. Dock så gillar jag att hålla på med musik i allmänhet. Men iallafall.
 
Jag tänkte också ta med videokameran och filma utomhus. Vill filma ovanför plattan i Stockholm, eller på tåget påväg in. Det är bara det att jag inte vill se ut som ett mongo och ba, Heyheynow everyone, don't mind me, jag ska bara stå här med en filmkamera. 
 

Om den blir en musikvideo till låten så kommer den laddas upp på YouTube när den är klar. Om inte, så kommer iallafall låten att laddas upp på Soundcloud. Jag planerar att göra musikvideos till alla låtar som redan finns på Soundcloud inom en snar framtid.
 
 

Perikan

Kategori: Allmänt

 
Kanske låter dumt, men ibland borde man bara anta att de flesta på alla dessa communites på internet är full av fakes, tills motsatsen har bevisats.  Säger inte att alla är fake, men det verkar som massa är det. 
 
För någon dag sen var det någon som skrev på kik och ba, Förlåt, men är det verkligen du på bilden?
Man ba, ja....
 
Sen en annan gång för länge sedan så var det en kille som ba, Hej, när ska vi ses då?
Jag ba, Ehm, vi har aldrig snackat förut.
Han: Jo? Du bodde ju i Farsta och ville ses
Jag: Eh nej jag bor inte i Farsta
Han: Jaha , men då är det någon som använder runt med din bild grabben
Jag: Jaha okej, verkar så.
 
Om det är någon som försöker låtsas vara mig så ser jag det mer som en komplimang än en förolämpning. Sen så får folk tro på den personen om de vill eller ej, jag bryr mig ej. De lär ju märka att den personen är fake om han/hon inte kan komma med fler bilder eller ses IRL.
 
Övrigt: Nu ska jag äta mat och dricka cider och eventuellt jordgubbsvin, TJOHO. 

Bio: The Legend Of Hercules

Kategori: Allmänt

 
 
[Innan]
Igår slutade jag klockan 12, då jag inte behövde handledning för mitt konstnärliga projekt. Jag ska göra en låt och sen försöka göra en musikvideo till den. Vilket jag bara kan göra hemma, så behöver ingen handledning vad jag vet för det. Iallafall.
 
Gick på stan och fikade lite med Herr J för att döda tid innan jag skulle träffa Herr R. Han slutade runt 16. Så ja, några timmar på stan blev det. Åkte sedan till Älvsjö där han hämtade upp mig. Efter det åkte vi till något ställe vid...Fridhemsplan? Jag minns inte riktigt. Vi åt på en japansk restaurang.  Åt Miso ramen som var rätt gott. Oj så intressant. Alla bryr sig om vad du äter, Ludvig. Min blogg, jag skriver vad jag vill. 
 
[Bio]
Vi tänkte först kolla på Noah eller Non-stop, men det var så dåliga platser, så vi testade att spontan-välja en film. Slutade med att det blev The Legend Of Hercules i 3D. Jag tycker typ alltid om filmer jag ser på bio, men den här var dålig. Alltså helt ärligt. Den var helt enkelt inte bra, alls. Brukar tycka om action filmer, om detta nu räknas som det, men aja. Bestämmer inte över vilka filmer folk borde se eller inte, men rekomenderar inte denna. 
 
Vet att jag inte är någon film recentent. Men ändå....
Alla har olika smak. Och den här smakade inte gott i min mun. HIHIHI How naughty. 

FEST HOS MIG, HIHIHI

Kategori: Allmänt

 
Nej, faktiskt inte. 
Jag har bara tråkigt och är ensam hemma i någon timme. Bror marmota kommer nog hem snart. Han är hos sin Näsbjörn. Och GrisÖdla är på middag hos Gris kusin eller något, men de komme rockså hem snart. Men iallafall.
 
Var på bio igår och kom hem rätt sent, så jag sov till typ klockan 14 idag. Åt först matrester ifrån igår och satte mig sedan vid datorn för att göra musik. Och I've been here ever since. Det är kul och den jag började på börjar likna något nu. Dock så har jag fortfarande min Bad Apple!! cover kvar som jag vill göra klart också. Sen så min andra låt som jag började på i brors skola. Jag vill inte ha massa ofullständiga låtar, men..... För någon dag sen gick jag igenom alla mina test låtar som jag lekte med när jag skaffade programmet för första gången. Sen så var det bara så kul att fixa upp dem nu när jag kan mycket mer om programmet.
 
Rätt dåligt väder ute, vilket gjorde att internet lade av innan. Men det gör inget. Har både tv-spel och filmer att ägna mig åt när internet är nere. Dock så kräver Logic X Pro inget internet....
 
 
 
 

Folkkulturcentrum - AntWalk - Modevisning

Kategori: Allmänt

 
 
Vad liten bild det blev. Aja.
 
Kom nyss hem ifrån Ropsten. Var och kollade på modevisningen som var där idag.  Hm skriver väl såhär då.
 
[Innan]
Hela igelkottsfamiljen (min familj) åkte in till Stockholm och åt på Burger King. Jag som inte ätit ordentlig mat, eller ordentlig och ordentlig, mat iallafall, på ett bra tag (sen igår förmiddag), tyckte det var väldigt skönt att äta... Och dricka något. Antar att jag fortfarande är lite bakis, I guess. Aja. Efter det åkte vi till Ropsten - Folkkulturcentrum - satte oss ned och väntade på att man skulle få köpa biljetter.
 
[AntWalk - Modevisning]
Klockan 18 var det insläpp. Låter tjusigare än vad det var. De öppnade bara dörren. Som, ja ett insläpp... Men tänker mer på när man väntar på en konsert. Jag behövde inte betala, eftersom de som jobbar där skrivit upp mig på listan, eftersom jag hjälpt till och "designa" en skjorta som var med och ska jobba, typ, där imorgon. Jaja, hjälpa till att vara påklädare. Fint ord. Allt började 18.30 och var skitbra. Jag har varit med länge och sett när kläderna de sydde till modevisningen inte var klara. Så, ja, skitkul att se hur de blev. 
 
Märkte inte först att modellen som hade min skjorta hade den på sig förrän han vände på sig. Jag ba, oh där är den ju. Den passade jättebra med de andra sakerna han hade på sig. Han hade rosa byxor, nitbälte, min skjorta och en sjal/halsduk gjord av gamla jeans.
 
Det var....två...stycken...killar, som var modeller, som var snygga som fan. Helt ärligt. Vet inte vad de heter men iallafall. Inte så att jag tänker stöta på dem , eller stalka dem. Men jag lär få se dem imorgon när jag hjälper till. HIHIHIHIHI. Antar iallafall att de ska vara med igen.
 
Det var kul och spännande att se på, så, aa, hm, aa. 
 
Ropsten - Utgång Hjorthagen
Start: 18.00-18.30 ish
Biljettpris: 100kr vuxen, 80kr arbetslösa och studerande, barn under 10 år gratis.

Lunia...

Kategori: Allmänt

 
Tog ba en bild från Google. Det där är inte jag. Så fantasilöst nickname hade inte jag.
 
Jag saknar Lunia. Det var det bästa MMORPG som någonsin funnits, i hela mitt liv. *Nils Karlsson Pyssling*
Iallafall. Det var kul och det tog sån jävla lång tid att få det saker jag fick och ja...Har betalat rätt mycket saker också. Men aja, en dag kanske det kommer tillbaka.
 
Och nu ska jag skryta, hihihi. Under en period var jag rankad 1:a av alla spelare i världen. Av min klass då, men iallafall. Yuki - Ice Wizard. HIHIHI Ja som sagt, rankad 1:a av alla Yukis i hela världen. Det var min ach, typ. Hm..
 
Class : Ice Wizard - Yuki
Nick: Kirameku
 
Sen så saknar jag mina andra gubbar som Arta och Kali...

Coming soon: Studiebesök - Eskilstuna Folkhögskola

Kategori: Allmänt

 
Om några veckor, typ två, så ska jag på något studiebesök på Eskilstunas Folkhögskola. De håller på med någon typ av recycle design, som är kopplat till vårat tema i skapande typ. Så, ja, vi ska dit. Men vi hade även som uppgift att presentera vad min klass handlar om och håller på med, för eleverna där typ. 
 
1. Jag och Fröken M har inte skaffat fram ett skit typ av sakerna vi gjorde under förra projektperioden, trots att det var vår uppgift. 
 
2. Jag tycker det är lite jobbigt att jag antagligen ska behöva stå och prata inför massa människor. Liksom, projekt perioden var bara att skapa saker. Som ett projekt. Så mycket finns det ju inte att säga. 
 
Iallafall, det ska väl bli trevligt. Men att åka ända dit....Som tur var går klassens budget till biljett, så jag slipper betala för resan dit.  Tror inte jag varit i Eskilstuna...förut...eller? Hm kan vara så att min moster bor där. Eller bodde, I don't know. Resan tar typ en timme så, ja, först drygt en timme för mig till TC sen en timme till Eskilstuna? Ja det blir två timmars resa både dit och hem. Spännande. Bara jag har musik så...
Men ska antagligen vara social med boku no nakamas.

Hai sokoshi, hai sokoshi!

Kategori: Allmänt

 
Gammal bild på när Jasmin ville mysa. HIHIHI. Min älskade b*tch.
 
Jag skulle egentligen till Stockholm idag. Till Cafe Mix på Östermalmstorg med Herr J. Men det blev lite ändrade planer pågrund av tidsproblem och skit. Så, lilla jag ska stanna hemma ida goch se massa film och spela.  Det är också trevligt. *krypa ner i soffan med mig själv* Mina b*tchkatter som är mina sl*nor kommer nog snart. Jag älskar dem. Iallafall, hej svejs.
 
Övrigt: Bror är inte hemma så jag har rätt tråkigt. Buhu
 

Nödvändigt? Nej, jag tror inte det.

Kategori: Allmänt

Visst Valborg wohoo. Det räcker väl med att tända en majbrasa och mysa. Varför har folk som en oskriven regel "OH standard att supa tills man spyr på tåget". Man kan väl ha trevligt utan att dricka sönder sig själv.

Ska väl vara tacksam för att hon bytte plats innan hon spydde. Eller? Nej, faktiskt inte.

Ja kontroll över ditt drickande, eller drick inte alls.

Aja, snart hemma.
For Example